Maandelijkse Berichten

Home

BerichtenHou je vast want de Zonsverduistering van 11 juli zal intens zijn!

Juli 2010

Speciale Metatron Channeling  

"De grote en zeer krachtige energie binnen deze zeldzame uitlijning van het Grote Kruis en de tweevoudige verduisteringen is een tweesnijdend zwaard. De versterkte intensiteit kan voor aanzienlijke resultaten aangewend worden als het met sereniteit en kalmte beheerd wordt. Zoniet kan het depressie en negatieve emotionele reacties creëren, die iemands Aurische Integriteit zullen breken. Wees verstandig, gebruik de OM-Wave! "AA Metatron
 

De Buitengewone Verduisteringen van het Grote Kruis

Aartsengel Metatron via James Tyberonn

Gegroet lieverds, ik ben Metatron, Heer van het Licht. Ik groet jullie allen in Onvoorwaardelijke Liefde, inderdaad een liefde die je nodig hebt in de komende weken!

Jullie gaan een van de meest krachtige en intense energie smeltkroezen op de planeet in vele duizenden jaren ervaren, en de relatieve 'temperatuur' gaat drastisch verhogen. Het is de Diamanten Drie-eenheid en is het doel achter de bemoedigende 'OM Golf' waarmee de Raad van Kosmisch Licht jullie gezegend heeft.

Er zijn de komende 5 weken (26/06-04/08) drie zeer belangrijke astrologische gebeurtenissen.
Dit zijn:

• De Volle Maan Maansverduistering - 26 juni
• De Zonsverduistering van 11 juli
• De 5 Planeten Afstemming van juli - Het Grote Kruis

De eclips van de volle maan van 26 juli is buitengewoon krachtig en zal de voorbereiding zijn. Deze Volle Maansverduistering is inderdaad een tweesnijdend zwaard en kan de impuls zijn van grote positieve verandering als het goed begrepen wordt en dienovereenkomstig benut. Of de intensiteit ervan kan je auraveld scheuren en je in een neerwaartse spiraal plaatsen. Het is aan jullie, afhankelijk of je in ongeduld en emotie reageert of deze resonantie verstandig gebruikt voor creativiteit en innerlijke reiniging.

Zoals het geval is met alle smeltkroezen, zal het intense hitte gebruiken om te zuiveren.

De intensiteit zal zelfs toenemen in de energie van de Zonsverduistering op 11 juli. Hou je vast Lieverds, zal het een hele rit worden!!!

Wij zeggen jullie dat de zonnewendes binnen de naderende Diamanten Drie-eenheid van het Grote Kruis tot de meest krachtige energieën behoren die in duizenden jaren op de planeet gevoeld werden, en vele van jullie geleerde astrologen hebben dit erkend ... en de wijzen onder de mensheid moeten dit ook doen. Sterker nog, de 5-planeten-configuratie en de bijbehorende hoeken vormen een uiterst zeldzame en buitengewone unieke frequentie die een platform van grootmoedige verandering kan bieden, maar binnen een resonantie die ook vrij chaotisch kan zijn.

Het is goed om in deze tijd zorgvuldig jullie acties te overwegen. Wees voorzichtig met je houding en doe extra inspanningen om de integriteit van je auraveld te handhaven. Denk na voor je spreekt en sta niet toe dat ongunstige emoties van woede, jaloezie, depressie, schuldgevoel of twijfel je energie binnendringen. Het zal gemakkelijk zijn om zowel communicatie als emoties verkeerd aan te pakken in deze smeltkroes, en de resultaten kunnen vrij schadelijk zijn voor relaties en gemoedstoestand.  Gebruik deze zuiverende energie liever om naar binnen te gaan om verborgen gewoonten en obstakels te herzien die van binnen nog op de loer kunnen liggen. Er is geen betere tijd om deze los te laten. En Lieverds, bijna iedereen van jullie heeft nog zuiveringen uit te voeren. Vaker wel dan niet in de dualiteit, zijn degenen die de plakkende overblijfselen van negatieve eigenschappen niet herkennen degenen die de zoektocht het meest nodig hebben, met inbegrip van dezen onder jullie die op het spirituele pad zijn. Spiritueel ego kan speciaal gereinigd worden als dit nauwgezet onderzocht wordt tijdens deze smeltkroes.

Zie je, de hindernissen die door de meeste van jullie zoekers gemakkelijk gezien werden, zijn afgehandeld. Wat nu overblijft zijn de restanten die jullie ego stilletjes onder het tapijt heeft geveegd en verborgen in de duisternis, diep ingebed in dozen.

