2009 en verder

(Image: Gallery Danielle Marie Hewitt)


Live-Uriel-channelling

11:11 en de Komende Tijd

door Jennifer Hoffman

Welkom iedereen. Ik dank jullie voor de tijd die je neemt om bij ons te zijn. Dit is een nieuwe energie die naar de planeet is gekomen en ze zal hier gedurende de volgende 12 maanden blijven. Dit betekent niet dat jullie te lijden zullen hebben zoals onlangs of in het recente verleden. Dit betekent dat van nu af aan tot aan deze datum van volgend jaar er vele verschuivingen op de planeet zullen plaatsvinden. Jullie beginnen eigenlijk met de 11:11-periode om op haar hoogtepunt te eindigen op 11/11/2009 wat een 11:11:11 datum is. Dat is een voorloper voor de opkomende 12:12:12 en deze datum is voor jullie een teken van de voltooiing van je spiritueel meesterschap. Jullie zullen heel wat bewijs zien voor de ascensie op de Planeet en bij de meest verscheidene mensen om je heen. De hele mensheid heeft gekozen om op te stijgen. Elke persoon gaat ascenderen op zijn individueel tempo en binnen zijn individuele mogelijkheden.

Er is geen enkele persoon die ascendeert op een betere of mindere manier dan iemand anders of iets anders. Dit is het jaar voor de Aarde om op te stijgen en iedereen op Aarde gaat door dit ascensieproces. Iedereen die hier is heeft gekozen om aan dit proces deel te nemen op verschillende niveaus. De Aarde werkt nu samen en is er een gevoel van opwinding en belofte, zowel op Aarde als in de Hemelen en de Spirituele terreinen die jullie steunen. Terwijl jullie door de ascensie gaan, bevind je je letterlijk tussen werelden en dimensies en is er een gevoel van onvrede om je thuis te kunnen voelen, hetzij in de spirituele wereld, hetzij in de materiŽle wereld. Dit is voor jullie de tijd om voor vrede te kiezen en door voor de vrede te kiezen wordt je geest of ego buiten de chaos gehouden. Dit is disfunctionele energie. Wanneer jullie leren je energieŽn te recalibreren en voor de vrede te kiezen, zul je ondervinden dat er weinig nodig is om je blij maken en vreugde te schenken. Dit is een tijd om te leren deze vreugde van binnenuit te creŽren, om de plaats in jezelf te vinden waar die vreugde vandaan komt. Het is niet zo dat de materiŽle wereld je geen vreugde meer geeft, maar dat de verbinding met alle aspecten van de materiŽle wereld niet meer zo sterk voor je is. Wanneer jullie in verschillende rijken van 'zijn' en de hogere vibraties van 'zijn' stappen, zul je ook ondervinden dat er in de materiŽle wereld weinig dingen zijn die je tevredenheid geven of dat je niet meer hetzelfde niveau van tevredenheid hebt dat je ooit in je leven hebt gehad. Dit komt omdat je niet meer zo diepgaand met de materiŽle wereld verbonden bent. Zoek innerlijke vrede en vreugde want daar zul je de tevredenheid vinden.

Dit is ook de tijd voor het weer in evenwicht brengen van de vrouwelijke en de mannelijke energieŽn op deze planeet die al zolang uit balans zijn geweest. Jullie hebben dit gezien in de verstoring tussen de mannelijke vrouwelijke energieŽn, in oorlogen, onderdrukking en discriminatie. Dit is de tijd om deze energieŽn in evenwicht te brengen en de mannelijke energieŽn zullen de vrouwelijke energieŽn opzoeken voor healing, vrede en nieuwe verbondenheid. Velen van jullie zullen opgeroepen worden om de mannelijke energieŽn te healen en we waarschuwen jullie ervoor om afstand uit te oefenen in deze lessen, want niet iedereen is bereid om zich ten volle te verbinden en zijn ascensiereis en eigen healing te accepteren. Geef iedereen de kans om te kiezen vanuit een positie van onvoorwaardelijke liefde en zonder binding. Op dit moment krijgt ook iedereen de gelegenheid om het licht boven de duisternis te kiezen, en mirakel-meesterschap boven karma. Dit is vooral waar bij relaties tussen man en vrouw, en binnen families en zielsgroepen. Leer andermans keuze te respecteren. Oordeel niet over hun keuzes, want het zijn keuzes die ze maken binnen hun energie, binnen hun eigen mogelijkheden en de behoefde van hun ziel voor groei en healing. Ook al heeft iedereen op Aarde gekozen om te ascenderen, niet iedereen heeft zijn healing voltooid. Veel mensen zullen voor ascensie kiezen en dan lijken terug te vallen en hun belofte niet kunnen afmaken. Er is geen oordeel, er is geen kritiek op hun keuzes. Dit is een tijd voor onvoorwaardelijke liefde, aanvaarding en compassie voor iedereen.

