Maandelijkse Berichten

Home

Berichten9de Golf Ė Het opengaan van de Onderwerelden

Ron van Dyke 11/2/11

Goede morgen.

Vandaag is het 11 februari 2011. Ik kijk doelbewust naar de klok achter me en het is 4:44 uur ET 's ochtends in de Verenigde Staten.

Volgens sommige tellingen is vandaag het begin van de 9de golf van de Maya Kalender. Dit is het opengaan van de Onderwerelden. 9 Onderwerelden die zich openen, wat betekent dit?

Er zijn enkele dingen die Spirit me toont en ik vertel ze jullie deze ochtend. Vind datgene wat met je resoneert. Laat me eerst zeggen dat 'Onderwereld' geen negatieve term is. Het is in feite een goede term. We hebben allen vele onderwerelden in ons waarvan we ons niet bewust zijn, tenminste, de meesten zijn zich er niet van bewust.

De Onderwerelden kunnen ons onderbewustzijn of onbewuste genoemd worden. De inhoud van ons Wezen. Vanuit het Aardse standpunt heeft de Aarde ook onderwerelden, net zoals wij. Er zijn ook onderwerelden in de Kosmos. Dingen die doelbewust verborgen werden gedurende deze grote evolutie van het Bewustzijn. Van de meest eenvoudige tot de meest ingewikkelde, van de duisterste tot de lichtste. Dingen waarvan we ons niet bewust waren.

Dit is de tijd dat dit onbewuste of onbekende deel van onszelf wordt geopend en door deze opening zijn we in staat om de dingen vanuit een geheel nieuw perspectief te zien. We hebben allen delen van onszelf ervaren, gevoelens en gedragingen die naar boven kwamen die we gewoon niet begrijpen. Ze lijken uit het niets te komen. Er is een plan, een tijd en een plaats voor deze dingen om plaats te vinden. Wat er vandaag en de volgende 260 dagen tot 28 oktober dit jaar gaat gebeuren, is dat alles heel snel gaat beginnen open te bloeien.

Wanneer Spirit zich binnen ons opent, komen deze gevoelens van de redenen waarom bij ons op. Deze verborgen delen van onszelf komen tevoorschijn. Onze verbinding met voorgaande levens, andere werelden, met velen dingen en het leven zelf, met wat wij de Schepper of God noemen. Dit is een tijd van Verlichting en Ontwaken. Het is een tijd waarin de veranderingen zo snel naar ons toe zullen komen, dat tenzij we bereid zijn met deze veranderingen mee te stromen, we zullen ondervinden dat het leven steeds moeilijker wordt.

Dit is een Kosmische gebeurtenis. Het is de 9de golf van de evolutie van het Bewustzijn. Het is een mooie tijd om in te leven en ik moedig jullie aan om de energiestroom in je toe te laten en alles bewust te verwelkomen. Ik wil dat elk van jullie weet dat de heelheid zich in jezelf bevindt. Je hoeft nergens anders naartoe te gaan om het te vinden.

Zoals Anastasius' zoontje hem uit zijn boek voorlas toen hij 5 jaar was: ďJe bent oneindig en eeuwig, en al je dromen bevinden zich in jezelf. Dit is de tijd om deze dromen waar te maken. Deze tijd is nu. Laat de energiestroom toe. Je zult geleid worden door innerlijke krachten die ook in de wereld om je heen werken. Alle hemellichamen, ook de Aarde waarop we lopen, die ons voedt, alle onderwerelden worden in deze periode geopend.

Deze datum is belangrijk. 2 keer 11 of 4:44 toen ik deze morgen begon te spreken. Spirit maakte me om 4 uur wakker en liet me een tijdje in de meditatiekamer. Daarna trok hij me terug naar hier om op dit tijdstip te spreken omdat het belangrijk is. Een dubbele 4 of liever 11 is een meestergetal. 4 is het getal van de Aarde, voor mij. De vierhoeks Aarde. Het is een meestergetal en daarom ben ik om 4:44 begonnen.

Hier is de boodschap die ik voor jullie van Spirit doorkreeg:

Laat toe. Stop met het zien van afscheiding van om het even wat. Hoor je? Je bent van niets afgescheiden. Als het bestaat, als je bewustzijn zich ervan bewust wordt, zowel in de innerlijke als in de uiterlijke wereld, die overigens een zijn, vraag dan het geschenk van hetgeen je waarneemt of waar je je bewust van bent. Laat het toe, biedt geen weerstand. Transformeer alles in een ruimte waar je het kunt liefhebben, verwelkomen en je met haar energie kunt werken, want alle energie is goed. In dit Universum is er geen slechte energie. Doen we of hebben we dingen gedaan of gezien die slecht lijken? Natuurlijk, we zijn mensen. Dit was onze ervaring, maar het is een ervaring van onze duisternis. Wat betekent duisternis? Wat is het geschenk ervan?

