Berichten
Home

Berichten
2010 - een Krachtig Nieuw Jaar!

door Patricia Diane Cota-Robles

Het is moeilijk te geloven dat we het eerste decennium van het nieuwe millennium al voltooid hebben. Ik denk niet dat iemand het feit dat de tijd wordt versneld kan tegenspreken. Het ongekende ontwaken van de Mensheid dat we tijdens het eerste decennium van de 21e eeuw ervaren hebben was wonderbaarlijk, maar het zal niet onderdoen voor de verschuiving van het bewustzijn dat tijdens het tweede decennium zal plaatsvinden. Deze verschuiving van het bewustzijn zal leiden tot de eenwording van miljoenen Lichtwerkers, wiens toegewijde dienstbaarheid aan de Mensheid en het Licht de loop van de geschiedenis zal veranderen. Uiterlijk kan deze verklaring te mooi om waar te zijn lijken, maar eigenlijk is het onmogelijk om de wonderen die voor de Mensheid en al het Leven op deze planeet voorhanden zijn voldoende te beschrijven. Deze monumentale veranderingen zullen in 2010 beginnen en ze zullen zich dag na dag ontvouwen tot de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde zich fysiek manifesteren. Als je hier enige twijfel over hebt, mediteer dan over de volgende waarheid: "Het Licht van God zegeviert ALTIJD en WIJ zijn dat Licht! "

Sinds het begin van het Nieuwe Millennium hebben Lichtwerkers over de hele wereld beroep gedaan op de Goddelijke Interventie om te helpen met het ontwaken van de Mensheid en de Ascensie van de Aarde naar de 5e dimensie. De afgelopen tien jaar is de Aarde al door een intens zuiveringsproces gegaan dat alles wat in strijd is met de Hemel op Aarde aan de oppervlakte heeft geduwd om geheeld te worden. Dit proces is nog niet voleindigt, maar er zijn genoeg miscreaties van de Mensheid gezuiverd om te beginnen met de manifestatie van de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde. Dit is de volgende fase van het zich ontplooiende Goddelijke Plan dat zal beginnen met het nieuwe jaar, 2010.

Er zijn verschillende hemelse gebeurtenissen die samenvallen met het begin van 2010. Dit is geen toeval. Door de verenigde inspanningen van Lichtwerkers en het hele Hemelse Gezelschap, wordt dit krachtige Nieuwe Jaar naar de hoogste frequenties van trilling gekatapulteerd die de Kosmische wet zal toestaan. 2009, was een elf (11) jaar. Elf is het meestergetal dat de transformatie van het fysieke naar het Goddelijke weerspiegelt. Deze energieŽn hebben elk atomair en subatomair deeltje en golf van Leven op Aarde voorbereid op de verschuivingen die in 2010 zullen plaatsvinden.

Op 12 december 2009, 12:12, hebben onze Moeder God en de Vrouwelijke Aspecten van de Godheid in het Universum het portaal van Transfigurerende Goddelijke Liefde vergroot. Door dit verruimde portaal, worden de Aarde en al haar Leven overspoeld met hogere transformerende energieŽn dan we ooit eerder hebben ervaren. Deze frequenties van Goddelijke Liefde zullen dagelijks en per uur aan kracht toenemen tot 12 december 2010. Tijdens deze 12-maanden cyclus, zal de Mensheid een ongekende kans krijgen om alle gedragspatronen los te laten die ons verhinderen de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde tastbaar te manifesteren. Dit is een genadig geschenk van Goddelijke Genade. Het is een tijd om ons te concentreren op onze Goddelijke Intenties.

