Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Planet Alert

Maart 2008

Mahala

Vandaag is het 7 maart 2008 en we hebben zojuist een nieuwe maan ervaren met de Zon conjunct Uranus . Deze planeet regeert het licht, dus begin enkele goede veranderingen in je leven te verwachten. We kunnen ook focussen op het creŽren van goede veranderingen voor Moeder Aarde. Volgens Carl Calleman's werk is dit het jaar van Armageddon. Het begon in november 2007 en gaat verder tot 13†november 2008. In november 2008 zal de Godinnenenergie het overnemen en alles zal beginnen te bloeien. Hij zegt ook dat de Maya Kalender op 28 oktober 2011 eindigt, wat niet meer veraf is. Ik zoek niet naar enige drastische gebeurtenis op dat tijdstip omdat ik geloof dat we nu midden in de veranderingen zitten. Tegen de tijd dat we 2011 of 2012 bereiken zouden we door de veranderingen heen en in een periode van tijdloosheid moeten zijn.

Tijd regeert over de 4de dimensie waar we sinds de Harmonische Convergentie in 1987 doorheen gaan. Er zijn vele niveaus voor elke dimensie. We bevinden ons nu op het hoger niveau van de 4de met overzicht op de 5de. Ik twijfel er niet aan dat de tijd versneld is en dat het steeds sneller zal blijven gaan tot we tijdloosheid bereiken en we volledig in de 5de dimensie zullen zijn. De nieuwe aarde-energie van de 5de dimensie is reeds hier ook al voelen we deze vibratie nauwelijks. Het zal niet lang duren voor het heel sterk zal worden. De 5de dimensie is er een van vreugde, blijdschap, liefde en met elkaar overeenkomen. Als je dat niveau van vibratie hebt bereikt, vibreer je op de 5-dimensionele energie.

Januari en februari waren zeer intense maanden. Hopelijk zal deze Lente Equinox ons in een andere energie duwen. Want de 4de dimensie staat in verband met het Astrale vlak en er is veel vervormde energie op aarde verschenen. Dit was eigenlijk het hoogtepunt van de psychische oorlog over de geest die reeds lang op het Astrale vlak bezig is geweest en dit kan zich op het aardse vlak focussen. De Reptiliaanse overheersers regeren vanuit het Astrale vlak. Ze gebruiken de technologie van holografische invoeging die vanuit het Astrale Vlak geprojecteerd wordt om het menselijk gedrag op aarde te beÔnvloeden. Dit kan vervormde werkelijkheden veroorzaken. Ik heb dit ervaren toen er dichtbij mijn hut een bosbrand buiten controle geraakte. Ik stapte in zo'n vreemde werkelijkheid dat ik het nauwelijks kon geloven. Ik kan het niet echt uitleggen maar het was alsof ik opeens in een andere werkelijkheid was gesprongen. Deze energie is sinds augustus 2006 bij me gebleven. De planeten veranderen tijdens deze nieuwe maan voor me, dus zal het misschien ook voor anderen veranderen. Het leven is heel intens geweest en het is tijd voor wat rust!

Ik ontving een email ďUrgentie in het Kosmisch VacuŁmĒ genaamd, door Lisa, te vinden op www.energeticsynthesis.com, dat echt verband houdt met wat ik heb ervaren. Ze zegt: ďEr is momenteel een proces in de astrale lagen onderweg, dat rondweg een van de meest vervormde en beschadigde van alle tijdruimtes is. Daarom zullen de mensen, wegens de doorslag van de dimensionele geluidsgolf van deze huidige gebeurtenissen, ongelooflijke impulsieve stuwkrachten voelen die veroorzaakt worden door de verschuiving van de rasters door deze magnetische stormen. De aardbevingen zijn toegenomen sinds we het Astrale Portaal Project beveiligd hebben, dat uitgelijnd werd op 17 februari. Men vermoedt dat er meer aardse oppervlakteveranderingen door ons systeem zullen weergalmen wanneer het verschuiven van de astrale lagen onze werkelijkheid zal raken. Er zijn uiterst krachtige kruispunten die enorme frequenties uitwisselen, die tijdens de Equinox in maart, half mei en augustus binnenkomen. Maar er wordt veel gedaan om deze impact van magnetische verschuivingen gedurende de hoog riskante tijdlijnen te omzeilen. Het gebruik van platina om je energieveld te beschermen en je omgeving te stabiliseren wordt ten zeerst aangeraden.

