Berichten

Home

Berichten

Ascensie Update

door Jelaila Starr

13 januari 2008

Terwijl ik hier mijn ochtendkoffie drink en de naar vogels kijk die zich bij de voederbakjes buiten het vensterraam voeden, is het moeilijk te geloven dat er dramatische werkelijkheidsveranderende planetaire gebeurtenissen plaatsvinden, maar het is zo, zelfs Bernie en Bea, het gepensioneerde koppel dat naast me woont zijn zich ervan bewust dat er iets aan de hand is. Ons weer hier in het Midwesten is niet meer normaal. Velen van ons zijn gestopt om er in deze termen over te spreken. Ja, Moeder Aarde beweegt zich door haar ascensieproces en het is nogal een rit. Dus wat gebeurt er nu? Waar bevindt zich de Aarde in haar proces?

Om met vorig jaar te beginnen: we voltooiden een 10-jarige cyclus waar we het ontwaken zagen van de drie golven van sterrenzaden, walk-ins en lichtwerkers, ook gekend als de 1ste, 2de en 3de Golf. Deze dappere en moedige zielen begonnen allen met het werk om Moeder Aarde en de mensheid te helpen door de veranderingen te gaan die met het ascensieproces te maken hebben. Velen van de 1ste en 2de Golf vervulden hun beginmissie en tegen het einde van 2007 voelden ze dat ze gedaan hadden en naar huis konden indien ze dit wensten. Sommigen maakten de overgang, ofwel door fysieke dood of door het walk-in proces. Degenen die ervoor kozen te blijven krijgen nu een nieuwe missie. Algemeen gesproken is dit om het bewustzijn van compassie (of het galactische bewustzijn) verder in het 3D rijk te helpen integreren. De 3D Golvers zijn er om hen te helpen assisteren door hun materiaal te herschrijven en aantrekkelijker te maken voor een groter massapubliek en/of door de media te gebruiken om hun boodschappen verder te verspreiden. Dit is de primaire functie van de 3de Golf en hun globale functie.

Ons in 2008 bewegend beginnen we een nieuwe fase, een die ons naar 2012 en de creatie van een nieuwe evenwichtigere samenleving zal leiden. We moeten ons zogezegd hard inspannen omdat we intuïtievelijk weten dat we geen tijd meer te verspillen hebben. Er vinden veranderingen plaats die om onze aandacht vragen. Zo gaan er bijvoorbeeld nieuwe sterrenpoorten open. Sterrenpoorten zijn interdimensionele doorgangen naar andere delen van ons zonnestelsel, galaxie, universum en verder. Ze staan ons ook toe om naar andere dimensies te bewegen. Het is mijn begrjp dat deze sterrenpoorten zich openen als deel van de fysieke opwaartse beweging van de Aarde in samenwerking met de verhoging van bewustzijn van de mensheid. Stel je de Aarde voor op een opwaartse spiraal die doorheen de dimensies vooruitgaat. Terwijl beide “ascenderen” ervaren we nieuwe fenomenen. Wel, het is niet echt nieuw, maar wel voor ons. Sterrenpoorten zijn natuurlijke fenomenen in de galaxie. Je zou kunnen zeggen dat het belangrijke knooppunten in het galactische supersnelwegstelsel zijn. We zijn begonnen ons voorbij onze beperkte één dimensioneel, één leven, één werkelijkheid manier van denken te bewegen. Zoals Dr. Dwayne Dyer zegt: “Je ziet het wanneer je het gelooft.” Dankzij de kwantumfysica, omdat we nu een wetenschappelijke basis hebben om te geloven dat ze bestaan, zijn we nu in staat om ze te zien. Om even te vermelden, ik ben me bewust van drie sterrenpoortlocaties: Opper Michigan rond het Glen Arbor gebied. Onthou dat sterrenpoorten niet stilstaan. Ze bewegen zich een beetje. Men vertelde me dat een straal van 75 mijl niet ongewoon is. Twee andere locaties zijn Montana en het Noordelijk Phoenix, Arizona gebied. Nogal opwindend, vind je niet?

Ons op de dimensionele spiraal opwaarts bewegen wordt fysiek uitdagender op onze zoektocht. Er wordt nu vereist dat we zelfs meer van onze emotionele bagage (de diepere pijnlijke dingen) dumpen en het zelfs aan een sneller tempo doen. Waaw! Dit komt omdat wanneer we hoger gaan het tempo toeneemt. Voor degenen die pas aan het proces beginnen kan het redelijk ontmoedigend zijn, met alle fysieke symptomen zoals hoofdpijn, duizeligheid, geheugenstoornissen, verlies van mentale scherpheid en gewichtstoename. Voor degenen die een groot deel van hun zuivering voltooid hebben gaat de uitdaging nu minder over de fysieke pijn en meer over de mentale/emotionele pijn. Het lijkt alsof we bijna constant in strijd zijn om onze gedachten en emoties in evenwicht te houden. Ik ondervind het althans zo. Het lijkt alsof ik een of twee goede dagen heb waar ik me emotioneel goed en in evenwicht voel, enkel om de volgende dag door een intens verdriet gevolgd te worden. Soms gaat dit verdriet gepaard met irrationele angst die zo extreem is dat ik denk dat ik letterlijk gek wordt. Dit zijn de tijden dat het moeilijk is om te accepteren dat deze mentale en emotionele dingen eenvoudigweg nog steeds de onopgeloste emotionele delen van fysieke wonden zijn die naar boven komen om gezuiverd te worden, vooral wanneer ik er tenslotte gedeprimeerd van wordt. En, wanneer de emoties bij het ontwaken toeslaan wordt het een emotioneel moeilijke dag. Degenen van jullie die dit ervaren weten wat ik bedoel.

De mensen vragen me dikwijls wat ze kunnen doen om sommige van deze symptomen te verlichten. Ik zal herhalen wat ik in de vorige updates gezegd heb omdat de oplossingen nog steeds dezelfde zijn. Wat we vooraleerst kunnen doen is gegrond blijven. Denk eraan, ascensie gaat om ons bewustzijn te verhogen en tegelijkertijd ons lichaam te transformeren zodat het meer licht kan vasthouden. Ik heb ondervonden dat veel water drinken, in de natuur wandelen, spelen en dicht voedsel helpen. Ze helpen me te focussen en te manifesteren. Wanneer ik ongeaard wordt vind ik dat mijn lichaam meer pijn doet en mijn “ascensiesymptomen” duidelijker worden. Zoutbaden en massages, vooral diepe weefselmassages helpen ook echt. Tenslotte, voor degenen die met het mentaal/emotioneel aspect worstelen: spreek met iemand, iemand die veilig is, daarmee bedoel ik dat ze kunnen luisteren zonder te proberen je te herstellen of het beter te maken. Over de angst en/of de pijn spreken lost het op en laat het verdwijnen. Ik weet niet juist waarom dit werkt, maar het werkt.

Tot besluit, de volgende vier jaar zullen we enorme veranderingen op Aarde zien. We baren een nieuwe wereld en zoals alle weeën zal het een beetje pijnlijk zijn. Wat mij in gang houdt is te weten dat het eindresultaat een nieuwe wereld en een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen zal zijn. Is deze ascensie update behulpzaam geweest? Indien ja, deel de hoop. Stuur het verder.

In service,
Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher. She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion. Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person. 
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com -
Website: www.NibiruanCouncil.com