Op 16 december 2009, werd het portaal van Transfigurerende Goddelijke Liefde geÔntensiveerd door een zeer krachtige Nieuwe Maan. Dit versterkte de toevloed van Licht die de Aarde tijdens de Zonnewende op 21 december 2009 overspoelde. Op 31 december 2009 zullen we een Blauwe Maan maansverduistering ervaren. De Wezens van Licht hebben onthuld dat dit het belangrijkste Nieuw Jaar gaat worden dat we sinds onze val uit Genade miljoenen jaren geleden, ervaren hebben. Dit is een uiterst belangrijk moment voor ons allen om te bekrachtigen wat we willen co-creŽren in onze individuele levens en op deze planeet. Niet alleen zullen onze hoop, dromen, visioenen en Goddelijke Intentions duizend keer duizendvoudig door het Hemelse Gezelschap worden vergroot, ze zullen exponentieel versterkt door de enorme toevloed van Licht die we op die heilige dag zullen ervaren.

Deze gaven van Goddelijke Interventie zullen toenemen in kracht en macht tot en met 14 januari 2010. Op die dag zullen we een ongelooflijk krachtige Nieuwe Maan zonsverduistering ervaren. Tijdens de Zonsverduistering, zullen de patronen van perfectie die wij bekrachtigd hebben permanent verzegeld worden in de hoogste frequenties van trilling die mogelijk is. Vanaf dat moment zullen zij weer dagelijks en per uur aan kracht opbouwen. Wanneer onze visie een kritische massa bereikt, zal er een onstuitbare verschuiving plaatsvinden die onze co-creaties tot manifestatie brengt.

Het is belangrijk dat we allen naar ons hart gaan om te zien waar onze IK BEN Aanwezigheid ons naartoe leidt om in onze individuele levens te bekrachtigen. We kunnen ook samenkomen om het Licht op te roepen in naam van de Mensheid en al het Leven op deze Planeet. Het Hemelse Gezelschap heeft ons prachtige en zeer krachtige hulpmiddelen gegeven om ons te helpen onszelf herprogrammeren. Ik wil nu een van ze met jullie delen. Deze oefening zal ons helpen om de versnipperde en op angst gebaseerde gedachtevormen los te laten uit onze lagere menselijke ego's. Het zal ons helpen om onze IK BEN Aanwezigheid, volledige heerschappij over ons leven te geven.

De nieuwe technologie van de Violette Vlam

De 5d-Dimensionale frequenties van de Violette Vlam stellen ons in staat om programma's of patronen van perfectie van het Causale Lichaam van onze Vader-Moeder God, van hetgeen dat we in ons leven zouden willen manifesteren, gemakkelijk te downloaden. We beginnen met een invocatie, daarna beslissen we welke programma's we willen downloaden en vragen onze IK BEN Aanwezigheid om ons te helpen. Het downloaden gebeurt onmiddellijk en automatisch, heel vergelijkbaar met de manier waarop het proces gebeurt wanneer we een schijf met een nieuw programma in onze computer stoppen.

Nadat het programma is gedownload, gebruikt onze IK BEN Aanwezigheid de technologie van de Violette Vlam om al onze opgeslagen gegevens, herinneringen, overtuigingen, angsten, blokkades, enz., uit alle tijden en dimensies, zowel gekend als ongekend, te scannen. Elke gedachte, elk woord, actie, of een gevoel dat we ooit hebben geuit in een leven dat in strijd is met het nieuwe programma wordt geÔdentificeerd, getransmuteerd, en verwijderd.

We hebben ook de mogelijkheid om programma's voor onze families, onze vrienden en de hele Mensheid te downloaden. Al wat we moeten doen, is beroep doen op hun IK BEN Aanwezigheid en vragen dat het programma wordt gedownload op basis van hun Goddelijk Plan.

Voor ons collectieve doel hier, hebben de Wezens van Licht de programma's die we samen gaan downloaden volgens onderwerp gegroepeerd. Wij gaan ook onze families, vrienden en de hele familie van de Mensheid oproepen.

De eerste stap omvat het oproepen van onze Vader-Moeder God, onze IK BEN Aanwezigheid en de IK BEN Aanwezigheid van de hele Mensheid:

DOWNLOADEN PROGRAMMA'S VAN HET OORZAKELIJK LICHAAM VAN GOD

Door de aanwezigheid van God, IK BEN, roep ik op:

Mijn Vader-Moeder God, mijn IK BEN Aanwezigheid, de IK BEN Aanwezigheden van de gehele Mensheid, en het hele Hemelse Gezelschap.