Er is een nieuwe creatie voor Goddelijk partnerschap dat zal komen voor degenen van jullie die lang gewacht hebben op een partner aan hun zijde. Dit is eigenlijk jullie geschenk van ascensie. Binnen deze partnerschappen is er geen karma, geen drama, chaos, geen vorige-levens-herinnering om te healen. Dit is waar op elk niveau van de planeet, inclusief de partnerschappen met dieren en ook de Aarde met zichzelf en met jullie. Jullie zullen in deze partnerschappen ondervinden dat je energieŽn volledig bij elkaar passen. Degenen van jullie die bijvoorbeeld in een omgeving wonen waar je de energieŽn hebt vasthouden, zullen geleid worden naar gebieden die meer in Goddelijk Partnerschap zijn met je eigen energie. Degenen die een bijzondere zorg voor dieren en planten van de Aarde hebben, zullen ondervinden dat je jobs hebt of plaatsen waar je werkt, of carriŤres waar je in feite deze gaven en vaardigheden in deze gebieden kunt gebruiken voor de hoogste en beste mogelijke manier.

Als jullie je in je energie vastgelopen voelen, en velen hebben dit geschreven, komt dit omdat je je tussen de dimensies bevindt. Je hebt je reis naar de nieuwe dimensie nog niet afgemaakt, maar de deuren van de 3de Dimensie sluiten zich voor je en in sommige gevallen zijn ze al gesloten. Het enige dat we op dit ogenblik kunnen suggereren is vrede te nemen met deze keuze en geen weerstand te bieden en het toe te staan om voorbij te gaan. De dingen worden voor je voorbereid. Vertrouw erop dat Goddelijke Timing aan het werk is. Goddelijke Timing is niet hetzelfde als menselijke timing dus zul je wat geduld moeten hebben en wachten. Als je je vastgelopen voelt, vertrouw er dan op dat de energie niet vastgelopen is, maar dat ze beweegt. De dingen worden voorbereid en rechtgezet voor jullie en je energie.

Je kunt op je reis gevraagd worden om anderen te helpen. Dit is een tijd om afstand en onderscheidingsvermogen uit te oefenen van wie je helpt, hoe je hen helpt en hoeveel energie je hen geeft. Veel mensen zullen, wanneer ze door dit ascensieproces gaan, het met een groot deel van angst bekijken. Hun angst komt van hun ego dat voelt dat het de controle verliest. Dit vacuŁm van energie dat gedurende dit proces gecreŽerd wordt, zal hen als een drenkeling doen uitreiken en ze zullen proberen zich vast te klampen aan om het even wie hen kan helpen. Veel van deze mensen hebben gewoon je energie en steun nodig, maar je moet je ervan verzekeren dat je je eigen energiebronnen beschermt omdat dit een keuze is die de mensen voor zichzelf moeten maken. Iedereen heeft soevereiniteit over zijn eigen ascensiepad en dient deze keuze voor zichzelf te maken. Zonder hun bereidheid en deelname is hun keuze geen keuze Velen van jullie hebben lange tijd planetaire energie vastgehouden. Je hebt energie vastgehouden voor zielsgroepen, voor degenen om je heen en degenen die je op je levenspad onderhouden hebt. De verplichting en verantwoordelijkheid die je hebt genomen om dit te doen, geldt niet meer voor jullie en het is belangrijk dat je je eigen soevereiniteit voor jouw zielspad erkent en niet je eigen zielspad tegenhoudt om iemand anders zielspad te helpen bereiken. Het is niet langer nodig dat jullie het licht voor de planeet en voor anderen vasthouden. Er zijn voldoende lichtbronnen beschikbaar voor iedereen die voor het licht wil kiezen. Degenen die niet voor het licht willen kiezen of willen dat anderen het voor hen doen, zullen hun lessen creŽren en zelf leren voor het licht te kiezen.

Er openen zich vele deuren voor jullie levenswerk. Velen van jullie hebben gevraagd om hun levenswerk en levenspad te vinden dat vreugde en betekenis aan je leven geeft. Het is jullie uitdaging in dit proces om je eigen passie te vinden, je hartverlangen te vertrouwen en de manifestatie vanuit je hartsverlangen te creŽren voor het werk dat je wilt doen, en dan toe te laten dat de deuren zich openen en deze deuren te binnen te gaan. Veel van jullie werk is spiritueel, al zullen velen geen werk vinden op puur spiritueel gebied. Dat komt omdat jullie spiritualiteit, jullie licht, in vele hoeken van de wereld nodig is en niet alleen bij spirituele mensen of zaken. De Aarde stijgt op naar een hogere verbinding met de Bron. De sluier tussen de spirituele en materiŽle wereld gaat omhoog en de aard van jullie werk is spiritueel, ook al wordt in een materiŽle context het gedaan. Dus wanneer de deuren zich openen en de kansen zich presenteren, sluit de deuren dan niet en negeer je zegeningen niet als ze niet spiritueel lijken omdat je vindt dat het niet het juiste voor je is. Je wordt in vele verschillende gebieden opgeroepen en je zult naar veel verschillende plaatsen gestuurd worden, zelfs op plaatsen waarvan je denkt dat er geen spiritueel werk kan verricht worden. Maar jullie zijn spirituele wezens en jullie licht is nodig, om het even waar het gestuurd wordt.

