Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Shala's Kosmische Hartslag

1 september 2007

De Iskalia Spiegel

De energie van augustus heeft enorme Aardeveranderingen teweeggebracht. De Planeet onthulde een wijdverbreide energietoename op de Ring van Vuur en elders terwijl de verschuivingen en veranderingen zichtbaar waren. Tijdens de afgelopen weken zijn er krachtige aardbevingen, branden, overstromingen, orkanen en droogte geweest – alles wat doorgaat terwijl we spreken.

We bewegen ons naar september op de golven van energie die door de Volle Maan/Maansverduistering van 28 augustus gegenereerd werden. Elke volle maan houdt een enorme energie vast en dit wordt tijdens een eclips altijd versterkt als een zuivering. De Aarde zuivert zich, het collectief zuivert zich, individueel laten we weer oude patronen of gewoonten los die niet langer op hoger niveau met ons co-creëren.

Wij allen hebben de waarschuwingen en gechannelde informatie gelezen waarin gezegd werd dat 2007 een jaar van aardeveranderingen zou zijn; velen van ons begrijpen dat het nodig is dat de Aarde verder beweegt en verschuift zoals wij dat doen. Niemand van ons is echter ooit voorbereid op het zien van de vernieling en het is altijd moeilijk om het lijden dat we zien te overbruggen met een hoger begrip of bewustzijn. Het lijden en de angst, uitgezonden door degenen die met deze catastrofes geconfronteerd worden, beïnvloedt het bewustzijn dramatisch. De energie bouwt zich op en we voelen ons gespannen of rusteloos.

Onze geliefde Arcturiërs hebben ons vaak geleerd over de Spirituele Technologie instrumenten die ze ons gegeven hebben. Deze hulpmiddelen zijn 5D of Etherische instrumenten die we kunnen gebruiken om onze reis zowel persoonlijk als collectief te ondersteunen terwijl onze geliefde Moeder Aarde zich voorbereidt op haar ascensie. We kunnen tijdens telepathische communicatie of gedachteprojectie toegang krijgen tot deze hulpmiddelen, zoals we reeds in eerdere artikelen bespraken.

Vorige maand spraken we erover dat de Sterrenpoort-energie toegankelijk wordt via Mt. Shasta. De sterrenpoort wordt beschouwd als Spirituele Technologie. Vandaag zullen we het hebben over een ander geschenk dat de Iskalia Spiegel wordt genoemd.

Artwork courtesy of and copyright by Gudrun Miller who invites you to visit her at http://www.cybertrails.com/groupofforty/

De Iskalia Spiegel is een holografische etherische spiegel die zich op ongeveer 18 000 mijl (28 970 km) van de Noordpool bevindt en direct afgestemd is op de Centrale Zon. Er komt op dit ogenblik een gigantisch licht vanuit de Centrale Zon naar onze planeet maar veel ervan is ongedifferentieerd, wat betekent dat het onbegrijpelijk is voor de normale staat van bewustzijn en moeilijk te verwerken. De Iskalia Spiegel biedt een manier om dit licht te verwerken, het naar ons bewustzijn te brengen zodat het ons kan activeren op de diepste niveaus van ons wezen.

Bio-relativiteit is een term die gebruikt wordt door de Arcturiërs en beschreven in David K. Millers boek “Teachings from the Sacred Triangle (Leringen van de Heilige Driehoek) http://www.cybertrails.com/groupofforty/ We hebben in verscheidene artikelen over Bio-relativiteit gesproken, maar de volgende beschrijving is een prachtige samenvatting:

“Bio-relativiteit focust zich op groepsgedachten die telepathisch samenwerken om helende energie naar onze planeet te sturen. Het beoefenen ervan lijkt op een groepsgebed waar mensen positieve gedachten sturen om de uitkomst van een gebeurtenis te veranderen. Bij bio-relativiteitsoefeningen sturen groepen sterrenzaden van overal op de planeet helende gedachten naar specifieke gebieden in de wereld. Stormen, orkanen en zelfs aardbevingen kunnen mogelijk afgewend, afgeschrikt worden of in kracht afnemen zodat er minimale schade is. De Arcturiërs wijzen erop dat er op hogere planetaire stelsels groepen zijn die voortdurende telepathische interactie met hun planeet hebben om een maximale harmonie tussen de inwoners en de planetaire krachten te verzekeren.

De Iskalia Spiegel staat ons toe ons het ongedifferentieerd licht van de centrale zon via bio-relativiteitsoefeningen of meditaties naar specifieke gebieden van de planeet te focussen. Om dit effectief te maken, moet er een gelijkvormige afstemming zijn tussen je geest (intentie) de spiegel en de centrale zon.