Ik doe beroep op de gehele verzamelde kracht van de 5-Dimensionale Violette Vlam.

Ik vraag de IK BEN Aanwezigheid van elk lid van mijn familie, mijn vrienden, en de hele familie van de Mensheid om deze programma's te downloaden voor elke persoon voor zijn of haar hoogste goed en hun individuele Goddelijke plan: En ik begin ...

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor de Oneindige Stroom van Gods Overvloed, weelde, financiŽle vrijheid, en de Goddelijke toevoer van alle goede dingen. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor de eeuwige Jeugd, Levendige Gezondheid, Stralende Schoonheid, en Slanke, Stevige, Gave Vorm. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor Perfecte Gezondheidgewoontes met inbegrip van eet-en drinkgewoontes, Lichaamsbeweging-gewoontes, Werkgewoontes, Ontspanning en Recreatiegewoontes, Geestelijke Toewijding, Meditatie en Contemplatiegewoontes. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor het Goddelijke Gezinsleven, Liefdevolle Relaties, Aanbidding, Goddelijke Liefde, Goddelijke Seksualiteit, Waar Begrip, Duidelijke en Effectieve Communicatie, Open Hart Delen, Eenheid, en de eenwording van de Familie van de Mensheid. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor Eeuwige Vrede, Harmonie, Evenwicht, en Eerbied voor alle Leven. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor Zelfbekrachtiging, Succes, Vervulling, Goddelijke Doel, een Voldoening gevende CarriŤre, Eigenwaarde, Spirituele Ontwikkeling, Verlichting, Goddelijk Bewustzijn, en Goddelijke Perceptie. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor de Perceptie en Open Hart en Geest Telepathische Communicatie met het Hemelse Gezelschap en de Engelen- en Elementalen Koninkrijken. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor de Creativiteit geÔnspireerd door Muziek, Zang, Klank, Tonen, Dans, Beweging, Kunst en Onderwijs. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor Gelach, Vreugde, Speelsheid, Pret, Zelfexpressie, Opgetogenheid, Enthousiasme, Gelukzaligheid, Extase, Verwondering, en Bewondering. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Geliefde IK BEN Aanwezigheid, download nu de programma's van het Causale Lichaam van God voor de fysieke manifestatie van de Hemel op Aarde. (pauze)

De programma's zijn succesvol gedownload, en mijn IK BEN Aanwezigheid scant nu alle facetten van mijn Wezen en transmuteert en verwijdert alles wat in strijd is met deze programma's. (pauze)

Ik ACCEPTEER en weet nu via elke vezel van mijn Wezen dat deze programma's van het Causale Lichaam van God met succes zijn gedownload. Ik accepteer en weet ook dat mijn IK BEN Aanwezigheid deze programma's elke dag zal bijwerken en voortdurend iets in mijn Wezen verwijdert dat in strijd is met deze programma's.

In diepe Nederigheid, Goddelijke Liefde en Dankbaarheid verorden ik, Het is gedaan. En zo is het. Geliefde IK BEN, Geliefde IK BEN, Geliefde IK BEN.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Dit artikel valt onder de auteurswet, maar je hebt mijn toestemming het via eender welk medium te gebruiken zolang de juiste naam van de bron wordt vermeld.
©2009 Patricia Diane Cota-Robles
Patricia Diane Cota-Robles
New Age Study of Humanity's Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

Website: http://eraofpeace.org†††††††† †††††††

FAX: 520-751-2981;
Phone: 520-885-7909

New Age Study of Humanity's Purpose
PO Box 41883,
Tucson, Arizona 85717

The information in this monthly sharing is being given to Humanity by the Beings of Light in the Realms of Illumined Truth. The Divine Intent of these celestial sharings is to encourage, empower, uplift, and inspire Humanity by allowing us to see the bigger picture during these wondrous but often challenging times.

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Era of Peace