Maandelijkse Berichten

Home

Messages
~Familie van MichaŽl ~

Het Zelfvertrouwen van de Ziel

Juni 2007

Van Steve:

ďDe familie komt weer samen, geef dat feit alle ruimte.Ē Dat waren zo'n beetje de eerste woorden die ik van de groep opving. Nu we ons dagelijks steeds verder in onze toekomst begeven, komt de oorspronkelijke spirituele familie op zeer krachtige wijze samen.

We kijken allemaal op een of andere manier naar ťťn ding uit: vertrouwen! Als we vertrouwen hebben om de grenzen te verschuiven en te groeien, zullen we onmiddellijke resultaten verkrijgen. Een geautoriseerde/autonome gemeenschap is een van onze voornaamste doelen. In deze boodschap herinnert de groep ons aan wie we zijn en welke Koninklijke afstamming wij hebben. Door ons te verbinden met onze spirituele familie kunnen we allemaal aan zielsvertrouwen winnen.

Prijs de Reis,

Steve Rother

Copyright 2007. Steve Rother. Deze informatie is bedoeld om rond te circuleren en mag vrij verspreid worden, in zijn geheel of gedeeltelijk, op voorwaarde dat deze nota inbegrepen wordt. Dit materiaal mag gebruikt worden op voorwaarde dat alle rechten, inclusief auteursrechten van vertalingen van dit materiaal bij de originele copyrighthouder blijven. Verdere informatie van de Groep kan gevonden worden op http://:www.lightworker.com/

Groeten van Thuis

Kracht door Aantallen

Wisten jullie dat je bij alles wat je doet een energetische voetstap achterliet? Jullie zouden het ook een pad of een 'marker' kunnen noemen, als bewijs dat je er was. Als jullie je pad zoeken, is het exact dat zelfde pad wat jullie creŽren. Dit is een van de vele kosmische grappen uit de menselijke ervaring. † Elk persoon die jullie ooit zijn tegengekomen, en waarmee je energie hebt uitgewisseld, heeft je leven en je pad verandert door hun connectie met jullie. Jullie zijn, telkens als je energie aanraakt en uitwisselt met een ander mens, een beetje veranderd. Jullie zijn deel van een collectief, een organisatie zo je wilt, die jullie heel stilletjes van energie voorziet en de wind in de rug houdt. † Ze geven jullie zelfvertrouwen. Dat is jullie ware zielsfamilie. Wij willen het vandaag graag over die familie hebben. Wegens de aard van het Spel was het belangrijk dat jullie vergaten dat je ook nog een zielsfamilie had, en sommige van jullie zijn daar goed in geslaagd. Het was voor jullie, als motivatie voor je zoektocht naar innerlijk vertrouwen, belangrijk om dit te doen. † Stel je nu eens voor hoe het zijn als jullie nu de slaap uit je ogen zou wrijven om te ontwaken als een autonome schepper. Vandaag willen we iets van je Koninklijke afkomst met jullie delen, om jullie daarmee zielsvertrouwen te geven. †

Als jullie Thuis zijn hebben jullie geen enkel probleem met zelfvertrouwen, omdat jullie je constant omgeven voelen door de energie van deze familie. † Wanneer je kunt terugvallen op de energie van het geheel, is jullie vertrouwen altijd hoog. Door het Spel waarin jullie net doen alsof je afgescheiden bent, denken jullie dat je alles alleen moet doen. Het is voor jullie heel moeilijk om dat inzicht door de Sluier heen te trekken, toch zijn jullie daar momenteel mee bezig. † Dus wat we vandaag willen doen is jullie een juweeltje geven, iets dat je in je hart kan dragen, iets dat jullie a priori zal helpen te Her-inneren. Er is hier aan deze kant van de Sluier een groep engelen waar jullie deel van uitnaken, en die jullie oorspronkelijke spirituele familie is. Het is de Familie van MichaŽl; het is veel grootser dan jullie aanvankelijk dachten.

