Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Shala's Kosmische Hartslag

1 oktober 2007

Kosmisch Kristallijnen Licht

Gedurende de eerste twee weken van september had ik het grote genoegen om met David & Gudrun Miller naar Nieuw Zeeland en AustraliŽ te reizen, en aan verdere Arcturische activeringen deel te nemen via het downloaden en activeren van twee etherische kristallen. De laatste paar jaren hebben David & Gudrun diepgaande informatie van onze geliefde ArcturiŽrs ontvangen over het healen van onze planeet en onze ascensievoorbereiding. http://www.cybertrails.com/groupofforty/

Door de jaren heen hebben de ArcturiŽrs via David Miller zeven etherische kristallen gedownload op verschillende locaties op onze planeet. Deze dynamische kristallen zijn gezaaid en geladen vanuit een zeer krachtig 5-dimensionaal kristal dat bewaard wordt in een kristaltempel die door de ArcturiŽrs speciaal voor dit doel gecreŽerd werd.

Het nieuwe kristal werd ontvangen bij een zeer heilig meer in Nieuw Zeeland, het Taupomeer. Eeuwenlang heeft dit meer gediend als een plaats van hoog spirituele energie en als oase voor de inheemse volkeren van dat land. Nu zal dit heilige meer schitteren met de verhoogde frequentie van dit 5-dimensionaal kristal en zal allen die zich er diepgaand mee verbinden, ondersteunen.

De andere kristalactivering werd uitgevoerd op een bestaand kristal dat in 2003 gedownload werd en het 2de kristal was dat op de aarde werd ontvangen. Dit kristal verblijft in een verbluffende vallei in de Blue Mountains van AustraliŽ, de The Grose Valley. Dit krachtig kristal heeft dit gebied en degenen die er vier jaar ijverig mee gewerkt hebben, gediend. De activering was een versterking om zijn oorspronkelijke status te overstijgen.

Beide ceremoniŽn waren ontroerend en spiritueel stimulerend toen meer van deze dynamische energie voor onze geliefde Moeder Aarde beschikbaar werd gemaakt.

Mijn rol in de workshop was om een lezing te geven over het werken met de energie van onze geliefde Walvissen, Dolfijnen en het Dierenrijk. Ik heb zoveel liefdevolle sterrenzaden ontmoet die zich aangetrokken en verbonden voelen met onze oceanen en onze kostbare walvissen en dolfijnen. Zoals ik al eerder zei, zijn dolfijnen en walvissen belangrijke sleutels tot onze persoonlijke en planetaire ascensie. Ze hebben onze steun nodig om het hoofd te kunnen bieden aan de moeilijkheden die ze ondergaan in wat een toxische en gevaarlijke oceaanomgeving is geworden.

De ArcturiŽrs zijn zich heel bewust van deze onmisbare rol en hebben dikwijls verteld over de belangrijkheid van hun dienstbaarheid aan onze planeet. De ArcturiŽrs werken zeer nauw samen met vele sterrenzaden en lichtwerkers om ons vermogen om met deze toenemende frequentie en licht op onze planeet en onze ascensievoorbereiding om te kunnen gaan, te verhogen.

We spraken afgelopen maand over de Iskalia Spiegel, een vorm van spirituele technologie van de ArcturiŽrs die het licht van de centrale zon kan versterken en decoderen. Een andere vorm van spirituele technologie zijn de 7 etherische kristallen die door de ArcturiŽrs gedownload werden.

Sinds 2002 zijn er verschillende kristallen gedownload. De 1ste in Lago Puelo, ArgentiniŽ. De 2de in 2003 in de The Grose Valley in AustraliŽ. De 3de in 2004 bij Lake Moraine in Canada. De 4de in 2005 bij de Bodensee in Duitsland. De 5de in 2006 bij de Vulkaan Poaz in Costa Rica. De 6de bij Mt Shasta, CaliforniŽ en in 2007 bij het Taupomeer in Nieuw Zeeland.

