Home

BerichtenDrunvalo Melchizedek

November 2010.

Interview met Drunvalo Melchizedek en Lilou Mace.

Drunvalo Melchizedek over ET's, Historische Universele Evolutie, Poolverschuiving en 2012 (Deel1)
(de tekst volgt de video)


Hallo Drunvalo.

Hallo Lilou. Een goede morgen uit Sedona, uit de Red Rocks en al het moois hier in Arizona. En jij bent in Frankrijk, juist?

Ja, ik ben momenteel in Frankrijk. Dankzij de technologie kunnen wij dit doen. Ik voel me gezegend om dit gesprek met jou te kunnen voeren en dit met zoveel mogelijk mensen op het internet te kunnen delen.

Veel mensen kijken uit naar de leringen die jij ons geeft, dus ben ik heel dankbaar. Ik wil het deze keer vooral over 2012 hebben, maar historisch gezien is het belangrijk om uitleg te geven over de evolutie van de mensheid, waar we nu staan en hoe jij het ziet. Ik wil het ook over de plasmawezens hebben.

Vertel ons iets over deze evolutie.

Ok, als je ergens teruggaat omstreeks 1890 reden we nog met paarden, wat op zich heel mooi is, maar men had geen idee over het begrip van het soort technologie en evolutie waar wij nu naartoe gaan.

Het idee of begrip van naar de maan te reizen of ruimteschepen naar Mars te sturen en de hele oppervlakte van Mars of Venus op de kaart te zetten, was zelfs geen science-fiction. Ze hádden dit begrip zelfs niet en dit was maar zo'n 100 jaar geleden.

Maar opeens begonnen de dingen te escaleren en snel te gaan. Als je teruggaat tot Tesla en het Montauk-experiment in 1941-1942, begon de mens technologieën te introduceren die men nooit of nimmer in overweging had genomen. Zij probeerden een slagschip onzichtbaar te maken, om het echt 4-dimensionaal te maken, en ze gebruikten daar buitenaardse technologie voor.

Ze vroegen Tesla waar hij het vandaan haalde en hij zei: “Ik krijg dit van buitenaardsen met wie ik spreek.” De buitenaardsen met wie hij sprak waren de eersten die aan ons voorgesteld werden. Het waren de Greys, de niet zo grote kleine mannetjes met een grijze huid en grote zwarte ogen. Ze gaven hem technologie, aan de regering, in ruil dat wij hen goedgezind zouden zijn. We hadden aanvankelijk een heel andere relatie met ze. Naarmate de tijd verstreek veranderde dat.

In 1945 ontstoken we de atoombom. Dit veranderde alles voor ons. Dit was technologie, maar het veranderde ons evolutionair patroon. Wat wij deden wat illegaal. Het was tegen de wet in alle Universa. Je kunt fusie gebruiken en atomen samenbrengen, maar je mag ze niet uiteenbreken, dat is onwettelijk, omdat alles onderling verbonden is en als je iets op een kleine schaal doet, zoals op atomair niveau, gaat het iets op een grote schaal beďnvloeden. In dit geval was dit de thuisbasis van de Greys.

Ze kwamen van Orion. Als je naar de middelste ster van de Oriongordel kijkt, bevindt zich vlak daarachter de Krabnevel, een exploderende nevel, het gebied waar de Greys vandaan kwamen en we hebben letterlijk een stuk of honderd van hun planeten vernietigd. Dus waren ze op zijn zachtst gezegd boos.

Ze kwamen hier via tijdreizen rond 1910 en gingen terug om de dingen te herstellen. Daarom probeerden ze ons te helpen met het Montauk-experiment. Maar toen de atoombom afging heeft dit iedereen in het universum wakkergeschud. In principe kwam de kosmische politie eraan.

In de zomer van 1946 bevonden er zich ruimteschepen boven elke militaire basis in Europa. Er waren misschien uitzonderingen, maar niet veel en ze zwermden overal. In 1947 waren ze over elke militaire basis in de Verenigde Staten en Japan.

Hoe weten we dit?

