**HET SCHEPPEN VAN JE KRACHTPIRAMIDE IN DE 5de DIMENSIE**

Boodschap van Aartsengel Michael doorgegeven via Ronna Herman
* LM-3-2001

Geliefde Meesters, het is tijd te stoppen met te doen alsof u en uw wereld niet van moment tot moment en van gedachte tot gedachte veranderen. Het is tijd om te stoppen met de ontkenning dat je in de New Age bent en dat je met elke daad en handeling een beslissing neemt of je het Licht of de schaduwzijde van het leven gaat volgen. Projecteer je gedachten niet in de toekomst en sta asjeblieft toe dat het verleden zichzelf corrigeert, want dat doet het, terwijl je hoger in de 4de Dimensie evolueert en alle negatieve gedachtepatronen van de geschiedenis van de Aarde in evenwicht gebracht worden.

We hebben jullie reeds verteld over het gebruik van kosmische bronnen. Sta ons toe om jullie verder te 'verlichten' over de manier waarop jullie gedachten en bewuste intentie je toekomst beïnvloeden. Er bestaan vele parallelle toekomsten (of mogelijke toekomsten) voor de planeet Aarde die geschapen werden door de collectieve bewuste overtuigingen van de mensheid. Er zijn ook vele parallelle toekomsten die jullie voor jezelf geschapen hebben, sommige zijn zwak, andere weer sterk en er is er gewoonlijk één die de meeste kans heeft om zich te manifesteren omdat jullie het met de grootste hoeveelheid energie gevoed hebben. Iedereen die voorspellingen doet, maakt gewoonlijk contact met de mogelijke toekomst die de meeste dynamische energie heeft. Maar dankzij jullie Vrije Wil is de toekomst kneedbaar en kan deze in één ogenblik veranderen.

We hebben jullie ook uitgelegd dat we elk jaar de energie van het collectieve bewustzijn van de mensheid oogsten en na nauwkeurig onderzoek van de “Staat van de Aarde” wordt er een beslissing genomen over de parallelle toekomst waarop we ons dienen te richten. De Aarde is nog altijd een planeet van Vrije Wil, nochtans zijn er speciale dispensaties om jullie te helpen in je proces van evolutie en Ascensie. Wanneer jullie je bewust op je Geest afstemmen door te affirmeren “Uw Wil geschiedde.” Door te vragen dat alles zou gebeuren voor het hoogste goed van allen, geef je ons de toestemming om je liefdevolle energie aan de energie van het geheel toe te voegen en wordt deze daardoor enorm versterkt. Dit betekent ook dat vele van de minder energierijke mogelijke toekomsten verzwakt of zelfs opgelost worden. Helpt dit jullie beter te begrijpen waarom jullie en de Aarde zulke dynamische vooruitgang boeken en zulke grote sprongen in bewustzijn maken?

Velen onder jullie beginnen zich te realiseren dat je zelf je eigen realiteitswereld schept en worden zeer vaardig in het manifesteren van wat je wenst. Nochtans is het nog steeds met 'vallen en opstaan' terwijl je leert om je vaardigheden als een Meester te perfectioneren. Je wordt nog steeds een beetje beperkt door de energieën van de 3de Dimensie wanneer je je verbindt met de hogere frequenties van de 4de en bij gelegenheid met die van de 5de Dimensie. Sta ons toe jullie een voorbeeld te geven van de wijze waarop de meesten van jullie de verschillende niveaus van vibratie binnengaan en daar de beschikbare energieën scheppen.

Stel je voor dat je in een lift staat die je toegang geeft tot wat wij het “Kosmische Shoppingcenter” zullen noemen. De lift stopt op de 'middenste 3-dimensionale verdieping' en je stapt uit. Stel je een grote ruimte voor die gevuld is met alles wat je je maar kunt indenken, maar er heerst totale wanorde en chaos. De meeste dingen zijn defect of niet volledig en je moet vele niveaus, kamers en compartimenten doorzoeken om iets te vinden dat je wenst of wat in goede staat is. Er is een kakafonie van geluiden, veel disharmonie en verwarring omdat iedereen die op deze verdieping rondloopt, datgene wat hij als zijn eigendom wenst op te eisen, probeert te vinden. Er heerst een gevoel van frustratie en nutteloosheid in de massa terwijl de mensen zich van plaats tot plaats haasten; en een aura van schik, ongeduld en angst doordringt tevens de atmosfeer van deze plaats.

Je begeeft je terug naar de lift en deze brengt je tot de 'middenste – 4-dimensionale verdieping'. Wanneer je uitstapt valt het je op dat alles hier beter georganiseerd is. Er is nog altijd wat verwarring, maar het is gemakkelijker om er doorheen te komen en zo de plaatsen te bereiken van schatten die je zoekt. Op sommige plaatsen zijn de dingen onvolledig of wat jullie als 'tweederangs' zouden noemen, nochtans worden jullie, terwijl je leert je op hetgeen je werkelijk wilt te focussen, vlug naar de gebieden geleid waar dit opgeslagen ligt en kun je je schatten gemakkelijk bereiken en deze opeisen. Er blijken hier vele niveaus te bestaan en terwijl je de 'sleutels van bewustzijn' verwerft, ben je in staat om deuren te ontsluiten die zelfs naar nog waardevollere schatten leiden.