Artwork courtesy of and copyright by Odilia Rivera

Deze kristallen zijn geplaatst op strategische punten op onze geliefde planeet aarde die hoge spirituele energie bewaren en ontvangen, en een naadloze wisselwerking hebben met de meridianen of leylijnen van de aarde. Deze kristallen hebben elk hun eigen karakteristieken, maar creŽren unaniem een gelijkvormige stroom van energie tussen elkaar om onze geliefde Moeder Aarde en ons te versterken.

Wanneer we ons in meditatie of via gedachteprojectie met een van deze kristallen verbinden, kunnen we ons lichtlichaam verhogen en de densiteit die in deze tijd zo wijdverbreid is verminderen. De ArcturiŽrs hebben gezegd dat ze van plan zijn de volgende paar jaren 12 van deze luisterrijke kristallen naar de Aarde te downloaden. Elke keer wanneer we meer verbindingen van de 5de dimensie naar de Aarde brengen, staan we een nieuwe energie toe ons te helpen met de huidige situatie waaraan we persoonlijk and collectief het hoofd bieden.

We komen tot het punt van een grote evolutionaire stap op onze planeet en de infusie van 5-dimensionale energie is noodzakelijk, niet enkel om de Aarde in evenwicht te brengen maar om ze toe te staan een permanente verbinding te hebben met deze hoger dimensionale energie.

Het luisterrijke kristal in de Kristaltempel in de 5de dimensie heeft alle etherische kristallen gezaaid die gedownload werden. In David Millers boek ďConnecting with the ArcturiansĒ wordt de Kristaltempel als volgt beschreven:

ďEen Etherische tempel in de 5de dimensie die door de ArcturiŽrs voor ons gebruik beschikbaar gemaakt werd. De kristaltempel bevat een meer van meer dan ťťn mijl in doorsnede dat een groot kristal herbergt, half zo groot als het meer zelf. Het hele meer en het omliggende gebied zijn omsloten door een grote glazen koepel die bezoekers toestaat om ook de sterren te zien.

Artwork courtesy of and copyright by Gudrun Miller who invites you to visit her at http://www.cybertrails.com/groupofforty/

De energie en de aardeveranderingen nemen bijna dagelijks en dramatisch toe. Deze morgen las ik over drie aardbevingen die in een afgelegen deel van de Zuidelijke Stille Oceaan gevoeld werden, op enkele honderden mijlen van Nieuw Zeeland. Het gebruiken van spirituele technologische hulpmiddelen zoals de etherische kristallen, creŽert verdere 5D verbindingen met de Aarde die de verscheidene locaties waar aardeveranderingen overheersend zijn, kan ondersteunen.

De energie van oktober is een overgangsenergie. Daarmee bedoel ik dat verschillende potentiŽlen of aaneenschakelingen samensmelten. Grote verandering wordt steeds gevoeld wanneer er energie aanwezig is om ons in een nieuwe of andere richting te sturen. Een ieder van ons heeft gebieden in het 3D-leven waaraan we werken om ze tot heelheid te brengen. Deze intentie en dit werk heeft soms nieuwe gelegenheden gecreŽerd om ons met onze zielsenergie, missie of ons pad te verbinden.

De laatste paar jaren is het me opgevallen dat het laatste kwartaal van elk jaar diepgaand geweest is in termen van energetische verschuivingen en de lading die dan gecreŽerd wordt om ons naar het komende jaar te bewegen. 2007 werd het ďjaar van veranderingĒ genoemd en dit is zeker en vast het geval geweest.

Er zal een opbouw van energie zijn die velen van ons als druk zullen ondervinden. We zullen nogmaals veel van dezelfde fysieke symptomen voelen die we gedurende verschillende maanden besproken hebben. Moeheid, slaapmoeilijkheden, lichaamspijn, gewichtstoename, honger, duizeligheid, spijsverteringsproblemen, zich emotioneel voelen, hersenmist, depressie, etcÖ

Er is geen gemakkelijke weg om deze energiegolven te beheersen of je lichaam ďperfectĒ te doen voelen. In feite verlicht het loslaten van ďperfectieĒ een beetje van de spanning. Je verbinden met eender welke van de 7 kristallen waarmee je je verbonden voelt, staat een gelijkvormige stroom van energie toe die enkele energiepieken kan egaliseren waaraan we nu op regelmatige basis het hoofd bieden. Hieronder volgt een eenvoudige meditatie die je makkelijk toegang zal geven tot de Kristaltempel of de 7 Etherische kristallen.

