Maandelijkse Berichten
Home
Berichten


Mahala: Planet Alert September 2010

Hallo iedereen die dit artikel leest. Ik stuur je mijn liefde en zegeningen. Geniet je van de zomer, of is het misschien juist winter waar jij leeft? Ik geniet werkelijk van de laatste paar maanden hier in Seattle. Onze dahlias zijn werkelijk prachtig. Ik heb continu een vers boeket staan om ervan te genieten. Ik geniet ook van de verse producten uit onze groententuin. Ik hou van de zomer en kijk ook weer uit naar de herfst als de bomen weer allerlei verschillende rode kleuren krijgen en oranje of geel worden. Ik ben geboren in September (Maagd) en ik hou echt van deze maand en wens iedereen die in deze tijd jarig is een fijne verjaardag toe.

Hoe ga jij om met de intense energie die ons zonnestelsel binnenkomt? Er is veel activiteit in ons zonnestelsel zoals gammastraling uitbarstingen, andere zonneuitbarstingen en meteorieten, CMEs vanuit de zon, en andere intense energie. In feite zijn er fotonen die nu onze Aarde raken vanuit een gat in de zon. Kijk hoe spanningen bij mensen opspelen, en Aarde veranderingen plaatsvinden als deze magnetische energie ons raakt.

In mijn laatste artikel schreef ik over een nieuw kosmisch geluid dat door het Universum zal klinken. De bijbel noemt het “Het Woord” en het zet de toon voor de hele fysiek gemanifesteerde werkelijkheid. Dit nieuwe geluid zal alles veranderen. We gaan van een Universum van dualiteit over naar eenheid. Ik denk dat dit geluid gestart is vanuit activiteit van onze Zon die een tranformator van hogere energie is. Op 1 Augustus was er een complexe uitbarsting op de zon die de Aarde raakte. Er was een flinke beweging te zien in de corona van de Zon met veel zonneuitbarstingen (zonnebevingen) en twee CMEs die van de zon afkwamen. Tegelijkertijd was er een zonnetsunami, en veel filamenten van magnetisme die opstegen vanuit de zon en al die fotonen kwamen naar de Aarde. We ervaarden veel magnetische energie op 3 en 4 Augustus tegelijk met prachtig noorderlicht. Magnetische energie beïnvloedt onze hersenen en veroorzaakt emotionele reacties.

De jetstream werd ook beïnvloedt en dit was gedeeltelijk de oorzaak van de massale overstromingen in Pakistan, en de branden in Rusland. De Zon ging op dat moment door het vuurteken Leeuw. Mijn medeleven gaat uit naar de mensen die dat trauma beleefden. Het is hard om zoveel lijden te zien, vooral als je extra gevoelig bent en alles kunt voelen. Het is tijd om een hoger niveau gevoelsmens te worden zodat je de emoties wel kunt voelen maar niet vasthoudt in het lichaam. Je verbinden met een drama helpt niemand. Iedereen heeft de werkelijkheid gekozen die ze willen ervaren. Er zijn net zoveel werkelijkheden op Aarde al dat er mensen leven op deze planeet. Mijn werkelijkheid is er een van Ascentie en mijn frequentie optillen zodat ik op een hogere frequentie Aarde kan leven waar vrede en geluk zal zijn.

De Zon en de Aarde zijn gescheiden door 93 miljoen mijl ruimte. Ruimtevaart en observatoriums hebben laten zien dat de Aarde in de buitenste atmosfeer van de Zon verblijft, en getracteerd wordt op zonne winden en geplaagd wordt door hagelstormen van electrische deeltjes. De twee lichamen zijn eigenlijk verbonden door onzichtbare magnetische lijnen. Tijdens herverbindings gebeurtenissen, die typisch meerdere keren per dag plaatsvinden, kun je deze onzichtbare krachtlijnen helemaal volgen van de polen van de Aarde naar het oppervlak van de Zon. De Aarde en de Zon zijn verbonden met elkaar. Dit is hoe astrologie werkt. Alle planeten zijn verbonden met de Aarde en dus ook met ons door magnetisme. Wij worden geboren met een programma in onze hersenen wat op een bepaalde frequentie is afgestemd. Als een planeet een wiskundige hoek met een van onze planeten maakt dan gebeurt er iets.

