Berichten

Home

Berichten

In de Stroom blijven

door Jelaila Starr

28 August, 2007

Gisterenmorgen werd ik wakker, de morgen na de volle maansverduistering, het gevoel hebbend alsof de wereld gewoon niet juist was. Niets in mijn persoonlijke wereld was veranderd, enkel mijn stemming. Terwijl ik me door de dag bewoog voelde ik me om geen enkele duidelijke reden lichtjes geÔrriteerd . Werk? "Vergeet het", zei ik tegen mezelf. "Het kan me niet schelen." (Godzijdank werk ik van thuis uit en kan ik zoveel vrijaf nemen als nodig.)

Tegen de middag besloot ik dat de dag voor me gedaan was en ging dus naar boven, wikkelde mezelf in een laken en legde me neer voor een lang dutje. Ik herinnner me dat toen ik daar lag in te slapen dat mijn gedrag enkele korte jaren geleden absoluut ondenkbaar geweest zou zijn. Ik zou nooit in staat geweest zijn mezelf de toestemming te geven om een dag af te blazen en terug naar bed te gaan, maar de dingen zijn veranderd. We leven nu in andere tijden, de periode die voor de ouden als de grote "Verschuiving der Tijden" gekend is. Gedurende deze tijd kunnen we enorme spirituele groei bereiken en dit zien manifesteren in betere gezondheid, verbeterde financiŽn en relaties, maar het vergt dat we eerder mee gaan met de stroom dan te forceren om dingen te doen gebeuren. Hieronder zijn drie technieken die ik doeltreffend vind om in de stroom te blijven.

Doe je emotionele zuivering

Niets verhindert de stroom meer dan vastzittende emoties. Op dit ogenblik zuiveren we in wezen onze emotionele wereld van alle oude boosheid, schaamte, schuld, haat en bitterheid die we letterlijk gedurende eeuwen vastgehouden hebben. Het komt naar de oppervlakte via gebeurtenissen die ontworpen zijn om ze uit te lokken. Soms zijn we heel duidelijk, ontvangen we levendige herinneringen van oude gebeurtenissen die we al lang vergeten waren. Op andere momenten komen ze naar de oppervlakte zonder dat er een herinnering aan vastzit. Op die dagen voelen we ons zonder enige reden gewoon angstig, ongemakkelijk en verdrietig. Laat de gevoelens stromen. Geef ze een stem door er met andere vertrouwden over te praten. Als er boosheid is, laat het dan fysiek los. Ik gebruik een kinderbaseballknuppel van schuim en klop op kussens, schreeuw en vloek terwijl ik de boosheid eruit pomp. Het is zo bevrijdend!

Vraag om begeleiding en volg de tekens

Het is mijn mening dat het niet de bedoeling is dat we alleen door deze tijden gaan. We hebben allemaal gidsen en engelen om ons de weg te tonen. Ze willen ons helpen. Al wat we hoeven te doen is ze op te roepen. Wanneer ik een keuze moet maken zeg ik tegen ze: "Toon me asjeblieft welke keuze goed zou zijn voor mijn hoogste goed." Vervolgens wacht ik op de tekens. Ze verschijnen meestal binnen 24 uur of minder. De tekens zullen gewoonlijk verschijnen als iemand die iets zegt, of iets dat ik lees. Een teken kan ook een synchrone gebeurtenis zijn. Hier is een geheim: ze verschijnen voor je, je hoeft er niet achter te zoeken. Ze zullen zich aan je bekend maken, je moet gewoon je ogen, oren en intuÔtie afgestemd houden om ze te ontvangen.

Laat los en ga spelen wanneer de dingen niet werken.

Het is heel normaal dat wanneer we heel wat dingen aan de gang hebben dat we ze willen afwerken. Voleinding voorziet ons van een duidelijk pad en dat doet ons zeker aanvoelen dat we nu weten waar we naartoe gaan. Maar, tegenwoording zo vaak, voleinden de dingen zich niet op een tijdelijke manier en om het nog erger te maken worden ze zo'n verstrikkende rommelzooi dat we gewoon onze haren willen uittrekken. Wanneer dit gebeurt, heb ik geleerd dat het een teken is om los te laten en te gaan spelen. Loslaten bevrijdt de handen van onze gidsen en engelen en laat hen toe het verstrikte web dat we gecreŽerd hebben te ontwarren en alles tot voleinding te brengen. Spelen herstelt de 2de chakra, de zetel van onze creativiteit. Ik heb dikwijls ondervonden dat de volgende dag, nadat ik heb losgelaten en buiten ben gaan spelen, de dingen die ik probeerde te forceren gewoon op z'n plaats vielen en op een betere manier dan ik me ooit heb kunnen inbeelden.

De ongemakkelijke energieŽn van gisteren zijn verdwenen en vandaag is het beter. Ik voel me weer in staat om te werken. Drommels, ik schrijf eigenlijk een artikel. Heb ik een hele tijd niet meer gedaan. Het dient enkel om me eraan te herinneren dat wanneer ik in de stroom blijf, de dingen beter uitwerken dan wanneer we proberen ze te forceren. Ik hoop dat deze technieken even doeltreffend voor jullie zullen zijn als ze voor mij waren.

Jelaila Starr
The Nibiruan Council

- Vertaling : Ulla Mertens -About the author:
Jelaila Starr is a gifted channel, speaker, counselor, and teacher.†She is the author of We are the Nibiruans, Books One and Two, and Bridge of Reunion.†Jelaila's mission is to provide spiritually-inspired, higher dimensional tools that will enable us to reawaken and return to our natural state as multidimensional beings. Jelaila's counseling sessions are available by phone or in person.†
Email: Jelaila@nibiruancouncil.com†-
Website: www.NibiruanCouncil.com †