Ik kan het bewijzen. Het hoofd van het Blue Bird-project, het USAF-project, was kapitein Rupert. Ze spreken nooit over hem. Ze doen echt of hij nooit heeft bestaan, maar hij was van begin af aan de directeur, tot 4-5 jaar daarna. Daarvoor was hij het hoofd en de directeur van Project Grudge, wat zelfs nóg meer geheim was. Toen hij in 1951 of 1952 eruit stapte, schreef hij een boek voor de Amerikaanse bevolking dat “Het rapport over Vliegende Schotels” heette.

Hij gaf alle details van wat er zich gedurende deze 5 jaren afspeelde. Hij noemde namen en personen; generaals en comités die samenkwamen. Hij was degene die vertelde dat dit alles in 1946 in Europa en daarna in 1947 in de Verenigde Staten en Japan begon. Als iemand dit boek wil zien… O ja, toen hij vertrok besloot de luchtmacht dat dit geheim moest blijven. Toen hij dit boek publiceerde namen ze elk boek dat ze konden vinden in beslag. Hij stierf een jaar later, waarom we weten niet, maar hij leeft niet meer. Toen ik nog één kopie ervan vond, kostte het 50 cent, een klein boekje uit 1952. We hebben de auteursrechten verworven en lieten het weer afdrukken.

Ik heb het sinds lange tijd niet verkocht. Als iemand het wil hebben kan hij naar Drunvalo.net gaan en krijgt hij er een kopie van. Het is fantastisch. Er waren in 1947 42 000 waarnemingen en ze bestudeerden 750 buitensporige ervan zeer nauwgezet. Dit waren UFO-waarnemingen die direct boven onze militaire bases hingen, waar straaljagers vlak achter ze vlogen en de piloot ze op de radar zag langskomen. In deze gavallen zagen de generaals ze vanaf de grond langskomen. Het is geen vraag of het al dan niet gebeurde. Ze hadden 750 gevallen die zeker plaatsvonden en hij praatte hierover.

Waarom verontrust het de regering zo?

Tegen 1951-1952 besefte men dat dit een ernstig probleem was en dat ze niet zo goedaardig waren als ze aanvankelijk dachten. Eigenlijk waren ze niet goedaardig. Ze waren van plan om elke laatste persoon op aarde te elimineren en het was geen grap. Toen ze dit te weten kwamen haalden ze het gordijn neer om er zeker van te zijn dat niemand wist wat er aan de hand was.

Ze gingen verder met het oplossen van het probleem. Daarom begon men met Star Wars. Het ging niet om binnengekomen meteorieten etc, maar we hadden een hoek van 360 graden waar we hen de oorlog verklaarden. We moesten dit doen. Ze zijn lange tijd bang geweest en ze hadden er een goede reden voor. Dit is nu voorbij, het bestaat niet meer. We hebben al deze problemen opgelost en de Greys zijn momenteel zelfs niet meer op Aarde. Ze hebben ons verlaten.

De situatie met buitenaardsen is de laatste jaren dramatisch veranderd. Er is een nieuwe benadering die uiterst positief is. Wij denken dat enkel de Greys en de Reptielen en enkele andere rassen hier zijn en samenwerken, maar omwille van hetgeen er gaande is en onze evolutie, moet ik hier even op ingaan…

Het is zo moeilijk te geloven, maar er zijn nu 250 000 soorten verschillende levensvormen uit andere plaatsen die zich momenteel op een hoger 4-dimensionaal niveau bevinden. Ze houden ons nauwgezet in de gaten en deze volkeren houden van ons, ze willen ons geen pijn doen. Ze proberen ons te helpen en het is een heel andere situatie. De meeste mensen in de wereld en zelfs buitenaardse volkeren begrijpen niet wat er nu gaande is. Later in dit programma zal ik het over een van deze rassen hebben die ontzettend veel van ons houden en ons echt willen helpen. En wanneer je dit begrijpt doet het je beter voelen. Hoe doet je beter voelen over het leven.

Hoe is het de laatste 2 decennia geëvolueerd?

