Meditaties

(Image: Mark Henson)

De Staat van Extase en de Evolutie van Hoger Bewustzijn

De Hathors en Tom Kenyon

Extatische staat van bewustzijn zijn is evolutionair middel waarvan je er goed aan zou doen om er voordeel uit te halen. Deze staat van bewustzijn kan de harmonieŽn van je bewustzijn fundamenteel veranderen naar hogere octaven. Leven vanuit zo'n verbreide staat laat je toe om vindingrijker en intelligenter te zijn wanneer je geconfronteerd wordt met de ineenstorting van je oude wereld en, bij wijze van spreken, met de golven mee te stromen naar de nieuwe wereld die nog niet helemaal geboren is. Deze evolutionaire prestatie wordt bereikt via de vortex mechanieken van ons eigen lichaamsorganisme: via de vortex die jullie het DNA noemen, de harmonieŽn van het fysiek hartritme en het onaangeroerd potentieel van je hersenen.

Het bereiken van de extatische toestand is een aangeboren aspect van je zenuwstelsel en je cellulaire identiteit, maar het werd omhuld, verborgen en onderdrukt door jullie aardse religies en filosofieŽn, en dan nog maar te zwijgen over jullie over jullie levenswijze.

Angst en extase gaan niet goed samen. En een snelle blik op jullie planetaire denkwijze onthult dat angst en paranoia de halfgoden van jullie bewustzijn zijn.

Dus de eerste stap, zoals wij het zien, is te herkennen dat de extatische staat niet enkel een mogelijkheid maar ook een verantwoordelijkheid is. Het is ook cruciaal om de misopvattingen en desinformatie betreffende extase te verwijderen.

Wie heeft er baat bij om de angst op jullie planeet te laten voortduren? Zoek het op in de geschiedenis! Word je bewust van de manipulatie. Vrijheid komt via kennis en daarna actie. De actie om een extatische staat te bereiken is fundamenteel een individuele handeling, maar het kan zich ook voordoen als een interactie met een ander wezen die ervoor openstaat. De handeling van wat je romantische liefde noemt is het inschakelen van de generator die Eros of sensueel seksueel multi-dimensioneel polymorf* bewustzijn genoemd wordt.
Wanneer je iemand aanraakt en door zo'n persoon aangeraakt wordt, waar door beiden toestemming gegeven werd om een extase te bereiken, is het zo makkelijk als ademen. De cellulaire kennis binnenin je weet exact hoe en wat te doen, tenzij er mentale en emotionele remmingen zijn. Dus de handeling van seksuele extase bereiken is zelf-onthullend bij de handeling van aanraking en intimiteit, maar de cultivering van extase door jezelf, zonder iemand anders, zou wat opleiding nodig kunnen hebben, niet omdat het in wezen zo moeilijk is maar omdat het zo ontmoedigd en misbegrepen werd. En zo wensen we enkele suggesties te doen op dit vlak.

Onze eerste suggestie heeft te maken met je bewustzijn te oefenen om willekeurig extatische staten binnen te gaan. Vanuit ons perspectief is de extatische staat een evolutionaire katalysator en dubbel zo cruciaal in deze tijd van snelle verandering die jullie ondergaan. Door deze geestestoestand en dit gevoel binnen te gaan verhoog je je eigen harmonieŽn, en het is je persoonlijke harmonie die zal bepalen waar je binnen de harmonieŽn van deze Aarde nestelt, en natuurlijk, andere dimensies van bewustzijn buiten en voorbij je Aardse ervaring.

Specifiek zal je vermogen om de extatische staat binnen te gaan je toelaten gebruik te maken van je eigen inter-dimensioneel polymorf bewustzijn, dat rechtstreeks verbonden is met het bewustzijn van het bewuste wezen dat jullie Aarde is. Door deze geestestoestand binnen te gaan wordt je een resonator voor de informatie die uit de Aarde beschikbaar is, in termen van je overleving, d.i. wat en wanneer je iets moet doen. Deze geestestoestand creŽert ook een resonator voor je om toegang te krijgen tot je eigen spirituele natuur, dat deel van je dat zowel in de Aarde als voorbij de Aarde genesteld is.

