Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Shala's Kosmische Hartslag

1 november 2007

11:11
Stabilisatie: Harmonisatie

De laatste weken op onze planeet zijn onversaagd geweest, ongeacht welk in deel van de planeet je woont. Het staat buiten kijf – de tijden die we op onze geliefde Moeder Aarde ervaren zijn kritiek. Nooit eerder is onze invloed op de planeet zo dramatisch geweest. Jarenlang hebben we het over de toestand van onze moeder gehad, haar geboortepijn naar hoger bewustzijn.

Toen ik onlangs de schokkende de branden in Californië, het regenwoud in de Amazone, de aardbeving in Indonesië en het smeltend poolijs zag, voelde ik zo'n intense energie dat ik moest gaan liggen. Ik viel in slaap en toen ik wakker werd kreeg ik het beeld van Gaia (Moeder Aarde) te zien als een zeer ziek kind. Ze had hoge koorts en vocht tegen een infectie van een onbekende bacteriële aard. Zoals de meeste kinderen vergt het heel wat om ze in bed te houden – ze bleef maar opstaan en probeerde de normale dingen te doen, maar ze kon niet. Ze werd zwakker en zwakker. Degenen die om haar gaven probeerden haar te kalmeren en te genezen. Ze namen haar mee naar buiten naar een dichtbij zijnd meer en probeerden haar af te koelen; ze dronk wat water en werd gewelddadig stil. Ze dregden het meer en zagen dat de bodem bestrooid was met afval van elke beschrijving. Nu kenden ze de oorzaak van de infectie en zochten snel naar planten in het woud als remedie. Het planten en spiritmedicijn begon langzaam effect te hebben. Gaia was zwak en er was een enorm gevoel van onzekerheid in de harten van degenen die om haar gaven.

Toen ik wakker werd was de betekenis van de droom mij niet verloren gegaan. Onze geliefde Moeder worstelt om haar biosfeer te handhaven. Onze zware voetafdrukken hebben een diepe tol op haar geheven en haar enige wens is om gezond te zijn, te bloeien en weer perfect te zijn.

We spelen zo'n krachtige rol in haar overleving. Onze gedachten creëren niet enkel onze werkelijkheid maar hebben ook een invloed op die van haar. Onze verlichte gedachten kunnen haar helpen zich aan te passen aan de veranderingen die op en in haar gebeurd zijn. Ze is een zeer liefdevol maar krachtig wezen dat haar fysiek dilemma kan overwinnen.

Moeder Aarde vraagt Harmonisatie en Stabilisatie. Terwijl veel lichtwerkers en sterrenzaden klaar zijn om in Harmonie op onze geliefde planeet te leven, is er nog steeds een enorm niveau van polarisatie. De laatste twee maanden van het jaar zijn altijd belangrijk voor hoe we ons naar het volgend jaar zullen bewegen.

De 11:11

11 November is een speciale dag, de 11:11. Numerologisch is 11 een dubbel getal en is gekend als een Meester Getal. Het bewaart de energie van zowel de mannelijke als vrouwelijke energieën in een evenwichtige vorm – velen verwijzen echter naar de 11:11 doorgang als het vrouwelijke aspect en de 12:12 (12 dec.) het mannelijke. Vorig jaar opende de 11:11 een poort naar het begrip van onze levensmissie van de ziel of zielspad. Die energie heeft veel veranderingen meegebracht en ons toegestaan om diepgaand naar onze zielsenergie te gaan.

Dit jaar dient de 11:11 doorgang voor Harmonisatie en Stabilisatie. De 11:11 is ook een uitlokker of katalysator om de delen van onszelf uit oude tijden tot deze huidige tijd te harmoniseren. De tijd hoe we ze kennen is niet lineair maar circulair. Wij voelen allen de intensiteit van de energie op onze planeet. Een ieder van ons bewaart de codes die deel uitmaken van ons ascensieproces. Onze huidige en vorige levens draaien gelijktijdig door de cirkel van tijd. Velen onder ons zijn verrast over de diepgang van onze emoties, onze reacties op eenvoudige dagelijkse gebeurtenissen, het gevoel van angst en onzekerheid dat net onder de oppervlakte van ons leven opereert. We voelen ons alsof we op de rand van een scheermesje leven.

Gedurende de vorige maand ontving ik grote aantallen e-mails uit de hele wereld waarin sterrenzaden en lichtwerkers hun symptomen beschreven. De meest voorkomende was moeheid. Iedereen klaagde over erg moe zijn en dikwijls niet zeker of ze wel of niet geslapen hebben omdat ze 's nachts zo vaak wakker waren. Velen voelden redelijk wat intense symptomen die we zo dikwijls opgenoemd hebben. Hoofdpijn, nek- en schouderpijn, gevoel van hitte die in het lichaam opkomt (niet enkel vrouwen), toegenomen honger. Dromen werden ook als zeer intens en vaak terugkomend genoemd.

