(Image: Willow)Met Spirit op Pad gaan

Meester Gids Kirael via het mediumschap van Kahu Fred Sterling

KIRAEL:

Het is een mooie tijd om hier bewust op het Aardse Vlak te zijn. Ik ga openen met een verklaring waarvan ik hoop en bidt dat een ieder van jullie het kan voelen, want daarom ben ik hier, om gevoeld te worden. Sta, terwijl jullie mijn woorden lezen, mijn uitdrukking toe jullie harten binnen te gaan opdat jullie kunnen voelen wie IK BEN.

In dat licht, mijn vrienden, is het onderwerp voor vandaag "Door de Wereld gaan Naast Spirit." Laat me jullie eerst terug meenemen naar een tijd toen een ieder van jullie zich in de Liefde van God de Schepper's Liefde bevond in de puurheid van jullie lichtkristal lichaam. Jullie keken en wachtten om een manier te vinden om je Schepper's Kracht te eren, en zie, de boodschap kwam dat er een geboorte op Aarde zou plaatsvinden. Jullie moesten je enkel beschikbaar maken om je weg naar deze planeet, Aarde genaamd, te vinden. Sommigen van jullie zochten zover ze konden.

Deze ene jonge man, die zijn moeder reeds in een ver land gevonden had, sprong in het leven, net zoals ieder en elk van jullie deed. Toen hij geboren werd bezochten velen hem en brachten hem geschenken, toch begon hij zijn leven in nederige omstandigheden, net als jullie. Een ieder van jullie begint zijn leven afhankelijk van je moeder en vader. Je hoeft niet de middelen te hebben om de mensen te vertellen wat je wilt of hoe je het wilt. Je staat jezelf gewoon toe om te zijn.

Toen deze man waarover ik spreek een beetje ouder werd, vertelde zijn moeder hem dat hij een Prachtige Ervaring was, net zoals we hopen dat de moeders en vaders van de meesten van jullie je vertelden. Toen hij ouder werd voelde deze jonge man zijn roeping. Hij moest iets uitdrukken, net zoals jullie wanneer je een bepaald punt in je evolutie bereikt. Je krijgt deze behoefte, deze roeping, zo je wilt, om uit te drukken. Deze jonge man waarover ik spreek maakte een besluit om diep binnen zichzelf te gaan. Net zoals jullie deden keek hij helemaal doorheen zijn bewustzijn en zei: "Wat? Wat zou ik doen als ik het kon? Hoe zou ik deze wereld ervaren?" Zijn degenen onder jullie die dit lezen niet op zoek naar hetgeen wat jullie zouden willen doen in je leven?

Tenslotte, lijkend op wanneer jullie geboren werden en de moederschoot verlieten, de wereld binnengingen en in de stromende energie van een rivier van licht stapten, verliet deze man het water na zijn doopsel, ging aan land en was herboren. Hij ontwaakte. Hij zei tegen de wereld: "Vrede ligt in het hart van de hele mensheid." Hij zei tegen de wereld: "Vrede is in het emotioneel licht van alle mooie vrouwen in de wereld." Nu weet je dat de enige manier waarop we vrede vinden is wanneer een ieder van ons, in mijn wereld en die van julie, vrede in zijn of haar hart vindt om liefde te laten zegevieren.

Deze jonge man liep op de Aarde en hij had geen kerk, synagoge of een grote kathedraal, maar toch was hij waarschijnlijk een van de grootste predikanten in de hele wereld. Hij stond eenvoudigweg in de woestijn waar de mensen hem omringden, en hij sprak de woorden van liefde en toonde de mensen hoe te helen. Ze zeiden dat deze jonge man de grootste healer was, maar weet je wat ik denk, mijn vrienden? Ik denk dat hij de grootste deler was omdat hij de kennis meedeelde die iedereen kon genezen. Hij deelde mee dat iedereen door de geboorte op deze planeet het recht heeft om naar om het even welk niveau van bewustzijn te gaan dat men wenst. Deze jonge man maakte een grote expressie op dit Aardse vlak. Het was zijn besluit om zolang mogelijk met zoveel mogelijk passie te leven, om zoveel mogelijk mensen aan te raken als hij kon en om zichzelf en anderen zo goed mogelijk te helen. Hij vroeg de Schepper niet hoeveel tijd hij had. Hij ging gewoon vooruit.


Weet je niet dat een ieder van jullie nu in datzelfde licht komt? Jullie komen naar het bewustzijn dat je kunt veranderen. Je kunt naar je spiritwereld luisteren en geleid worden zonder de kracht van je evolutionaire reis op te geven. De meeste spiritualisten komen tot het besef dat het niet gaat om de lengte van de tijd die je hier op je planeet spendeert. In plaats daarvan gaat het om de wetenschap dat je iets hebt bereikt wanneer je terugkeert naar de Schepper.

