Berichten

Home

Berichten

Ascensie Update

door Jelaila Starr

1 juli 2008

Een goede vriend en client van me belde mij de vorige dag. “Jelaila”, zei hij, “ik heb het gevoel dat er ofwel iets slecht of goed gaat gebeuren. Heb je enig idee wat dat kan zijn?” Voor ik de kans had om te antwoorden, ging hij verder. Er moet hier iets ineenstorten. (zuidelijk Californië). De brandstof staat of $ 4,50 per gallon (+/- 1,12 €/L) en de mensen stelen het. De bankovervallen nemen ook toe. Ik heb zoveel mogelijk uit mijn belastingaangifte proberen te halen als ik kon. Is er nog wat goed nieuws?” Zijn angst en bezorgdheid waren bijna tastbaar en mijn hart deed pijn voor hem. Ik zei dat ik mij even zou afstemmen en kijken wat de Nibiruanen te zeggen hadden.

“Herinner je je nog toen we zeiden”, antwoordden ze. “Je bent gekomen voor de veranderingen; om de mensheid door de veranderingen heen te helpen”. Ik herinner mij deze woorden. Door de jaren heen hebben de Nibiruanen ze dikwijls herhaald. Toen zag ik een beeld van het vers in Openbaringen dat over de Grote Beproevingen sprak; een periode die 3,5 jaar zou duren waarin er een enorme verandering zou plaatsvinden. Ze vertelden me dat de problemen die we zien, verbonden zijn met die tijd. Meer nog, we zijn ze juist binnen gegaan en zullen ze voltooid hebben wanneer de Aarde de galactische evenaar tegen het einde van 2012 oversteekt.

Om te beginnen met de omhoog schietende olieprijzen, zien we dat de economie in de VS en de manier van leven een grote transformatie ondergaan. Wij Amerikanen transformeren ook, veranderen onze manier van leven, zoals minder auto rijden en meer carpoolen. We beginnen ons meer te verbinden met anderen in onze gemeenschap, onze buurt. We beginnen te begrijpen dat we niet langer onze afgescheiden levens kunnen leiden en ons niet bewust te zijn wie onze buren zijn. Meer en meer van ons nemen liever een vakantie dichter bij huis, dan te reizen naar verre plaatsen. Ja, wij Amerikanen beginnen te accepteren dat de levensstijl die we zolang genoten hebben tot een einde komt, en het tijd is om een nieuwe manier te vinden en we hebben het allemaal te danken aan de stijgende brandstofprijzen.

In de zakenwereld wankelen de grote ondernemingen die onze economie en onze politiek onder controle hadden. Veel jobs zullen verloren gaan, maar er zullen nieuwe gecreëerd worden wanneer de nood de zakenwereld in een nieuwe richting duwt. Ik hoorde op het nieuws dat enkele bedrijven die hun productiehuizen over zee hadden, weer naar de VS verhuizen omwille van de hoge olieprijzen. Dit creëert meer jobs hier in de VS. Dus, alles verandert, maar die verandering gebeurt niet tot de oude manieren in elkaar storten. De Nibiruanen wilden dat ik dat punt benadrukte – verandering komt niet zonder een prijs en de prijs is dat de oude manieren eerst opgelost moeten worden.

De Nibiruanen stuurden ook een boodschap voor degenen van ons op de frontlinies, de lichtwerkers, sterrenzaden en walk-ins. Hier is het:

Geliefden, jullie weten uit ervaring dat persoonlijke verandering vereist dat de steunpilaren van je oude leven onder je voeten weggetrokken worden. Wanneer je oude leven ineenstort is het een tijdje moeilijk. Jullie worstelen ermee het te begrijpen omdat je in de greep van je angsten leeft. Het is jullie eigen persoonlijke grote beproeving. Maar, als jullie vastberaden en vasthoudend zijn en op het Pad blijven, veranderen jullie. Wanneer jullie veranderen, je angsten zuivert, komen er nieuwe gelegenheden op je weg… sommige zo synchroon en magisch dat ze je ademloos maken. Op een dag ontwaken jullie met het besef dat jullie een nieuw leven gecreëerd hebben, een nieuwe werkelijkheid voor jezelf… een gebaseerd op hogere, meer compassievolle overtuigingen en gedrag. Dat is ascensie.”

“In het proces ontdek je dat je je eigen veiligheid creëert door je angsten te integreren. De technieken en processen die in emotionele zuivering worden gebruikt, worden jullie waardevolste gereedschappen. Terwijl jullie veiligheid creëerden via je persoonlijke transformatie, weet je dat dezelfde gereedschappen jullie veilig zullen houden in de komende jaren. De enige pijnlijke gebeurtenissen waarin jullie betrokken zijn, zijn degene die je nog steeds nodig hebt en dit motiveert jullie om van de integratie van je angsten je prioriteit te maken. Ascensie is geen doel maar een reis naar steeds hoger bewustzijn en elk resulteert in een grotere vrede en veiligheid. We raden jullie aan verder te gaan met je emotionele zuivering en op een dagelijkse basis met te je gidsen en engelen communiceren. Maak er een prioriteit van omdat dit je beste verzekering is doorheen de komende veranderingen.

“De Grote Beproevingen zijn de gelegenheid voor de mensheid om en masse door de ascensie te gaan. Jullie werden voorbereid en getraind om hen te helpen. Nu is het de tijd om de verantwoordelijkheid te nemen.

Dus hier heb je het – een woord van aanmoediging, een eenvoudige techniek en een zachte schop tegen je achterwerk toegevoegd als goede maatregel. Zo zijn de Nibiruanen!

Wat betreft de dagelijkse communicatie waarnaar ze verwezen, kan ik uit ervaring zeggen dat het echt werkt. Ik besteed ongeveer elke dag 15 minuten om naar de vogels bij de voederbakjes te kijken. Het stelt me in staat om mijn geest in een ontvankelijke toestand te brengen. Het is gelijkaardig aan het effect van onnadenkend naar de televisie te kijken, echter veel, veel gezonder. Gedurende deze 15 minuten krijg ik leiding van mijn Hoger Zelf, mijn gidsen, engelen en de Nibiruanen… soms op het laatste. Ik maak van deze tijd een prioriteit omdat het mij in staat stelt om in de richting te bewegen die mij het beste ondersteunt. Ik stel voor dat jullie je eigen manier vinden om hetzelfde te doen. Zoals ze zeiden, het is je best verzekering gedurende deze tijden van verandering.

In service,
Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher. She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion. Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person. 
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com -
Website: www.NibiruanCouncil.com