Dus is extase een brug tussen werelden - tussen de wereld van je Aardse belichaming en de orgasmische golfmechanieken van je cellulaire identiteit en het hogere zelf dat voorbij alle fenomenen ligt. Je vermogen om door de multi-dimensionele veranderingen van jullie Aarde te navigeren zal je toestaan om catastrofes te vermijden en een veilige haven te vinden, of het ver weg is van de plaats waar je je nu bevindt of niet. Dit vermogen om jezelf op de juiste plaats te zetten om zo je geest en lichaam in tact te houden wordt beduidend verbreidt door de cultivering van de extatische staat. We behandelen dit punt omdat jullie cultuur de extase niet waardeert; het waardeert enkel productiviteit en extase lijkt tijdverspilling te zijn. Maar we zeggen je dat extase het enige zou kunnen zijn dat je meer tijd bespaart wanneer de golf van bewustzijn, waarover we eerder gesproken hebben, door jullie galaxie, zonnestelsel, planeet en zelfs de atoomdeeltjes die jullie lichaam opmaken, passeert. Deze beweging of golf van bewustzijn beweegt zich inderdaad als een tsunami en extase zal het enige zijn waaraan je je zou kunnen vasthouden. Dus stellen we voor dat je het leert creŽren.

We zullen de verschillende manieren om extase te creŽren bespreken, want iedereen is anders en sommige manieren zullen efficiŽnter zijn dan andere. We stellen voor dat je alle methodes uitprobeert om te bepalen welke het best voor je werkt, en dan aan de taak begint met te leren hoe je het in een handomdraai in jezelf creŽert, bij wijze van spreken. En we stellen ten stelligst voor dat je in de interdimensionele polymorfische* sensuele gelukzaligheid van de kosmos rust, nestelt en geniet.

De Eerste Methode om Gelukzaligheid te bereiken
De Centrale As

Er loopt een energie-as vanaf het perineum tot de top van het hoofd, naar de kroonchakra. Dit is de centrale lijn van vele geometrieŽn en verfijnde lichamen die je bezit. Om met deze methode extase te creŽren, behandelen we echter niet jullie andere lichamen of geometrieŽn, maar enkel de as.

Oefen je erin je bewustzijn vanuit het perineum via het centrum van je lichaam naar de kroon opwaarts te bewegen en terug naar beneden. Oefen deze eenvoudige beweging tot het je heel duidelijk is dat je concentratiepunt letterlijk op en neerwaarts kan bewegen op de as. Denk daarna, met je bewustzijn rustend op het perineum, aan iets wat je plezier gaf. Dit is het basispunt. Beweeg je bewustzijn daarna langzaam de as opwaarts naar de top van het hoofd. Intensiveer je gevoelens van plezier terwijl je dit doet zodat je bewustzijn dichter bij de kroon komt, je gevoel van plezier toeneemt, zoveel dat wanneer je de kroon van je hoofd nadert, je plezier in gelukzaligheid verandert. Gelukzaligheid is het maximum plezier. Stel je voor dat er een of andere soort bloem zich aan de top van je hoofd bevindt, die zich opent wanneer je je bewustzijn naar de kroon van het hoofd brengt. Wanneer de bloem zich opent wordt gelukzaligheid extase. Extase is de maximum gelukzaligheid. Rust in dit gevoel van extase zolang je wilt en breng dan je bewustzijn langzaam van de kroon neerwaarts naar het perineum. Dit is de eerst methode.

We zullen in toekomstige mededelingen andere methodes doorgeven. Maar we wensen wat we eerder zeiden te bekrachtigen betreffende de redenen waarom je er goed aan zou doen de extatische staat te cultiveren.

