Berichten

Home

Berichten
Ascensie Inzichten --

Maakt Ascentie je ziek (en dik en moe?)

door Jennifer Hoffman

Gegroet! †

8 september 2010 †

Hallo allemaal, ††

De laatste 2 dagen heb ik serieuze hoofdpijn gehad, ben ik misselijk en duizelig geweest en heb een slapeloze nacht gehad, ben zo moe geweest dat ik haast niet meer rechtop kon staan, had moeite met praten en focussen. Ik ben niet ziek, dit overkomt me wanneer we grote energetische verschuivingen ervaren zoals de laatste die vorig vrijdag begon. Mogelijk heb je dit ook gevoeld. Ons lichaam gaat door vele fysieke veranderingen met de downloads en het geeft ons het gevoel alsof een vrachtwagen over ons heen heeft gereden. We kunnen dit niet veranderen omdat er nog meer energie aankomt, maar we kunnen begrijpen hoe we met deze symptomen kunnen omgaan zodat we weten waarmee we te maken hebben en veranderingen kunnen aanbrengen in onze activiteiten.

Voor ik aan de lijst van symptomen begin, wat ze betekenen en waarom ze zich voordoen, zijn er twee dingen die we kunnen doen om hun intensiteit te minimaliseren. Eťn is genoeg rusten, wat betekent dat je 's nachts voldoende slaapt (ook al is een van de symptomen slapeloosheid), zodat je wanneer deze verschuivingen zich voordoen niet zo uitgeput bent dat je lichaam instort en je verplicht bent naar bed te gaan. Het ander is om ademhalingsoefeningen te doen die je lichaam helpen aarden. Ook al doe je ze maar 5 minuten per dag, je op je adem concentreren helpt je om geaard te blijven, zodat je niet het gevoel hebt half hier en half daarbuiten in de ether te zijn.

Ik wist dat er een grote energieverschuiving bezig was, omdat ik zaterdag opeens de drang had om mijn huis te poetsen. En niet alleen stofzuigen en de meubels afstoffen, maar om elke kamer zuiver te maken, de vloer te poetsen, plinten en plafonds af te stoffen en mijn kasten uit te ruimen. Ik heb zelfs mijn auto gewassen en gestofzuigd. De energie downloads duwen oude energie naar buiten en wanneer deze energie zich in de spirituele en bovennatuurlijke rijken uitzuivert, kunnen we het gevoel hebben dat het nodig onze fysieke omgeving te zuiveren. Dus als je de drang voelt, maak dan je kasten schoon, je huis, je auto en je kantoor. Meubels verhuizen, poetsen en afstoffen verwijdert oude energie en staat je fysieke ruimte toe om de nieuwe energie te absorberen. Dit is vooral zo als je beweging in je leven wilt hebben, bijvoorbeeld als je een of ander aspect in je leven in beweging wilt brengen of verschuiven. †

Dan zijn er nog de krachtigere fysieke aspecten van energetische verschuivingen zoals misselijkheid, duizeligheid, verwarring, onvermogen om zich te concentreren, overweldigende moeheid en problemen met denken en spreken. Dit alles kan zich voordoen omdat deze energetische verschuivingen nieuwe elektromagnetische frequenties dragen die onze oude circuits letterlijk afsluiten terwijl we herbedraad worden met nieuwe vibrationele frequenties. Het is zoals het afsluiten van de stroom om je huis te herbedraden. Terwijl de elektriciteit afstaat, kun je niet veel doen en is het beter om naar bed te gaan. Terwijl dit niet altijd mogelijk is, omdat we herbedraad worden, wat betekent dat ons zenuwstelsel opnieuw geconfigureerd wordt om hogere vibraties te accepteren. †

Probeer je voor te stellen dat je pre-ascensielichaam in staat is om een 50W gloeilamp te laten branden. Deze energetische verschuivingen veranderen je fysieke lichaam zodat je een 1000W gloeilamp kunt laten branden. Alle energetische verbindingen die energie ontvangen en uitzenden moeten geŁpgrade worden om hogere frequenties te accepteren, wat ik in dit proces als herbedraden beschouw. Het kan niet in een keer gedaan worden omdat ons lichaam dit gewoon niet zou aankunnen. Dus wordt het in fasen gedaan, welke zich met elke energie download voordoen.

Een deel van deze reconfiguratie kan 's nachts gedaan worden, maar sommige moeten gedaan worden terwijl we wakker zijn, om deze reden lijden we soms aan slapeloosheid. Het werk dat niet gedurende de dag gedaan kan worden (omdat de energetische storing te hoog is) wordt 's nachts gedaan en als het nodig is dat we wakker blijven, zullen we niet kunnen slapen. Mijn oplossing hiervoor is om gewoon op te staan en schrijven of lezen tot ik weer slaperig wordt. Ik vind dat dit altijd gebeurt tussen 3 en 6u 's ochtends. En ja, de volgende dag ben ik erg moe.

