Berichten

Home

Berichten
De EnergieŽn van September

door Jennifer Hoffman - Augustus 2009

Het was tot nu toe een interessant jaar en is het niet snel voorbij gegaan? Ik kan niet geloven dat dit de eerste week van september is en 2009 bijna voorbij is. Heb je al bereikt wat je wilde? Heb je het gevoel dat de genezing gewoon doorgaat en het einde nergens in zicht is? Als dat zo is, doe dan je gordel maar om, want september is het begin van het wilde deel van de rit dat ons tot het einde van het jaar en naar 2010 meeneemt, een jaar van nieuw begin, het hoogtepunt van het werk dat we tot nu toe gedaan hebben en het zal velen van jullie toestaan je ideeŽn en dromen tot stand te brengen.†

2009 is een 11 jaar, het eerste van de meestergetallen en terwijl dit een getal met sterke spirituele implicaties is, is het ook een getal dat een grote sprong van vertrouwen vertegenwoordigt. Binnen dit '11' jaar worden we uitgedaagd om "de daad bij het woord te voegen", om onze dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is een "wees voorzichtig wat je vraagt"-scenario, omdat we niet altijd klaar zijn voor manifestatie wanneer onze dromen werkelijkheid worden. Hoe reageren we als we geconfronteerd worden met de vervulling van onze mogelijkheden? Moeten we het omarmen of afvragen wat we dachten en geloven dat we in staat waren om dat pad te volgen?

September heeft niet minder dan 7 meestergetal-dagen volgens Rhonda Smith van The Awakening Center. Dit betekent dat we toegang zullen krijgen tot nog krachtigere downloads, hogere energetische trillingen en krachtige openingen tot manifestatie-vortexen. Hoe gaan we om met deze energie? De downloads kunnen uitputtend zijn, maar we weten dat ze eraan komen en kunnen er op voorbereid zijn door open te staan voor het ontvangen van de energieŽn. We zijn zowel manifesteerder als ontvanger, de fysieke uitdrukking van Spirit op aarde en de vervulling van onze spirituele bestemming. Alles wat we nodig hebben zit in ons en het is onze bereidheid om meer en hogere energetische vibraties te ontvangen die ons toelaat ons naar een groter potentieel te bewegen.

Ik zat te luisteren naar de informatie die gegeven werd op de Cd's '2010 en Daarna' van het afgelopen jaar en was verbaasd hoe veel van wat Aartsengel UriŽl in die transmissie zei al is gebeurd. Ik ben ook enthousiast over de rest van het jaar, omdat er nog veel moet gebeuren en het is allemaal prachtig. We kunnen het makkelijk of moeilijk maken, afhankelijk van hoe bereid we zijn datgene los te laten wat ons niet meer dient en onze bereidheid om in onze kracht te staan. Wat je ook geleid wordt te doen is datgene waartoe je in staat bent, alles wat je hoeft te doen is geloven en weten dat je begeleid wordt in alles wat je doet. Wees dus op alles voorbereid, maar onthoud dat dit onze bestemming is en stel je intentie voor het creŽren van de hemel op aarde, de tijd is nu en we zijn klaar.

Spirituele afstemmingen verlichten je pad ... †

Vertaling: Ulla Mertens


http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


Klik Hier voor Uriel Heals (engels)