Verder zegt ze: ďWe ervaren nu een ineenstorting van de tijd op deze planeet. Degenen die zich op de Ascensie Tijdlijn bevinden hebben heel erg het gevoel alsof ze binnen een lege ruimte bestaan, en kunnen niet direct voelen wat er vervolgens aankomt terwijl deze systemen ineenstorten. Zelfs toekomstige identiteiten en parallelle mogelijkheden storten nu elkaar omdat ze niet langer geŽnergetiseerd kunnen worden. Het voornaamste project waar dit onderweg is gedurende deze fase is het Astrale Vlak, of de nulpuntvelden. Overeenkomstig met de Wet van HarmonieŽn zal eender welke structuur die niet met haar originele blauwprintpatroon resoneert, ofwel zichzelf corrigeren terwijl het overgenomen wordt, of het stort ineen. Het ineenstorten van de structuur komt door de vervormingen tot op het niveau waar de integriteit van de blauwprint gecorrumpeerd werd.Ē

Deze energie is in werking sinds Augustus 2006 toen Mars in een hoek van 90į tot Pluto stond. Toen verscheen ook de Dreamspell glief 'De Ster' in een graancirkel in Engeland. Deze glief wordt door de planeet Venus geregeerd. Dit is de glief van de Godin en onvoorwaardelijke liefde. Deze graancirkel zei tegen iedereen dat 'De Godin teruggekeerd was'. De 17de Tarotkaart, ďDe SterĒ genaamd, is een achtpuntige ster die op stralende kosmische energie wijst en is omgeven door 7 kleinere sterren die zonne-energie uitstralen. Deze jonge dame is eeuwige jeugd en schoonheid. Ze is Moeder Natuur en deze kaart vertegenwoordigt de Wateren des Levens die vrijelijk stromen en die de creatie eeuwig en eindeloos vernieuwen.

De overheersers hebben geprobeerd alles in hun greep te houden maar hun tijd is spoedig voorbij. De Mars/Pluto oppositie die er sinds september 2007 duidelijk was, eindigde tijdens deze nieuwe maan. Deze twee planeten die in de oppositie staan regeren over de negatieve kanten van het leven. Het is een zeer krachtige oppositie. Nu Mars zich doorheen Kreeft beweegt zal hij dat teken energetiseren omdat Mars over energie regeert. Pluto bevindt zich nu in Steenbok en dit teken regeert over structuren. Omdat Pluto de transformator is zullen alle structuren veranderd worden. Als de structuur bij de nieuwe vibratie past zal ze verder bestaan, maar als dit niet het geval is zal ze ofwel veranderd of vernietigd worden. Daarom heb ik gezegd dat het tijd wordt dat de overheersers ten onder gaan. Controle of manipulatie is een negatieve manifestatie van energie.

Steenbok regeert over de immobiliŽnmarkt, zaken, regeringen en alle structuren. Pluto regeert over verandering in deze gebieden. Pluto regeert ook over de massa's. Is het jullie opgevallen hoe Barack Obama tijdens zijn samenkomsten mensenmassa's creŽert? Hij is een zeer magnetisch Wezen en hij stimuleert ook de golf van het verlangen naar verandering. Veel mensen vertelden me dat ze zeer bezorgd zijn over zijn veiligheid. Beseffen ze wat ze creŽren? Het zou beter zijn om hem en zijn familie in een veilige omgeving te zien. Natuurlijk heeft hij de uiteindelijke zeg in zijn werkelijkheid. Wat hij ook voor zich heeft gecreŽerd zal plaatsvinden en er is niet veel wat wij eraan kunnen doen, maar we kunnen hem wel positieve gedachten van veiligheid sturen. Wie weet hoe de verkiezingen zullen uitdraaien met alle veranderingen die gebeuren.

Over massagedachten gesproken, wat is er van alle klachten over de prijs van olie en brandstof. Als we ergens over klagen is dat hetgeen wat we zullen creŽren. Zou het niet beter zijn als we allen zouden visualiseren dat de prijs van brandstof omlaag zou gaan tot een redelijke prijs zoals 2,50 $ per gallon? Dat zou de economie zeker ten goede veranderen. De prijs van brandstof heeft invloed op de transportindustrie die op zijn beurt de rest van de economie beÔnvloedt. We zouden er ook aan kunnen werken om een betere kilometrage (aantal afgelegde km - vert.) voor onze eigen voertuigen te creŽren.

Carl Calleman zegt dat we ons van november 2007 tot november 2008 in de 5de nacht van de Maya kalender bevinden. Dit jaar zal het verlangen voortbrengen om oorlogen (wat zeker bezig is) en financiŽle problemen te stoppen. Heel wat mensen en ook banken ondervinden nu financiŽle uitdagingen. Ik hoorde zopas dat de Carlyle Corporatie zich in een diepe financiŽle crisis bevindt. De familie Bush en hun controlevrienden maken deel uit van de Carlyle Groep.

In het midden van deze duistere nacht zal er in Augustus 2008 een golf van liefde op aarde komen. Dit zal het begin zijn van de 4de wereld van Galactische energie en dit zal allerlei soorten nieuwe energiecreaties brengen en uiteindelijk zal de vrede zich op aarde beginnen te manifesteren. Dat klinkt goed in mijn oren. De 6de dag begint op 13 november 2008 en duurt tot 7 november 2009. Dit zal de godinnenenergie activeren. Weldra zullen we alternatieve energiebronnen beginnen te gebruiken, de oorlogsindustrie zal ineenstorten, we zullen een nieuw gezondheidssysteem ontwikkelen en ons economisch systeem zal zich herstellen. De toekomst lijkt erg schitterend eens we door deze negatieve energieoverlapping die we ervaren hebben, heen zijn.
Nog een fijne Lente Equinox en Astrologisch Nieuwjaar!

Ik stuur julie al mijn liefde en zegeningen.

† ***** Mahala Gayle*****

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Klik Hier voor Asklepius Light Center (engels)