Een Glimp van Thuis door de Engelen

Om dit volledig aan jullie te beschrijven, is het nodig ons terug te trekken en te beschrijven hoe het Engelen Rijk er aan onze kant van de Sluier uitziet. Wij beseffen dat jullie allerlei voorstellingen hebben van Engelen. Jullie denken dat al die kleine jonge Engelen nogal kleine tengere lichamen hebben met schattige kleine vleugels. Ze kunnen nog niet vliegen, maar wie weet op een dagÖ † Geliefden, we vinden het niet leuk jullie teleur te stellen, maar we hebben geen vleugels nodig om te vliegen. Het is, als je Thuis bent, nergens voor nodig om te kunnen vliegen, omdat je alleen maar aan een plek hoeft te denken en je bent er. De vleugels die jullie voor ogen hebben, zijn eigenlijk geen aerodynamische veren vleugels. In plaats daarvan zijn het instrumenten met ene specifiek doel; wij spreiden onze vleugels slechts om de schittering van de mensen te reflecteren. † Het Rijk der Engelen bestaat in eerste instantie om jullie te helpen herinneren wie je werkelijk bent. We zouden het met alle plezier ingewikkelder voor jullie maken, zo jullie dat wensen, maar in feite is het zo simpel. Het is onze taak jullie harten te raken met de ware liefde van Thuis. Als we dat kunnen doen, zullen jullie vertrouwen hebben op de momenten waar jullie dit het meest nodig hebben; als jullie je alleen voelen. † Er gebeurt iets interessants wanneer een schepper die verstoppertje speelt zelfvertrouwen krijgt. Ze gaan grenzen oprekken en nieuwe dingen creŽren; ze ontwaken uit de droom. Dat is het oorspronkelijke doel van alle Engelen waar dan ook. Besef alsjeblieft dat de Aarde niet het enige Spel is. Er zijn meer Spelen doorheen 'Al dat Is' dan jullie je kunnen voorstellen. Het is binnen het Universele schema onze taak jullie harten te raken met de Liefde van Thuis, en je zelfvertrouwen te schenken.

De Familie van MichaŽl

Aartsengel MichaŽl wordt op vele manieren waargenomen. We zullen het vandaag hebben over de energetische visie als een collectieve energie; een verzameling grote zielen die gedurende eonen van evolutie hebben samengewerkt voor een heel belangrijk doel. † Wij noemen dit een Engelen Intentie. Het is de intentie waar wij allemaal onze energie aan hebben geschonken. Wij zeggen jullie dat het veel belangrijker is om dit te voelen dan het te begrijpen. Jullie zullen nimmer de andere kant van de Sluier volledig begrijpen, want jullie eigen connecties weerhouden jullie je eigen schittering te kunnen zien. † Het is onze baan onze vleugels te spreiden en jullie te helpen zien en herinneren wie jullie in werkelijkheid zijn. Onze vleugels zijn uitsluitend bedoeld om de schittering der mensheid te weerspiegelen, om jullie bij te staan je eigen ruimte in te nemen, om jullie bij te staan dat zielsvertrouwen te winnen, terwijl jullie in het Spel net doen alsof je mens bent... † Jullie hebben alleen een paar successen nodig om er op te durven vertrouwen, want jullie spelen het heel goed. Als jullie eenmaal de trilling van succes, van zielsvertrouwen, hebben geproefd, is het gemakkelijk er meer van te krijgen, en om het te laten groeien terwijl jullie vooruitgang boeken. † Wij geven jullie vandaag dit geschenk. Wij geven jullie dit ene stukje: weet dat jullie deel uitmaken van een Engelendoel.

Het Engelen doel van de Aartsengel MichaŽl is waarheid. Het gaat er om jullie te helpen je eigen waarheid te onderscheiden. Wanneer wij over waarheid spreken, zullen mensen die eindig van aard zijn, onmiddellijk aannemen dat er maar ťťn waarheid is. † Geliefden, waarheid kent vele smaken. Wij zijn hier niet om jullie te helpen de waarheid te vinden. Wij zijn er om jullie te helpen je EIGEN waarheid te vinden. Wij zijn er niet om jullie je waarheid te schenken. Wij zijn er niet om jullie te zeggen wat jullie waarheid is, of om jullie de weg naar waarheid te wijzen, en om die vervolgens als je eigen waarheid te claimen. † Dat gebeurt niet op de planeet van vrije keus. Wat er feitelijk gebeurt, is dat wij een stap terug doen, en dat kleine succesje dat jullie hadden trachten te vinden, dat succesje dat je laat giechelen als je er aan denkt hoe prachtig het wasÖ Wij zijn in staat die ervaring op te pakken, het uit te breiden en jullie bij te staan de energie van succes en zelfvertrouwen te vergroten.