In extase zijn plaatst je in een vibrationeel veld van bewustzijn dat voorbij de technologie van manipulatie gaat die op dit moment op jullie Aarde gebruikt wordt. Het geeft je toegang tot Aarde kennis, de impuls van correcte handeling in relatie tot het bewuste wezen dat jullie Aarde is. Dit heeft vele praktische voordelen, jullie fysiek overleven is er een van. En tenslotte, verheft de extatische staat van bewustzijn je naar een vibrationeel veld dat je zal toestaan op de golf van energie mee te gaan die jullie zonnestelsel binnenkomt en erdoor verheven te worden, in tegenstelling tot erdoor vernietigt te worden. De verantwoordelijkheid om dit wel of niet te doen ligt in jullie handen en van niemand anders.

Aarde Aanbod

Het is volledig vrijwillig dat je dit doet. Maar we suggeren ten stelligst dat je je extase aan de Aarde biedt wanneer je klaar bent met de bovenstaande oefening. Dit dient omdat de Aarde vele types van energieŽn krijgt. Extase is hoog geleidend, voor haar welzijn en de ondersteuning van het ecosysteem. Dus, door je extase aan de Aarde te bieden, geef je ze iets dat heel nuttig is en het neveneffect ervan is dat je positieve invloed naar je lokale omgeving brengt. Inderdaad, als je veel mensen zou verzamelen om dit te doen, zou je interessante reacties in de lokale omgeving ondervinden, duidend op een positieve invloed. Het aanbod is vrij eenvoudig.

Nadat je ter hoogte van de kroon extase hebt verwekt en je bewustzijn via de as neerwaarts naar het perineum brengt, breng je de energie van extase bewust weer neerwaarts naar het perineum. En dan stuur je deze energie van extase via je benen en voeten naar de Aarde. Terwijl je uitademt stuur je deze extase diep in de Aarde. Voor degenen die de voorkeur hebben om het via de as te sturen, weet dat de as zich uitbreidt vanuit het perineum rechtstreeks in de Aarde, en je kunt, indien je dit wenst, de extase via deze lijn naar de Aarde sturen. De Aarde zal deze energie van extase ontvangen en ze verwelkomen. En zoals we reeds zeiden, heeft het vele nuttige invloeden op je lokale omgeving.

We wensen duidelijk te maken dat ook al zijn er gebieden op Aarde in tumult, andere gebieden zullen het niet zijn. Er is geen gebied op Aarde dat niet uitgedaagd zal worden, maar sommige uitdagingen zullen minder uitgedaagd worden dan andere. Je kunt je deel van de Aarde positief beÔnvloeden door deze zaden van extase naar de vaste aarde te geleiden waar je je voeten plaatst. Het is heel eenvoudig, ook al is de mechaniek heel ingewikkeld.

In de Verenigde Staten was er een man, Johnny Appleseed genaamd, die appelzaadjes plantte overal waar hij kwam. Deze bomen groeiden en droegen vruchten, en reizigers aten het fruit op hun reis door het continent. Zie jezelf op deze manier als het je inspireert. Plant de zaden van extase waar je ook gaat. Ze zullen vruchten dragen en degenen, als jezelf, ondersteunen om de golven van verandering naar je collectieve toekomst te berijden.

Nota: We zullen in de nadere toekomst andere methodes om extase te bereiken doorgeven. Er is inderdaad een hele innerlijke technologie om extatische staten te bereiken die wij jullie wensen te geven. Kijk op deze website als je geÔnspireerd en gemotiveerd wordt door deze informatie.

Heb meer lief.
Lach meer.
Wees blij.
Jullie zijn de meesters van je lot.

- Vertaling: Ulla Mertens -


(*polymorfie is de gestructureerde opbouw van moleculen in de ruimte. Van ťťn soort molecuul kunnen diverse, tot tientallen, polymorfen bestaan. )


April, 2005

@Copyright 2005 Tom Kenyon www.tomkenyon.com You may copy and distribute this information as long as you do not alter the contents in any way and always include this copyright notice and the author's website www.tomkenyon.com