De technologie van de Iskalia Spiegel werkt volgens drie specifieke principes:

  • Vergroting – is het effect van iedereen die zijn of haar attentie op een specifieke gebeurtenis richt. Als je door een spiegel naar de gebeurtenis kijkt, is het als een microscoop.
  • Versnelling – je kunt grote verandering teweegbrengen vanuit een versnelde bewustzijnstoestand en je verbinden met de spiegel versnelt het bewustzijn zoals de verbinding met krachtpunten op aarde.
  • Decodering – neemt het magnifieke licht van de centrale zon op en “decodeert” het in een bruikbaardere vorm die we kunnen verwerken. De lichtfrequentie van de centrale zon is nooit eerder zo intensief op onze planeet aanwezig geweest. Het kan groots veranderen wanneer het gefocust wordt.

De lichtfrequentie van de Centrale zon Elke dag neemt elke dag toe op onze planeet. Eerst maten we onze energie gebaseerd op elke maand, maar nu is het eerder een dagelijks of wekelijks meten. Een van onze zielsmissie's is ons met het Centrale Zonlicht te verbinden en het te gebruiken. Het is een fundamentele stap in onze persoonlijke en planetaire ascensie. Reeds verschillende jaren hebben we het erover gehad hoe dit licht ons helpt onze wonden te helen, ons bewustzijn te verhogen en ons exponentieel op ons pad te bewegen.

Een van de principes van de kwantumfysica is, dat het louter observeren van een gebeurtenis de uitkomst beïnvloedt. Dit komt door de energie die door de observeerder “uitgezonden” wordt – of nog eenvoudiger je intentie, zelfs al denk je dat je op een of andere manier niet partijdig bent. Het idee van de kwantumfysica die relevant is voor Bio-relativiteit, is dat je een observeerder bent en dat je wisselwerking hebt met een vermogen om de uitkomst te beïnvloeden.

Je zou kunnen vragen: ”Wat betekent dit alles?” Eenvoudig gezegd kunnen we als groepen samenkomen en ons telepathisch gedachteprojectievermogen gebruiken om ons met een spiritueel instrument zoals de Iskalia Spiegel te verbinden, en verandering teweegbrengen door de spiegel op een specifieke gebeurtenis af te stemmen en het “door de spiegel” te observeren.

Het afgelopen jaar heb ik maandelijks meditaties begeleid via het gebruik van mijn telefonische conferentielijn met allen die op een lijn stonden met deze informatie, om samen te komen en deze principes te gebruiken. Ik zal deze meditaties verder aanbieden en voor degenen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen zal er informatie gegeven worden aan het eind van dit artikel.

Wanneer we over het licht van de Centrale Zon nadenken en hoe belangrijk het is om ons ermee te verbinden en ons op dit luminescent licht af te stemmen, worden we ons ervan bewust dat er reeds een permanente groep van wezens op onze planeet aanwezig is die intiem op dit licht is afgestemd. Die groep zijn onze geliefde Walvissen & Dolfijnen. Deze prachtige wezens gebruiken hun geluiden en tonen als een “toonvork” die ze met dit licht verbinden. Op hun beurt decoderen en zenden ze dit licht uit naar onze planeet en spelen ze een integrale rol in onze planetaire ascensie, zoals ze ook voor vele andere planeten gedaan hebben.

Artwork courtesy & copyright by Rosemarinus who invites you to email her at rosemarinus@clear.net.nz

Vorige maand hebben we het erover gehad hoe moeilijk dit voor onze geliefde dolfijnen en walvissen wordt door giffen en vervuiling in hun omgeving. Niettemin gaan ze door met ons te leren en te ondersteunen op manieren om onze energetische uitkomsten op onze geliefde Moeder Aarde versnellen.

Het licht van de Centrale Zon gaat door met het dagelijks “spreken” tot de Aarde. Sommigen zien dit in de grote aantallen graancirkels, aardeveranderingen en kwaliteit van “licht” op onze planeet. De energie van september zal doorgaan intense aardeveranderingen op onze planeet te manifesteren – ik denk niet dat iemand hierdoor verrast zal zijn.