Het is altijd blijven doorgaan en in 1995 moesten ze vertrekken. Het is een lang verhaal waarom, maar we hebben ze gedwongen. Het was niet militair, het was maar één vrouwelijke persoon die ze overwon. Het is fantastisch. Het zijn verhalen waarop ik nu niet kan ingaan omdat het te ingewikkeld is en het verwijdert ons van het grotere beeld.

Mogen we ook niet weten wie het is?

We kunnen niet zeggen wie het is omdat het leven van deze persoon niet veilig zou zijn. Het is een inheemse vrouw uit Peru. Dat is alles wat ik er nu over kan zeggen.

Het evolutionaire aspect brengt nu de aandacht van leven van overal naar hier. We weten niet hoe snel we evolueren. Er heeft iets plaatsgevonden. Al deze snelle gebeurtenissen en veranderingen die in ons leven plaatsvinden, gemengd met technologie… Er is vooral iets aan de hand met de zon. Het gebeurt slecht één keer in het leven van een ster. Alle zonnen en sterren beginnen als waterstofzonnen en het duurt een lange tijd, in dit geval 5 miljard jaar of meer, om voldoende helium op te bouwen om aan de volgende fase te beginnen.

Het licht van de zon wordt tot stand gebracht door 2 heliumatomen die samenkomen en helium vormen. Alles wat tot nu toe op aarde is geëvolueerd, is rechtstreeks geëvolueerd door dit waterstoflicht dat naar de aarde komt. Je kunt met om het even welke wetenschapper spreken en hij zal je vertellen dat alle leven hier op aarde van de zon komt, niet van de aarde. Wat uit het licht en de straling van de zon komt, doet ons evolueren. Wanneer het licht verandert is dat belangrijk, en verandert het onze evolutie voor altijd.

We zijn nu op een punt aanbeland waar het heliumniveau van de zon zo hoog is dat er 3 heliumatomen samenkomen die koolstof vormen en een nieuw soort licht op aarde ontwikkelen. Bill Labs erkende dit op 7 augustus 1972 toen zich de eerste heliumontploffing op de zon voordeed. Zij waren hierover verwonderd. Ze namen er een foto van en zeiden dat dit waarschijnlijk een van de grootste momenten op aarde was. En we gingen gewoon verder alsof er niets aan de hand was. Vlak daarvoor vond in de jaren '60 de revolutie plaats, omdat het heliumlicht hen begon te veranderen, maar het vond zijn hoogtepunt op 7 augustus 1972. Daarna zijn we nooit meer hetzelfde geweest.

Om een bepaalde reden, het zou nog een uur in beslag nemen om dit uit te leggen, werd onze evolutie naar een ander niveau gekatapulteerd. Het is iets wat de rest van het Universum nooit eerder heeft gezien. Ze kunnen het zelfs niet geloven. Het is alsof er een kleine baby geboren is die na 15 minuten een volwassene is. Hoe kan dit? Dus is de snelheid van de evolutie waar de mensheid nu doorheen gaat verbluffend voor iedereen die ernaar kijkt.

Wij weten het niet omdat wij er middenin zitten, en niet erbuiten. Dus weten we niet dat we zo snel evolueren. Dit is niet normaal en nooit eerder gezien sinds de creatie van dit Universum. Daarom zijn deze 250 000 en misschien zelfs 300 000 culturen hier. Ze zijn hier niet voor de atoombommen of iets waar de Greys bij betrokken waren. Het kon hun niets schelen. Ze zijn geďnteresseerd in onze evolutie, omdat wanneer wij aan dit huidige tempo op ons evolutionair pad verdergaan, we invloed zullen hebben op de evolutie van het hele Universum en zij weten dit. Ze weten dat het hen zal beďnvloeden en daarom kijken ze van zo dichtbij naar ons.

Wat zijn de verschillende elementen of dingen die binnen onszelf evolueren?