Beetje bij beetje krijg je toegang tot vele dingen waar je van droomde of naar verlangde. Zolang je intentie zuiver en je visie onwrikbaar is, mag je de dingen van je dromen opeisen en dit alles met je meenemen naar het fysieke plan. Na een tijdje mag je weer op de lift die zich naar de 'lagere – 5-dimensionale verdieping' begeeft. Je bent verbaasd wanneer je uit de lift stapt en je hart zweeft terwijl je geniet van de prachtige scène voor je. Al het mooie dat je je ooit zou kunnen voorstellen vind je hier. Het raakt al je zintuigen en je weet dat hier de plaats is waar je altijd al wilde verblijven, nochtans weet je dat dit niet mogelijk is, want je bent hier alleen maar om je schatkist te vullen en deze terug naar de Aarde mee te nemen.

Alles wat je hart begeert wordt hier ogenblikkelijk voor je ogen gemanifesteerd. Alles op deze verdieping is uitmuntend in zijn perfectie omdat hier geen vergissingen of tweederangs dingen zijn. Je beseft dat je verlangens vlug veranderen: het zijn niet zozeer 'dingen' die je wenst te materialiseren, maar kwaliteiten, deugden en eigenschappen. Nu je weet dat je alles mag hebben wat je hart verlangt, krijgen de begrippen 'scheppen' en 'dingen opeisen' een nieuwe betekenis.

Klinkt dat wat we jullie nu hebben voorgeschoteld onrealistisch, mijn vrienden? Wel, we zeggen jullie: dat is het niet! Dit is exact hoe je in je wereld van expressie manifesteert en schept. Soms maak je even contact met de hogere dimensionale energiepatronen en dan lijkt het wel een wonder als je wensen ingewilligd worden. En je vraagt je af waarom 'het' soms werkt en dan weer niet! We zullen je een onfeilbare manier geven om te allen tijde toegang te verkrijgen tot de 5de dimensie en zijn schatten.

We hebben al vaak over de 'piramide' en zijn kracht gesproken. We hebben jullie geholpen om een piramide in de 5de dimensie te bouwen, waar je met je zielenfamilie en andere Sterrenreizigers samen komt. Hopelijk bezoek je ze vaak als jullie samenkomen om met bewuste intentie Licht, Liefde en genezing naar de Aarde en de hele mensheid te sturen. We zullen jullie nu helpen om je Krachtpiramide te bouwen, het is een plaats waar je in je stilte tijd en in je slaap naartoe gaat om genezing en voeding te ontvangen, het creëren van dat wat je wilt en om een 'Goddelijke Oplossing' te vinden voor elke situatie of uitdaging die je tegenkomt.

Visualiseer, hoe je dat ook doet, een piramide van Licht en bevestig d.m.v. intentie dat deze in de 5de dimensie gemanifesteerd wordt. Er bevindt zich een sluitsteen op je piramide en het omhult een spiraalvormige Regenboogstraal van Licht die alle kleuren, deugden en eigenschappen van onze Vader-Moeder God bevat. Terwijl je de piramide binnengaat, kijk je rond: de muren en de vloer stralen een innerlijk Licht uit en er zijn 12 kristallen stoelen die in een kring staan (soms kan je er stoelen aan toe willen voegen). Er staat een kristallen tafel in het midden en wanneer je erop gaat liggen, past deze tafel zich helemaal aan aan je lichaam. Er hangt een schitterend en helder kristal boven het midden van de tafel. Het kristal heeft aan beide uiteinden facetten en het bovenste gedeelte doordringt de sluitsteen van de piramide. Dit is de basisstructuur van je piramide, maar we stellen voor dat je je eigen persoonlijke toetsen aanbrengt wanneer je je heilige tempel bezoekt en het je eigen maakt.

We zullen je verschillende voorbeelden geven van hoe je je piramide het effectiefst kunt gebruiken. Stel je voor dat je een conflict hebt met iemand in je leven. Ga in een meditatieve staat in uw piramide; zet je in één van de kristallen stoelen en visualiseer de andere persoon aan de andere kant van de kamer met de kristallen tafel in het midden. Vraag aan het Hoger Zelf van die persoon om aanwezig te zijn, achter hem te gaan staan en het proces mee te leiden. Zet je ego asjeblieft op een laag pitje en spreek vanuit je hart, met je Ziel als Directeur. Leg je zaak heel objectief uit en plaats de hele zaak dan op de kristallen tafel, en vraag om een 'Goddelijke Oplossing' en de hoogst mogelijke uitkomst die jullie beiden dient. Visualiseer dat de Violette Vlam van Transmutatie van onder de tafel oplaait en de situatie omhult, terwijl ze de energieën in de gedachtenvorm/situatie harmoniseert.