Het geschenk van duisternis is om verlicht te worden, geloof het of niet. De duistere krachten in deze wereld hebben met de goede krachten samengewerkt om deze evolutie van bewustzijn teweeg te brengen en het grootste feest te scheppen dat de wereld ooit gekend heeft. Het grootste feest wanneer degenen onder ons die geslapen hebben eindelijk ontwaken en datgene dat bewust verborgen was uitdrukken op een liefdevolle, koesterende en helende manier.

Oordeel niet of bied geen weerstand aan hetgeen dat voor je verschijnt. Dit is de tijd waar het de bedoeling is dat het voor je bewustwording naar boven komt. Nu moet je er bewust van worden. Of het nu seksuele of spirituele gevoelens zijn, of zelfs als je het negatieve emoties noemt, of negatieve ervaringen uit een vorig leven die naar boven komen. In alles ligt een geschenk. Of je het in dit leven of in andere levens hebt gedaan, maakt niks uit. De Ziel ontwaakt.

De 9 Onderwerelden komen naar de oppervlakte. Het onbewuste wordt bewust gemaakt. Het verborgene wordt onthuld. Het gebeurt overal op de planeet en is beschikbaar voor elk menselijk wezen op de planeet. De mensen die niet bewust zijn, zullen het moeilijk hebben, dus vraag ik je om hen te vertellen wat je weet. Sommigen zullen je horen, anderen niet. Maak je daar geen zorgen over. Degenen die er klaar voor zijn zullen het horen. Degenen die het niet doen, zullen er op hun tijd klaar voor zijn.

Dat zijn jullie zorgen niet, het is niet jullie taak om mensen te overtuigen of te bekeren tot jullie manier van denken. Maar wees bereid om te delen, voor al met degenen die het moeilijk hebben om met de energieŽn om te gaan. Die het gewoon niet lijken te snappen. Heb ze lief. Hou van ze binnen jezelf, want elk van hen is een deel van jullie dat een deel van jezelf toont. De dingen en mensen in de wereld waar je moeite mee hebt om van te houden, zijn de dingen in jezelf waar je zelf nog niet van kunt houden.

Wees dus bereidwillig wanneer deze onderwerelden zich openen en de energieŽn doorstromen. Het is een tijd van healing en integratie van alle tegengestelden. Tegengestelden en dualiteit zijn nooit ons probleem geweest. Ons probleem was hoe we hier bewust mee omgaan en het lijkt alsof we in het verleden enkele slecht keuzes gemaakt hebben, daarom creŽrden we de wereld waarin we nu leven.

Maar het is een mooie wereld als je de schoonheid wilt zien. Alles werkt voor het goede, omdat alles goed is. Alles is Licht, zelfs als de schakelaar uitstaat is het een vorm van licht. Duisternis maakt deel uit van het Lichtproces. Er is contrast in het licht en in alles. Contrast is het geschenk dat we gekregen hebben. Begrijp dit en laat het begrip van je Hart zich openen, niet je geest, al is het goed om met je verstand te werken, open vooral je Hart en begrijp de wijsheid van je Hart, het bevindt zich in je. Laat het opengaan en je haar wijsheid geven, zij is Sophia, laat haar zich in je Hart openen. Laat Moeder Aarde je haar geheimen onthullen. Wees bereid om alle leven te omhelzen. Want je bent dit en dit alleen. Je bent alle leven en alles is voor en door jou gemaakt voor de tijd waarin we nu leven.

Vandaag is de dag. Als je niet reeds begonnen bent om het te verwelkomen, doe het dan vandaag, want vandaag begint de meest ongelooflijke rit die de menselijke soort ooit heeft gemaakt. Aan het einde van deze fase, deze 9de Golf, zal de wereld zo drastisch veranderd zijn dat het onvoorstelbaar zal zijn. De mensen zullen zich op dit moment niet kunnen voorstellen waar we ons binnen deze 9 korte maanden zullen bevinden. Dit is de drachtperiode van het menselijk bewustzijn. Het bevindt zich nu in een embryovorm. Laat het groeien en jou worden. Deze boodschap gaf Spirit me deze morgen en ik zegen en verlaat jullie hiermee. Adem en laat het zijn. Beschouw alles als goed, want dat is het.

Namaste.

© 2011 Ron van Dyke
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.