Het begint met de technologie. We denken dat we het grootste zijn dat ooit op het aardoppervlak heeft rondgelopen wanneer we verwijzen naar onze technologie en onze mentale vermogens. We zeggen: “Kijk, niemand heeft dit ooit eerder gedaan.” In feite hebben levensvormen dit vele malen gedaan, we weten het gewoon niet, maar niet op deze manier. Deze evolutionaire verandering begint met technologie. Zij voeden ons hiermee. We worden letterlijk gevoed met deze technologie, maar we zullen heel spoedig bij dit punt aanbelanden en zij weten dit.

De Maya's zeggen dat het in 2012 gebeurt, het kan zelfs vandaag gebeuren, omdat dit het tijdkader rond 2012 is. Het is niet 12 december 2012, het gaat van 24 oktober 2007 tot ongeveer november/december 2015, waar de gebeurtenissen waarover de Maya's spreken op elk moment in dit tijdkader kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat het ook vandaag kan plaatsvinden.

We kijken naar verschillende dingen waaronder de technologie die de factor is die ons helpt evolueren, maar ik zou ook willen weten wat de verschillende dingen zijn die binnen in ons evolueren. Onze DNA, onze frequentie, onze vibratie, onze vermogens etc.

Het aspect van de technologie is een inleiding. Wij denken dat het doel zelf, waar we allerlei fantastische dingen kunnen doen met technologie, het einde ervan is. Vanuit het standpunt van een hoger wezen is het zoals de kip en het uitbrekende ei. Welke technologie er ook op deze niveaus verschijnt, weet dat dit ras zeer snel evalueert. Er zal nu een dag komen, het kan elke dag zijn, waar we zullen beseffen dat we deze technologie niet meer zullen nodig hebben.

We kunnen om het even wat zonder elektronica, gewoon door een menselijk lichaam te hebben. Alles wat de technologie tot nu toe heeft gedaan. We kunnen dingen doen die we ons tot nu toe niet konden voorstellen en we zullen dit doen. Alle leven wacht er nu op dat wij dit gaan doen. En we staan op de drempel van dit niveau van bestaan.

Er vinden veranderingen plaats in ons DNA. Enkele veranderingen die door verschillende leermeesters over de hele wereld onderwezen worden, gelden volgens mij niet en sommige wel. Het idee dat we van 2 DNA strengen naar 12 gaan, is eerst en vooral fysiek niet mogelijk. Het DNA is gebaseerd op de relatie van de dodecahedron en icosahedron. En als je ernaar kijkt is het een pentagon die naar beneden wijst en de andere die naar boven wijst. Er zijn 10 mogelijke kanalen, geen 12. Er is nooit eerder op aarde een persoon gezien waar 10 kanalen binnenkwamen.

Men heeft echter wel veranderingen in de codons gezien. Er zijn 64 codons in ons DNA en wij draaien op 20-22 ervan. Men heeft ontdekt dat er bij kinderen 6 codons meer geactiveerd zijn en deze kinderen kiezen 2 van de 6. Dit is belangrijk en we weten nog niet wat het betekent. De NASA onderzoekt dit diepgaand en tracht te begrijpen wat het betekent, omdat dit de kinderen met ADD en ADHD zijn die extreem met hun rechter hersenhelft werken. Ze raken niet door de school, ze zijn niet logisch…

Wat men de Indigo of Kristalkinderen noemt?

Indigo kinderen, Kristalkinderen, deze kinderen zijn geniaal op 1 of 2 niveaus, maar ze hebben het moeilijk om door de school te geraken. Ze krijgen of wel tienen of nullen. Ze krijgen de dingen blijkbaar niet gemakkelijk in het midden. De wetenschap bestudeert hen nu en probeert te begrijpen wie deze nieuwe mensen zijn.

En niet alleen dat. Ze hebben een nieuwe maag en een nieuwe lever. Ze hebben duidelijk ook nieuw fysiologisch DNA. We weten nog niet wat het is of ik heb er nog geen rapport over gezien. Maar ze weten dat ze dit hebben.

Hoe staat het met ons en andere mensen op de planeet? Verandert en evolueert hun DNA ook ongeacht hun ontwaken en heeft het hier verband mee?

