Berichten

Home

Berichten
Het begrijpen van onze Globale “Duistere Nacht van de Ziel”  

door Jelaila Starr - Het Innerlijk Kind/Ego


Hallo allemaal,

In deel 3 van onze "Duistere Nacht" reeks onderzochten we de hoger dimensionale hulpmiddelen die het ons mogelijk maken om succesvol met onze Ziel te werken tijdens een "Duistere Nacht van de Ziel". Deze week onderzoeken we de hulpmiddelen om met ons Innerlijk Kind/Ego te werken.

Voor degenen die de vorige delen niet gezien hebben, is een "Duistere Nacht van de Ziel" een tijd wanneer een disfunctionele overtuiging naar onze aandacht gebracht wordt opdat wij ze zouden veranderen. Dit proces houdt altijd een of andere verwoesting van een deel van ons leven in. Je zou kunnen zeggen dat er een stut of steunpilaren in ons leven onder onze voeten weggetrokken worden die ons leven in een janboel achterlaten. Zo'n situatie lokt extreme angsten uit…net zoals het hoort, zodat we de gelegenheid hebben om die angst te integreren. We kunnen niet integreren wat we niet ervaren hebben. Op naar de hulpmiddelen...

Het Innerlijk Kind/Ego Hulpmiddelen:

Om de hulpmiddelen die ik zo meteen zal doorgeven ten volle te benutten, helpt het om een basisbegrip te hebben van het hoger perspectief betreffende het Innerlijk Kind/Ego. Je zult deze info op onze website vinden in de Innerlijk Kind artikelen. Kijk bij de "Artikelen". Meer diepgaande informatie kan er gevonden worden in, Het Goddelijk Partnerschap, de 3de Sleutel van Compassie.

1. Maak van je Innerlijk Kind/Ego een partner - Of je het leuk vindt of niet, zowel het Innerlijk Kind als zijn/haar beschermende kant, het Ego, zijn een deel van ons. Als zodanig speelt hij/zij een belangrijke rol in ons leven. Leren samenwerken met dit wonderbaarlijk aspect van onszelf kan ons momenten van licht en een kortstondige Duistere Nacht geven, evenals onnodige blokkades vermijden.

2. Geef hem/haar een stem - Wanneer we bang zijn, en laten we toegeven, angst heeft een groot aandeel in de Duistere Nacht, dan moeten we ons ervan verzekeren dat we deze angst zo snel mogelijk oplossen. Anders kan het tot weer een rotsblok op ons pad leiden. Het is het Ego van het Innerlijk Kind dat de angst vasthoudt, omdat angst ook een middel is dat we gebruiken om ons voor gevaar te waarschuwen en het beschermt ons. Het Ego een stem geven geeft je een manier om de angst op te lossen. Praten met iemand die veilig is... gewoon hardop verwerken en je Ego Innerlijk Kind toestaan dat het zijn/haar gevoelens uit, ongeacht hoe gek of stom het mag klinken, is de snelste en doeltreffendste manier om angst op te lossen.

3. Vraag, wat is er nodig om je op je gemak te stellen? - Eens je je bewust wordt van je angst en dus de angst van je Innerlijk Kind/Ego, moet je iets doen om haar op het gemak te stellen. Het kind wil zich veilig voelen omdat veiligheid op het gemak voelt. Soms is het gewoon maar in je armen nemen en het vast te houden. Als ik bang ben, vraag ik dit aan mijn Innerlijk Kind. Meestal is het in de armen genomen worden al wat het nodig heeft. Dus neem ik het op en voel haar ranke armen om me heen, terwijl het haar gezicht op mijn schouder legt. Dan houd ik de hand van mijn Ziel en zetten we allebei een stap voorwaarts. Dit te visualiseren doet de angst die mij innerlijk vasthield loslaten. Het werkt echt voor mij en zelfs nog meer als ik daarna onmiddellijk naar buiten ga en iets leuks doe. Dit geeft verbazingwekkende resultaten. Herinner je dat je Innerlijk Kind/Ego je naar de hel en terug zal volgen zolang het weet dat je het hoe dan ook niet zult verlaten.

Ik hoop dat deze hulpmiddelen je zullen helpen terwijl je door je individuele deel van onze globale "Duistere Nacht" gaat.

Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher. She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion. Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person. 
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com -
Website: www.NibiruanCouncil.com