Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Planet Alert

Maart 2009

Mahala

Hallo iedereen! Vorige maand had ik een prachtige reis naar Mexico en zou graag Carol Heywood-Babrauskas willen bedanken om dit mogelijk te maken. Ze is een geweldige persoon en heeft ook een boek geschreven. De website voor dit boek is www.passionatepinky.com. Zoek het maar eens op. Ik heb erg van Mexico genoten - het warme weer, de oceaan, de prachtige bloemen, het mooie landschap en de mensen. Ik hield van Puerto Vallarta en zou er nog eens naartoe willen gaan. Yelapa beviel me ook, dit is een klein dorp zonder auto's. Het is zeer rustiek en interessant. De enige manier om er te geraken is via een watertaxi uit Puerto Vallarta. Yelapa is waar we het meest van onze tijd verbleven. Om het huis waar we verbleven te bereiken, moesten we maar liefst tot 200 trappen oplopen. Wat een klim.

De eerste dag dat we in Puerto Vallarta waren, gingen we winkelen en verkenden we de stad als groep. We stopten voor de lunch en een van de vrouwen vertelde me dat Yelapa op de onderste Vleugel van de Duif ligt. Deze informatie is afkomstig van het boek, De Sleutels van Enoch. Als je dat boek hebt, zoek dan pagina 315 op. Ze vertelde me ook dat er zich in Yelapa en omgeving een enorme vortex bevindt. Ik kon de energie echt voelen toen we in Yelapa arriveerden en was ten minste drie dagen high.

Voor ik thuis vertrok heb ik een channeling door Metatron via Tyberonn uitgeprint. Zoek uit op www.Earth-Keeper.com. Ik heb de channeling niet gelezen tot Yelapa en toen begon alles op zijn plaats te vallen. Ik besefte dat een van de redenen waarom we daar waren, was om de energie voor deze komende equinox en de komst van de Duif te helpen verankeren. De terugkeer van de Duif is de terugkeer van het Magno-Kristallijnen Firmament. Het is de bekroonde voltooiing van het Kristallijnen Raster. Als je deze channeling nog niet gelezen hebt: het is heel interessant.

Citaat uit de channeling: "De opening, getriggerd door de Equinox van 20 maart 2009, zal de eerste plankgas-stroom van deze energie zijn sinds het Atlantische tijdperk. Tijdens de 21 dagen na de Equinox, zal het magnetisch schild rond de planeet ietwat geopend zijn en een beetje verzwakt in een reboot effect. Gedurende deze tijd zullen er letterlijk duizenden schepen van het Intergalactische Commando en de Intergalactische-broeder/zusterschap van welwillende Meesters naar de rand van de planeet gebracht worden om stabiliteit en bescherming te geven, en toezicht houden op de transitie terwijl deze fase van open portalen plaatsvindt."

Uit Het Boek der Kennis - De Sleutels van Enoch: "De Broederschap zal in Amerika landen. Ze zullen komen in de formatie van een prachtige 'Duif' - waarvan het hoofd van kristalkennis zich over het schiereiland Yucatan zal bevinden, wiens vleugels zich over de hele Oostelijke- en Westelijke flank van Noord-Amerika zullen uitstrekken, wiens voeten zullen landen in het piramidale gebied van de Bermuda Driehoek en de oceaan in de buurt van Mazatlan." Een ander citaat: "De Broederschap zal de nieuwe Wet meebrengen en de Mens leren om tempelgemeenschappen van Licht op te bouwen. En Metatron zei: Er zal een nieuwe tijdmeridiaan komen en de fundamenten van de Aarde zullen verschuiven naar een nieuwe magnetische fundering wanneer de baan van de Aarde opnieuw gereset wordt in de oceaan van Licht." De Waterman-energie is nu in werking om de gemeenschappen van Licht op te bouwen.

Het Kristallijnen Raster werd verwoest ten tijde van Atlantis en dat veroorzaakte de grote overstromingen. Er waren op dat moment verschillende facties die voor de controle van Atlantis streden, en zoals Edgar Cayce in een van zijn boeken zei, stemden ze het kristal te hoog af en dat veroorzaakte de vernietiging. Ik weet dat Wezens reeds meerdere jaren aan het herstel van het Kristallijnen Raster hebben gewerkt. Dit raster is Elektromagnetisch en Kristallijnen van natuur. Onze lichamen veranderen zich ook van een op koolstof gebaseerd naar een kristallijnen lichaam. We hebben ook magneten in onze hersenen, samen met kristallen. Lange tijd geleden werd mij gezegd kiezelzuur celzouten in te nemen om mijn hersenen te helpen zich op de hogere trillingsenergie af te stemmen. Ik vertel niemand om kiezelzuur in te nemen; ik zeg gewoon wat ik in de loop der jaren heb ingenomen.