Op een puur wetenschappelijk niveau weten we het nog niet. We zien dat mensen in bepaalde gebieden sneller veranderen en evolueren dan anderen in andere gebieden, maar wetenschappelijk gezien is dit een snelbewegende situatie. Er zijn niet veel onderzoekers en de meesten zijn van de regering en zij zwijgen.

Hoe zie jij het dan?

We zijn aan het evolueren en gedurende de hele 47 jaar dat ik het menselijk bewustzijn bestudeerde, niet het schoolse... Ik ging naar school en studeerde af in fysica, wiskunde en wetenschappen, maar ik bestudeerde de oude meesters van overal ter wereld, verschillende vormen van meditatie… Ik heb bij 70-72 verschillende leermeesters van alles gestudeerd wat je je maar kunt inbeelden, van Hindoe, Tibetaans, Soefi, wichelen enzovoort. En nu ik ernaar terugkijk, en dat houdt ook de inheemse stammen in de wereld in met hun perceptie van het leven, veranderen wij dramatisch.

Als wij het 10 jaar geleden over dit onderwerp gehad zouden hebben, zou het kunnen dat er niemand opdaagde om te luisteren. Ze dagen op en luisteren omdat er binnen hen dingen gaande zijn, dat ze plots beginnen te beseffen dat er zich iets binnen hen beweegt en niet alleen in de wereld. Ze waren zich er niet eerder van bewust en 20 jaar geleden al helemaal niet, onmogelijk.

We worden een heel andere menselijke soort. Ik heb pas een video gemaakt, “De geboorte van een Nieuwe Mensheid” genaamd, het loopt op You Tube en ik verkoop het ook op DVD. Dat was een buitengewone gebeurtenis die plaatsvond. 13 000 jaar van menselijke samenwerking om een elektromagnetisch veld boven de aarde te creëren dat van nature geometrisch is en de hele planeet omringt en dat zowel door NASA als Rusland volledig in kaart is gebracht. Dit is nodig zodat wij van het normale aardse menselijk bewustzijn naar een nieuwe vorm van bewustzijn gaan, ik weet niet hoe je het noemen wilt. Sommigen noemen dit het Christusbewustzijn en anderen Eenheidsbewustzijn...

En wat van hartsbewustzijn?

Hartbewustzijn zou beter zijn, omdat dit bewustzijn eerder gebaseerd is op de waarneming van het hart dan op het brein. Het staat buiten wat we nu zijn. Het is iets waar we nu pas naar evolueren. Er zijn maar weinig mensen op de wereld die dit begrijpen. Er zijn ook nog andere kinderen buiten de Indigo- of Kristalkinderen, ik noem ze bovennatuurlijke kinderen. Bovennatuurlijk wijst erop dat het een hersenfunctie is, maar zo doen ze het niet. Ze doen het vanuit hun hart en met de verbinding met de rasters rond de aarde. Zij kunnen alles. Als je naar het wetenschappelijk onderzoek kijkt en wat deze kinderen doen, lijkt het onmogelijk en voorbij alles wat we ooit eerder hebben gezien.

De Chinezen hebben aan alle belangrijke natuurmagazines en wetenschappelijke nieuwsberichten wetenschappelijk gerapporteerd dat deze kinderen letterlijk door vaste muren liepen. Dit is geen grap. Ze waren in staat om dingen te doen, waar ze bijvoorbeeld naar een petriplaatje met DNA keken en het DNA veranderden door er gewoon naar te kijken. En zo gaat het maar verder. Dit wordt alles wetenschappelijk bericht. De wereld weet niet wat ze ermee moet doen. Wetenschappelijk kan men zich niet voorstellen wat er gebeurt.