Op dit ogenblik komen er veel kinderen deze wereld binnen. Er is een stormloop vanuit alle hoeken van het Universum om de planeet op haar ascensiereis te helpen. De kinderen brengen een speciale en nieuwe energie naar de planeet die in feite het niveau van licht op de hele planeet verhoogt. Ze brengen een grote zegening en vreugde. Velen van hen hebben ouders gekozen die misschien dachten dat ze geen kinderen zouden hebben of dat ze er te oud voor zijn. Maar deze kinderen kozen voor de juiste ouders en zijn hier om je te helpen en te ondersteunen op je ascensiereis. Ook vele oude zielen die de oude energie dragen zullen overgaan. Je zult grote getallen zien overgaan en hun levenscyclus hier op de planeet zien beŽindigen. Laat dit je niet beangstigen, dit is een natuurlijke voortgang en een natuurlijk onderdeel van de ascensiereis. Wanneer deze zielen naar een andere dimensie verdergaan en deze wereld verlaten, doen ze dit omdat hun energie hier niet langer ondersteund kan worden. Net zoals een plant water nodig heeft om te leven, heeft ook het menselijk lichaam bepaalde energieniveaus nodig om te bestaan. Als deze energieŽn niet langer ondersteund kunnen worden kan dit lichaam, als het niet beslist om verder te ascenderen of zijn energie aan te passen, verdergaan naar de andere kant zodat een nieuwe ziel zijn plaats kan innemen. Wees niet bang voor het grote aantal dat overgaat. Dit maakt deel uit van hun keuze, dit is een deel van hun zielsreis. De zielen die overgaan worden veel sneller vervangen door nieuwe zielen die een lichtere, hogere en minder dichte energie dragen. Dit maakt ook deel uit van het werk dat jullie doen in het beŽindigen van contracten en het voltooien van banden met jullie zielsgroepen, zielematen en zielsfamilies. Er is nu een grote nood om karma af te werken en de karmische energie van de planeet te verwijderen.

Velen van jullie zullen de komende 6 maanden zielsgroepen, zielematen en zielservaringen met mensen tegenkomen. Sommige zullen moeilijk en uitdagend voor je zijn. Het is jullie taak om deze ontmoetingen met afstand te bekijken en te weten dat jullie je in deze relaties en situaties bevinden om onvoorwaardelijke liefde uit te oefenen, om de healing te geven die enkel jullie kunnen geven en vergeving te schenken. Jullie keuze om in een karmische relatie betrokken te geraken is jullie keuze, geen vereiste. Jullie hoeven je niet langer doorheen karma te werken om het te helen. Maar je moet wel onvoorwaardelijke liefde uitoefenen en bereid zijn om vergeving schenken en los te blijven van de karma om het te kunnen transmuteren en op te lossen. Dat sluit ook jullie in. Je zielsgroep kan verdergaan bij karma betrokken te blijven al ze dit wil, maar jullie hoeven dit niet meer te doen als je dit niet wenst. Als onderdeel van je ascensie kun je kiezen voor de karmische ervaringen waarbij je betrokken wilt worden en die je zelf wenst te ervaren. Wanneer je je vibratie blijft verhogen, wordt je niet meer zo door karma aangetrokken en zijn chaos en drama niet meer noodzakelijk voor je zielsgroei. Dus kies voor jezelf wat je wenst en waarvan je weet dat het voor je helend pad is, maar je hoeft niet meer voor karma te kiezen. Het is niet bevorderlijk voor je, noch voor je zielsgroep die haar karma zelf kan uitwerken. Dit betekent ook dat je banden verbreekt met vrienden en familie, mensen die je al lang kent of met vrienden. Zelfs romantische partners of levenspartners kunnen uit je leven verdwijnen of opeens je leven of de relatie verlaten. Dit maakt deel uit van hun keuze en dit is een van de moeilijkere aspecten van deze ascensiereis. Het gaat erom andermans keuze te respecteren en hen te laten kiezen wat het beste is voor hun zielsgroei.

Jullie allen hebben licht op de planeet verankerd. En velen hebben dit gedaan met veelzeggende fysieke symptomen zoals gewichtstoename, misselijkheid, het ervaren van de verschuivingen op een zeer fysieke manier. Dit gaat ook veranderen. Jullie verankeren nog steeds licht, maar je gaat het verankeren vanuit je lichtlichaam, niet met je fysieke lichaam. Het licht dat binnenkomt is van een hogere vibratie en jullie hoeven het niet meer op een fysieke manier te verankeren. Je kunt het in feite vanuit je lichtlichaam verankeren. Dat betekent ook dat degenen die op bepaalde plaatsen gewoond hebben, nu vrij zijn om te verhuizen en geleid zullen worden naar plaatsen die meer verenigbaar zijn met de vibratie van hun lichtlichaam. Vele van deze migraties zullen binnen enkele maanden plaatsvinden, vele in februari en de volgende Equinox. Dus als je ergens woont waarvan je weet dat je rol tijdelijk is, begin er dan over na te denken waar je wilt leven, want jij maakt deel uit van dat manifestatieproces. Het Universum stuurt je nergens zonder je wil. Je hebt dit werk al gedaan en nu is het tijd om te kiezen waar je wilt leven en een gebied te kiezen waar je voelt dat het je gelukkigst zult zijn, en wij zullen met je samenwerken om dit voor je te manifesteren.