Er gaan vele ideeŽn en verhalen rond over de Rijken der Engelen en de Engelen in de Hemel, over hoe we afdaalden om in jullie wereld te bemiddelen als we nodig waren. Interventie van de Engelen was in de aanvang van het Spel heel gewoon, maar allengs was het steeds minder urgent. † Wij komen in jullie leven, en werken soms op bepaalde gebieden met jullie samen. We zeggen jullie echter dat de ervaring eigenlijk geheel anders is dan jullie denken. Eigenlijk is er veel minder Engelen Interventie dan ooit in de geschiedenis van deze planeet, om de simpele reden dat de mensheid dichter bij Thuis geraken. † Jullie hebben niet meer de zelfde aandacht nodig die jullie van ons verlangden. Dus moeten wij leren jullie schittering op nieuwe manieren zien te weerspiegelen. Wij zeggen jullie niet meer welke richting je moet gaan, of wat je moet doen of laten. De beste weerspiegeling die we jullie nu kunnen geven is jullie in staat te stellen op je eigen succes voort te bouwen. Dat is wat we doen, en wij dragen jullie dat nu ook op met dit bericht. Het genereert het zielsvertrouwen dat vereist is voor de verandering die jullie staat te wachten. †

Maak er werk om een Menselijke Engel te worden

Nu zijn jullie aan de beurt. Jullie worden de Menselijke Engelen. Dat is de volgende fase in jullie evolutie. Vind manieren om dat nu met elkaar te doen, en jullie zullen merken dat autonomie zich als nooit tevoren op deze planeet zal voordoen. † Jullie staan op de drempel van verandering voor gans de mensheid. We hebben het gehad over de Herbedrading, terwijl jullie fysieke en energetische voertuigen geheel opnieuw bedraad worden om de hogere energieŽn van de Nieuwe Aarde te verdragen. Het menselijke dier evolueert om meer van de Geest van Thuis te dragen. † Om dat te bereiken moet er een hoeveelheid aanpassingen plaatsvinden met betrekking tot jullie eigen gedachteprocessen over wat jullie in het verleden als waarheid aannamen. Wij vragen jullie daar over na te denken om uit te vinden waar het werkelijk om gaat in het leven. Dat lukt jullie wel door eerst dat kleine beetje vertrouwen te ontdekken.

Wij begrijpen dat het voor vele van jullie zeer verwarrend is. Wij weten dat het lastig is om een mens te zijnÖ Als het een fluitje van een cent was, zou iedereen thans mens willen zijn denk je niet? Juist omdat mens zijn een heel moeilijke baan is, werd het overgelaten aan de meest ambitieuze zielen om af te dalen, een Sluier te dragen en te spelen dat ze mens zijn. † Jullie doen geweldig werk, zelfs al kunnen jullie niet zien wie jullie zijn of wat je hier eigenlijk kwam doen. Het vertrouwen is er als jullie het zouden toelaten. Dat is het geheugensteuntje van Thuis met betrekking tot wie jullie waarlijk zijn. Indien jullie ons, en alle andere Menselijke Engelen die met ons samenwerken, toestemming geven, kunnen we jullie helpen dat succesje te vergroten. † Wij kunnen jullie helpen dat kleine beetje vertrouwen te ervaren, wat jullie weer zal bijstaan om meer vertrouwen en succes te hebben, en al die tijd zullen jullie van ons de wind in de rug krijgen. Dat is de reden waarom wij hier zijn als je het ons toestaat. Dat is ons grootste doel als Engelen.