De rasters rondom de aarde zijn afgewerkt. Het heeft 13 000 jaar geduurd om deze rasters af te maken en ze zijn voltooid, af en levend en de Kundalini van de aarde, wat een ander diepgaand onderwerp is, is vanuit Tibet naar Chile verschoven en functioneert nu, en vanuit mijn standpunt zijn we klaar om te vertrekken. We staan nu op de startplaatsen en al wat we nodig hebben is groen licht en we kunnen vertrekken. We zitten perfect op tijdschema volgens de Maya's, Hopi's, Zoeloes, Waitaha, Kogi, Arhuacos en andere stammen over de heel de wereld, en zij zijn hier allemaal in verwikkeld. We zijn klaar om op een avontuur te gaan waar de mensheid nog nooit eerder is geweest. Het is spannend…

Gebeurt het voor jouw op dezelfde snelheid, hetzelfde niveau en dezelfde timing of zijn er verschillende golven op de planeet...?

Er zijn mensen die vooropgaan. De Verrezen Meesters, mensen van overal ter wereld die geëvolueerd zijn. Het zijn menselijke wezens maar ze zijn geëvolueerd, ze zijn onsterfelijk.

Is dit hetzelfde als een avatar?

Een avatar is iemand die naar de aarde komt om de mensheid te veranderen. Dit zijn wezens die verder dan dat zijn gegaan. Iemand zoals Jezus zou een avatar zijn, iemand die probeerde om alles te veranderen. Dit zijn mensen die niets probeerden te veranderen. Ze deden het gewoon en gingen verder. Ze zijn hier nauw bij betrokken. Zonder hen zouden we het niet gehaald hebben. Ze zijn het hoogste niveau van de mensheid.

Maar nu zijn er veel andere mensen hier op aarde, minstens 1 miljoen of meer, die op bepaalde niveaus snel veranderen, ze zijn niet meer menselijk. Ze kunnen dingen doen en functioneren op een niveau dat wij niet als menselijk vermogen zouden beschouwen. Ze gaan elke dag steeds verder omhoog. Ik bestudeer deze mensen. Elke 3 weken ga ik ergens in de wereld. Ik doe dit al 27 jaar, 280 keer rond de wereld. Ik ga er naartoe en studeer met mensen op verschillende plaatsen, Rusland, China of Japan en het gebeurt echt, maar in kleine aantallen. Er komt spoedig een tijd dat de hele mensheid samenkomt en op een manier verschuift die we ons niet konden voorstellen en dat dit zelfs mogelijk was.

Is het mogelijk dat dit ons ontgaat?

O ja…neen, je zult niet kunnen zeggen “gebeurt dit echt of niet?'. Er zal geen enkele twijfel zijn. Er zullen heel wat grootse dingen gebeuren en ze maken deel uit van deze sprong in bewustzijn. Net zoals bij de geboorte van een baby in deze werkelijkheid is het een grote aangelegenheid voor deze baby en de moeder, en degenen om hen heen. Wanneer wij geboorte geven aan dit nieuwe niveau van bewustzijn, gaat het ook voor ons een grote aangelegenheid zijn. Je zult je niet afvragen of het wel of niet plaatsvindt.

Zelfs voor mensen die niet in dit onderwerp geďnteresseerd zijn?

Het maakt geen verschil of ze erin geloven of niet, of dat het hen interesseert. Het zal plaatsvinden of ze het leuk vinden of niet. Het is al bezig.

Wat zijn de voortekenen wanneer dit zal plaatsvinden? Weten we dit?

Een van deze voortekenen werd door de Maya's voorspeld en zij voorspellen een fysieke poolverschuiving. De aardas zal zich letterlijk naar een nieuwe locatie verplaatsen. Dit zou beslist de aandacht trekken van élk levend wezen op aarde, niet enkel van de mens. Het zal enorm zijn.

Er zijn heel wat mensen die erover speculeren wat dit kan betekenen. De film 2012 wilde een wetenschappelijk idee geven van welk soort niveau dit zou kunnen zijn en zoals je ziet is dat geen kleinigheid, het is groots. Zal iedereen het halen, de hele mensheid en élke persoon? Waarschijnlijk niet. Zal de mensheid dit overleven, mijn antwoord is absoluut “ja”. We hebben het reeds gehaald. Eens het raster om de aarde voltooid is, overleeft het leven dit nadien altijd. Het is een ander lang verhaal, maar ik weet uit het diepst in mijn hart dat we het gehaald hebben.