Er verandert op globaal niveau veel in het bewustzijn van goed en fout, licht en duisternis. De wereld heeft voor ascensie gekozen. Deze menselijke familie heeft voor ascensie gekozen. Niet voor 100 %, maar een kritieke massa. En de kritieke massa van degenen die het licht gekozen hebben is voldoende om anderen voor dit proces aan te sporen. Wanneer je jezelf toestaat om deel uit te maken van het geheel en toch je individualiteit te bewaren, maak je deze keuze voor jezelf, meer vanuit jezelf en niet van wat anderen van je verwachten. Je zult de komende jaren en zeker binnen deze twaalf maanden ondervinden dat het bewustzijn van de mensheid zal verschuiven naar een meer verlicht bewust denken. Dit is het doel van jullie reis hier en van jullie werk van vele levens geweest en nu bereiken jullie dit. Waaraan jullie in deze processen deelnemen is belangrijk. Gebruik je energie wijselijk. Evalueer of je dient bij te dragen aan een bepaald proces of een bepaalde situatie voor je beslist om eraan deel te nemen. Jullie hebben geen beperkte energiebronnen, maar iets wat jullie als lichtwerkers leren is om je energie voor jezelf te bewaren en voor doelen die je energie waard zijn.

Denk eraan dat wanneer veel mensen door dit ascensieproces gaan, velen het als een diepe angst zullen ervaren. Dat is ook iets dat jullie, vooral de hooggevoeligen onder jullie, zullen herkennen en het gevoel hebben dat het ascensieproces een op angst gebaseerd proces is, maar dat is het niet. Maar degenen die zich niet in hun lichaam voelen of erg ongeaard zijn in hun eigen energie, zullen bij deze verschuivingen het gevoel hebben alsof de Aarde onder hun voeten beeft. Ze zullen op energetisch en emotioneel niveau hun evenwicht verliezen en uitreiken naar de eerste beschikbare bron van licht die ze kunnen vinden. Velen zullen zoeken naar het stralendste licht dat ze kunnen vinden en vaak zal dat iemand van jullie zijn. Dus let op wanneer je anderen bij dit ascensieproces helpt. En wanneer je met anderen werkt is hun zaak niet die van jullie en is hun reis zeker niet jullie reis.

Wees voorzichtig wiens energie je absorbeert en wiens energie je mee instemt te transmuteren. Als healers hebben velen van jullie ervaring in het transmuteren of healen door energie te transmuteren via je eigen fysieke lichaam. Dit is niet langer een manier om te healen omdat degenen die de duisternis dragen grotere concentraties ervan dragen. Er zijn nu veel minder mensen bereid om de duistere energieŽn te dragen. Als jullie deze energieŽn via je eigen je eigen lichaam transmuteren zullen de effecten ervan op jullie erger zijn dan in het verleden omdat jullie je vibratie verhoogt hebben. Je kunt anderen helpen en je healingwerk doen door de energieŽn via je aura-lichaam transmuteren en niet via je fysieke lichaam. Je zult opmerken dat degenen die voor healing naar jullie toe komen en die een groot deel energie te healen hebben, grote hoeveelheden energie zullen loslaten wanneer ze er klaar voor zijn. Daarom is het belangrijk dat je deze energie niet via je eigen lichaam verwerkt.

Er is een nieuw gevoel van globale eenheid op de planeet en dit is geen toeval. Dit maakte deel uit van het plan gedurende vele levens. Jullie allen zijn terug gekomen omdat je deel uitmaakt van de zielsfamilie van licht om aan dit proces deel te nemen, zodat wanneer het licht eindelijk door de duisternis zou breken jullie het hier konden verwelkomen, verankeren en vieren en helpen groeien zodat het sterker dan de duisternis zou worden. Dit is wat jullie deden.

Nu de Aarde een nieuw partnerschap met jullie heeft, met zichzelf en elkaar, is er ook een partnerschap tussen de mensheid, maar ook tussen de Mensheid en de Aarde. De Menselijke familie is overeengekomen om betere hoeders van de Aarde te worden en de Aarde waardeert dit erg. Wanneer jullie dit volgende jaar binnengaan, zul je ook zien dat er een grotere verbintenis is om voor de Aarde en de Aardebevolking te zorgen, zowel mensen als niet-mensen. Herinner je aan de elfjes, deva's en alle elementalen. Terwijl jullie door dit proces gaan hebben ook zij jullie hulp en steun nodig. Degenen die zich met deze energieŽn werken zijn zich ervan bewust wat ze zeggen. Wanneer jullie door het bos gaan, vragen de elementalen dat jullie je eraan herinneren dat zij hier wonen en dat jullie hen respecteren. Wanneer je de Aarde zegent, herinner je dan aan de elementalen want het zijn zij die de Aarde, de Natuur en al haar schepsels ondersteunen. De mensheid en de Planeet Aarde zijn allen in een partnerschap en jullie hebben elkaar nodig en het is tijd dat jullie leren samenwerken.

