Maandelijkse Berichten

Home

BerichtenHaïti en het Chaotische Knooppunt

Een Hathor Planetaire Boodschap door Tom Kenyon

13 januari 2010                                                                     

Het seismische gebeuren van kort geleden in Haïti is de inleiding van het begin van het Chaotische Knooppunt waar we op wezen in onze laatste communicatie.  

We zijn, rechtuit gesproken, nogal verrast dat dit gebeuren ietsje buiten de timeline plaats vond die we geprojecteerd hadden. Dit zegt ons dat nieuwe niveaus van “nieuwigheden”(dat betekent een toename in onvoorspelbaarheden) sneller escaleren dan we verwachtten. En dus is dit, en zal het toenemend, moeilijk worden om zulke toekomstige gebeurtenissen vast te leggen.  

Maar, de algemene gang/loop van jullie planetaire staat is van een buitengewone vluchtigheid. Jullie Magnetische Noord Pool is zijn positie aan het verschuiven op grillige en onvoorspelbare manieren. De fotosfeer laat ook tekenen zien van ongewone activiteit, die tot nu toe nog niet zijn ontdekt door jullie wetenschappers. Dit alles wordt wel verwacht van een planeet die een beweging naar Ascentie ondergaat en wij vergelijken dit allemaal met de geboorte pijnen van Aarde's geboorte in hogere dimensies.  

Onze bedoeling van deze communicatie is niet om voorspellingen te doen zoals over de ontvouwing van dit chaotisch knooppunt, want we moeten toegeven, in alle bescheidenheid, dat onze technologie niet langer in staat is om precies de chaotische gebeurtenissen te voorspellen die zich voor jullie ontvouwen.  

Wat we het over willen hebben zijn, zoals altijd, praktische toepassingen van multi-dimensioneel bewustzijn.  

Het is de staat van jullie trillingsveld die jullie ervaring bepaalt van een gebeuren. In zijn meest eenvoudige vorm, zal de cultivering van waardering voor de kleinste dingen in jullie leven je de grootste resultaten brengen.   De diverse technologieën die we eerder gaven zullen jullie ook helpen om door deze transitie te navigeren, maar we realiseren ons dat niet iedereen in staat is om het multi-dimensionele binnen te gaan. Als jij een van die mensen bent, heb daar dan geen zorgen over. De simpele daad van waardering voor wat er in je leven is zal je trillingsveld sneller en effectiever laten verschuiven dan welke heilige geometrie ook.  

De opdracht dan, is het verkrijgen van een hoger trillingsveld. We bedoelen geen stoffelijke vibratie, of de trillingsgraad van jullie stoffelijke lichaam – maar we bedoelen de trillingsgraad van jullie subtiele energielichaam (jullie KA, je etherisch dubbel).  

Terwijl jullie planeet dieper in haar energetisch proces gaat, kun je meer vluchtigheid verwachten in weerspatronen, maar ook een toename van onvoorspelbare aardeveranderingen. Maar op sommige manieren zijn de gebeurtenissen aan de buitenkant makkelijker om mee om te gaan dan de innerlijke veranderingen die jullie onder ogen zullen zien.  

Degenen onder jullie die gevoeliger zijn voor de subtiliteit van energieën kunnen zich “hard geraakt”voelen door de dimensionale en stoffelijke verschuivingen die gaan gebeuren. Meer en meer mensen zullen, afhankelijk van hun trillingsniveaus in meer of mindere graad, slaap verstoringen gaan ervaren en vreemde dromen krijgen – sommigen profetisch van aard. Er zal ook waarschijnlijk een toename zijn van vreemde, stoffelijke kwaaltjes die geen logische verklaring hebben. Die zullen vaak oprijzen in de vroege morgenuren als jullie energielichaam verschuift van zijn innerlijke reis terug naar de oriëntatie van je stoffelijke lichaam. Dit soort stoffelijke ongemakken zijn een reactie op de organen in je lichaam en de diverse lichaamstelsels voor de versnellende veranderingen die plaats vinden. Met andere woorden, jullie stoffelijke lichamen hebben het moeilijk door de snelle toename van de planetaire verandering.  