Nu hebben we de terugkeer van de Duif om het firmament van de Nieuwe Aarde op te zetten. Het 21ste en 22ste hoofdstuk van Openbaringen in de Bijbel spreekt over de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. Het zegt: "en toen zag ik een nieuwe hemel en een nieuwe Aarde, want de eerste hemel en de eerste Aarde waren overgegaan, en de zee was niet meer". Klinkt als een dimensionale verschuiving voor mij. De lente-equinox op 20 maart 2009 is het begin van de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. Het zal tot 2012, of langer duren om te voltooien, maar dit is het begin. Ik ben echt opgewonden.

We moeten nog steeds de 19e en 20e hoofdstukken voltooien, in mijn interpretatie van Openbaringen is dit de val van de leiders. Door dit proces gaan we nu op dit ogenblik en er is nog steeds veel geweld op Aarde, wat zal voortduren zolang we door het ondergangsproces gaan. Het zou erger kunnen worden voor het beter wordt. De tijd zal het leren. Op dit moment is er de mogelijkheid van een oorlog met Korea. Ik las net een artikel van het internet over hoe Noord-Korea zijn troepen op alarmfase heeft gezet en waarschuwt voor oorlogsgevaar. Er zijn nog steeds nog vijf planeten, plus de knoop in Waterman, die zich recht over de Korea's bevinden. Mars bevindt zich ook in Waterman en deze werd lange tijd als oorlogsplaneet beschouwd. Dit is een zeer krachtige volle maan (10 maart). Er zullen verschillende triggerpunten zijn die in de loop van tijd geactiveerd zullen worden. SomaliŽ valt ook onder deze energie.

In mijn artikel van januari sprak ik over de oorlog op de Zon die zijn hoogtepunt bereikte op 22 november 2008. De negatieve entiteiten die deze oorlog verloren werden naar de Aarde geteleporteerd en blijven vechten. Ze zijn zeer gewelddadig en proberen overal op deze mooie planeet problemen aan te stoken. Eerst stookten ze geweld in India en probeerden ze een oorlog tussen India en Pakistan te beginnen. Daarna roerden ze het Midden-Oosten (IsraŽl) op en geprobeerden daar een grote oorlog te ontketenen. Ze hebben veel schade en verlies van mensenlevens veroorzaakt, maar ze konden de oorlog niet naar de rest van de wereld verspreiden. Nu zijn ze bezig met Korea. Zullen ze succesvol zijn in het aanwakkeren van die oorlog? De laatste oorlog wordt verondersteld tussen Gog en Magog te zijn, wat Noord- en Zuid-Korea zou kunnen betekenen.

Het 17de en 18de hoofdstuk van Openbaringen spreekt over de verwoesting van Bagdad (de oude stad Babylon). Dit werd voorspeld en het is gebeurd. De 19de hoofdstuk van Openbaringen spreekt over de voortzetting van oorlogen en de 20ste over de ondergang van de leiders. Dit is nu zeker aan de gang. Dan hebben we de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde.

Een ander interessante gebeurtenis was de verschijning van een schitterende Lichtgroene komeet aan de hemel tijdens de hele maand februari. Eind februari bevond hij zich het dichtst bij de Aarde. Bracht deze komeet het groene lichtlichaam voor Moeder Aarde? Bracht hij groen licht naar onze hartchakra's? Groen is de kleur van onze hartchakra en binnen deze chakra bevindt zich een mooi helder roze licht, wat de kleur van de liefde is. Er zijn foto's van gedachtevormen genomen die schitterend roze zijn wanneer mensen liefdevolle gedachten hebben.

Enkele jaren geleden vertelde men mij dat net voor het begin van de nieuwe eeuw, het leiderschap van deze wereld zou veranderen van man naar vrouw. Aartsengel Ariel is vrouwelijk en wordt beschouwd als de Duif. Het mannelijke deel van haar is Uriel. Ariel is nu de Godin van de Aarde. De Duif is het symbool van vrede. Weldra zullen we in vrede leven. Natuurlijk hangt dit van ons af. We moeten de vrede eerst in onszelf vinden en uitdrukken voordat het zich op Aarde kan manifesteren.