Gevoeligheid voor voedsel is een ander symptoom dat het gevolg is van de nieuwe energetische frequenties. Misschien hunker je naar bepaalde voedingsmiddelen en kun je oud lievelingseten niet langer tolereren. Bewerkte voedingsmiddelen, rood vlees, varkensvlees, suiker en bepaalde groenten bevallen je niet langer of ze eten geeft je problemen met de spijsvertering. En dit verandert met de tijd, zodat je nooit zeker bent wat je kunt eten en wat je lichaam niet zal tolereren. Er zijn zo veel voedingsmiddelen die ik nu niet kan eten dat mijn dieet heel eenvoudig is geworden, met inbegrip van magere eiwitten, groenten en salade. Iets anders maakt me ziek of doet me verdikken (een ander onaantrekkelijk symptoom).

Luister naar je lichaam en let op wat het nodig heeft. Hoe eenvoudiger het dieet, des te beter voor nu. Ik hoop dat we op een dag zullen kunnen eten wat we willen, maar voor het moment heeft ons lichaam gezonde voeding met weinig pesticiden en conserveringsmiddelen nodig, geteeld in optimale omstandigheden en gegeten in een rustige, stress-vrije omgeving. †

Heb je tien, vijftien of twintig pond toegenomen die je niet kwijtraakt? Welkom bij de club. Dit is een vrij frustrerend symptoom dat zo velen hebben en dat zal niet weggaan. Er zijn hier verschillende redenen voor. Op de eerste plaats dient het vet als een energetische buffer voor aarding en bescherming. Als buffer geeft het ons meer fysieke dichtheid zodat we hogere frequenties van energie kunnen tolereren. Het aardt ons en maakt ons meer bewust van onze fysieke aanwezigheid, zodat we minder vaak ergens daarbuiten in de ethers zitten. Met het besef dat je kleren niet goed passen en je lichaam zich zwaar aanvoelt, blijf je op je fysieke aanwezigheid gericht, hetgeen je in de derde dimensie aardt. En het extra gewicht zorgt ook voor bescherming omdat we ons onaantrekkelijk voelen en minder geneigd zijn om ons voor andere mensen open te stellen (ik zal het hierover hebben in een ander Ascensie Inzicht). Het gewicht zal vanzelf verdwijnen wanneer het tijd is. Ik ken mensen die hun gewicht gewoon zagen wegsmelten, zelfs nadat ze er al jaren mee worstelden. †

En het gewicht kan een opgeblazenheid zijn door het vasthouden van water in ons lichaam om als buffer te fungeren voor deze frequentieverschuivingen. Je kunt merken dat je een dag of twee voor de energie verschuift, vijf pond of meer bijkomt, bij mij is het toch zo. Als ze dan voorbij zijn, verdwijnt het gewicht tot de volgende energetische verschuiving.

Natuurlijk is dit een zeer oncomfortabel proces en ondanks onze beste voorbereiding krijgen ons lichaam echt een klap. Gelukkig duren de symptomen slechts een paar dagen, dus kan het zijn dat je je tijdens die periode niet erg actief of sociaal voelt, dan zul je in een nieuwe frequentie stappen die wat aanpassingstijd nodig heeft. Rust ondertussen voldoende, drink veel water, eet dat waar je lichaam naar hunkert en zorg goed voor jezelf. Het lichaam is het voertuig voor ascensie en een noodzakelijk onderdeel van dit proces. Ook al lijkt het soms in de weg te staan, het is een deel van je goddelijke Drie-eenheid en je hebt het als je fysieke aanwezigheid voor dit leven gekozen.

Dus nu je weet wat de symptomen zijn, ben je voorbereid op de volgende download die deze maand zal plaatsvinden na de Equinox. Blijf kalm, geconcentreerd en bewust, en onthoud dat je gedachten elk moment van je leven creŽren. Denk het beste.

Wanneer je hierover nadenkt en over de andere dingen die op dit moment gebeuren (en Mercurius is retrograde, wat een geweldige tijd is voor heroverweging), denk er aan om:

Alle geschenken van inzicht met dankbaarheid te aanvaarden en ze te gebruiken om vergeving, los te laten en healing te schenken voor elke situatie.

Vraag om begeleiding en bevestiging en wacht dan tot het naar je toekomt.

Wees boven alles dankbaar voor deze kans om deel uit te maken van de geweldige verschuiving in het bewustzijn van de mensheid terwijl we allemaal opstijgen naar de wondervibratie.

Vele zegeningen in deze wonderbaarlijke tijden,

Jennifer Hoffman† †

PS:†Bedankt voor het delen van jullie verhalen hoe je iets verloren, op iets getrapt of gezeten hebt, hoe je hond je bril heeft opgegeten. †

PPS: en ja de de Miracle Mastery program studenten maken wonderbaarlijke veranderingen in hun leven! Ik zal jullie upaten tijdens de Wednesday radio show. Jullie kunnen je nog steeds inschrijven voor deze levenveranderende cursus, klik hier voor meer informatie. †

Vertaling: Ulla Mertens

© 2010 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Klik Hier voor Uriel Heals (engels)