Uriels Boodschap

Relax - Ontspan je

door Jennifer Hoffman

Velen van jullie bereiden zich voor op grote verandering in je leven.
Je weet het, je kan het voelen, je hebt je erop voorbereid en toch schijnen de actuele gebeurtenissen erg langzaam samen te komen. Ontspan je, er is geen reden om je door dit deel van de reis te haasten. Soms kan het lijken alsof de delen van je leven in omgekeerde volgorde in elkaar worden gezet maar weet dat het niet zo is. Alles gebeurt in exact in de juiste volgorde. Je kunt de energetische veranderingen op een emotioneel niveau voelen, dit is waarom je afwisselend vreugde en droefheid, opgetogenheid en angst voelt. Misschien wordt het volgende deel van je leven vreugdevoller, overvloediger, tevredener. Het zal de spirituele groei die je gedurende dit deel van de verschuiving hebt bereikt reflecteren. Als je je in plaats daarvan zorgen maakt dat de dingen niet in de juiste volgorde gebeuren, zul je de uiteindelijke uitkomst vertagen. Je taak gedurende dit proces is om je te ontspannen en van het moment te genieten.

Stel je voor dat je een sympfonieconcert bijwoont. De dirigent staat op het podium maar er zijn geen muzikanten, enkel instrumenten die op de stoelen liggen. Als het concert begin rent de dirigent naar elke stoel toe, speelt een noot op elk instrument. Het resultaat is niet wat je verwachtte, er is geen stroom of harmonie in de muziek en je vraagt je af wat de dirigent doet. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit zou gebeuren, maar dit is wat elk van jullie doet als je probeert de stroom van je leven te beheersen. Of het nu door angst, ongeduld of twijfel is, als je de stroom van energie probeert te controleren onderbreek je de harmonie van de stroom van schepping.

Jij hebt de controle over je realiteit en je moet met de energie om te manifesteren werken, maar met dezelfde capaciteit als een symfoniedirigent die de muzikanten in een orkest leidt. Onthoud dat het de reis is waaruit je je grootste kennis en vreugde verkrijgt; de bestemming is gewoon het einde van die bepaalde reis. Je zult weten wanneer het goed voor is je om te handelen en wanneer het tijd is om geduldig te zijn. Als je voelt dat je niet genoeg doet of dat de dingen niet snel genoeg bewegen, dan hoor je de angst en twijfel van het ego. Misschien is geduld een deel van je les. Wat is het belang van een moment of een dag, een maand of een jaar, als je oneindig bent?

Dus ontspan je, geniet van het moment, put vreugde uit het zien dat je schepping werkelijkheid wordt. Wees geduldig want jullie zijn manifesteerders en scheppers en jullie woord is wet in het Universum. Vertrouw erop dat je altijd in de stroom bent en onthoud dat het Universum en het scheppingswerk binnen de Goddelijke timing werken, niet volgens jullie verwachtingen. Jullie twijfels en angsten aan het licht brengen is een deel van het scheppingsproces; zij komen naar je toe zodat je ze kan leren kennen en begrijpen. Laat ze dan los. Alles wat naar je toekomt is voor je Hoogste Goed. Dus ontspan je, geniet van de reis, geniet van de schoonheid van elk moment en elke ervaring. Herinner je eraan dat je altijd het juiste doet op het juiste moment en wanneer het geschikt voor je is om te volgende stap te kennen zal het aan je onthuld worden. Het vergt geloof om te vertrouwen in ongeziene acties van de ongeziene spirituele wereld, net zoals het vertrouwen vergt om te weten dat het ten behoeve van jouw werkt. Wanneer je je ontspant en van het moment geniet herbevestig je je vertrouwen in een welwillend, liefdevol en overvloedig Universum en bevrijd je jezelf van de angst die de stroom van manifestatie blokkeert.

Copyright(c) 2004-5 by Jennifer Hoffman. All Rights Reserved.
- Vertaald door Iris/Peace -Klik Hier voor Uriel Heals (engels)