Jullie kunnen plotselinge en onverwachte perioden van extreme vermoeidheid beleven, slapte en zelfs een erg vreemde staat van zijn, waarin je tegelijkertijd wakker bent en slaapt. En weer, al die problemen zijn het resultaat van snelle veranderingen die plaats vinden op jullie aarde. Als je de luxe van tijd hebt en je voelt dat een van die energetics naar beneden valt, hoe plotseling vermoeidheid optreedt, dan is het het best dat je rust of als je dat mogelijk is – om letterlijk te gaan liggen. Als je dat niet kunt doen, raden we je aan om waakzaam te blijven als je een auto bestuurt of kritieke beslissingen of keuzes moet maken, specifiek dus als je verbonden bent met technologie. Er kan – en we verwachten dat dit waar is – een algehele toename zijn van prikkelbaarheid in de hele bevolking; kleine negatieve ontmoetingen kunnen zich makkelijk vergroten naar iets groters.  

In onze vorige communicatie boden we jullie de Dimensionele Afstemming aan voor de Pijnappel Klier. Dit is nog steeds een erg effectief geluidsinstrument om jullie te helpen terwijl je door deze periode gaat. Luister enkele minuten per dag naar deze Attunement (Afstemming) wat je kan helpen om je 'systeem' fijn af te stellen zodat de veranderingen die staan te komen minder problematisch zijn.  

En weer, het sleutelcomponent in dit alles is jullie trillingsgraad en de Dimensionele Afstemming helpt jullie zenuwstelsel door de pijnappelklier zich naar de hogere rijken van licht te keren. Denk hier over als een 'akoestiek levens vlot', “acoustic life raft”  

Je kunt ook een groter aantal mensen ontdekken dat er voor kiest om het Aarde plan te verlaten. Dit verlaten kan gebeuren bij/door onverwachte ongelukken, niet voorziene ziekten en natuurlijk door aarde veranderingen en weersonregelmatigheden. Wat we tegen jullie willen zeggen, wat dit betreft, is dat als de dimensionaliteit van Aarde verschuift, de sluier tussen de dimensies dunner zal worden, en dit zal voor veel mensen zo zijn waardoor ze vrienden en geliefde mensen duidelijker voelen/merken aan de andere kant van de sluier dan ooit te voren.  

Op een of andere manier worden de sluiers tussen leven en dood opgetild en sluiers tussen dimensies gaan vaneen.  

Dus krijgen sommigen van jullie ongewone en buitengewone ontmoetingen met dierenspirits, devische wezens van Aarde en met andere natuurspirits die verduisterd zijn geweest in de laatste duizend jaren.

Alhoewel dit een moeilijke en problematische periode is, is het een buitengewone gelegenheid om in deze tijd geïncarneerd te zijn.

Zonder te letten op wat zich voor je ontvouwt in je leven, of in de levens van degenen om je heen, stellen we voor dat je waardering cultiveert voor de kleinste zaken in je leven. Deel je liefde en affectie voor hen die je het meest nabij voelt.    

In het grote miasma/moeras dat jullie de Westerse Beschaving noemen, zullen het de individuele relaties zijn die de komende storm zullen overleven.  

Terwijl je de verdraaiingen loslaat die geschapen zijn door jullie cultuur en wakker wordt voor de simpele waarheid van je bestaan als geïncarneerd wezen in tijd en ruimte, zul je zien dat het grote avontuur nog maar net is begonnen.  

The Hathors  13 januari  2010

____________________________    

Tom's Observaties.

In hun laatste boodschap voorspelden de Hathors een negentig daagse tijdslijn voor het verschijnen van het eerste Chaotische Knooppunt.. Dit zet de aardbeving in Haïti zes dagen voorbij hun tijdslijn. (vorige boodschap was 8 oktober 2009.winny) Toen de Hathors dit Chaotische Knooppunt voorspelden, zeiden ze, iets wat ze nauwelijks eerder deden, dat het of voor of na die negentig dagen kon gebeuren.  

Maar toen de tijdslijn kwam en voorbijging, krabden ze zich op hun spreekwoordelijke hoofd. Ze waren eerlijk nogal verbaasd dat het gebeuren niet hiervoor plaats vond.  

