Berichten


Home

BerichtenOnline Berichten 11 juli, 2008

Dr. Meg Blackburn Losey , 11 juli 2008

Boodschap van Dr Meg:

Groeten aan ieder van jullie. De recente energieŽn zijn absoluut wild. De Mercurius Retrograde was eind juni gedaan, maar je zou het nooit geweten hebben. Mensen bevinden zich midden in hun kwesties en anderen verschuiven serieus. De communicatie wordt flink uitgedaagd en de elektronica gedraagt zich niet normaal, vooral die dingen die siliciumchips of andere chips bevatten die gebruik maken van elektromagnetische energie.

Ik heb veel klachten van vermoeidheid ontvangen. Het soort dat je gewoon niet kunt ontkennen die veroorzaakt dat we ons vouwen met een dringende behoefte aan slaap. Slaappatronen worden onderbroken of zijn ongewoon lang. Er zijn meldingen van lichte hoofdpijn die dagenlang duren.

De eetlust voor levensmiddelen is zeer sterk veranderd met weinig behoefte aan voedsel en niet op de "normale" tijden.

Gedachteprocessen worden meer en meer holografisch, schijnbaar verwarrend, maar gevuld met een veelheid aan informatie. Er lijkt ook een gevoel van gebrek aan duidelijkheid te heersen.

Elektronische anomalieŽn zijn in optocht. Computers en andere elektronische apparatuur lijken volgens hun eigen wil handelen. Dit kan frustrerend zijn! Zorg ervoor dat je geen wijzigingen aanbrengt in je instellingen, tenzij je zeker weet dat er een probleem is. Het kan zijn dat het alleen maar deze intense energieŽn zijn die veroorzaken dat de interne chips abnormaal reageren.

We lijken nu betrokken worden bij nog een dimensionale overlapping terwijl energieŽn uit andere werelden zich combineren met onze rock- en rollende onderlinge betrekkingen met de energieŽn van onze planeet, alsmede de galactische en interstellaire energieŽn. Er is een ontsteking, een recente supernova, wiens energieŽn ons bereiken. Deze zijn intens en zullen ons op 13 juli in volle kracht bereiken. Wanneer deze energieŽn ons bereiken kan er voor drie of vier dagen een intensiteit zijn in alles wat we doen. Ik zou adviseren om gedurende deze tijd geen levensveranderende besluiten te maken.

De belangrijkste oorzaak van al deze affectaties zijn de voortdurende driehoeksopstellingen waar de Meesters over spraken in de afgelopen paar nieuwsbrieven. Als dit je eerste ontvangst is van de uitzendingen wil je misschien de nieuwsbrief van vorige maand lezen om de achterstand in te halen. Dit is een grote multi-dimensionele gebeurtenis die een grote weerslag op ons heeft.

Deze gebeurtenissen zullen de komende 17 maanden of zo intenser worden. Als er problemen in je leven zijn die je ontkent of niet naar wilt kijken, is het misschien een goed idee om dat liever vandaag dan morgen te doen. Aangezien de intensiteit van deze energieŽn blijft escaleren, worden wij tot nieuwe hoogten van afstemming gebracht, zowel in onze innerlijke wereld als daarbuiten in onze persoonlijke relaties en in onze wereld in het algemeen.

Deze energieŽn beÔnvloeden letterlijk onze relaties van zwaartekracht. Gravitationele relaties hebben alles te maken met hoe wij als mensen letterlijk samengehouden worden. Als we verborgen emoties binnen ons hebben maken we onze energievelden compact. Wanneer de nieuwe energieŽn door ons heen bewegen, bewegen onze deeltjes zich letterlijk een tijdje uit elkaar en herschikken ze zich zelfs vaak om verschillende sets van harmonieŽn creŽren. Dat gezegd hebbende, veranderen we letterlijk hoe we ons voelen, hoe we onze wereld zien, hoe we op alles betrekking hebben.

Ik moet toegeven dat ik een van degenen ben die afgelopen paar weken een ingrijpende verschuiving had. Dit kan verwarrend zijn omdat je je in ťťn keer nooit beter hebt gevoeld en tegelijkertijd alles op een puzzel lijkt. Gevoeligheid wordt versterkt, de intuÔtieve natuur wordt versterkt en wanneer de energieŽn doorkomen veroorzaken ze verschillende anomalieŽn zoals visuele effecten, fysieke gevoelens en intolerantie voor onwaarheid van welke aard dan ook.