De Harmonisatie van de 11:11 doorgang is belangrijk om ons fysiek lichaam te ondersteunen. Harmonisatie en stabilisatie zullen een kalmte aan het emotioneel lichaam verlenen. Wanneer we oude herinneringen of ervaringen uit dit leven of vorige levens weer opzoeken, of we het “verhaal” van de ervaring begrijpen en kennen of niet, de emotie of lading is er vaak nog altijd en wordt naar voren gebracht. Dit is wat men verstaat onder 'alle delen van je ziel weer naar heelheid brengen'. Er zijn zoveel niveaus en lagen van onze emotionele en spirituele levens. De tijd is zodanig dat een periode van 24 uur gelijk is aan 72 uur of meer in het leven. Alles wordt verkort en versnelt. Het is intens en doet mensen dikwijls irrationeel reageren. Dit ondersteunt op zijn beurt verdere polarisatie op de planeet.

Onze relatie met ons fysiek lichaam en spiritueel pad is rechtstreeks verbonden met het lichaam van Moeder Aarde en haar pad. De 11:11 doorgang van harmonisatie en stabilisatie wordt ondersteund door het schitterend gouden licht van de Centrale Zon. We hebben ijverig eraan gewerkt onze oude patronen te genezen en onze energie voor evenwicht gebruiken. Als we om een ziek kind met hoge koorts gaven, zou elk wakker moment van ons gefocust zijn op haar genezing en een volledig herstel. Niets zou ons doen aarzelen om haar te verzorgen en lief te hebben. Dezelfde intentie en aandacht is nu heel erg nodig voor onze geliefde Moeder Aarde. Wieg haar zoals je je eigen kind zou wiegen.

Tijdens de maand November zullen we de gelegenheid krijgen om onze harten voor de energie van Harmonisatie en Stabilisatie te openen. Deze energie zal ons toestaan ons hart meer te openen om zorg te dragen voor onszelf en het collectieve. Dit zal op zijn beurt invloed hebben op onze dagelijkse gedachten die we t.o.v. elkaar en onze planeet hebben. Beschouw de 11:11 als een tijd om de broeder- en zusterschap die langzaamaan in de harten van alle lichtwerkers en sterrenzaden kiemt te stabiliseren en samen te houden. Oude patronen zullen gedurende de komende maand verder naar de oppervlakte sijpelen. Als we ons aan de emoties vasthouden of te dramatisch worden wanneer de dingen zich zuiveren, zullen we ons van streek en gedesoriënteerd voelen. Harmonisatie en Stabilisatie zullen je persoonlijk en collectief ondersteunen door je toe te staan meer op je hart te vertrouwen. Om je hart te horen en te weten dat het klopt met het ritme van het hart van onze geliefde Moeder.

We bevinden ons in uitdagende en destabiliserende tijden en we vergeten vaak hoe krachtig we echt zijn. Wanneer we onze hogere gedachten telepathisch op onze planeet richten, veranderen de dingen en begint er een transformatie. We zijn sterk en krachtig wanneer we in harmonie en eenheid verenigd zijn. We bevinden ons op een cruciaal punt op onze geliefde planeet.

Ik heb onlangs met een prachtige plantenspirit medicijnsjamaan samengewerkt. Zoals velen onder jullie heeft mijn fysiek lichaam met wat ongemak en onzekerheid op het zuiveren van oude patronen gereageerd. Toen ik met de sjamaan sprak gaf ze mij iets door dat diepgaand in mij resoneerde. Ze zei dat alles wat we ervaren, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel een signatuur of label heeft. Ik begrijp dat dit niets nieuws is, maar het was op dat moment dat mijn hoofd en hart de verbinding met de informatie kregen.

De signatuur of het label van ons hart is liefde. Wanneer de hogere frequenties van de Centrale Zon door de 11:11 doorgang bewegen kan de signatuur van ons hart op een echtere onvoorwaardelijke manier beginnen met het harmoniseren en stabiliseren. Deze energie zal ons hart en onze geest toestaan om meer verenigd te zijn; wees gedurende de eerste twee weken van de maand echter niet verrast als je van binnen een intense strijd voelt. Wees bereid om soms diepe angst of onrust te voelen en probeer jezelf of anderen die deze niveaus van diepe healing kunnen uitlokken te vergeven.