In mijn eerste contact met hen zeiden ze dat er fases van chaos zijn waar alle systemen doorheen gaan als ze naar hogere niveaus van de soort gaan. En het opduiken van het nieuwe, wat betekent ongewone, situaties die gewoon niet kunnen worden voorzien, is deel van het chaotisch proces.

De Hathors zijn van mening dat het oprijzen van zo'n rampzalige gebeurtenis de beginfase markeert van steeds toenemende onvoorspelbaarheid en nieuwigheid. Merk wel even op dat niet alles hiervan negatief is. Onvoorspelbare genereusheid van een mens naar de ander, of van de ene cultuur naar de andere kan hier ook deel van uitmaken. Het is gewoon dat je geen weddenschap meer kunt afsluiten als het om waarschijnlijkheden gaat. 

Er zijn enkele punten in deze laatste boodschap die ik wil onderzoeken. Het eerste heeft te maken met “vreemde stoffelijke ziekten die geen logische verklaring hebben”.

Persoonlijk heb ik hier al wat van gemerkt, net als veel van mijn vrienden, maar ik wil hier wel een waarschuwing bij zetten. Als je stoffelijke kwaaltjes hebt en er bezorgd over bent, specifiek als ze hardnekkig zijn, stel ik voor dat je wel naar een genezer gaat om allerlei medische redenen uit te schakelen. Neem niet aan dat plotselinge stoffelijke kwaaltjes of dingen die je niet kent, of zwakte alleen maar van energetische oorsprong zijn.

Dat gezegd hebbende, laat me een persoonlijke belevenis vertellen die ik had met zo'n soort fenomeen. Ik was een paar morgens om 3 uur AM op mijn hoede door specifiek sterke en vreemde stoffelijke sensaties. Ik vroeg aan de Hathors wat er verdorie aan de gang was, denkend dat ik te maken had met iets wat serieus was. Ze zeiden dat de atomische en moleculaire niveaus van onze lichamen beïnvloed werden door de massale energetische veranderingen die in de Aarde, de zon, ons zonnestelsel en onze melkweg gebeurden. Ze zeiden dat dit het biologisch equivalent was om “vast te houden” aan oude manieren van het organiseren van de drie dimensionale werkelijkheid en tegelijk het niet loslaten was om in het onbekende te gaan (bedoeld is de hogere dimensionale werkelijkheden).

Ze hadden er niet werkelijk een echte oplossing voor anders dan te zeggen dat als ik doorging om met de innerlijke technologieën te werken die zij gegeven hadden, ik uiteindelijk een situatie zou bereiken waar ik meer bekend zou raken met de hogere dimensionale werkelijkheden en mijn aanhechtingen met de derde dimensionale wereld makkelijker los kon laten. Voor de registratie, ze spraken niet perse over de dood.
Ze denken dat het verschuiven van de dimensies (Ascentie) uiteindelijk betekent dat degenen van ons die geïncarneerd zijn zich bewust zullen gaan worden van de derde dimensionale wereld waarin we leven maar ook van andere rijken, tegelijkertijd. Maar in het proces om naar deze bredere staat van besef toe te gaan, houden de meeste mensen van ons vast aan het bekende.

Ik vind het ook interessant dat ze de staat van de slaap noemen “de erg vreemde staat van tegelijk wakker en in slaap te zijn.” Ik ervaar dit regelmatig, net als vele anderen. In deze vreemde staat van lichaam en geest, is mijn lichaam in slaap, wat bewezen wordt door de zelfde soort adempatronen die ik heb als ik in slaap ben, en mijn lichaam voelt net zo zwaar aan als het doet als ik in slaap ben. Maar in deze typische lichamelijke slaap staat is mijn denken helemaal wakker.

Persoonlijk vind ik dat slaap meer en meer een soort kunstvorm wordt. Want degenen van ons die in de nacht het gelijktijdig ervaren van slaap en wakker zijn merken, is het soms een probleem om in de diepe REM staat te gaan. Als jij een van die mensen bent kan de klucht bij jou zijn. Misschien moet je meer denken aan hazenslaapjes dan aan een lange comfortabele slaap. Neem wat je kunt krijgen en wees er dankbaar voor.