Doordat deze ontwikkelingen zich voordoen voel ik ook dat mijn hartruimte zich meer opent dan ik had me ooit had kunnen voorstellen. Ik werd etherisch afgestemd op nieuwe en andere energieŽn die me opeens in verwondering en verbluft doen staan. Tegelijkertijd heb ik me nooit of te nimmer meer evenwichtig en in mezelf geaard gevoeld, nooit. Als je soortgelijke ervaringen hebt, ben je niet alleen.

Het kan moeilijk zijn als de waarheid zo duidelijk wordt. Als je dit ondervindt, eer jezelf dan en ontken niet wat je verlangt het in het leven.

Er is nog nooit een moment geweest dat in het nu moment zijn belangrijker was. Dit zijn snel bewegende serieuze energiebronnen. Ze zijn helemaal niet slecht, gewoon meer dan we gewend zijn te ervaren. Wees licht in deze ervaringen. Sta in je waarheid. Vergeet niet dat je de perfectie bent.

Dit afgelopen weekend was een fantastische tijd op de ECETI ranch van James Gilliland in Trout Lake Washington, waar de 2008 Wetenschap, Spirit & World Transformatie Conferentie werd gehouden. Ik was er een gastspreker samen met Dr Miceal Ledwith, Alfred Webre, Laura Lizak, William Henry, Dr Brooks Agnew, Michael Knight, Hope & Randy Mead en Ali Nicolls. Ik heb begrepen dat het binnenkort op YouTube komt! We zagen UFO's aan de voet van Mount Adams en niemand werd teleurgesteld. Beide nachten kwamen er meerdere schepen. Verschillende maakten power-ups die behoorlijk indrukwekkend waren omdat ze hun energievelden uitbreidden en oplichtten. Eťn, op zondag om 3 uur, stuurde blijkbaar een grote download over de toeschouwers. Nee, ik was er niet, ik lag een blok verder rustig te slapen!

Ik ben net terug van Teotihuacan waar de nieuwe vormen van energie enorm aanwezig zijn. Onze reis was prachtig. Gevuld met liefde en genade, passie en intensiteit, de verovering van interne uitdagingen en een ophef naar bekrachtiging. Patricia en ik klikken prachtig als co-inrichters van de ritten in Teo. Ik hoop dat jullie ons snel vergezellen. Ik heb nog twee reizen naar Teo van dit jaar. Eťn in september en een van 11 tot 16 december. De brochures staan nu op mijn website-reisprogrammapagina.

Ook nemen Patricia, Lee en ik een groep mee op reis naar Peru in maart 2009 voor de lente equinox, samen met Inca sjamaan, Jorges Luis Delgado. Dit belooft een magische gebeurtenis te worden en door het belang dat al gegenereerd werd verwachten we deze reis snel te verkopen. Volledige info vind je op mijn reisschemapagina.

We zijn aan het begin van de afreis naar Schotland en Engeland volgende maand. Ik ben zeer verheugd te kunnen zeggen dat we een fantastische groep hebben opgesteld om te gaan. Ook heb ik een speciale gelegenheid beschikbaar. We hebben een paar laatste minuut annuleringen in onze uitverkochte reis gehad ten gevolge van verschillende noodsituaties. Vanwege dit heb ik misschien twee of drie plekken die zijn openstaan. Nu is je kans! Als je wilt gaan en onze definitieve registratietermijn gemist hebt, zullen we registraties aanvaarden tegen de eerdere registratieprijs tot eind juli! Zoals altijd, ik herinner elk van jullie dat er geen fouten, alleen kansen om te veranderen, dat wat je zoekt zoekt ook jou en dat de perfectie niets minder kan zijn dan via waarneming. Jullie zijn mijn hart.

Zegeningen, genade en vrede,

Meg

Boodschap van de Meesters: 11 juli 2008

Asi, Asi, Asi, Anshallah!

Van het licht, Met het Licht en In de Licht, we heten jullie welkom!

Het is zo dat jullie wereld in beweging is terwijl de nieuwe energieŽn boven oude normen heersen en je essentie afgestemd wordt op nieuwe en andere frequenties. Deze afstemming leidt tot verschillen in je wezen.

