KryonRichtlijnen voor Onderscheidingsvermogen

Lee Carroll over channelling - New Realities Magazine - Juli 1987

Geparafraseerd...

 1. Er zal altijd bruikbare informatie voor iedereen zijn.
  Kijk uit voor channelers die enkel bruikbare informatie voor enkelen geven of zeggen het een boodschap is voor een speciale groep of een apart aantal. Het moet uniek zijn voor de GEHELE mensheid, elke persoon. Dit is een gebied van onderscheiding dat je toestaat te weten dat je de waarheid hoort.

 2. De boodschap moet bemoedigend zijn.
  Zoek naar een bekrachtigende boodschap - NIET EEN VAN ANGST, geen die je neerhaalt - geen die je uit angst laat handelen of je doet willen verschuilen - maar een bekrachtigende boodschap! Dit is een aanhechting van Goddelijke energie. Ze moet er zijn. Het zou de luistereraar en de lezer moeten inspireren. Elke opgenomen verschijning voor een Menselijk Wezen is begonnen met "Vrees niet!"

 3. Spirit (God) zal nimmer of nooit een boodschap channelen die je vraagt om je vrije wil op te geven. Nooit!
  Want je vrije wil is waar je Aardse ervaring om draait terwijl je in je "gouden stoel" zit (een metafoor in Boek Zes van Kryon gecreŽerd. Vrije wil! VRIJE KEUZE is wat je toekomst stuurt.

 4. Spirit zal je nooit een boodschap geven - nooit - die je vraagt om de integriteit te schenden van wat je gelooft.
  Je wordt geŽerd in je gedachtenprocessen. Spirit zal je nooit misleiden of je ergens toe "overhalen". De boodschap mag je integriteit nooit schenden. Je moet je er gemakkelijk bij voelen en het moet als waarheid in je hart weerklinken.

 5. Spirit zal een channeler nooit als de enige bron presenteren.
  Let hierop want er zijn vele channels van Spirit en ze coŲrdineren hun informatie om een groter beeld te creŽren, vooral in dit Nieuwe Tijdperk. En ze zullen zichzelf NOOIT als de ENIGE informatiebron voorstellen.

 6. Kijk naar het feit dat de informatie doorgaans nieuwe informatie is.
  Kijk uit voor de channelaar die eenvoudigweg het oude opnieuw bespreekt, want zij channelen enkel het ego van het Menselijk Wezen. Nieuwe informatie is noodzakelijk. Het is de gehele reden voor de channel. Denk hierover na.

 7. Kijk naar het feit dat gechannelde informatie spirituele oplossingen zou moeten voorstellen.
  Oplossingen voor levensuitdagingen op Aarde, via nieuwe informatie, is het doel van channelling.

Aangeboden uit liefde.

Lee Carroll

- Vertaling: Ulla Mertens -

Klik hier voor Kryon (engels)