We zijn allemaal deel van God. Iedereen heeft een vonkje van God in zich en dat maakt ons medescheppers van ons Universum. We creëren ons eigen kleine universum waar we in leven en met gecombineerde gedachten maken we onze grotere werkelijkheid. Er is ook zoiets als karma waar mensen gekozen hebben om verschillende dingen voor hun zielsgroei te ervaren zoals bijvoorbeeld geboren te worden met een fysieke uitdaging. Dan is er ook nog alle bagage die we al die eeuwen met ons meedragen die naar het licht getransformeerd moet worden zodat we met onze bewuste geest kunnen gaan creëren inplaats van onze onbewuste geest. Onze onbewuste geest reageert op oude programmering tenzij je die oude programmering hebt losgelaten. Hopelijk hebben we al die oude programmering losgelaten en zijn we klaar om naar een hogere frequentie Aarde te kunnen gaan.

Er lijkt een soort van kantelpunt te zijn als we het eind van de zesde nacht in de Maya kalender naderen. Op 2 November 2010 zullen we naar de zevende dag gaan en dit gaat een hele andere energie naar de Aarde brengen. De nacht is duisternis, en het voelde alsof er duistere energie naar deze planeet neerdaalde en chaos bracht in onze wereld. Het was een tijd van Aarde veranderingen, en innerlijke veranderingen en het is nog niet voorbij. Het is tijd om klaar te zijn voor het nieuwe jaar van 2 November 2010 door vredevol en gelukkig te zijn van binnen.

Op 2 November 2010 zal de noordelijke node conjunct Pluto zijn, die wordt beschouwd als de God van de onderwereld, of de transformatie God. Wil jij getransformeerd worden als dit aspect plaatsvindt? Dan zal er op 21 December een totale maansverduistering zijn die in lijn staat met het Galactische Centrum. Dit voelt meer als een einde, of als een nieuw begin dan 2012 doet, ofschoon er zoveel verbonden is met 2012 dat er dan wel iets moet gebeuren. Ik denk dat we dan totaal in de vijfde dimensie terecht komen en dat de tijd ophoudt te bestaan. Tijd is een manifestatie van de vierde dimensie.

We zijn in het proces van het breken van de zegels op onze zeven hoofdchakras. Als dit klaar is dan kan je de achtste chakra gaan manifesteren die de ziel ster is boven je hoofd. De energie van deze ster komt achter in je hoofd binnen door je ruggegraat, tenminste zo voelt het bij mij. Dit opende voor mij heel dramatisch in de vroege negentiger jaren rond 1994. Ik hoorde een explosie in mijn hoofd en werd duizelig. Het was me van te voren verteld dat deze chakra zou openen dus ik maakt me geen zorgen toen het gebeurde.

In mijn laatste artikel praatte ik over ons reptielenbrein dat getransformeerd wordt door de binnenkomende energie. Dit moest gebeuren voordat ons zielschakra geactiveerd kon worden en ons hogere zelf naar beneden in ons lichaam kon komen. Ik geloof dat dit de afgelopen tijd bij veel mensen gebeurde. Toen deze chakra openging, daalde er een hoger frequentie deel van onze ziel in ons lichaam om ons te helpen puur licht te worden. De achtste chakra is de brug tussen het individuele en het hogere zelf. Deze energie/licht van je hogere zelf moet naar beneden gebracht worden door al je chakras helemaal tot in je benen en voeten tot in de grond. Dit is wanneer je verbonden bent met de hemel en de Aarde en je kunt gaan leven op de Nieuwe Aarde. Het is tijd om deze energie te integreren gedurende de periode dat Mercurius retrograde is en die eindigt op 12 September 2010.

Een van de dingen die zal gebeuren door dit proces is regeneratie waar we jonger gaan worden en in staat zijn om alle dingen te gaan doen die we niet konden doen toen we zoveel tijd nodig hadden om onze lichamen schoon te maken van negatieve gedachten en ze los te laten in het licht. De bijbel zegt dat we direct veranderd worden van sterfelijke naar onsterfelijke lichamen. Ik denk dat dit gebeurt als we de “Blue FLuff” binnen gaan, een magnetische wolk in de ruimte. Als je erop googelt, zie je dat onze wetenschappers al van zijn bestaan weten. Ik heb gehoord dat ons zonnestelsel zojuist deze wolk in de ruimte binnengaat. Misschien de fotonengordel?

Er zullen continu Aarde veranderingen komen als het jaar doorgaat. Zij hoeven ons niet te raken. Als jouw licht helder genoeg schijnt dan zul je veilig zijn waar je ook bent. Je zult in staat zijn om door het vuur te lopen zonder je te branden. We gaan leren om wonderen te doen die Jezus ook deed toen hij op de Aarde rondliep 2000 jaar geleden. Wat een opwindende tijd gaan we tegemoet! Zet je licht maar goed aan en geniet van het leven.

Zo zal het zijn!

Liefde en Licht voor iedereen!

*****Mahala Gayle*****

Vertaald door René van www.goto2012.nl

Het originele artikel vindt je op blog.mahalasastrology.com