Je wordt steeds gevoeliger met een grotere kracht van binnenuit en tegelijkertijd minder tolerantie voor dat wat onwaarheid is. Het is zo dat wat normaal voor je was er niet meer is. Degenen die naar je toe of bij je komen, rechtstreekser, met onwaarheid, zwaaien rond in de energieveranderingen. Degenen die gelijk moeten hebben omwille van de gerechtigheid zijn niet van de waarheid. Het is verstandig om te onderscheiden wat je van anderen je accepteert, op een wijze waar je je innerlijke integriteit behoudt.

Er komt een tweede triangulatie op 12 juli. Voorafgaand hieraan is er een zware herstructurering van de energie in en om je heen. Communicaties hebben hun doel gemist. Het kan voelen alsof je vaak tegen de lucht spreekt omdat je het gevoel heb niet gehoord te worden. Misschien is het ook zo. Regelingen die je gemaakt hebt lijken in logistieke problemen te komen. Dit komt omdat je je wereld nog vanuit het oude paradigma denken bekijkt.

Terwijl de energieŽn verschuiven en veranderen, is het nu aan een ieder van jullie om de onbegrensde mogelijkheden van kansen en verandering toe te laten om beschikbaar te zijn voor jullie realiteit. Om dit te doen dien je je verbeelding dat je in controle bent, los te laten. Je bent het niet. Je hebt echter wel de vrije wil om keuzes te maken die je van het ene moment naar de volgende zullen brengen. Wat wil je in je wezen creŽren? Wie wil je op je reis proberen te zijn? Waarom niet in het nu zijn en jezelf in het oneindige laten dragen? Dat je kunt kiezen geeft je de vrijheid om niets dan authentiek en zuiver te zijn op je reis. Wanneer je niet zeker bent van verandering zijn je emoties afkomstig uit angst en kom je daardoor op een zijspoor terecht van de patronen van onzekerheid en strijd.

Terwijl de triangulaties naderen, zal elke een grotere affectatie over jou en je wereld zijn. Deze triangulaties worden intenser wanneer het patroon van de opstelling in een spiraal beweging is. Hoe dichter bij de top van de spiraal waar triangulaties plaatsvinden, hoe meer geconcentreerd en daarom intenser ze in feite voor je zijn.

Wanneer je communiceert, doe je dat niet alleen met woorden en daden, je doet het ook energetisch. Bij elke gedachte, beweging, elk woord dat je spreekt en elke ervaring die je hebt, uit je je energie buitenwaarts. Je uit je energie naar de hele schepping. Wanneer de triangulaties zich klaarmaken voor het exacte moment van de opstelling, vindt de intensivering van verandering in de energetische verbinding plaats. Terwijl de intensiteit zich opbouwt is er kortstondige chaos in de universele veld. Hierdoor worden je boodschappen, zowel inkomende als uitgaande, verstoord. Je communicatie valt noodzakelijkerwijs niet helemaal waar ze wilde hebben. Evenmin is je ontvangst duidelijk in de tijd die zich naar elk triangulatie beweegt.

Handel niet snel of neem geen beslissingen van drastische verandering gedurende de triangulaties of tenminste 2 weken voor en 1 week na de data die wij hebben hebben gegeven, aangezien je beslissingen gebaseerd kunnen zijn op de chaotische energieŽn en daardoor de waarheid niet was zoals ze leek.

De triangulaties zijn multidimensioneel en reiken over talloze parallelle universa. Ieder van jullie heeft aspecten op alle niveaus van de schepping. Als je je universele evenwicht nog niet gevonden hebt, als je nog geen emotioneel evenwicht gevonden hebt, zult je sterker beÔnvloed worden door de energetische emissies en storingen. Zelfs degenen die mens zijn en goed in evenwicht zijn kunnen ondervinden dat ze tijdens deze gebeurtenissen uitgedaagd worden. Wees niet bezorgd. Wanneer je weer afgestemd wordt is het heel normaal dat je de intensiteit van deze energieŽn voelt.

De huidige triangulatie volgt de spiraal die in de constellatie van Lira en de triangulatie met Indiron B en Lechtalli begon, beide sterren in parallelle universa, en nu beweegt ze zich met behoud van de wortel-coŲrdinaten in Lira naar Alders en Asteron, 45 graden west-noordwest van de eerste triangulatie, behalve dat de wortel- coŲrdinaten identiek aan de oorsprong blijfven. Deze sterren bevinden zich verder naar buiten, maar blijven in een angulatie met de opstelling zoals ze zich voordoet op 12 juli van jullie huidige jaar.

