Allerlei

We houden elk   e e n   letter van de naam van God vast

door Gillian MacBeth-Louthan

Alles in onze levens vraagt onze onverdeelde aandacht, onze gebeden, onze tijd, en onze energie. Gewoon door de straat rijden kan uitputtend zijn aangezien de toevloed van alle gecodeerde informatie en tekens aankomt als een stier die door een porseleinwinkel dendert. Onze grote verwachtingen verpletterend, van wat wij van de nieuwe dag verwachtten.

Alles wat wij zien, van de kentekenplaat op de auto voor ons tot de tekens in de Hemel, heeft een verborgen boodschap voor ons. Je weet dat het een boodschap is, je ziet dat het een boodschap is, maar die boodschap interpreteren kan erg moeilijk en verwarrend zijn. We trachten voortdurend om alles en iedereen te interpreteren. Buitenwaarts kijken is de enige manier waarop onze menselijke ogen kunnen zien daarom concentreren wij ons buitenwaarts en voorwaarts met een vleugje tunnelvisie.

Terwijl de verhoogde tekens voortduren schijnt de mogelijkheid om ze te begrijpen te verminderen. We zoeken in de boeken, het internet, de kranten en kijken naar een verbinding, een inzicht, een bevestiging, dat wat we voelen werkelijk is. Toch zijn de weinige mensen die deze boeken etc. geschreven hebben, net als wij op het eiland van "Stom en stommer" gestrand! De technologie neemt toe, de hemelse fenomenen stellen zich op, boodschappen komen uit elke bocht in het leven en we zijn allemaal bevoorraad met "ginkgo"(*) om ons te proberen herinneren "waar gaat het allemaal om?"

Het leven is zowel "Collectief" als Individueel. Een rode reuzenster en een witte dwergster die de tango doen. We leren door de ogen van het verleden te kijken en openen de ogen van de toekomst. We leren door het hart van de blinde te zien, en te horen door de stap van de kreupele zonder de fysieke les van elk te hoeven ondergaan. Het is dan dat we in een plaats van compassie en voltooiing zullen komen.

We lopen door elke dag heen en proberen onze handelingen te begrijpen, onze angsten, onze emoties, en onze menselijkheid. Elke situatie die wij onszelf schenken om van te leren is een "Persoonlijke Heilige Ervaring" tussen de Schepper en ons. Het moet erkend en omhelsd worden. Meestal wordt het niet begrepen op het moment van conceptie. Maar het innerlijk weten zal uiteindelijk geactiveerd worden en de volheid van het geschenk en het ware voordeel zal de volledige ontwikkeling bereiken en tenslotte geboren worden.

We houden ieder een letter van de naam van God vast. Samen vormen we woorden, waarheden en nieuwe vergelijkingen van begrip. Wanneer de letters van onze Ziel samenkomen om nieuwe waarheden te vormen, zullen we begeleid worden naar plaatsen van begrip en interpretatie die tot nu toe gesloten en verzegeld waren achter gesloten DNA.

Terwijl we onze dagelijkse levens ervaren, zien we elk een verschillend gekleurde vezel van het weven van het tapijt van God. Alle draden zijn verschillend, en toch verweven. Elke draad zal een andere ervaring hebben van ups en downs, en wat er tussen ligt. Geen twee draden zullen op dezelfde manier geweven of gebruikt worden. Waarbij een kunstwerk van schoonheid wordt gecreŽerd, zo enorm en verschillend, en toch volledig als "Eťn".

Breng niet al je tijd door en gebruik niet al je energie om te proberen de tekens van het leven te ontleden. Je kan makkelijk verdwaald raken in het doolhof van dit alles en dan bereik je nooit de kaas. Relax in je leven. Jullie zwemmen allemaal zo hard tegen de huidige gebeurtenissen in, jullie zijn uitgeput tegen het einde van de dag. Relax, laat je drijven, en weet gewoon, alles is goed en gaat volgens het Goddelijke plan.

Het is je intentie die de meeste kracht vasthoudt. De tijd om te handelen volgens deze intenties zal snel komen, laat ze zich tot dan ontwikkelen. Je kan gretig zijn om mais te planten omdat je de zaden hebt maar het seizoen staat op dit moment de groei nog niet toe. Timing is essentieel, seizoenen zijn belangrijk. Je kan het nu planten, maar het gewas van je keuze zal niet hartelijk en vruchtbaar zijn en zal geen zoete vruchten dragen. Stop ermee je toekomst te saboteren door niet in jezelf te geloven op dit huidig moment van je goddelijke recht. Alles loopt volgens het goddelijke quantumplan.
Wat je ervaring ook is, het is Goddelijk getimed, niet meer en niet minder.

Vertaald door Iris Oldersma - New World Spirit1


(*Ginkgo biloba is een boom in de plantenfamilie Ginkgoaceae, en wordt ook wel ginkgo, Japanse notenboom, Japanse tempelboom of Chinese tempelboom genoemd. Deze boom is een levend fossiel, nagenoeg onveranderd sinds de tijd van de dinosauriŽrs. Al duizenden jaren worden in China de zaden van de ginkgo gebruikt bij ademhalingsproblemen, blaas-en nierproblemen, spijsverteringsproblemen, gehoorverlies en andere kwalen. De bladeren worden onder andere gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren, bij ademhalingsproblemen, gehoorverlies, geheugenverlies, huidziekten, en angst.
Meer info zie: Wikipedia)

Klik Hier voor The Quantum Awakening (engels)