Veel van jullie Lichtwerkers hebben nog kwesties op te lossen die uit je kindertijd stammen, uit de vroege tijd in je leven waar je de fundering voor je karma legde. Het is nu de tijd om deze kwesties op te lossen. Het is maakt niet uit als je je niet kunt herinneren wat er gebeurd is. Het is belangrijk dat je op elk niveau de healing krijgt die je nodig hebt. Eender waar je nog niet vergeven hebt of karmische banden hebt, zijn de plaatsen waar je geblokkeerd bent in je ascensieproces. En eer deze verstoorde energieŽn niet gezuiverd zijn, kan je ascensielichaam kan niet volledig opstijgen. Het moet op een bepaald niveau vibreren. Het moet zuiver zijn en je energie moet zuiver zijn om dit proces en deze ascensiecyclus te voltooien. De healing- en het energiewerk dat je nodig hebt, en waar je moet loslaten en vergeven, zullen je alle onthuld worden. Denk eraan om je engelen en gidsen hiervoor om hulp te vragen. Zij kennen jullie contracten en alle details in je leven waarvan je je bewust moet zijn om ze te helen. Je hoeft je niet noodzakelijk elk detail te herinneren. Het is echter wel nodig om je te verbinden met de energieŽn die gezuiverd moeten worden. Gewoon de intentie om ze te zuiveren zal je helpen om ze los te laten, zodat je volledig kunt ascenderen zonder de extra bagage uit de 3 Dimensionale energieŽn die niet gedragen kunnen worden in de hogere dimensies van 'zijn'.

Velen van jullie hebben gevraagd of de nieuwe poorten en/of verschuivingen fysiek even moeilijk zullen zijn als in het verleden. Degenen van jullie die de verschuivingen op fysiek niveau ervoeren en veel van hun energetisch lichaam gezuiverd hebben, zullen de verschuivingen niet zo sterk ervaren. Je zult je er wel van bewust zijn, maar je zult ze niet zozeer in je fysiek lichaam voelen als in het verleden. Velen van jullie hebben ze ervaren als misselijkheid, hoofdpijn of een gevoel van desoriŽntatie, maagstoornissen en fysieke sensaties in je armen en benen. Dat verandert voor jullie. Die effecten zullen gedragen worden door de mensen die na jullie komen, degenen die deze grotere verschuivingen nog niet gemaakt hebben en ze zullen deze verschuivingen op fysiek niveau beginnen voelen, net zoals jullie in het verleden. De energiewerkers onder jullie die energiewerk doen zullen hen kunnen helpen met het hanteren van deze verschuivingen, wanneer hun lichaam en de materiŽle energie botsen met de hogere vibraties die ze van de planeet voelen. Je kunt ze helpen met dit proces en hen helpen om hun energieŽn te zuiveren en in evenwicht te brengen. Degen die geroepen en geleid werden om dit werk te doen, hetzij in dromen of via mijn boodschappen, het is tijd om je hierop voor te bereiden zodat je klaar bent om het te gebruiken.

Er zal een duidelijk onderscheid zijn tussen de golven van zielen die opstijgen. Je zult de verschillende energieniveaus in mensen kunnen zien die je eerder niet zag. Dit is niet om anderen te discrimineren of een hiŽrarchie te creŽren. Het zijn gewoon de verschillende energieniveaus die op Aarde aanwezig zijn en die nu verschuiven. Wanneer jullie naar hogere vibraties verschuiven, zullen de mensen van een lagere vibratie minder en minder zichtbaar voor je zijn, bijna onzichtbaar, net zoals jullie voor hen onzichtbaar zullen zijn. Degenen die spirituele lessen en begrip nodig hebben, die willen leren, zullen hun leraren vinden. Degenen van jullie die leraren zijn zullen ondervinden dat vele nieuwe studenten naar je toe zullen komen en het zullen mensen zijn wiens aanwezigheid je misschien zal verassen, omdat je dit niveau van studenten nog niet hebt gehad. Het gevoel van dringendheid voor iedereen in dit ascensieproces is zeer sterk. Voor degenen die nog moeten ascenderen of nog aan hun reis moeten beginnen is de oproep uitgegaan. De komende 6 maanden zul je een groot aantal mensen zien die plots een groot interesse zullen krijgen in alle spirituele dingen en in hun eigen spirituele groei en begrip. Zij krijgen nu de oproep dat het tijd is om te kiezen om in het Licht of in de duisternis te wandelen.

Degenen van jullie die hooggevoelig zijn en de Aarde-energieŽn voelen, en de emotionele energie van de planeet en de mensen om je heen verwerken, zullen de angst in bepaalde mensen voelen en ook de versnelling van de energieŽn om je heen. De energieŽn versnellen in een exponentieel tempo en de verschuivingen komen zeer snel. Degenen die ze niet meer voelen en zich weinig bewust zijn van het aantal poorten dat opent of het aantal verschuivingen die plaatsvinden, weet dat ze bijna dagelijks plaatsvinden. Dus degenen van jullie die empathisch zijn en deze emotionele energieŽn voelen, die meer angst en spanning voelen, dit komt door deze verschuivingen, de aard van de verschuivingen en hoe de mensen erop reageren.

De energie van de planeet verschuift van chaos naar vrede, van angst naar onvoorwaardelijke liefde. Het mag dan niet duidelijk zijn voor iedereen, want ja, er zijn nog steeds oorlogen en onrust. De beweging van de planeet en haar bevolking en van de menselijke familie gaat in de richting van de vrede en het bewijs hiervan zullen jullie in de volgende 2 jaar zien. Wanneer de chaos van de energie van de planeet vervangen wordt, zal dit een korte tijd door verwarring vervangen worden. Je zult heel wat verwarring om je heen voelen. Het is belangrijk dat jullie geaard blijven in je eigen energie en te weten dat je beschermd en geleid wordt. En te weten dat dit proces op een gecontroleerde manier plaatsvindt, ook al lijkt het heel verwarrend en chaotisch.

