Berichten

Home

Berichten
Het begrijpen van onze Globale “Duistere Nacht van de Ziel”  

door Jelaila Starr - 23 december 2008


Hallo allemaal,

In de boodschap van vorige week had ik het over het verband van de voorspelde bijbelse “Grote Beproevingen” en een “Duistere Nacht van de Ziel.”. Nogmaals, als je deze voorspelling niet kent, zijn de “Grote Beproevingen” een periode van drieëneenhalf jaar waar de mensheid groot globaal lijden zal ervaren zoals hongersnood, ziekten, een 3de Wereldoorlog en de dood van een derde van de bevolking. Naar mijn begrip zijn we deze periode vorige zomer binnengegaan.

Dit als een Duistere Nacht van de Ziel te herkennen stelde mij in staat mijn eigen angsten hierover overwinnen. Ik begreep dat ik door deze tijd van grote verandering zou kunnen geraken, omdat ik: a) door andere Duistere Nachten van de Ziel ben geraakt, en b) omdat ik de noodzakelijke hoger dimensionale middelen had om dit te doen. Omwille van de omvang van dit onderwerp zal ik het in delen behandelen, dus behandel ik vandaag de vereiste kennis en in de boodschap van volgende week de middelen. Het is mijn bedoeling om jullie voor te bereiden om er doorheen te gaan en deze globale les met succes te voltooien. Er zijn niet zoveel mensen nodig om dit te snappen opdat de wereld verschuift.

De Kennis

Een Duistere Nacht van de Ziel is een tijd waar disfunctionele overtuigingen naar onze aandacht gebracht worden zodat we ze kunnen veranderen. Bij dit proces zal er altijd een of ander deel van ons leven verwoest worden. Men zou kunnen zeggen, een stut of steunpilaren in ons leven die onder onze voeten weggetrokken worden en ons leven in een janboel achterlaten. Zo'n situatie lokt extreme angsten uit… net zoals het hoort. We kunnen niet integreren wat we niet hebben ervaren.

Op globaal niveau worden de steunpilaren van onze wereld, onze systemen onder onze voeten weggetrokken. De Maya's spreken van deze tijd als wanneer de systemen beginnen in te storten om de weg vrij te maken om de nieuwe op te bouwen. Ze zullen op de volgende manier instorten:

1. Financieel

2. Industrie

3. Regering

4. Religie

We hebben de eerste twee reeds hier in de USA zien instorten. Omdat onze munt de munteenheid van de wereldreserve is, zal wat hier gebeurt de hele wereld beïnvloeden, en zo is het ook. Veel landen bevinden zich in ernstige problemen. Zo heeft bijvoor IJsland het bankroet aangevraagd en hier in de USA heeft onze president een reddingspakket van 600 miljard dollar voor de banken goedgekeurd, en recentelijk nog een ander multi-miljard pakket voor de autofabrikanten.

Begrijpen dat de systemen moeten vallen is maar een van de dingen die ons helpen onze angst in bedwang te houden, omdat we beseffen dat het manifesteren van een nieuwe werkelijkheid een proces is en een voorspelbare cyclus van gebeurtenissen inhoudt. Een cyclus betekent dat er een positieve kant aan de zaak zal zijn wanneer de negatieve is voltooid.

Het begrijpen van de overtuiging die we collectief proberen te veranderen, samen met de meervoudige angsten die het aan het licht brengt, brengt ons in zekere mate ook troost. Bovendien is de herkenning van deze overtuiging kritiek voor het volooien van de Duistere Nacht. We weten tenminste wat ons doel is. Zoals ik het zie werken we eraan om onze overtuiging betreffende de oorsprong van onze veiligheid te veranderen. Met andere woorden: waar we veiligheid zoeken. We werden door al onze systemen getraind om buiten onszelf naar veiligheid te zoeken.

Als kinderen keken we naar onze ouders; zij zijn de God van onze jonge wereld. Als volwassenen worden we geleerd om naar de regering, de staat, de politie en politieke leiders te kijken. Op alle gebieden zoeken we buiten onszelf naar veiligheid. Het hogere perspectief vertelt ons dat wanneer we naar binnen kijken voor onze veiligheid, door onze gidsen en de God in onszelf op te roepen, ons Hogere Zelf, ons “Godaspect””, we ondervinden dat het leven gemakkelijker wordt en wonderen gebeuren. Onze globale “Duistere Nacht” zal eindigen eens we beseffen dat elk systeem, elke autoriteitsfiguur waarnaar we ons voor veiligheid wenden, niet in staat zal zijn om dit te doen. Onze veiligheid komt uit ons innerlijk.

Volgende week: De hulpmiddelen


Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher. She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion. Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person. 
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com -
Website: www.NibiruanCouncil.com