Er was hiervoor al buitenaards leven naartoe gekomen, naast de andere soorten waarvan de meeste mensen zich bewust zijn. Er zijn andere soorten waarvan we ons niet bewust waren die om ons geven, die niet gedacht hadden dat we het tot dit niveau zouden halen. Maar we hebben je gehaald en de komende 2–3 jaar zul je een transformatie zien. De dingen die gaan gebeuren zullen ongelooflijk zijn.

Is er een duistere tijd voor dit alles plaatsvindt? Is er een toename van duisternis waar we eerst doorheen moeten?

Ja, en de wetenschap ziet dit nu gebeuren. Wat er wetenschappelijk moet gebeuren… de mensen die deze dingen bestuderen… Wanneer er een poolverschuiving plaatsvindt, komt er altijd eerst een magnetische poolverschuiving en daar gaan we nu doorheen.

De wereldwetenschappers hebben in 2003 een programma van een uur op Nova gemaakt en ze vertelden over de veranderingen in het magnetische veld, hoe 2000 jaar geleden het magnetisch veld dramatisch afnam en 500 jaar geleden het echt begon af te nemen en te verzwakken. Rond 40 jaar geleden begonnen de afwijkingen overal op aarde plaats te vinden. Het was zo erg dat ze 20 jaar geleden de magnetische kaarten van de luchthavens overal ter wereld moesten veranderen omdat ze niet meer goed waren.

Nu is het zo erg dat men moet zoeken waar de magnetische polen zich bevinden op het moment dat het vliegtuig eraan komt, om zeker te zijn dat het niet ergens in het veld maar op het beton landt. De magnetische velden worden dus zwakker.

In 2003 hebben legden ze een verklaring voor de wereld af waarin ze zeiden… het zit namelijk zo: Er zijn magnetische lijnen die uit de Zuidpool komen. Ze komen eruit en gaan rond de aardbol en dan naar binnen in de Noordpool. Vervolgens komen ze weer uit de Zuidpool.

Nu worden er op de Zuidpool grote gebieden gevormd waar ze naar buiten komen, zich omdraaien en weer naar binnen gaan, wat het veld zwakker maakt. Er zijn gebieden waar gaten zich vermeerderen en steeds groter worden. In 2003 zeiden ze: “Omwille van wat we hier zien, geloven we dat er een verschuiving van de Noord- en Zuidpool komt.” Het Noorden zal het Zuiden worden en andersom, en de pool zal van locatie veranderen. Ze geloven dat dit ergens binnen de 25 jaar zal plaatsvinden.

Ongeveer 18 maanden geleden namen ze niet eens de moeite om een film te maken. Ze gingen rechtstreeks op het internet en hadden 11 dagen de tijd om te praten alvorens de regering hen afsloot. Maar ze zeiden dat het veel erger was en sneller ging dan ze voor mogelijk gehouden hadden. Nu denken ze dat die 25 jaar veel dichterbij is.

Zo'n 9 maand geleden kwamen ze weer naar buiten en werden na 5 dagen afgesloten. Ze zeiden dat ze niet konden geloven wat er gaande was. Het gaat zo snel en de gaten aan de polen worden zo groot dat ze geloven dat het letterlijk elke dag kan gebeuren.

Wanneer de magnetische polen op de aarde verschuiven is dit verbluffend omdat het zeer snel gebeurt en ze gewoon verdwijnen. Wanneer ze gaan verdwijnen zal de mensen een beetje aan het bestuderen moeten zetten, want het is groots. Na 14 dagen en volgens sommige wetenschappelijke cirkels 21 dagen, maar het draait ergens rond 2-3 weken, gebeuren er verschillende dingen:

Een ervan is dat het geheugen van de mensheid zal uitgewist worden. Dit weten we van Rusland toen zij voor het eerst de ruimte ingingen. De astronaut verloor na 2 weken zijn volledig geheugen. Hij kende zijn naam niet meer of waar al die knoppen voor dienden. Hij wist niets meer en ze hebben hem moeten terughalen. Nu hebben ze verklaard dat hij waanzinnig en ongeneeslijk is, en zijn geheugen verdwenen is. Hetzelfde gebeurde met een andere persoon die er naartoe werd gebracht en toen besefte men dat het de ruimte was. In de ruimte zijn de magnetische velden zo zwak dat ze niet kunnen doen wat ze met het menselijk lichaam zouden moeten doen.