Het Lucifer Experiment

En ja, er zijn nogal wat misverstanden over het Rijk der Engelen. Vergun het ons over ťťn misverstand te spreken waar wij dol op zijn, want mensen hebben zulke prachtige ideeŽn. Het is erg interessant ons zelf met jullie ogen te beschouwenÖ † Wij hopen dat jullie hetzelfde kunnen doen om te leren je zelf door onze ogen te zien. Als we via elkaars ogen kijken, kunnen we evolueren en samen groeien. Wij leren, door via jullie ogen naar ons zelf te kijken, onze handelingen te verbeteren en hoe we de nieuwe mensheid het best kunnen benaderen. † Jullie gaan momenteel zo snel, je kunt net zo goed trachten een bewegend doel te raken. Het misverstand waarover wij het hebben heeft te maken met het Lucifer Experiment. Laat ons deze gebeurtenissen vanuit een ander perspectief uitleggen.

De mensheid is diep in de polariteit gedoken, want jullie daalden af om met het polariteitbewustzijn te werken. Jullie kwamen hier om te werken aan boven en beneden, juist en fout, goed en slecht, liefde en angst; alle tegenstellingen. Jullie zien alleen dingen die volkomen tegengesteld zijn, en jullie hebben de neiging om die ook aan te trekken. † Jullie zijn echter niet lang meer in polariteit, omdat jullie van dualiteit naar trialiteit evolueren. In trialiteit zullen al die denkbeelden in balans komen, in een sterkere connectie met het Hoger Zelf. Dat vormt de trialiteit waar wij over spraken, en het is behoorlijk magisch om te zien hoe gans de mensheid in haar dagelijkse leven verandert. † Het is voor jullie nogal opwindend, en soms ook erg eng om dit mee te maken, maar het gaat jullie goed af. Jullie zijn degenen die anderen zullen helpen. In het begin was het voor mensen zeer belangrijk om Hemel & Thuis te bevatten en waar te nemen als een reflectie van de Aarde. Dit is een van de redenen waarom jullie de neiging hebben om de andere kant van de Sluier met menselijke eigenschappen te zien. † Daarom hebben Aartsengelen namen. Is het niet interessant dat ze alleen Aarde namen hebben. Ze dragen die Aarde namen alleen in het Rijk dat contact heeft met de AardeÖ Jullie zouden overigens de andere namen niet eens begrijpen, dus vertrouw ons maar.

In het allereerste begin, om jullie aan de illusie van polariteit te laten wennen, was het nodig om het Spel van polariteit in de Hemel te 'faken'. † Een van de grootste Engelen in de Hemel stapte naar voren en zei: ďIk wil wel doen alsof ik de tegenstander ben.Ē Jullie komen er wellicht nooit achter hoe moeilijk die rol is gebleken. Jullie komen er wellicht nooit achter met hoeveel liefde die rol werd gespeeld. † Dat was Lucifer. Hij kwam naar voren en deed alle moeite om de 'slechterik' in de Hemel te spelen. Wat en prachtig experiment, want het gaf jullie iets om aan te denken als je zou proberen je Thuis te herinneren. † Het is volbracht! Jullie begrepen sindsdien beter dan ooit het concept van de Hemel; omdat er polariteit wasÖ Jullie konden polariteit zien, en jullie begrepen toen pas wat Thuis was. Dat was het geschenk van een Engel die Lucifer werd genoemd. † Geliefden, Lucifer is Thuis. Lucifer heeft zijn taak volbracht, en hij is weer waar hij hoort als een van de grootste Engelen die ooit hebben geleefd. Hij is weer Thuis omdat de mensen het drama van polariteitbewustzijn niet meer nodig hebben. Mensen hebben niet langer een kwade entiteit nodig als motivatie om het Licht te vinden. Jullie zijn thans verder dan dat geŽvolueerd. †