Leer wat nodig is en doe wat je moet doen om 'geaard zijn' een deel van je dagelijkse bestaan te maken. Doe het als deel van je spirituele oefening en meditatie, maar vindt iets om te weten hoe je energie aanvoelt wanneer ze geaard is. Dit zal je helpen je empathische vaardigheden te hanteren die, wanneer je ascendeert (je empathische en intuÔtieve gaven en onderscheidingsvermogen) alle zullen toenemen en versterkt worden. Wanneer de sluier dunner wordt staat er minder en minder tussen jullie en de Bron, en staat er minder tussen jullie en het gebruik van je spirituele gaven, en de gaven waarop je gewacht hebt om de mensheid helpen. Weten wanneer je geaard en stabiel bent zal je helpen de angst die je van anderen voelt te hanteren en te weten wat van jullie is of niet.

Velen die nog in de angst leven hebben hun healing nog niet voltooid. Iedereen heeft in deze tijd de gelegenheid om te healen en iedereen heeft de gelegenheid om te kiezen voor het Licht of de duisternis. Een ieders keuze is soeverein. Een ieders keuze valt onder zijn controle. Er zijn geen slachtoffers en er is niemand die geen geÔnformeerde keuze kan maken. Hun keuze wordt gemaakt op basis van hun eigen vibratie. Wees je er ook van bewust dat al jullie karmische ervaringen eindigen. Jullie hebben de keuze om energetisch terug in karmische ervaringen getrokken te worden of niet. Gebruik deze keuze voorzichtig. Velen van jullie bevinden zich tussen dimensies en energetische vibratieniveaus. Laat niet toe dat anderen je in hun energetische ruimte trekken om te proberen via jullie hun healing te voltooien. Jullie hebben de keuze om hen te laten healen via iemand anders en iemand anders te zoeken. Dit is vooral van toepassing voor je zielsgroep. Degenen van jullie die vergeving hebben toegepast en hun kwesties met hun zielsgroep hebben afgewerkt, zijn niet langer verbonden met deze zielsgroep, ook al zouden ze je terug in de groep willen trekken. Dit is jullie keuze. Je kunt nieuwe zielsgroepen zoeken met wie je geen karma hebt of je kunt bij je huidige zielsgroep blijven en ze bij hun healing helpen. Er is hier geen oordeel over je keuze, maar een kwestie van je bereidheid om je te bewegen naar je eigen niveaus van vrede en vreugde. Er is geen noodzaak om anderen bij hun healing te helpen en te verzekeren dat ze healen.

De grote les van deze Planeet is altijd de polariteit geweest. De keuze tussen Licht en duisternis. Polariteit omvat de keuze tussen angst en liefde, tussen pijn, verdriet en vreugde. Wanneer de Planeet uit de polariteit verschuift, zal er een gevoel van onbalans zijn omdat jullie geest alleen polariteit kent. Dit is de tijd om te verschuiven naar spiritueel meesterschap en mirakel-meesterschap waar alles waarop je je focust manifest voor je wordt. Dit proces van manifestatie wordt ook versneld, want je zult ondervinden dat datgene waarop je je focust voor je zal plaatsvinden. Dus blijf in balans tijdens dit proces. Let dus op je gedachten en hou je geest gefocust op de dingen die je in je leven wilt manifesteren. De kracht om te manifesteren die jullie hebben is zeer krachtig en je zult de effecten van deze kracht bijna onmiddellijk in je leven zien. Let op je woorden en gedachten en blijf gefocust op wat je wilt om je gedachten en energieŽn onder controle te houden wanneer anderen in chaos zijn.

Velen van jullie zijn uit de wereld gehouden. Het is tijd dat jullie er weer in stappen. Degenen onder jullie die bezig zijn met het verhuizen en verschuiven naar nieuwe energieŽn kunnen opgewonden en blij zijn met de nieuwe kansen die op ze wachten. Jullie zullen nieuwe vrienden vinden. Velen van jullie zullen in nieuwe zielsgroepen en zielsenergieŽn stappen die als 'thuis' voor je zullen aanvoelen. En dat sluit degenen van jullie in die van andere zonnestelsels en galaxieŽn, planeten en Universa komen. Jullie zullen je verbinden met je eigen mensen en gelijkgezinden en degenen die vertrouwd voor je aanvoelen. Dit zijn verbindingen die je gedurende vele levens niet hebt gehad sinds je je eigen energetische ruimte achterliet, je eigen plaats die je 'thuis' noemt. De plaatsen waar je naartoe gaat zullen beschermd worden. Sommigen van jullie vroegen of, dat wanneer de chaos op Aarde uitdraait in wat op een globale ramp lijkt, wat niet zal gebeuren, je dan beschermd zult worden en op een veilige plaats zult zijn. Het antwoord hierop is ja, je zult gestuurd worden naar plaatsen die energetisch bij je passen, plaatsen waar je ťťn kunt zijn met de energie in plaats van een nieuwe energie te moeten verankeren. Dus je zult je op deze plaatsen heel erg thuis voelen en de chaos en wanklank die op de Planeet gaande is, zullen geheel onbekend voor je zijn.

