Maandelijkse Berichten
Home

Berichten


Planet Alert

Augustus 2008

Mahala

Juli was een zeer intense maand. Heb je de golf van licht gevoeld die rond de volle maan van juli binnenkwam? Ik heb de golf als een schok op mijn lichaam gevoeld en het hielp om enkele oude blokkades in mijn leven op te heffen. Ben je door de blokkades in je leven gegaan? Is de energie weer beginnen stromen? Maak je klaar want binnenkort zullen we ons in de energie van de Sirische Sterrenpoort bevinden. Dit beïnvloedt ons elk jaar en begint rond 23 juli en duurt tot ongeveer 8 augustus wanneer de doorgang van overvloed zich opent. De oude Egyptenaren keken altijd uit naar deze tijd omdat de ster Sirius opkwam voor de zon. Ze beschouwden dit als hun Nieuwjaar.

We beginnen ook aan het Maya Dreamspell Nieuw Jaar op 26 juli. Dit is het jaar van de Blauwe Elektrische Storm die over het gebied van de Amerikaanse westkust heerst en stormen kan veroorzaken, of dat er water over de kust komt.  

Deze glief is de initiatie door vuur, het bliksempad en de komst van de donderwezens die de finale transformatie brengen. Het veroorzaakt ook stormen met veel bliksem die elk vals gevoel van werkelijkheid vernietigen Deze glief wordt geregeerd door Pluto, de transformator. De elektrische toon is het getal 3. Dit is de toon van dienstbaarheid en de vibratie van ritme, activering en verbintenis. Het is tijd om jezelf te erkennen wanneer je het licht dient met je hartenergie. De elektrische energie is er een van activering. Pluto veroorzaakt, samen met zijn transformatie-eigenschappen heel wat stormen in de wereld.  

Laten we het hebben over de planeet Pluto die de transformator in het teken Boogscchutter is, die het banksysteem regeert. De bank Indy Mac genaamd werd getransformeerd of overgenomen door de federalen op 14 juli 2008. We hoorden voor het eerst van de stormloop op die bank op 10 juli 2008, toen Mercurius exact tegenover Pluto stond. We hoorden op dat tijdstip ook over de problemen van Fanny May en Freddie Mac. Er is nog een belangrijk aspect voor het banksysteem op komst op 16 augustus, wat een dag van volle maansverduistering is.  

Boogschutter regeert niet enkel over het banksysteem, maar ook over dingen zoals scholen, universiteiten, de wet, advocaten en de gerechtshoven. Pluto zal tot eind november retrograde zijn in het teken Boogschutter. Kijk wat er de laatste paar jaren met Pluto in Boogschutter gebeurd is. Het geldsysteem bevindt zich al geruime tijd in een crisis, de dollar is gezakt en vele wetten zijn veranderd, meestal in de richting van controle. Nu bevinden we ons in de laatste maanden van dit controlesysteem en geldcrisis. Pluto zal ons tot eind November in Boogschutter regeren en dan zal Pluto zich naar Steenbok bewegen om daar enkele jaren te blijven. Steenbok regeert over regeringen, big business en alle structuren. Deze structuren zullen beginnen afbrokkelen of worden getransformeerd in een menselijker systeem. Dit houdt ook onze regering in. Steenbok houdt van controle, maar met Pluto in dat teken zal de controle beginnen af te breken.  

Augustus en September zullen zeer intense maanden zijn. Op 6 augustus staat Mars tegenover Uranus, net voor de Olympische Spelen beginnen. De energie van dit aspect brengt conflicten met vrienden, impulsieve actie en driftbuien. Deze doorgang stimuleert revolutionaire actie en het verlangen om bestaande machtsstructuren omver te gooien. De kaart van de USA zegt dat Uranus een vierkant maakt t.o.v. zijn geboorte-Mars. Dit betekent er zich gedurende deze twee maanden conflicten kunnen voordoen bij banken, groepen, organisaties en ondernemingen. Nog iets anders is dat de zonsverduistering op 1 augustus over China gezien zal worden. Dat is niet de beste energie.  

Dan hebben we Mars in een hoek van 90 graden met Pluto tijdens de volle maansverduistering op 16 augustus. Wow! Wat een explosieve energie. Misschien zal dit het einde brengen en het begin van een nieuw financieel systeem, al kan dit een tijdje duren omdat de effecten van een eclips een lange tijd aanhouden. De eclips van 16 augustus zal het einde zijn van het planetaire aspect Mars/Pluto in Boogschutter, die de bankcrisis en de terroristenoorlogen veroorzaakte. Zal dit er toe leiden dat de financiële crisis een omkeer maakt of zal het sneuvelen? Ik denk dat de tijd het zal uitwijzen. We eindigen dit jaar met een Mars/Pluto conjunctie in Steenbok net na Kerstmis. In feite bevinden zich op dat tijdstip vijf planeten en de maan alle in Steenbok. Dit zegt me - nieuwe regering - misschien een nieuw financieel systeem - hoe het ook mag uitpakken.  