Begrijp alsjeblieft dat jullie nog steeds polariteit hebben. Jullie gaan dagelijks met polariteit om. Vele van jullie hebben cliŽnten die in polariteitsituaties, of polariteitovertuigingen vastzitten, waar ze moeilijk uit kunnen geraken. Wat wij jullie willen zeggen is dat als jullie inzien dat alles op jullie zielsvertrouwen is gebaseerd, kan je alles aan. † Daar ligt jullie autorisatie, jullie autonomie. Dat is het cadeau dat Lucifer jullie gaf. Het was absoluut ongelooflijk dat hij die rol mocht spelen, om naderhand weer in de familie terug te komen, en om deel van dit hele proces uit te maken. Niet alleen voor hem, maar ook voor jullie, want het bezorgde jullie geschenken die jullie op geen andere wijze zouden krijgen. † En hier zijn jullie met dat kleine stukje wat je van binnen ontbeert. Kijk als je wilt, er is altijd dit kleine deel van jullie dat in de spiegel schouwt en zegt: ďWie is dat? Waar ben ik mee bezig? Waar ga ik heen? Wat verwacht men van mij?Ē Jullie stellen je zelf deze vragen om er achter te komen wat je bestemming is. † Begrijp voor alles de Reis op zich, want dat bevat de waarheid van jullie weg. De bestemming is slechts de afsluiting van de Reis. Jullie bereiken je bestemming pas als je weer Thuis komt.

Wij vragen jullie hier niet om de rest van je leven te leven met de hoop om Thuis te komen. † Dat zou heel triest zijn, want er is zoveel schoonheid te ervaren op jullie pad. Er is zoveel dat jullie nu pas beginnen te bevatten en begrijpen met betrekking tot waar jullie je bevinden en wat jullie kunnen verrichten. Het is opwindend om te zien hoe jullie in je autonomie stappen. † Er is nu zoveel dat jullie eindelijk beginnen te snappen over het Licht binnen de donkere zijde. Jullie duisternis werd altijd ontbeerd. Jullie duisternis is altijd een geheim geweest, een soort door jullie angst gecreŽerd vacuŁm, dat alle astrale, rondzwervende energie aantrok. † Nu beginnen jullie naar trialiteit te evolueren, en vooral zij die deze berichten ontvangen, want zij zijn de wegbereiders; de lichtdragers voor de rest van de mensheid

Het spel verandert

Wij vragen jullie eerst en vooral dat unieke deel van je Zelf te vinden en het met anderen te delen, want dat zal jullie vertrouwen geven. Dat zal jullie helpen het proces af te ronden. Jullie hebben het goed gedaan, geliefden. Jullie hebben het Spel dat jullie hebben bedacht helemaal uitgespeeld. † Jullie bepaalden de spelregels, de kansen, en jullie hebben de manier van spelen richting gegeven, en nu ontdekken jullie dat het hele Spel verandert waar je bij staat. Net nu jullie door hebben hoe je het moet spelen, verandert het Spel! † Jullie hebben dit alles in gang gezet. Jullie zijn het die de volgende stap maken, en dat doen jullie via je eigen Herbedrading proces en met je gedachten. Mensen jullie beschikken nu over de mogelijkheden om gedachten, visioenen, ideeŽn en concepten te koesteren waar jullie enkele jaren terug nog niet eens van droomden! † Jullie zijn erg snel gegroeid, en wij vragen jullie af en toe om een boemeltreintje te nemen, omdat het jullie zal helpen de energie een plaats te geven. Maar nee hoorÖ jullie namen de TGV, om 600 stations ineens te passeren, en dan proberen jullie overeind te blijven als je uitstapt. Vervolgens snappen jullie gewoon niet waarom het zo lastig is een mens te zijn. †

