Berichten

Home

Berichten
Speciale Boodschap Ė
Briljante Flitsen van Inzicht en we zijn nu klaar voor Veranderingen!

door Jennifer Hoffman

Gegroet! †

10 augustus 2010

Hallo allemaal,

Ik stuur jullie nogmaals een middenweekse update omdat dit weer een week is waar veel mensen getroffen worden door de rollercoaster energieŽn en door de handelingen van anderen (alsof de wereld uit controle is).

Heb je de recente rollercoaster energie gevoeld? Eťn dag voel je je fantastisch en de volgende afschuwelijk? Eťn moment ben je je volledig bewust van het grote potentieel waarmee je je kunt verbinden en de volgende vraag je je af hoe je door de volgende 5 minuten raakt, of zelfs de rest van je leven. Dit maakt deel uit van Ascensie en we gaan er nu volop doorheen. We hoeven niet te wachten tot 2012, het gebeurt op dit moment. †

Er zijn de laatste dagen gekke dingen aan de hand geweest. Een steward verlaat een vlucht (op de noodglijbaan) na een discussie met een passagier, een CEO van een onderneming saboteert blijkbaar zijn baan van 70 miljoen dollar en mensen van overal doen rare dingen.

Is de wereld gek geworden? Op een manier wel, ja. Wat scheelt er met deze mensen en denk je dat ze zich ver van hun spirituele pad bevinden? Ze zijn op hun pad, ze ervaren de energieverschuiving gewoon op manieren die beantwoorden aan hun nood aan verandering. En omdat ze deze verandering zolang uitgesteld hebben, springen ze er halsoverkop in, zich niet bewust zijnde van de gevolgen die ze voor zichzelf en anderen creŽren. Dit is weer een ander aspect van Ascensie en we kunnen nog meer van dit soort gedrag van iedereen verwachten. Het ascensieproces is een collectieve ervaring geworden.

We hadden op maandag 9 augustus een prachtige nieuwe maan die normaal nieuw begin en frisse perspectieven kentekent. Maar deze was gestresst door de planetaire aspecten van vorige week en samen met enkele briljante nieuwe beginnen zullen we verblindende flitsen van inzicht krijgen die tot explosieve eindes kunnen leiden (voor het nieuwe kan beginnen).

Dus verwacht de volgende twee weken enkele inzichten of flitsen van begrip die uitleg kunnen geven over de kwesties waar je je al lange tijd over verwonderde. Het kan aanvoelen alsof de redenen voor je levenservaringen opeens duidelijk worden. Maar met deze ervaring kan de behoefte opkomen om iets te doen Ė je voelt je vrij van het verleden en je wilt je naar een nieuwe en prachtige toekomst haasten. Neem wat gas terug of je kun je zelf (letterlijk) voorbijlopen.

Waarover gaan deze flitsen van begrip en hoe zit het met de behoefte om je van alles te bevrijden?

Wanneer we ons tussen dimensies bewegen, voelen we de grote verschillen van de energieŽn. Bewegen van een beperkte zware 3D-energie naar lichtere, heldere energieŽn van andere dimensies geeft ons nieuwe perspectieven over onszelf en ons leven. Het geeft ons ook inzicht waar we met dit ascensieproces naartoe gaan en het voelt fantastisch, zů fantastisch dat we hier willen blijven. Maar we zijn hier nog niet klaar en het is onze job om deze energie naar de aarde te brengen Ė we kunnen niet vertrekken. Dus de glimpen in de hogere energieŽn zijn bedoeld om ons voldoende perspectief te geven om onze vibraties hier te verhogen, niet om ons verdrietig te maken en te verlangen naar ergens anders te gaan.

Als je briljante flitsen van inzicht krijgt en een brandend verlangen om elk aspect van je leven te veranderen Ė ga dan omzichtig verder. Maak gezonde beslissingen en neem dan weloverwogen actie Ė in je verlangen om vrij van iets te zijn zou je kunnen beslissen om iets te veranderen wat je op langere termijn niet geeft wat je wilt.

Accepteer alle geschenken van begrip met dankbaarheid en gebruik ze om vergeving, loslaten en healing in elke situatie toe te passen.

Vraag om leiding en bevestiging en wacht dan tot het naar je toe komt.

Wees bovenal dankbaar voor deze gelegenheid om deel uit te maken van de wonderbaarlijke verschuiving van bewustzijn van de mensheid.

Vele zegeningen in deze wonderlijke en verbazende tijd,

Jennifer Hoffman ††

PS: en ja de Miracle Mastery programma studenten creŽren enkele wonderbaarlijke veranderingen in hun leven! Ik geef jullie een update op de Wednesday radio show. †

Vertaling: Ulla Mertens

© 2010 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  -   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Klik Hier voor Uriel Heals (engels)