Een variabele in de energie van september is het niveau van emotie dat de aardeveranderingen creëert. Als je je kunt inbeelden je huis tot de grond afgebrand te zien, of wacht om een orkaan van klasse 5 uit te zitten, of de aarde onder je voeten voelt bewegen – dan kunnen we het niveau van intense emotie die gecreëerd wordt begrijpen. Deze emotie wordt een deel van het collectieve en kan eigenlijk de intensiteit van de aardeveranderingen voeden. In een spiritueel perspectief zou dit als een “zuivering” gezien kunnen worden, maar het niveau van emotie verandert hoe we ons allen op de planeet voelen. Er is geen ontsnappen aan het feit dat we allen intiem verbonden zijn en de resonantie van emotionele energie beïnvloedt ons dagelijks leven.

Met het uitzicht op de energie van september hebben we een diepgaande gelegenheid om de Iskalia Spiegel en hulpmiddelen als deze te gebruiken om onze persoonlijke en collectieve reis te ondersteunen.

Tijdens de maand september zullen we de herfstequinox in het noordelijk halfrond ervaren en de lente-equinox in het zuidelijk halfrond. Ik heb sinds jaren over het belang van deze tijdstippen geschreven. Tijdens de komende equinox en in de weken die er naartoe leiden – kun je in kleine groepen samenkomen. Eens je verbonden bent – persoonlijk, telefonisch of telepathisch op een vastgesteld tijdstip, richt je aandacht dan op het gebied ”boven” de Iskalia Spiegel. Zie je groep in een cirkel verbonden en maak gezamenlijk de intentie om de spiegel op een specifieke gebeurtenis af te stemmen – bv. het oog van een orkaan. “Observeer” de verandering van de gebeurtenis met de spiegel die het krachtige intelligente licht van de centrale zon focust. Als je naar het “oog” van een orkaan kijkt zoals de beelden op tv getoond worden, zie het dan langzaam draaien, kalmeren of zijn energie diffuseren. Je zou een verandering van kleur kunnen zien.

In het geval van overstromingen of brand zou je dezelfde techniek kunnen gebruiken, verander gewoon de intentie gebaseerd op de ophanden situatie. Er is een geweldige creatieve intelligentie binnen al deze gebeurtenissen en we proberen eenvoudigweg de schade te beperken en harmonie te creëren.

Er is veel dat we samen kunnen doen om deze prachtige tijd op onze geliefde Moeder Aarde te ondersteunen. Elk van ons heeft gaven die nodig zijn om deze fantastische timing te ondersteunen. De energetische eisen aan ons lichaam zullen de komende weken verder escaleren. Nogmaals, we hebben deze symptomen dikwijls besproken en ik zal het overduidelijke niet herhalen. Een van de meest algemene “symptomen” waarmee de meesten van ons geconfronteerd worden is een gebrek aan slaap. Onze slaappatronen worden onderbroken om verschillende redenen en ons lichaam worstelt om de status quo te behouden. Diepe fasen van slaap zijn nodig opdat ons lichaam de dagelijkse noodzakelijk cellulaire herstelling kan afmaken. Velen van ons voelen zich moe maar kunnen ofwel niet slapen of beginnen te ontwaken in het midden van de nacht en dan lijkt het alsof het eeuwig duurt om weer in slaap te vallen. Voor anderen, je denkt dat je geslapen hebt maar je wordt moe wakker met een gevoel van niet verbonden zijn.

Er zijn geen stevige en snelle regels wanneer ons lichaam met deze energie te maken heeft. Ik heb de afgelopen maanden zeker en vast geleerd over mijn eigen gezondheidsuitdagingen, dat wat 2 jaar geleden werkte heeft nu niet noodzakelijkerwijs hetzelfde effect. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen.

Tijdens de maand september zullen we intense energie voelen terwijl de Aarde doorgaat met haar proces, het zal komen en gaan zoals energie doet, maar zal voor het merendeel van de maand een hoge resonantie hebben. Zachtjes gegrond blijven en met de Iskalia Spiegel werken zal een kalmerende ervaring en een grote dienstbaarheid aan onze geliefde Moeder Aarde zijn.

De volgende paar dagen bereid ik me voor om naar Nieuw Zeeland en Australië te reizen om workshops, gegeven door David Miller en de Arcturiërs, bij te wonen. http://www.cybertrails.com/groupofforty/ Ik zal een lezing geven over het werken met bio-relativiteitstechnieken en onze geliefde walvissen & dolfijnen. Ik ben zo opgewonden om eindelijk naar het Zuidelijk Halfrond te reizen, iets dat ik al verschillende jaren wilde doen. Ik zal mijn ervaringen op deze magische plaatsen volgende maand vertellen.

Liefde en Diepe zegeningen.

Shala

- Vertaling : Ulla Mertens -


© Shala Mata 2007

Copyright © 1996-2007 Lightworker

Klik Hier voor Lichtwerker.com