Zie hoe het grote kristal boven de kristallen tafel begint te gloeien en Stromen van Gouden Licht vloeien uit hem voort (deze zullen een beetje op jullie bliksemflitsen lijken die je ziet als het onweert). Deze 'bliksemflitsen' zullen zich eerst op de kristallen tafel en de situatie concentreren en daarna tot ieder van jullie uitbreiden tot ze uiteindelijke heel de ruimte vullen. Op die manier zul je je verbonden hebben met de energie van de 'Goddelijke Bron' en jij, de andere persoon én de situatie zullen opgeladen worden met de kosmische levensstroom van de Schepping. Dan dien je afstand te nemen van het resultaat en dit over te geven aan de wijsheid van de Geest. Je dient over te schakelen op 'automatische piloot', zou je kunnen zeggen, waarbij je ook niet kunt weten waar je naartoe gaat of wat het juiste resultaat zal zijn, terwijl je erop vertrouwt dat alles volgens de Hoogste Orde zal verlopen.

Als je je op je fysiek lichaam wenst te focussen i.v.m. een ziekte of een onevenwichtige situatie, plaats jezelf dan op de kristallen tafel. Maak je wens bekend, deze kan specifiek zijn of voor een algemene tune-up, zou je kunnen zeggen. Vraag je Hoger Zelf of je IK BEN Aanwezigheid om je kosmische tussenpersoon te zijn en het proces te overzien, terwijl de Violette Vlam oplaait en je omhult en de kosmische 'bliksemflitsen' daarna geactiveerd worden. Dit zal het proces vooruit helpen en het oplossen van alle resterende zwaarten en negatieve energieën in je fysieke structuur bespoedigen en het opbouwen van je lichtvoertuig in de hand werken. Je zult ondervinden dat het je niet toegestaan wordt om iemand anders op je kristallen tafel te plaatsen zonder hun toelating of in speciale gevallen met de toelating van hun Hoger Zelf.

Breng tijd door in je krachtpiramide als je een beslissing dient te nemen en om je zienswijze en aspiraties te concretiseren. Hier mag je de Universele Wetten van Manifestatie op de meest dynamische manier gebruiken daar je vaardig wordt als Meester in mede-schepping. Breng tijd door in je Krachtpiramide door om je zienswijzen over de toekomst op te helderen en dit op alle gebieden: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Wij hebben jullie reeds richtlijnen voor het manifesteren van je wensen gegeven, nu vragen wij jullie om ze toe te passen in je krachtpiramide en te kijken hoe de wonderen zich ontvouwen.

Indien er zich een groepsprobleem voordoet, zoals bijvoorbeeld in de familie of op het werk, visualiseer dan iedereen die ermee te maken heeft, in de kristallen stoelen en plaats de situatie in het midden. Vraag ieders Hoger Zelf om zich achter hen te scharen en het proces te overzien. Nogmaals: plaats de situatie op de kristallen tafel en visualiseer en vraag om de hoogste uitkomst voor allen. Vraag om een 'Goddelijke oplossing' en breng er zoveel tijd door als nodig is, terwijl je je op de energie van de situatie richt en deze op een magische manier door de Violette Vlam geneutraliseerd ziet worden en de geestelijke bliksemflitsen het tot de hoogste vorm transformeren.

Soms kun je wensen om in je eentje in deze krachtpiramide te zitten en soms wil je kunnen uitbreiden tot de grootte die je wenst, wanneer je een groot aantal mensen en problemen, groot en klein, binnenbrengt die het nodig hebben om getransmuteerd te worden tot hun hoogste vorm van expressie. Door in je krachtpiramide van de 5de dimensie te gaan, laat je de negatieve, verwrongen energieën van de 3de dimensie achter je, samen met de disharmonische, dubbelzinnige energieën van de 4de dimensie. Het is tijd om je vermogen terug te winnen om te functioneren in de schaarse niveaus van Licht waar er enkel maar perfectie bestaat.

Geliefde vrienden, jullie worden multidimensionale Lichtwezens wanneer je je Zielzelf integreert en stilaan transpersoonlijk wordt. Velen van jullie hebben hun Zonne-zelf, hun Galactische Zelf geïntegreerd en zijn goed bezig om hun Bron-Zelf (IK BEN Aanwezigheid) te assimileren. Daar gaat het bij de Hemelvaart nu juist om, mijn geliefden, het weer opeisen van de vele wonderlijke facetten van je Zelf, die je achterliet bij het indalen in het droomland 'Aarde'. Wij weten hoe waarlijk magnifiek jullie zijn en zien jullie wonderbaarlijk groot potentiteel. Stap in onze wereld, geliefde harten, wij staan jullie daar op te wachten om je te begroeten.

IK BEN Aartsengel Michael.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -  The Golden Age

Dit artikel mag ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Doorgegeven via Ronna Herman *STAR*QUEST* 6005 Clear Creek Drive, Reno, NV 89502 Phone/Fax: 775-856-3654 * Email: ronnastar@earthlink.net * Website: www.ronnastar.com