Op 9 november 1998 ging het magnetisch veld van de aarde naar nul magnetische energie. Dit was toen de zonne-energie naar de aarde kwam om het zaad voor een nieuwe Aarde te planten. Daarna begon de drievoudige cirkelmagnetische (vrouwelijke) energie de Aarde zeer krachtig binnen te komen tijdens een maansverduistering op 28 juli 1999. Het is mijn opvatting dat de aarde toen haar lichaam voor deze krachtige magnetische energie opende.

Daarvoor was er een totale zonsverduistering over Mexico City op 11 juli 1991. Er was een oude Maya profetie (er zijn verschillende systemen) dat de schepen van het licht op die dag over Mexico zouden terugkeren. Ze keerden terug, zoals gezien door iedereen die naar de zonsverduistering keek. Er werden die dag duizenden foto's van ruimteschepen genomen. Op die dag gingen de Maya's naar wat de zesde dag genoemd wordt. De zesde dag verwijst naar het teken Maagd, de godin, en beŽindigde ook een 2160-jarige cyclus. Het duurt voor een vaste ster 72 jaar om door ťťn graad van de dierenriem te bewegen. (30 graden per teken - maal 72 jaar = 2160 jaar).

Mijn begeleiding vertelde mij enkele jaren geleden dat ze een 2160 jaren cyclus door de ster Regulas meten, de koninklijke ster van de Leeuw, bewegend door ťťn teken van de dierenriem. Regulus bewoog zich door het teken Leeuw sinds, of vůůr de geboorte van Jezus. Leeuw regeert over het hart en de liefdesenergie. Jezus werd De Leeuw van de Stam van Juda genoemd. Hij kwam om ons te leren over de liefde. Dat was zijn enige gebod Ė heb elkander lief. Je moet eerst leren om jezelf lief te hebben en dan kun je anderen onvoorwaardelijk liefhebben.

Het Boek der Kennis zegt dat de Sfinx ons lichaam van ruimte en tijd symboliseert binnen de Leeuw zonne-evolutie, die door de Mens overwonnen moet worden voor hij het aangezicht van grootsheid kan dragen en in de aanwezigheid van de Meester kan blijven. Dit betekent dat we onze dierlijke kenmerken zoals geweld en oorlog moeten overwinnen en onze schaduwzijde accepteren. Het voertuig van de Sfinx zit op de drempel tussen onze nulpunt-evolutie en hogere lichttechnologie, als de springplank naar andere bewustzijnszones. De Sfinx heeft het lichaam van een leeuw en het hoofd van een vrouw. Dit betekent dat dit het teken van Leo de leeuw en Virgo de Maagd symboliseert.

Ik denk dat toen de Aarde zich in november 1998 in de nulgraad energie bewoog, Regulus naar 0 graden Maagd ging. Nu is Regulus aan zijn reis door het teken Maagd begonnen. We bevinden ons nu in het tijdperk van Maagd. Dit doet niets af aan Het Waterman Tijdperk. Er zijn cycli binnen cycli. Dit monument werd daar neergezet om ons te laten weten wanneer we het Tijdperk van Maagd zouden binnengaan. Dit is wanneer de vrouwelijke energie binnen iedereen zou overheersen. Dit wordt nu de overheersende kracht. Onze president Obama spoort aan voor een nieuw zorgstelsel. Dat is zo'n Maagd kenmerk. Saturnus staat in het teken van Maagd en staat daar al enkele jaren. Er is nu daarbuiten een sterke Maagd energie.

We leven in interessante tijden. Het financiŽle systeem valt uit elkaar en het nieuwe zal uit deze neergang geboren worden. Het wordt tijd dat de oude manier van doen ineenstort omdat het niet meer werkt. Hoe zal de nieuwe energie zich manifesteren? Hoe zal het systeem anders worden? Weet iemand het? Het is net als de Phoenix die brandt en uit de as herboren wordt. Nu gaat de Aarde in een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde herboren worden. Is dat niet spannend? Het zij zo! Ik stuur jullie mijn liefde en zegeningen!

*****Mahala Gayle *****

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Klik Hier voor Asklepius Light Center (engels)