Jullie fysieke wereld ondergaat zijn eigen ascensie. Dit is zo voor de Planeet en de plaatsen waar je woont. De energieŽn verschuiven, de energieŽn worden uit plaatsen getrokken en in andere geduwd. Jullie zullen enkele Aardeveranderingen zien op plaatsen die niet willen verschuiven, maar die moeten verschuiven. De Aardeveranderingen zullen plaatsvinden op een niveau dat de bevolking toelaat de waarde van Compassie, Vrede en Solidariteit en Samenwerking als Gemeenschappelijk Doel te leren. Het doel van deze verschuivingen is om Eenheid en Compassie te creŽren, niet om de mensheid te vernietigen. De Aarde is niet geÔnteresseerd in het vernietigen van haar kinderen, haar familie, maar er zijn plaatsen op Aarde waar Compassie nodig is, maar waar ze nu nog niet bestaat. De veranderingen die jullie nu rampen noemen zijn eigenlijk gelegenheden voor Compassie. Ze zullen beperkt zijn en plaatsvinden in specifieke gebieden. Er zal wat verlies van levens zijn, niet reusachtig, maar hun doel is niet om de Mensheid te vernietigen, maar om Compassie te creŽren.

Velen van jullie hebben vele levens geleden om het licht te brengen. Velen van jullie hebben heel hard geprobeerd en gewerkt om de lichtenergie hier te verankeren lang voor de mensheid er klaar voor was om ze te accepteren. Herinner je eraan dat je dit vrijwillig deed. Dit was je offer, je geschenk aan de Bron. Velen van jullie zijn in dit leven teruggekomen en hebben geleden. Nogmaals, herinner je eraan dat dit je geschenk aan de Mensheid en de Bron was. Het was een geschenk uit Onvoorwaardelijke Liefde en grote Compassie voor de healing die hier nodig was. Niet enkel voor de mensen en voor de zielsgroepen, want elk van jullie die deel uitmaakt van dit healing- en lichtwerk, maakt eigenlijk deel uit van een grotere globale zielsgroep. Daarom voelen velen van jullie je niet op je plaats in je eigen zielsfamilie. Jullie nemen eigenlijk deel aan je eigen zielsfamilie en je ben lid van een grotere zielsfamilie wiens missie het is om andere zielsfamilies te helpen in hun groei en healing en wanneer hun healing stopt en ze geen lid meer kunnen vinden om hun healingcyclus voort te zetten, stapt een van jullie in om ze te helpen. Daarom voelen velen van jullie je niet op je plaats in je eigen geboortefamilie. Je hebt het gevoel dat er gewoon niet thuis hoort. Dat is ook zo, je bent er gewoon ingestapt om hen te helpen bij hun healingproces. Wat het proces van je familie of zielsgroepen te verlaten zou moeten maken om de banden te verbreken en geen emotionele banden met hen te voelen.

Dit is de tijd voor de Aarde en de hele Mensheid om de Waarheid te kennen. We hebben te maken met Spirituele Waarheid, niet materiŽle waarheid. De Spirituele Waarheidleer is dat iedereen krachtig is, dat iedereen verbonden is en iedereen verbonden is met de Bron. Er is geen oordeel of kritiek, geen ontkenning voor elkaar. Waar wij vele jaren in geleefd hebben zijn vele lagen van ontkenning en illusie die nu verwijderd worden. Terwijl deze ontkenning wordt verwijderd, creŽert het grotere ontkenning. Ontkenning ontstaat uit angst. Angst creŽert ook chaos en chaos reageert op de illusie. En de cyclus gaat verder.

Degenen die bang zijn dat regeringen vallen, financiŽle instellingen in elkaar zakken en de wereld zoals je hem kent niet meer lijkt te functioneren, zouden moeten weten dat dit enkel het blootleggen van de Waarheid is. Het blootleggen van de ontkenning die al vele levens aan de gang is en in dit leven voor vele mensen. Als je in standvastig blijft in je eigen doel en je eigen licht en Waarheid, zul je zien dat de Waarheid zal zegevieren. Het evenwicht zal rechtgezet worden voor degenen die uit balans waren en die deze systemen uit evenwicht hebben gebracht. De Aarde zal verdergaan en de dingen zullen verdergaan. Niet op dezelfde manier, maar op een geheel andere manier. Je zult ook het gevolg zien van vele levens van macht die ingeruild werden voor zekerheid. Dit zal ook verschuiven. De verschuiving zal een groter gevoel van individuele kracht meebrengen waar iedereen herkent dat hij krachtig is en je niemand nodig hebt om krachtig voor je te zijn. Wanneer iedereen zijn eigen individuele kracht aanvaardt is er geen behoefte voor hebzucht of egoÔsme, of dat je van de een neemt om het aan de ander te geven omdat iedereen zijn eigen kracht zal herkennen. Ontkenning is iets wat deel uitmaakte van vele menselijke ervaringen en wanneer de sluier van ontkenning voor velen wordt opgeven, zullen ze ernaar moeten kijken. Dit zal angst in hen creŽren. Het is deze angst die je zult voelen en de oorzaak dat je je bij sommige mensen niet op je gemak zult voelen. En dat deze angst komt omdat ze de Waarheid niet willen zien en hun eigen ontkenning niet willen herkennen.