 • Ontspan je gemakkelijk en grond je energie met de Aarde.
 • Word je bewust van je Kosmisch Ei (fysiek, emotioneel, mentaal & spiritlichaam)
 • Doe beroep op de ArcturiŽrs (Juliano of Helio-ah) om een doorgang voor je te creŽren om veilig naar de 5D Kristaltempel of andere Etherische Kristallen van je keuze te reizen.
 • Je zult de corridor als een warm blauw licht voelen
 • Stel je in gedachten voor dat je lichtlichaam zich zachtjes uit je fysiek lichaam tilt en moeiteloos door je doorgang beweegt.
 • Zie jezelf rond een heel mooi meer met een groot kristal staan dat schitterend overstijgend licht uitstraalt. Je voelt dat je 3de oog geactiveerd wordt. Je voelt dat je hart zich opent voor deze prachtige helende energie.
 • Je kunt om healing en steun vragen aangezien deze intelligente en bewuste energie een sterke connectie met je 5D zelf en je 3D zelf creŽert.
 • Kijk rond om hier een gevoel van sereniteit te krijgen. Laat je hoger zelf je begeleiden in hoe lang je blijft.
 • Doe een beroep op de doorgang om naar je 3D lichaam terug te keren wanneer je klaar bent om te vertrekken. Je zult jezelf onmiddellijk zachtjes in richting van je lichaam voelen zweven.
 • Geef wanneer je 5 voet (1,5m) boven je lichaam bent het bevel voor een ďperfecte binnenkomst en afstemming met je 3D Kosmisch Ei."
 • Neem een diepe ademhaling en smelt je 5D zelf samen met je 3D Kosmisch Ei.
 • Alle beelden en energie die je bij de tempel gevoeld hebt, zullen nu je lichaam beginnen ondersteunen.
 • Grond je weer met Moeder Aarde en neem de tijd om je lichamelijke veranderingen te voelen.

Tenslotte kun je na een tijdje en wanneer je het prettig vindt, met deze energie van de tempel of de etherische kristallen werken om bepaalde gebieden waar je leeft, de oceanen, walvissen en dolfijnen en het dierenrijk ondersteunen. Dolfijnen en walvissen zijn vooral afgestemd op kosmische kristallijnen energie en houden ervan om ermee verbonden te zijn. De ArcturiŽrs verwijzen hiernaar als ďbiorelativiteitĒ zoals we het er vorige maand al over hadden.

De komende weken zullen met enorme energie en gelegenheid gevuld zijn om meer spirituele energie vast te houden. Verbinding maken met de Kristaltempel en de Etherische Kristallen biedt een manier om een zuiver voertuig te zijn en een diepere vibratie vast te houden.

Er is veel dat een ieder van ons kan doen om onze geliefde Moeder Aarde te helpen stabiliseren en onze persoonlijke ascensiereis verder uit te breiden. Comfortabel worden en op regelmatige basis met 5-dimensionale energie werken is in dit opzicht heel belangrijk. Met deze energie werken betekent loslaten van oordeel en de effecten van polarisatie die we elke dag zien. Onze focus op een hogere overstijgende energie en werk richten.

Ik hou maandelijkse conferentielijn meditaties waar we met de spirituele technologische middelen en de 5D biorelativiteitenergie werken. Indien je geÔnteresseerd bent om meer te ervaren, doe dan mee. Het tijdschema vind je beneden.

Ik wens een ieder van jullie een harmonische verbinding met de kosmische kristallijnen energie en hoop dat jullie oktober kalm en heuglijk is.

Liefde en Diepe zegeningen.

Shala

- Vertaling : Ulla Mertens -


© Shala Mata 2007
Copyright © 1996-2007 LightworkerShala's next Global Meditation will be October 20,2007 at 4:00 pm PDT. Her conference line number is 1-218-486-1300 Bridge code # 512763. The conference line opens approx 10 minutes before the meditation, here you will be greeted and the details of the conference line will be explained. For world time at your location go to www.worldtimeserver.comKlik Hier voor Lichtwerker.com