De Hathors noemden ook de Pijnappelklier Dimensionale Afstemming (Pineal Dimensional Attunement) in deze boodschap. Toen ze me oorspronkelijk die geluidscode gaven, wezen ze er op dat ze nog andere Afstemmingen zouden geven in de toekomst. En nog wat, al die Afstemmingen zullen gratis worden aangeboden aan het wereld gezelschap als ze beschikbaar worden, via deze website. In ieder geval, zijn de Hathors van mening dat het regelmatig luisteren naar de Dimensionale Afstemming voor de Pijnappelklier door gaat om hen te helpen die het pad van Ascentie verkozen. (Attunement for the Pineal Gland)

Persoonlijk denk ik soms aan de innerlijke technologieën en de Afstemmingen van de Hathors als energetische surfplanken die ons voor de evolutionaire golven uit laten gaan. Dit brengt me bij een van hun verklaringen die ik verlichtend en nogal amusant vond: “De simpele daad van waardering voor wat in je leven is zal je trillingsveld sneller en meer effectiever laten verschuiven dan enige heilige geometrie.”

Denk eraan dat dit van een groep komt van intelligente wezens die me ladingen informatie hebben gegeven betreffende de geometrie. En ik twijfel er beslist niet aan dat heilige geometrie de stroom van subtiele energie vormt. Maar waar het om gaat is het meest belangrijke hier om de trillingssnelheid van je eigen subtiele energielichaam omhoog te brengen (je KA) ondanks wat er ook maar om je heen gebeurt. Als het gebruik van heilige geometrie je helpt hierbij, dan zo zij het. Dat doet  het zeker wel voor mij. Maar als je niet in staat bent om dergelijke pyrotechniek (vuurwerk) van je denken te gebruiken, zeggen de Hathors, maak je dan geen zorgen, wees blij. (don't worry, be happy). Waardeer gewoon de kleinste dingen in je leven en je trillingsgraad zal gewoon omhoog gaan. Ik applaudisseer voor ze om deze eenvoudige verklaring want ik heb ook die waardering ontdekt als snelle lift naar de bovenste verdiepingen van mijn eigen bewustzijn.

Er is een neiging voor velen van ons om aan kleine apparaatjes te hechten, of ze nu stoffelijk of mentaal zijn, denkend dat ze ons doen verschuiven naar welke versie van het paradijs ook dat we ons voorstellen. Maar dit is denk ik, gewoon een ander soort van dogmatitis (een ontstekingsconditie van de ziel).
Dogmatitis verschijnt als er een beperkend idee of geloof is. De meest algemene vorm van dit geloof is het geloof dat je niet omhoog kunt gaan in je bewustzijn op eigen gelegenheid, behalve als je een soort apparaatje gebruikt en /of als je een bepaald pad volgt. De Hathors herinneren ons eraan dat we een van de grootste instrumenten voor zelf-evolutie bezitten in onze emotionele natuur, de simpele daad van waardering.  

Dit brengt me bij een andere van hun verklaringen die aan het eind van deze boodschap gebeurt. “In het grote miasma dat jullie de Westerse Beschaving noemen zullen het de individuele relaties zijn die de komende storm zullen overleven.”

Wat er ook nog gaat komen voor de mensheid in termen van 3D werkelijkheid, ik vermoed dat waarachtige en samenwerkende relaties met onze menselijke broeders kunnen onze meest betrouwbare circulatie worden..

Mogen jullie de kleine en de grote dingen ontdekken die je vreugde brengen.

Tom Kenyon

For more information about the Pineal Attunement:       http://tomkenyon.com/sound-gifts    

To listen to or download the Attunement:          https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5    

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl

© Copyright 2008 Tom Kenyon. All Rights Reserved
Je mag deze informatie kopiëren en het in elk medium verdelen zolang je de inhoud niet verandert en de auteur vermeldt, samen met deze copyright vermelding en het webadres insluit.
website: www.tomkenyon.com

Het origineel vind je op www.tomkenyon.com (engels)