Op een dag had deze man alles gedaan wat hij kwam doen dus ging hij terug naar de Schepper. Er werd een verschrikkelijk verhaal verteld over hoe zijn leven 'eindigde'. Ik zeg jullie, als jullie ooit de schoonheid van deze dood op deze planeet ontdekken en misschien hoe dit je zelfs persoonlijk geholpen heeft, dan weet je dat deze grootse jonge man waarover ik spreek - die Meester Jezus genoemd zou worden - misschien een van de beste vrienden zou kunnen zijn die je ooit hebt gehad. Zie je, hij bracht al die tijd hier door om exact dat te leren waar jullie nu doorheen gaan, wetend dat jullie op een dag beroep op hem zouden doen en hij zou antwoorden, en dat zou de dag zijn wanneer deze reis van jullie gedaan is. O, hij zal de gidsen sturen, hij zal met de engelen zijn en hij zal zelfs de snaren van je hart aanraken, maar weet dit: Jullie zullen hem ontmoeten en langs hem staan en in zijn liefde en dit licht zijn wanneer je alles gedaan hebt wat je ooit hier hebt willen doen en je terugkeert naar dat licht wat wij de God Schepper noemen. Hij zal op jullie wachten aan het begin van dat licht, en o, ik hoop dat jullie niet ontgoocheld zullen zijn als hij er niet uitziet zoals op jullie foto's van hem hier. Hij ziet er veel mooier uit. Jullie hebben nog geen oog gelegd op de 'Mona Lisa' of welk ander groots kunststuk, jullie hebben nog niet opgekeken naar de majestueuze Alpen, jullie hebben nog niet naar de Rocky's gekeken en hun schoonheid gezien met de uitdrukking die je zult hebben wanneer je Meester Jezus ontmoet. Wanneer hij voor jullie staat, dames en heren, zul je hem zonder twijfel kennen omdat jullie voor de eerste keer na een lange, lange tijd liefde zult voelen zonder iets te moeten doen. Zijn liefde zal je omsluiten en je bent niet verplicht om iets te doen behalve de liefde van de Grote Meester te voelen.

Dat is alles waar jullie naar streven, de reis voor onze geliefde Schepper te doen, wetend dat de jonge Meester Jezus een gids is voor een ieder van jullie, inclusief de mensen in de diepe delen van China, Indonesie en Japan, die zijn naam zelfs nog nooit gehoord hebben. Hij kent ze nog steeds en op een bepaald niveau kennen ze hem nog altijd. Het gaat niet meer om hem. Het gaat om jou en mij - ik, de spirit, jij, de menselijke spirit. Het gaat erom ons weer te verbinden.

Dus hier is mijn punt, mijn vrienden, en al mijn geliefden en al mijn lichten. Weet dat de schoonheid van de God Schepper voor een ieder van jullie een gids, een engel, een groep van gidsen en engelen beschikbaar heeft gesteld, wat het ook zij dat je nodig hebt. Ze zijn er voor jullie en ik ben vandaag hier om jullie eraan te herinneren dat zolang jullie je afvragen waar ze blijven, ze uit het zicht zullen blijven. Zolang jullie blijven zeggen: "Ik zou ze willen horen; ik kan het gewoon niet" zullen ze jullie niet storen. Zolang jullie blijven zeggen: "Ik weet het niet. Ik weet dat ze ergens daarbuiten zijn maar ik weet niet waar" zullen ze uit je zicht blijven omdat hetgeen je tegen ze zegt is dat je nog een heel klein beetje bang bent om te ontdekken dat dit Aardse avontuur waarin je je bevindt maar een been in de reis van alle spirit is. Wat je tegen de spiritwereld zegt is: "Ik ben een beetje bang dat wanneer ik eigenlijk een spirit zie, ik dan mijn verlangen verlies om deze reis op Aarde te maken." Ik stel voor, mijn vrienden, dat degenen die zoals mijn medium verbonden zijn de schoonheid van wat je ter beschikking staat zullen kennen. De spiritwereld zal je je goede en slecht dagen laten hebben omdat dit je reis is. Maar je zult leren dat wanneer je gewoon niet toegeeft dat je ze niet kunt zien, de spiritwereld dapperder zal worden en de slechte dagen minder en de goede grootser zullen zijn. Je zegt: "Ik hoor ze niet; ik krijg soms een gevoel, Meester Kirael, maar ik hoor het geluid niet in mijn oren." Je hoort ze niet omdat ze denken dat je niet echt klaar bent voor ze. Als je er klaar voor was zou je ze horen, zien of voelen. Je zou weten dat de momenten wanneer je tot iets aangetrokken wordt, momenten met spirit zijn.