Jullie zijn ambitieuze Menselijke Engelen en wij houden zoveel van jullie. Zien jullie wel in dat jullie midden in een evolutionair proces zitten? Begrijpen jullie dat wanneer jullie evolueren, je uiteindelijk onze baan overneemt? Dat is waar het heen leidt, en het is nog nooit op deze manier volbracht. † Jullie zullen de Engelen zijn voor de tweede planeet van de Vrije Keus, geliefden, en jullie zullen zowel de vreugde als de frustraties, en alle leuke dingen ervaren die wij met jullie hebben meegemaakt. Wacht niet langer. Ga er nu voor! Ga met je zelf een commitment aan om je zelfvertrouwen, hoe klein het ook is, vast te houden. Dat vertrouwen verbindt jullie met Thuis, met de Familie van MichaŽl, met alle andere families en met alle plannen der EngelenÖ † Weet dat het voor mensen heel goed mogelijk is om lid te zijn van verschillende families aan deze kant van de Sluier. Er is hier geen competitie of uitsluiting. Het gaat hier om de hoogste vorm van dienstbaarheid, om hier te zijn en ons te helpen onze vleugels te spreiden om jullie luister te reflecteren, en om jullie te helpen herinneren wie je bent. † Er zijn momenten waarop je in de spiegel kijkt en niet kan zien wie je bent, en soms komen de waterlanders omdat jullie je eenzaam voelen. Op die dagen is de Sluier erg dik. Maar af en toe danst er een glimlach om jullie mondhoeken, en dan beginnen jullie door de Sluier heen te kijken. Op een of ander niveau herinneren jullie je dat het maar een Spel is; dan ga je met de stroom mee. † Dat zijn de momenten waarop wij onze vleugels spreiden ter ere van, en ter begeleiding van jullie. Dat is onze persoonlijke geschenk aan jullie. Jullie krijgen de kans om als ziel je hoogste dienstbaarheid te manifesteren in de komende dagen. Wanneer jullie besluiten in je toekomst te stappen, zullen we hier zijn om je te helpen ontwaken uit de droom. † Jullie kunnen het verschil uitmaken op deze planeet. Dat beloven we jullie!

Jullie hebben het Spel van Vrije Keus uitgespeeld, en toch vragen jullie nog: ďWat kan ik doen? Hoe maak ik de volgende stap? Hoe kan ik anderen om me heen helpen de volgende stap te maken?Ē Wij zijn heel trots op jullie als je dat doet, in de wetenschap dat jullie op onze baan uitzijn. We zullen ze jullie met vreugde geven. Geniet van de rit. Vergeet niet te lachen wanneer je kunt. Dat is het wat alle energie in balans, en jullie Thuis brengt. † Besef dat jullie in de Familie van MichaŽl zijn. Het is een geboorterecht. Het is iets wat jullie telkens weer hebben gedaan. Dat maakt deel uit van het proces. Het is jullie afkomst. En als jullie die kleine herinneringen ontdekt, gebruik ze dan op een of andere manier. † Breng ze Thuis, breng ze tot uiting in je leven en win dat piepkleine beetje zelfvertrouwen dat kan groeien en jullie kan helpen op dat succesje voort te borduren. Daarmee kan je een Menselijke Engel worden; dat brengt jullie de volgende stap op de planeet van Vrije Keus. † De Ascensie gaat niet om het opstijgen naar Thuis; het gaat om het ascenderen naar een hogere frequentie, terwijl je fysiek nog op deze planeet verblijft. Hoe zou het zijn om een Engel te zijn met alle geschenken, alle macht, alle unieke vermogens van het Rijk der Engelen, terwijl jullie nog steeds in je fysieke lichaam bent? † We hebben doelbewust die vraag gesteld, omdat jullie het antwoord zullen vinden. Dat is jullie doel. Geniet van de Reis.

Wij nemen afscheid met drie eenvoudige geheugensteuntjes. † Bejegen elkaar met het grootste respect, want jullie zijn een deel van elkaar. Voed elkaar wanneer en waar je kunt, want daarmee vergroten jullie je succes. Weet dat het een prachtig Spel is, en speel goed samen.

Espavo

De groep.

- Vertaling: © ArjunA Ė www.assayya.com -


Lightworker is a non-profit corporation dedicated to spreading Light through Empowerment http://www.Lightworker.comCopyright Notice: Please include this when using this material. Copyright 2006. Steve Rother. This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part, provided that this notice is included. This material may be used with the condition that all rights, including copyrights of translated material, remain with the original copyright holder. Further information from the Group may be found at: http://www.Lightworker.com or through Lightworker at (702) 871 3317. Thanks for helping to spread the Light!