Onze zich Ontvouwende Realiteit

door Jennifer Hoffman

We ervaren vele dingen in ons leven in lineaire tijd, wat betekent dat de dingen ietwat in logische volgorde gebeuren. Er is een oorzaak en gevolg, een handeling en resultaat en veel hiervan kunnen we met enige graad van juistheid voorspellen.. Dit komt omdat wij in de lineaire tijd de toekomst baseren op wat er in het verleden gebeurd is. Maar wanneer we onze realiteit in vraag beginnen stellen en onszelf openen voor andere mogelijkheden stappen we uit de lineaire tijd naar het gebied van mogelijkheden, dus naast het gekend resultaat waar we ons van bewust zijn gebaseerd op wat in het verleden gebeurde, worden we ons bewust van andere mogelijkheden, elk van hen een keuze die zichzelf zal aanbieden terwijl onze realiteit zich ontvouwt, dikwijls op een onlogische, niet-lineaire, onvoorspelbare manier.

Om met de energie van de Verschuiving te werken moeten we onszelf verwijderen van het concept van tijd en ruimte. In de niet-lineaire ruimte volgt B niet altijd na A; het hoeft niet. Dus terwijl onze realiteit zich ontvouwt kunnen wij ons concentreren op onze intentie om een zekere uitkomst te manifesteren en het kan gebeuren op een volledig andere manier dan wij verwachtten. Ik beschreef dit proces toen het mij vorig jaar overkwam - Ik wou op vakantie naar Frankrijk, maakte mijn intentie om te gaan en werd toen gevraagd om reis-vertaler te zijn. Dus kreeg ik een gratis reis naar Frankrijk en verdiende zelfs geld. Ik had mij nooit kunnen voorstellen dat de reis op deze manier naar me toen kwam (Ik wist zelfs niet dat dit een mogelijkheid was). Daar gaat de ontvouwende realiteit om, onze intentie maken en de energie toestaan zich naar ons toe te bewegen op niet-lineaire wijze zodat we krijgen wat we gevraagd hebben, maar dikwijls op manieren die wij niet verwachten.

Om dit toe te staan te gebeuren moeten we in een positie van volledig vertrouwen zijn wanneer we onze intentie maken, wetend dat het Universum ons de meest perfecte situatie op de meest perfecte manier zal brengen. En we moeten openstaan om het nieuwe, andere en onbekende als realiteit te accepteren. Er zijn zoveel keuzes beschikbaar wanneer we onszelf openen voor de mogelijkheden die bestaan buiten ons rijk van ervaring. Zijn we er klaar voor om te vertrouwen en nieuwe dingen te proberen? Dat kan beangstigend zijn omdat we uit onze comfortzone gehaald worden naar onbekend terrein. Als we herinneringen van onprettige resultaten uit het verleden hebben wanneer we nieuwe dingen proberen of naar nieuwe manieren van zijn stappen, zullen onze angsten ons uitdagen wanneer we proberen iets te accepteren dat ons volledig onbekend is.

Kunnen we toestaan dat onze realiteit zich ontvouwt en onszelf openen voor nieuwe en andere situaties, wetend dat ze er voor ons zijn omdat ze een deel van ons onbeperkt potentieel zijn? Elke situatie die zichzelf aanbiedt is iets dat je wilt en het is anders dan waar anderen om vragen. Terwijl je nieuwe realiteit zich ontvouwt kan het verschillende bochten en draaien nemen en je op onbekend terrein meenemen en je uitdagen om groots te denken, moedig te zijn en de moed te hebben je meest geheime, gekoesterde dromen te volgen. Jullie zijn klaar voor de uitdaging anders zouden jullie de Verschuiving niet binnenstappen. Dus sta je nieuwe realiteit toe zich te ontvouwen, wetend dat het pad niet-logisch kan zijn, maar het zal perfect zijn voor jou en de beloningen zullen verbazingwekkend zijn. Al dit is voor iedereen mogelijk wanneer we in geloof en vertrouwen gaan, wetend dat het Universum altijd voor perfectie zorgt en wij niet bang hoeven te zijn.

© 2010 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Klik Hier voor Uriel Heals (engels)