Hoor wat ik zeg, mijn vrienden. Als je met spirit wilt gaan, als je met spirit wilt praten, stop dan met tegen ons te zeggen dat je het niet kunt en doe het gewoon. Dus wat als het gewoon begint met een fluistering van een gedachte? Wat als je op de snelweg of de stoep van het leven gaat en je het gevoel krijgt dat je door dat raam daar moet kijken en je het gewoon doet en zegt: "Wel, ik heb geen enkele boodschap gehoord?" Dat was een verkeerde beweging die je net maakte. Wanneer je zegt: "Ik heb geen boodschap gehoord. Waarom kijk ik door dit raam? Ik heb verdorie niks door dat raam gezien dat iets voor mij betekent", dan ontgoochel je enkel je gidsen een beetje meer. Zie je, als je door dat raam zou kijken, mijn vrienden, zou je iets vinden, een klein artefact op een tafel, op een nachtkastje; misschien zou je een ontwerp op een kussen zien, of een foto aan de muur, of een kleur die je nog niet eerder gezien hebt. Je zult hier het moment vieren wanneer je zegt: "O mijn God, kijk naar dat kussen op de zetel in het raam! Ik heb nog nooit eerder stipjes met strepen erin gezien! En hier zijn ze! Misschien zie je een klein beeldje of een mooie kleine engel, en terwijl je ernaar staart en denkt: "Goede hemel, is dat niet het mooiste beeldje dat ik ooit gezien heb?" krijgt je weer een kleine zin in je hoofd die zegt, "ik ben het, ik ben het, zo zie ik eruit", en "boem" de wereld gaat voor je open. Zie je, mijn vrienden, mijn geliefden, mijn lichten, tot je de juiste woorden begint te gebruiken weten we niet wat je wilt. We raden maar en geloof me, we hebben een niveau van bewustzijn net zoals jullie, waarin we, zonder iets positief, niet bewegen. Dus probeer al je kleine grappigheden; probeer al deze verklaringen te maken: "Ik begrijp het niet, Meester Kirael. Ik begrijp niet waarover je het hebt." Dan beloof ik jullie, je zult het niet begrijpen. Als je zegt: "Ik begrijp jullie op een niveau en zoek nog een ander" dan horen we de woorden. We voelen de aanwezigheid van je liefde en we kijken en denken dat het tijd voor ons is om een beetje luider in je oor te worden.

Zoals het medium zegt: je kunt ons soms niet in een stem horen, maar op een dag, op een dag, ik beloof het aan een ieder van jullie, als je stopt met te zeggen: "Ik kan het niet, ik weet niet hoe, en ik weet het niet" net zoals het medium het jullie in zijn les leert, zullen we ons aan jullie bekend maken.

Als je met spirit wenst samen te gaan, je leven met spirit te leven, wees dan op hetzelfde pad met spirit. Ik zeg jullie nu, sta op, mijn vrienden, en sta langs je gidsen en engelen. Kijk naar ze. Het eerste wat je denkt is: "Hoe kijk ik naar ze? Ik kan ze niet zien." Als je naar ze kijkt zullen ze er zijn. Zie je, ze zijn spirit, mijn vrienden. Ze bevinden je niet ergens achter je. Ze zweven niet aan je plafond. Ze leven in een andere dimensie. Wanneer je zegt: "Ik ga recht in mijn spirits' ogen kijken", staan ze recht voor je en het moment waarop je het zegt kijken ze ook naar jou. Hoevelen van jullie hebben een meditatie gehad waar je opeens een paar ogen zag die naar je keken? Dat was de verschuiving van de dimensies en je zag je gidsen naar jou kijken. Wanneer je zegt: "Ik kijk in naar mijn eigen hartlicht van de Gidsenrealiteit" - boem! - zijn we er en kijken we naar je en luisteren we naar je volgende gedachte. Wat je volgende gedachte is, is onze richting, en als je zegt: "Ik kan niet zien maar ik wil met jullie praten" dan is juist dat al hetgeen wat we moeten weten. Je bent echt niet klaar om met ons te praten. Zeg in plaats daarvan deze woorden: "Mijn visie wordt elke dag duidelijker. Elke dag wordt het duidelijker en duidelijker, tot op de dag komt dat ik jullie volledig kan zien. Maar voor nu zou ik jullie een vraag willen stellen. Meester Jezus, zou je zo vriendelijk willen zijn om mij te helpen begrijpen waarom ik 's morgens niet wil opstaan en naar de kerk wil gaan? Zie je, Meester Jezus, je had geen kerk" Meester Jezus zal een van zijn vele, vele afgezanten sturen om je te vertellen: "Een kerk voorziet de ruimte voor jullie om als Eťn samen te komen en meesterbreinen van liefde te creŽren." O, er zijn vele andere dingen die hij je zou vertellen, maar verlies mijn punt niet. Blijf zeggen; "Ik kan het niet" en ik beloof je, je kunt het niet. Begin te zeggen: "IK BEN" en ik beloof je "IK BEN".