Maar wees niet ontmoedigd en heb niet het gevoel dat we jullie veroordelen, want jullie zullen vroeger of later allen inderdaad Ascenderen. Maar er is binnen deze smeltkroes een grote kans om datgene wat verborgen is, te vinden en het nodige te zuiveren. Wat zich in de schaduw bevindt, zal in deze tijd onthuld worden, en wat tijdens andere reizen niet gemakkelijk gezien kon worden, in andere fasen van het 'huidige' leven, wordt zichtbaar als deze zoektocht naar het zelf echt gewenst en zorgvuldig uitgevoerd wordt. En Meesters, terwijl een dergelijk onderzoek moed en nederigheid zal vereisen, is de beloning groot. Want ook de Eclipsen en de Grote Kruisen bieden jullie de mogelijkheid om door een belangrijk portaal te gaan, naar een hogere en meer authentieke versie van het Ware Zelf.

Dus raden wij jullie aan om de verborgen obstakels te zoeken, ze te confronteren en los te laten tijdens de maansverduistering. Wij raden jullie verder nadrukkelijk aan om intensief te mediteren over de attributen die je wenst te bekomen tijdens de zonsverduistering. Want inderdaad, de mogelijkheid om creatief te zijn in de fase van de zonsverduistering is ook versterkt. Een perfecte tijd voor oplossing en verrassend voor artistieke expressie of manifestatie van het verlangen.

Gebruik de overgangsfase tussen de verduisteringen vervolgens om te beslissen wie je werkelijk bent. Wat heb je hier te doen, wat ga je doen met de jaren van deze reis die je nog resten? Zie je Meesters, de energie van de periode die je binnengaat, biedt je de mogelijkheid om een toestand van diepgaand 'Zijn' binnen te gaan. Een toestand voorbij de geest, een energie voorbij alles dat je 'denken' kunt noemen. En voor velen van jullie is 'Zijn' een staat die jullie niet echt in beslag heeft genomen; zodanig is de controle die je de innerlijke verteller hebt gegeven. In de ware zin biedt de Diamanten Drie-eenheid degenen onder jullie die de geest kunnen stillen, de mogelijkheid om de plechtige vibratie van stille wijsheid gemakkelijker binnen te gaan, die van 'gedachtenloos' Zijn, en echt Meesters, het is een toestand die veel hoger in frequentie is dan dat van gedachtvol zijn. Is dat verwarrend? Wij zeggen jullie dat er een identiteit van je Goddelijkheid is die boven de geest staat, het is een aspect van je ziel en het staat veel dichter bij je ware Zijn. Inderdaad, de geest is gewoon een metgezel van je Zijn in verband met de 3e dimensie, en we nodigen jullie uit dit aspect de volgende 4-5 weken diepgaander te onderzoeken, want vele doorgangen openen zich. Je kunt in deze tijd je Zijn op een hoger niveau van betrokkenheid onderzoeken, en hoewel dit je kan verrassen, verwelkomt je geest deze gelegenheid in al zijn aspecten van creativiteit, want hij weet dat er een niveau boven staat, dat nodig is om naar een hogere dimensie te evolueren.

De Diamanten Drie-eenheid, het Grote Kruis en Eclipsen zijn de weg naar de 10-10-10 in dit jaar van 2010, maak goed gebruik van deze tijd en je zult een grote kwantumsprong voorwaarts maken.

Zoals we zeiden, is dat wat voor jullie ligt een moeilijke energie om te beheersen, maar het kan inderdaad ervaren worden en grote aanwinst mogelijk maken. De Kosmische Raad van Licht heeft de afgelopen dagen een golf van energie gestuurd, die de zogenaamde "OM Wave ' genoemd wordt. Benut deze energie en ze zal je goed dienen terwijl je je door de komende 5 weken navigeert.

Lieverds, houdt altijd in gedachte dat deze energie zeer intens is, ze is zeer goed in staat je uit het evenwicht te gooien als je niet op je hoede bent. Het is de Diamanten Drie-eenheid en kan je goed van dienst zijn en een grote kwantumsprong voorwaarts bieden als je bewust gebruikt maakt van deze energie en je Aurische Integriteit behoudt.

Wees kalm, wees geduldig, wees creatief, wijs, en koester jezelf en elkaar. Ik ben Metatron en ik deel deze Waarheden met jullie.

En zo is het ....

Deze channeling is auteursrechtelijk beschermd voor www.Earth-Keeper.com. Posten op websites is toegestaan, zolang de gegevens niet gewijzigd worden en het auteurschap en de website zijn opgenomen. Zij mogen niet worden gepubliceerd in tijdschriften, magazines of afdrukken zonder uitgesproken toestemming van Aardehoeder. Toelating kan worden aangevraagd bij: Tyberonn@hotmail.com

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

www.earth-keeper.com