Elke triangulatie wordt oorzakelijk voor hogere en hogere de frequentieafstemmingen en aanpassingen van jullie lichaam en leven. Dat wat je norm was zal niet meer op dezelfde wijze aanwezig zijn.

Het kan lijken alsof je krachten van manifestatie het soms moeilijk hebben om exact te resulteren in wat je precies bedoelde te creŽren. Dat is zo omdat de energetische communicatie soms statisch is, je boodschappen worden anders verspreid dan in voorafgaande communicaties.

Wat wij op dit moment tegen je zegen in dit nu moment is, dat om je aan de intensiteit van deze nieuwe energieŽn aan te passen je meer en meer flexibel moet worden. Wees bereid om je op zo'n manier in het nu te buigen dat het nu jij is en jij het nu bent. Als je zo aanwezig bent kunnen de huidige energieŽn je niet verrassen. Als je het nu wordt, denk er dan aan dat jij de enige ervaring die jij hebt, die van jou is. Wat anderen hebben, is er voor interpretatie en ontcijfering als dat nodig is. Er is geen reden om je te vergelijken met de reis van iemand anders, omdat die van hen alleen is. Je harmonische frequenties zijn individueel voor je. Daarom weet enkel jij hoe je bent en of je op ieder ogenblik daar bent waar je wilt zijn op je reis. Onthoud dat het analyseren van je ervaring niets anders doet dan verwarring brengen.

Wij hebben vele malen eerder gezegd je niet kunt kwantificeren wat onmeetbaar is. Je denkende geest kan gewoon niet begrijpen wat oneindig is. Je verstand wil definiŽren en correleren. Deze activiteit van de hersenen is niets meer dan een overlevingstechniek die je ontwikkeld hebt in je evolutie als menselijk wezen. Je leerde te rechtvaardigen op basis van je angsten en eerdere ervaringen. Als je dat doet, blijven de deuren gesloten voor alternatieve mogelijkheden en kansen.

Stel je voor een ogenblik voor hoe vrij je bent als je je vanuit je diepste kern realiseert dat het gewoon de illusie was, dat je een vrij en oneindige wezen van licht bent, en dat je het vermogen, de kracht hebt om alles te creŽren wat je wilt, van droomt, wenst of behoefte aan hebt.

Stel je voor dat je, om de huidige energieŽn voor je hoogste potentieel te gebruiken, ze naar je toe trekt, dat wanneer deze nieuwe energieŽn binnenkomen, je ver boven je verbeelding verruimd wordt. Dat je de energieveld oneindig is, net zoals je bewustzijn, en je dus echt onbeperkt bent in je doelen. Wanneer de velden uitbreiden wordt je omringt door een elektrische paarse kleur. Wanneer dit veld zich uitbreidt, bewegen de kleuren met statische vonken en spranken terwijl de verschillende lagen van je energievelden elkaar raken en zich in je expansie langs elkaar heen bewegen. Dit is het vuur der schepping, de essentie van de manier waarop duurzame energie gehandhaafd wordt. Dit is waar alle dingen vandaan komen en je bent dit en het is jou.

Word gepassioneerd binnen je vuur en het vuur dat je bent. Met jou passie verruimt de grootsheid van je creatieve gaven zich in de realiteit.

Wat gekend en onbekend is, is allemaal hetzelfde. Dat wat je kent, is eigen aan je. Dat wat je nog niet weet is gewoon omdat je je bewustzijn niet toegestaan hebt op te stijgen in het oneindige. Als je wilt, zul je ondervinden dat er is niets dat je niet weet en er alles is om te herinneren.

We verlaten jullie met de afstemming van bijstand om tussen de energieŽn te aanwezig te zijn en zij onder jullie. We brengen jullie de afstemming van beliah, wat de sleutel is tot de verdere reis, de poorten die zich openen en je hoogste bewustzijn om alles naar je toe te brengen wat voor eender welk nu nodig is.

Wees in vrede. Jullie zijn Het.

Antui anshlli ansi entui nahallah.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htmwww.spiritlite.com (engels)