Ik zeg dit vanuit de diepte van mijn hartenergie en al dat ik heb is hartenergie. Ik heb geen stomper zoals in de borst van het medium, juist? Mijn hart is de knapperigheid, de klaarheid, de deeltjes God Schepper die zich op zo'n magische manier vormen dat ik leven biedt, en ik bied mijn leven aan jullie hier. Een ieder van jullie binnen het geluid van mijn stem, ik biedt jullie ik mijn leven aan, de essentie van mijn violette flam. Ik kom in jullie harten op een dagelijkse basis. Jullie kennen mijn naam, weet dat ik in jullie harten kom via de ver-deling van licht, en ik ben nooit verdrietig, mijn vrienden. Ik ben niet verdrietig wanneer jullie zeggen: "Ik begrijp het niet." Ik ben helemaal niet verdrietig. Ik ben aangemoedigd dat zolang jullie dat zeggen, jullie tenminste proberen om het te begrijpen. Jullie hebben me niet nodig. Jullie hebben krachtige engelen en gidsen die jullie altijd omringen. Echter, net zoals al jullie engelen en gidsen, kan ik niet bewegen tot jullie een beetje voorbij dat punt van twijfel stappen.

Ik ben hier om jullie iets te vertellen en als jullie nooit iets anders horen dat door de lippen van mijn medium komt, hoor dit. Als je het grote verlangen hebt en je kunt vanuit de positie van IK BEN komen, of welk woord je kiest - waard, begripvol, liefdevol - zul je tot een ruimte en tijd komen waar je nooit meer om iets vraagt. Je creŽert het eenvoudigweg. Je hoeft het niet aan mij of Meester Jezus of de God Schepper te vragen. Je hoeft het niet te vragen. Je moet ons laten weten wat je bent, waarvan je "IK BEN" gemaakt is. Dan maak je alle keuzes die je wilt. Degenen van jullie die nieuw werk zoeken, degenen van jullie die naar een nieuwe plaats om te wonen zoeken hoeven ons er niet om te vragen. Zeg ons wat je bent, wat je ziet. Vertel ons je uiteindelijk gewenst resultaat en we starten je op je pad. Luister en we zullen met je gaan. Je gidsen, engelen, je Godinnen zullen je niet alleen laten gaan, mijn vrienden. Ze zijn hier om geen enkele andere reden dan je in je reis te dienen, omdat jou reis hun reis is. Elke grote stap die je maakt, maken zij. Denk je dat ze je niet willen helpen? Ik zeg jullie dit en ik gebruik een menselijke uitdrukking: "Ik heb menige gids zien huilen zoals het er met zijn Aardse wezen voor staat. De gids ziet wat dat wezen doormaakt en weet dat met slechts het lichste duwtje van liefde van je, hij zich zou openbaren en alles voor je zou doen wat hij kon om om je te leiden.

Als je waarlijk de handen van El Lopez zou kunnen zien, de muziekmeester van mijn medium, zou je zien dat ze met licht dansen, en elke vinger wordt opgepakt en neergezet door een heel speciale engel die altijd met hem meereist. Ja, die engel is een heel populaire engel maar ik ga hem niet bij de naam noemen. Het is niet belangrijk. El zal weten wanneer hij er klaar voor is om het te weten. We noemen hem "El". Hij heeft een andere naam, ik begrijp het. Zijn naam is George, een van de mooiste namen die er bestaan, gevormd naar een van zijn vader, denk ik. Het punt dat ik probeer te maken is dat wanneer hij de naam "El" aannam, het zijn eerste stap was om te zeggen, "IK BEN nieuw, IK GA met spirit."

Ik zeg jullie, mijn vrienden, ik heb jullie vandaag de sleutel tot je eigen grote succes gegeven. Als je nooit meer gesproken woorden van mijn medium of mij hoort, en je met deze ene essentie leeft, zou je me elke dag in de hemel aanroepen en zeggen: "O, Meester Gids Kirael, je bent de coolste." Dat is de glorie van een gids te zijn. We zijn bij jullie. We gaan met jullie. We zullen nooit of nimmer ophouden met jullie te gaan. We houden van jullie en geven om jullie.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Klik Hier voor Kirael.com