Maandelijkse Boodschappen
Home

BerichtenMeester Hilarion over de komende week tot 6 febr '11

Door Marlene Swetlishoff

Dierbare Lichtwerkers, Deze week zal er een zijn die gevuld is met een extra toename van intense energie die je systeem zal vullen. Jullie zullen vibraties in je oren voelen en tintelende sensaties in je kruinchakra als je in je dagelijkse leven bent. Je kunt je moe voelen en korte slaapjes nodig hebben in die tijd. Veel kalibreringen (bijstellingen) gebeuren, die ieder van jullie met nieuwe en hogere frequenties van Licht verbindt.

Het zal makkelijker zijn te acclimatiseren als je iedere dag je trillingsfrequentie omhoog laat gaan door je zeer bewust te verbinden met je Grote IK BEN Aanwezigheid en door je intentie om iedere dag verbonden te zijn met de tijdslijn van Ascentie. Indien mogelijk, wandel in de frisse lucht met kwieke stap omdat dit je energie meridianen zal reinigen en de energie onbelemmerd door je laat stromen. Drink veel zuiver, schoon water en zegen het vůůr dat je dat inneemt.

Maak iedere dag een heilige verbinding met alle hogere aspecten van jezelf. Wees meester van je denken, emoties, gedachten, woorden, gevoelens en daden. WEES wat je wilt zijn. Geloof dat dit zich in je met gratie, makkelijk en in bescherming plaats vindt. Je kunt onprettige sensaties beleven in elk van je chakraís. Dit betekent dat er veel wordt opgeruimd en vraag om je persoonlijke Engelteams om je te helpen al de blokkades in je chakra-stelsel vrij te laten. Dat is een grote hulp in deze tijd.

Veel activiteit vindt in deze tijd plaats in de energetische velden van elke Mens. Degenen onder jullie die gevoelig zijn geworden voor beweging van energie door je stoffelijke voertuig heen zal absoluut deze activiteit voelen. Denk er aan dat alles in orde is dat je nooit alleen bent. Geef je over aan je Grote IK BEN Aanwezigheid en aan het Goddelijke Plan voor je leven, je bestemming. Laat alle angst en twijfels los en stem je af op de trillingsuitstromingen van je hart chakra. Jullie hart is de meest directe methode om je op de Hogere Rijken van Licht af te stemmen en het trainen om elke pulsering te voelen zal dit centrum meer en meer openen en alle muren weghalen die in een vroegere tijd in je leven zijn opgericht.

Alles gaat nu open. Jullie zullen direct beginnen leiding te ontvangen van je Leidend Team. Stel elke vraag en spreek zorgen uit die je hebt en zit of lig in rust om de antwoorden te ontvangen. Ieder van jullie is een fijn geslepen instrument die je lichaam deze energieŽn naar de Aarde laat brengen en ze uit te stralen in grote concentrische cirkels naar iedereen in je veld. Jullie zijn zeer nodig en in je huidig ge regio van de Wereld. Jullie Licht helpt elke chaos in balans te brengen en te verankeren die oprijst uit de Aarde en het helpt deze energieŽn transmuteren naar evenwichtige volmaaktheid.

De wereld is een beter oord omdat jullie hier zijn. Denk hier altijd aan als je in je dagelijks bestaan bezig bent. Jullie doen er toe! Ieder van jullie is belangrijk bij het over alles heen staande Goddelijke Plan van Ascentie van de Aarde met ieder en alles erop en in de Aarde. Straal je Licht uit, Wees het Licht! Heb vertrouwen in het hoogste resultaat voor het hoogste goed van iedereen en dat zal zo zijn!

I AM Hilarion

2011 Marlene Swetlishoff

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl

www.therainbowscribe.com

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.