Zoals altijd is er gedurende november een enorme ondersteuning van de sterren en planeten die als golven over ons heen zullen spoelen. We zullen ons dikwijls fysiek moe voelen en tijd nodig hebben om de lichtfrequenties te verwerken. Velen zullen zich op de 11:11 in meditatie of ceremonie verenigen en dit zal de energiedownload versoepelen gedurende het midden van de maand. Tegen het einde van november zal de energie zich weer behoorlijk dramatisch opbouwen terwijl we ons voorbereiden op de 12:12 afstemming in december.

Hemelse Opstelling

Nov 9 - Nieuwe Maan – 3:03 PST.

Vooral deze nieuwe maan zet de kracht van de 11:11 doorgang voor het individu in gang. Wat zijn je dromen – wees waakzaam over welke zaden je echt wilt planten.

Nov 11 – 11:11

Doorgang naar Harmonisatie en Stabilisatie. Licht vanuit de Centrale Zon activeert diepgaande codes van activering en transformatie. Een tijd van ceremonie, ritueel en heilige liederen voor onze Moeder Aarde.

Nov 24 – Volle Maan – 6:30 am PST.

Deze maan zal de ongeziene gebieden die nog steeds wat verzorging nodig hebben verlichten. Aansporingen kunnen ietwat intenser aanvoelen wanneer de maanstralen de 11:11 opstelling verlichten. Adem dit licht van Harmonisatie & Stabilisatie in en sta de energie toe over de planeet te reflecteren.

Het mooie van de 11:11 en het overstijgend Centrale Zonlicht is dat het Holografische energie is. We hebben het dikwijls gehad over holografisch helend licht. Wanneer we ons met ons hele wezen of Kosmisch Ei verbinden en in een deel verandering bewerkstellingen, dan beïnvloeden we verandering in het geheel – gebaseerd op de principes van het hologram. Wanneer we dit schitterend overstijgend licht in ons bewustzijn of onderbewustzijn stralen creëren we verandering.

Gedurende de maand november krijgen we de gelegenheid om in eenheid met harmonisatie en stabilisatie samen te gaan. Elke bewuste gedachte en stap die we op onze geliefde Moeder Aarde maken zal haar ondersteunen en helpen. We hebben het vermogen om verandering te creëren, van de kleinste geste tot de grootste uitdrukking – alles is van belang en raakt het hart van onze moeder.

Neem de tijd om zo goed als je kunt naar je lichaam te luisteren. Wanneer de slapeloosheid constant is probeert ons lichaam te compenseren voor de cellulaire verjonging die misschien gedurende de diepe slaap gemist wordt. Toegenomen honger zal een manier van het lichaam zijn om de nodige brandstof te krijgen voor het cellulaire werk. Stem je af en kijk of je naar slaap hongert en niet naar de donut. Lief, aardig en toestaand zijn voor jezelf en je lichaam is nu heel belangrijk. Vaste patronen van activiteit en strakke tijdschema's maken de dingen gespannen – harmonisatie en stabilisatie-energie zal een beetje plaats nodig hebben om zich in te manoeuvreren.

Moge je maand gevuld zijn met hoger evolutionaire processen en diepe vreugde in je hart.

Liefde en Diepe zegeningen.

Shala

- Vertaling : Ulla Mertens -


© Shala Mata 2007
Copyright © 1996-2007 LightworkerUpcoming Events with Shala

David & Gudrum Miller,Elke Koschorek & Rudolph Lippert and the Arcturian Group of Forty offer a workshop on 5th Dimensional Galactic Consciousness for Personal & Planetary Healing. Shala Mata will also present a lecture on Whales, Dolphins & the Animal Kingdom Planetary Healing. Munich, Germany May 10 & 11th 2008 For registration details contact David Miller at http://www.cybertrails.com/groupofforty/pages/calendar.html

Shala will over two Global Meditations during the month of November & December. The dates are as follows: Nov 11/07 at 11:00 am PST & Nov 17/07 at 4:00 pm PST. Her conference line number is 1-218-486-1300 Bridge code # 512763. The conference line opens approx 10 minutes before the meditation, here you will be greeted and the details of the conference line will be explained. For those that can not attend, the meditations are recorded through the conference service and can be accessed at http://www.thebasementventures.com/free-conferencing-recording.html You will see on the right side of the screen a Login box – you will enter you Name, Email Address & the Bridge Code 512763 You will then be taken to the Podcast/Recordings. Click on the “listen” link and enjoy. For world time at your location go to www.timeanddate.com conference line opens approx 10 minutes before the meditation, here you will be greeted and the details of the conference line will be explained. For world time at your location go to www.worldtimeserver.comKlik Hier voor Lichtwerker.com