Alles zal in evenwicht gebracht worden en alles zal uiteindelijk naar buiten komen zoals het moet, op de meest perfecte en Goddelijke manier. De nieuwe energieŽn worden verankerd op verschillende plaatsen en op verschillende manieren. De energieŽn zullen heel onevenwichtig voor je aanvoelen tot je je balans vindt en geaard bent, en begrijpt hoe je de energieŽn in jezelf moet aarden. Je zult het moeilijk hebben om de energieŽn in je lichaam te verankeren als je niet beslist welke soort energie je wilt verankeren. Ooit was er enkel de energie van Licht en duister. Nu zijn er vele verschillende niveaus van vibratie die overeenkomen met vele niveaus van healing die plaatsgevonden hebben door deze verschuiving. Vind je evenwicht, vind het energieniveau dat het best met je resoneert, waar je je het meest op je gemak voelt. Daar zul je je passie en vreugde vinden wanneer je dit energieniveau vindt. Je creŽert het door geluk en vrede in jezelf te vinden.

Ja, de zegeningen van partners en nieuwe mensen in jullie leven en de Goddelijke partnerschappen komen naar je toe. Deze zijn essentieel voor de volgende fase in jullie evolutie. Niet dat jullie het niet alleen aankunnen, maar omdat velen van jullie in feite het Goddelijke tweelingvlam-partnerschap nodig hebben, de tweede helft van jullie, de aanvullende energie die je toelaat het Mannelijke en Vrouwelijke te belichamen in je werk. Het is tijd om deze twee energieŽn in evenwicht te brengen. Er is een wedergeboorte van het Goddelijke Vrouwelijke, maar nu is het in evenwicht gebracht met de vernieuwing van de Mannelijke energie op een meer heilige, vredevolle en liefdevolle manier. Dit is een van de grootste uitdagingen op jullie Planeet geweest omdat jullie de Vrouwelijke en Mannelijke energieŽn uit balans gebracht hebben. Daarom hebben velen van jullie vele jaren en lange tijd geen partners of relaties gehad. Wanneer jullie het volgende jaar 2009 binnengaan, zullen jullie ondervinden dat deze partnerschappen naar je toe gebracht en voor je gecreŽerd zullen worden. Je zult niet veel moeten doen, je hoeft niet naar buiten gaan om ze te zoeken. Vele van deze partners zullen naar je toe gebracht worden zodat je je met ze kunt verenigen. Deze nieuwe partnerschappen hebben geen karma dus zullen de verbindingen anders zijn. De aantrekking zal op een ander niveau gebeuren en de Hartchakra-activering zal ook een centraal deel zijn van deze nieuwe Goddelijke partnerschappen. Ze zullen datgene voor jullie zijn wat je je herinnert van het begin van je leven toen je je afsplitste van je Tweelingvlam, je andere energie, om je hier bij de energie van polariteit te voegen. Velen zullen een gevoel van thuiskomen hebben. Dit hele proces van ascensie zal je een gevoel van thuiskomen geven, een herverbinding, van te weten waar je thuis hoort en de Vreugde te vinden die je zolang ontgaan is.

Een van de laatste kwesties waar jullie een antwoord op vroegen gaat over vechten. Vechten voor je jezelf, voor je emotionele en spirituele overleving, wat velen van jullie gedaan hebben. De uitdagende energieŽn om je heen hoeven niet langer uitgedaagd te worden. De mensen die jullie willen uitdagen zijn eigenlijk gewend om met je te vechten en aan je energie te trekken. Het is jullie keuze. Jullie zijn allen bekrachtigd en hebben een nieuwe verbinding met je Kracht gekregen. Dit is een tijd om te kiezen, niet van karma of lotsbestemming waar de keuze voor je leven berustte op het helen van je karma en het afwerken van bepaalde lessen en specifieke cycli in je leven. Nu is de tijd om te kiezen voor de dingen die je in je leven wilt. Manifesteer het leven dat je wilt. Manifesteer uit de wonderen die je wilt creŽren. Manifesteer vanuit de verlangens uit je hart. Geen verlangen is te groot of te klein. Elke van jullie individuele verlangens is uniek aan je.

Beschouw de volgende periode tot de volgende de 11:11 als een tijd van vernieuwing, wedergeboorte en ascensie voor de planeet. Gebruik deze krachtige tijd om te beslissen wat in je leven je wilt, om je eigen ascensie te creŽren op de manier hoe jullie het willen. Herinner je eraan dat het Universum met jullie samenwerkt en jullie medescheppers zijn. Er is niets krachtiger dan jullie. Het zal jullie je hartverlangens brengen en helpen om alles te manifesteren wat je voor jezelf wenst. Doe het krachtig en weet dat jullie eindeloos geliefd worden.

Er is geen grotere kracht in het Universum dan een ieder van jullie. De volgende fase van de ascensie van de Aarde is met jullie. Dit is jullie thuis. Dit is de energie die jullie creŽren. Wanneer jullie samenwerken om dit proces te creŽren, creŽren jullie een kracht van licht en verandering die krachtiger is dan eender wat in het Universum. Dit is jullie tijd om te stralen als Lichtwerkers. Dit is jullie beloning. Dit is de tijd om erkenning te nemen voor al het werk dat jullie gedaan hebben en om een Aarde te creŽren die Verbonden, Vredevol, een energie van Onvoorwaardelijke Liefde heeft en vol van Vreugde is voor jullie allen.

- Vertaling: Ulla Mertens -
  Vertaling van de live-channelling op 11 november 2008

   http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


   Klik Hier voor Uriel Heals (engels)