Berichten


Home

BerichtenOnline Berichten 15 september, 2008

Dr. Meg Blackburn Losey, 15 september 2008

Boodschappen van de Meesters:

Anshallah! Ensi Atui Entenehdrah!

Gegroet in deze tijd van verschuiving!

Momenteel ervaren jullie de effecten van een versnellende verschuiving, zowel op dimensionale niveaus als op jullie eigen deeltjes. Jullie deeltjes worden op zo'n manier herschikt dat jullie Galactische wezens worden. Terugkerend naar dat wat je bent geweest en wat je in waarheid bent. Als menselijke wezens hadden jullie een beperkt bereik. Maar met de huidige veranderingen die zich voordoen, komen jullie vermogens naar voren en worden de mogelijkheden van wat je wilt ervaren eindeloos. Laat je menselijke angsten of je behoefte om te begrijpen de kansen die je in deze en de komende nu's krijgt niet verminderen.

Op 9 september vorige week vond er nog een drievoudige uitlijning plaats. De meest krachtige gebeurtenis tot zover in de reeks omdat het nummer drie is in de reeks van 9. Elke gebeurtenis is vermengd met de laatste op een zodanige manier dat de effecten diepgaander zijn in jullie ervaringen en jullie wereld. Deze uitlijningen bevinden zich letterlijk boven dimensionele beperkingen, boven de beperkingen van het onzichtbare en in het oneindige. Met deze triangulaties komen meer triangulaties. Net zoals je oneindige aspecten van het zelf hebt, hebben de drievoudige uitlijningen dit ook. Als je naar het onzichtbare zou kijken, zou dat wat je zou zien een oneindig welving van drievoudige uitlijningen zijn die alle manieren van creatie doorkruisen. Hierdoor worden oude wormgaten heropend.

Sommige van deze wormgaten werden voor interplanetair reizen gebruikt door degenen die in verleden tijden naar jullie planeet kwamen. Degenen die civilisaties zoals LemuriŽ en Atlantis creŽerden en dan vervolgens de kennis en de technologieŽn naar het oude Egypte brachten. Het was daar in de balsemkamers diep onder de grond dat de wormgaten hun hoogtepunt hadden en waarom de oude farao's weelderige graftombes bouwden in afwachting op hun ontwaken in het leven erna. Het was daar in die oude kamers dat de ingang en uitgang naar de andere wereld werd tot stand gebracht. De laatste verschijning van deze interdimensionale doorgangen was in 15 000 v.Chr. toen, in tegenstelling tot het algemeen geloof, datgene wat als de Sfinx gekend was op het woestijnzand werd gebouwd. Met deze entiteit werden er bepaalde ondergronds doorgangen naar een complex gecreŽerd dat nog tot op heden nog steeds niet ontdekt werd. Daar, in een kamer met gouden muren en blauwe verf, zullen bepaalde kronieken van oude beschavingen gevonden worden die zelfs de bibliotheek in AlexandriŽ niet had, ook al geloven velen van wel.

In deze kronieken bevinden zich complete beschrijvingen van zowel de sterrenpoortstelsels als wormgatdoorgangen, alle betrekking hebbend op sterrenbeelden.

Het sterrenstelsel Mir dat zich in een parallelle werkelijkheid met die van jullie bevindt, zal duidelijk genoemd worden als een plaats van oorsprong van degenen die voor jullie kwamen en die ook voor jullie vertrokken. De formules voor transformatie zullen er ook gevonden worden, net zoals chemische procedures en vormen van stroomgeleiding en gebruik van kristallijnen energieŽn. Sommige van deze kronieken zullen de vorm hebben van oude artefacten die in een oogopslag ongevaarlijk zullen lijken, maar dit niet zijn. Verder zullen er stalen gevonden worden van oude plantenzaden die reeds lang uitgestorven zijn en kronieken van oceaanstromingen en reisroutes over de zeeŽn die gebruikt werden door de AtlantiŽrs voor hun reis- en handelsnetwerken naar buitenposten en hoofdvestigingen. In tegenstelling tot wat men algemeen geloofde was de Atlantische civilisatie een globaal systeem van bevolking en beschaving.

Op zodanige manier werden de dolfijnen gebruikt als communicatoren tussen deze vestigingen. Om hierop terug te komen; deze wezens spreken nog steeds tot de mensen in de oude harmonische taal. Om de klanken van de dolfijnen te vertalen moet met de taal van de Atlantische tijd beleven. Het is absoluut mogelijk eens de behoefte voor louter bepaalde woorden wordt verminderd en openheid voor de mogelijkheden van conceptuele taal wordt erkend.

