Berichten

Home

Berichten
Het begrijpen van onze Globale “Duistere Nacht van de Ziel”  

door Jelaila Starr - 30 december 2008


Hallo allemaal,

In deel 3 van onze “Duistere Nacht” reeks, kijken we naar de hoger dimensionale hulpmiddelen die het ons mogelijk maken om succesvol met onze Ziel samen te werken om onze globale Duistere Nacht met succes te voltooien. Voor degenen die de eerste twee delen niet gezien hebben: een “Duistere Nacht van de Ziel” is een tijd waar een disfunctionele overtuiging onder onze aandacht gebracht wordt zodat we ze kunnen veranderen. Bij dit proces zal er altijd een of ander deel van ons leven verwoest worden. Je zou kunnen zeggen dat er een stut of steunpilaren in ons leven onder onze voeten weggetrokken worden die ons leven in een janboel achterlaten. Zo'n situatie lokt extreme angsten uit… net zoals het hoort, zodat we de gelegenheid hebben om die angst te integreren. We kunnen niet integreren wat we niet ervaren hebben.

De les die we als planeet proberen te leren is waar we naar veiligheid zoeken. Er werd ons geleerd dat we buiten onszelf naar veiligheid moeten zoeken, naar de systemen waarop onze wereld gebaseerd is. We kijken op naar onze regeringen, onze sociale, economische, politieke en religieuze leiders, onze politie en het leger. Wanneer onze systemen ineenstorten vallen onze leiders samen met hen. Wanneer in de financiering gesnoeid wordt kunnen ze niet langer de leiding hebben, of wanneer ze oog in oog komen te staan met wat onoverkomelijke hindernissen lijken, struikelen ze bij het maken van beslissingen die, ook al zijn ze goed op korte termijn, een vernietigend effect hebben op lange termijn. De angst escaleert wanneer we het eens zijn met de werkelijkheid dat onze leiders niet uitgerust zijn om te leiden en de veiligheid en zekerheid te herstellen. We snakken collectief naar adem terwijl we onze levens uit elkaar zien vallen; onze spaargelden en pensioendromen zijn verdwenen. Terwijl de rekeningen zich opstapelen zitten we met de handen in het haar, kijken in het luchtledige en vragen ons af hoe we zullen overleven. Ja, onze angsten worden getriggerd en kijken ons recht in de ogen. Hoe gaan we er doorheen? Hoe geraken we uit deze tunnel van eindeloze duisternis?

De Hulpmiddelen:

Gelukkig hebben we onze uitweg al gecreëerd. Helaas kunnen we dit plan niet zien; onze Ziel heeft het. In een “Duistere Nacht” les gaan we door een schijnbaar onzichtbaar duister doolhof. Blind, zonder licht om ons de weg te wijzen, moeten we ons voor leiding naar binnen keren. Wanneer we onze hoger dimensionale hulpmiddelen gebruiken die ons gegeven werden, zullen we de volgende stap, de volgende bocht kunnen zien, want onze Ziel zal het ons onthullen. Hier beneden staan enkele van de belangrijkste hulpmiddelen.

1. Synchroniciteiten – De Ziel toont ons de weg door ons schijnbaar willekeurige gebeurtenissen te brengen; als we leren oplettend te zijn, zullen we beginnen zien dat deze gebeurtenissen een boodschap hebben: ze wijzen ons de richting aan die we moeten inslaan.

2. Tekens komen in 3-voud – de Ziel communiceert via tekens en stuurt ze altijd in groepen van 3. Wees je bewust van wat er om je heen gebeurt. Vertraag zodat je bewust kunt zijn. Dit betekent in het nu te zijn, omdat dit de enige manier is waarop je de tekens zult kunnen zien. Schrijf ze op, hou een dagboek bij. Het is de beste manier om een tekenreeks te ontdekken.

3. Intuïtieve treffers – wanneer de Ziel spreekt, zul je het aanvoelen als een intuïtieve treffer of weten. We voelen dit 'weten' in onze thymus of hoger hart. Schenk aandacht aan dit 'weten' en volg het, ook al lijkt het nergens op te slaan. Denk eraan dat de Ziel je probeert te helpen om een angst los te laten. Dit vraagt je dikwijls om te springen zonder te weten waar je gaat landen.

4. Mensen, geld, gelegenheden – de Ziel laat je weten wanneer het tijd is om te handelen, of het een fysiek verhuis, een nieuwe baan of een nieuwe investering is. Hij/zij doet dit door je de mensen, het geld en de gelegenheden te sturen. Deze zullen in snelle opvolging je leven binnenstromen. Weersta iets te doen voor alle drie verschenen zijn. Denk eraan dat ze naar jou toe moeten komen; als je ernaar op zoek gaat, maken ze geen deel uit van het plan.

Ik hoop dat deze hulpmiddelen je zullen helpen terwijl je door je individueel deel van onze globale “Duistere Nacht” gaat. In het volgende deel zal ik me focussen op hulpmiddelen om met het Innerlijk Kind en Ego te werken.


Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher. She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion. Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person. 
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com -
Website: www.NibiruanCouncil.com