Nog een andere interessante doorgang die op de USA-kaart bezig is, is de Uranus/Neptunus oppositie. Uranus regeert verandering en Neptunus, in zijn lagere energie, regeert bedrog. Uranus heerst ook over licht. Met de planeet van verandering en licht bovenop de planeet van bedrog – moeten alle soorten dubieuze gebeurtenissen naar de oppervlakte komen om bekeken te worden en de algemene bevolking te ontwaken.

De zonsverduistering van 1 augustus 2008 vindt de zon in 9 graden Leeuw. Dit is de graad die legers en marines regeert. Zal de oorlogstrom weer slaan of zal het zich op een andere manier uitwerken? Dit is niet de beste energie voor onze president George Bush, omdat we zijn Mercurius op 9 graden Leeuw en zijn Mars op 9 graden Maagd vinden. Saturnus is de tester en bevindt zich bovenop zijn Mars, wat betekent dat hij door enkele grote uitdagingen zal gaan. Deze energie brengt gefrustreerde impulsen in actie en onderdrukte boosheid en wrevel. Dit is gewoonlijk de tijd van zware verantwoordelijkheid.

Er kunnen problemen of conflicten tussen regeringen opkomen en President Bush kan denken dat er militaire actie nodig is. Dit klinkt niet zo goed omdat de eclips zich op de graad van het leger en de marine bevindt. Uranus bevindt zich ook in een perfect vierkant met Bush's geboorte-Uranus en zijn knoop. Dit zou onverwachts zijn plotse val uit de macht kunnen veroorzaken. Zijn Uranus bevindt zich op 19 graden Tweelingen en men zegt dat deze graad militaire eer zou verlenen die in rampspoed eindigt. Gebeurde dit niet in Irak? Deze graad betekent ook dat hij in staat is tot gewelddadige actie. Afghanistan dat de opiumhoofdstad van de wereld is sinds we het in 2002 aanvielen, is ook in het nieuws. De USA heeft het erover om meer troepen naar dat land te sturen, wat volgens mij een slechte zet is, maar ik wil me niet mengen in de energie van het duister. We werden gezuiverd van onze angsten en de Aarde heeft ons nu nodig om onze lichtlichamen te manifesteren. Dit betekent gewoon plezier te maken en in het Nu te leven.

Over een ander onderwerp, er verscheen een graancirkel in het heilige land van Glastonbury in augustus 2006. Deze cirkel was de Maya Dreamspell-glief van “De Ster” die het symbool van de Godin is. Het is een vierpuntige ster. Deze graancirkel zei tegen de wereld: “De Godin is terug, nu is het tijd om door de duistere energie van het geboortekanaal te gaan. Hier zijn we sinds augustus 2006 doorheen gereisd. Door een geboortekanaal gaan is een zeer traumatische periode. In feite is het als twee jaren in de hel geweest wat betreft al onze rommel in ons gezicht te krijgen.

Deze periode begon met de zonsverduisteringen in de tekens Maagd/Vissen in september 2006. Maagd is de Godinnenenergie en Vissen is het arme ik dat lijden regeert. Veel mensen lieten de groepen die ze bijwoonden vallen en gingen er in feite alleen doorheen gedurende die tijd. Er bevindt zich een zwart gat op 7 graden Maagd. Saturnus ging naar Maagd in september 2007. Saturnus de tester, bewoog zich naar 7 graden Maagd op 25 juli 2008, waar hij zal blijven tot de nieuwe maansverduistering op 1 augustus. Dit zegt me dat we het einde van de tunnel bereikt hebben en naar buiten in het licht komen. We hebben het gehaald! Ascensie is nu mogelijk.

De totale zonsverduistering op 1 augustus is in het teken Leeuw, die ons hart regeert. Dit betekent dat het 'Tijd is om met je Hart te denken, niet met je hoofd.' Ik geloof ook dat het bijna de tijd van omkeer is. Dit betekent dat degenen van het duister niet meer in staat zullen zijn om lichtwerkers pijn te doen, omdat de lichtwerkers zich op een hogere frequentie zullen bevinden waar ze niet bereikt kunnen worden door het duister. Midden september zal Neptunus op zich op 21 graden Waterman bevinden, waar hij zal blijven tot 15 december 2008. Dit is de graad waar dat wat duister leek terug naar het licht gekeerd kan worden. Het is nu onze tijd! Zo is het!

Geschreven in liefde en licht.

*****Mahala* ****

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Klik Hier voor Asklepius Light Center (engels)