Het was de verkeerde uitlijning van de triangulaties in verleden tijden die de oorzaak was van de ondergang van bepaalde beschavingen en hevige aardeveranderingen die het aangezicht van de aarde en de zeeŽn veranderde. Nu vinden de uitlijningen weer plaats en samen met hen, zoals we al eerder verklaarden, komt er een vacuŁmeffect dat de mathematische verhouding met de uitlijning van jullie deeltjes letterlijk herschikt.

Terwijl de nieuwe organisatie van de werkelijkheid plaatsvindt, zal er eerst en vooral een verandering binnen elk van jullie komen. Sommigen van jullie zullen dramatisch reageren op grote levensveranderingen die de relaties in je leven en je levenservaringen volledig zullen veranderen. Velen van jullie zullen naar nieuwe geografische locaties getrokken of uitgewezen worden. Sommigen van jullie zullen verlies van geliefden ervaren terwijl elk van jullie zijn goddelijke pad opgaat. Val niet voor het drama dat veel van deze veranderingen zal vergezellen. Hanteer ze liever met gemak en gratie, eer en onvoorwaardelijkheid.

Binnen je lichaam kun je bepaalde fysieke angst voelen. Dit is het lichaam dat zich op zo'n manier herbedraadt om je af te stemmen op de nieuwe vibraties en universele ritmes die plaatsvinden. Je zult periodes van moeheid en/of grote vreugde voelen. Je zult je jonger voelen dan je bent of zo oud als de god tot wie je bidt. Je zult een overvloed aan gevoelens hebben, alle in tegenstelling met elkaar. Dit komt door de harmonische relaties die zich binnen in je veranderen. Je ervaart de dualiteit van zijn in het perspectief van tegengestelden. Dit geeft je een volheid van ervaring op een manier dat je, als je dit wilt, je angsten van wat kan zijn of wat was kunt verlichten. Het nu is al wat je hebt, altijd.

De volgende drievoudige uitlijning zal plaatsvinden op 19 november 2008, 11 januari 2009, 15 februari, 17 maart, 4 april en 11 juni, natuurlijk allemaal in het jaar 2009. Wanneer jullie je Galactisch Centrum naderen, zullen meer en meer interdimensionale gebeurtenissen op een zodanige manier hun verloop nemen om zich uit te balanceren en in sommige gevallen de werkelijkheid hercreŽren om in harmonie blijven met de veranderingen van de komende tijden.

Wat we jullie zouden willen zeggen is om in de waarheid te blijven, datgene wat de waarheid is in het diepst van je hart, ontken datgene wat er is niet in ruil voor dat wat je je voorstelt. Als je dit doet, zul je snel de verbinding verliezen en datgene wat is ontkennen.

Verder zul je, wanneer de drievoudige uitlijningen zich voordoen, innige reactiepatronen zien en/of ervaren op je planeet, het weer en seismische activiteit die vulkaanuitbarstingen omvatten. Er zal zich in dit nu een krachtige aardbeving in het Aziatisch gebied voordoen, schijnbaar in het gebied van Osaki (Osaka? Vert.), Japan, met een gerelateerde kleinere activiteit in IndonesiŽ die veelal de meest buitenwaartse eilanden zal treffen. Zoals het er nu voor staat, zal de timing hiervan binnen de volgende tien dagen zijn.

Wat we tegen een ieder van jullie en jullie als collectief zeggen, aangezien jullie dit echt zijn; wees gracieus en op het gemak binnen jezelf. Wees dat wat je wilt zijn met de grootste integriteit in alle komende veranderingen. Wees niet bang voor het onbekende of wat onoverkomelijk lijkt. Vier in plaats daarvan je zijn en verwerf het evenwicht in alles wat er zich aanbiedt.

De verschuiving die jullie gepland en gekend hebben binnen elk deeltje van je wezen is bij jullie. Hoe de verschuiving valt hangt volledig af van het bewustzijnsniveau en de intentie van dat bewustzijn waar elk van jullie toe bijdraagt aan het geheel. De resultaten van wat er gebeurt kunnen veelal lijken op de dag na een intense storm, zuiver en fris, kalm en perfect, of het kan op eender welke hoeveelheid andere manieren zijn. Jullie zijn de beslissende factor. Altijd.

Ansi enti nahallah endentre insinah allente nadah nahedre, asi asi asi,

En hoe het altijd was, zo zal het zijn. Van het Licht, Met het Licht en In het Licht. En zo is onze transmissie in het nu voltooid.

Anshallah!

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htmwww.spiritlite.com (engels)