Ons lichaam is van nature magnetisch en wordt op de plaats gehouden door het zwakke magnetische veld dat door ons lichaam beweegt. Nu bevestigen de astronauten in Rusland en de VS en overal een klein apparaatje aan hun riem die het magnetisch veld benadert en dat verhindert dat hun geheugen wordt uitgewist. Dit is belangrijk. We weten niet hoe de regeringen hiermee zullen omgaan, ze kennen het probleem.

Als je het bewustzijn bestudeert, is er iets dat men Merkaba noemt, een intern magnetisch veld dat zich rond het lichaam bevindt. Het is ongeveer 17 m tot 19 m breed en omringt het hele lichaam. Eens dit veld door meditatie geactiveerd wordt, benadert dit het magnetisch veld van de aarde en als je een van die mensen bent, zal je geheugen niet uitgewist worden. Dit is volgens mij een van de meest ernstige dingen op het moment die de regeringen proberen aan te pakken. Ze weten niet hoe ze dit moeten doen.

Wat er verder gebeurt, is dat de aardkorst… Men wist lange tijd niet hoe een poolverschuiving kon gebeuren, het leek niet logisch. De aarde is een grote gyroscoop die met een ongelooflijke massa roteert. Als je de aarde gewoon naar de nieuwe as zou verschuiven, zou de hoeveelheid kracht en energie die je nodig hebt zó groot zijn, dat we ons niet kunnen voorstellen hoe de aarde op een natuurlijke manier uit zijn as getild kan worden. Er zou een maan om de aarde nodig zijn om dit soort kracht op te wekken ook al weten we dat de polen op de aarde voortdurend verschuiven.

Ik heb persoonlijk 215 miljoen jaar bestudeerd en we hebben het in die tijd verschillende 100 keer gedaan. Nu gaat men 415 miljoen jaar terug en onze assen zijn al vele malen verschoven. Ze zijn 13 000 jaar en 26 000 jaar geleden verschoven. En nu, 13 000 jaar later, precies op 12 december 2012, verwachten we wetenschappelijk dat de polen gaan verschuiven omdat ze in vlagen komen. Wanneer je het ziet gebeuren zie je niet enkel 1 poolverschuiving maar 10, 11, 12 op een rij. We hebben er pas 2 na elkaar gehad, dus zou je een poolverschuiving verwachten, maar we weten niet hoe.

In 1985 heeft men de ontdekking van een wetenschapper gevonden en geaccepteerd. De aardkorst is een dun eierschaaloppervlak en wordt daaronder omgeven door lava. Daartussen bevindt zich een gesteente dat de korst aan de lava vasthoudt. Dit is overal hetzelfde over heel de aarde. Het gesteente houdt het zo vast tot het magnetisch veld naar nul gaat.

Na 14-21 dagen wordt dit gesteente vloeibaar en kan het aardoppervlak naar willekeur ronddrijven. De aarde kan blijven draaien, daar verandert niets aan, maar het aardoppervlak kan verschuiven. Men denkt dat de ijskappen aan de Zuidpool in verhouding tot de rotatie van de aarde uit het middelpunt zijn, en wanneer de aarde vrij kan bewegen het ijs in de rotatie van de aarde zal verschuiven en de korst naar een nieuwe Noord- en Zuidpool zal verplaatsen. Men is hier vrijwel van overtuigd. Men is er in feite achtergekomen waar deze Noordpool gaat komen, wat 17° naar Rusland is.

Edgar Cayce, een beroemde wetenschapper uit 1920-1950, voorspelde in de jaren '20 dat er deze keer een poolverschuiving zou zijn. Hij voorspelde dat het 16° naar Rusland zou zijn. Dus komen de mediums en wetenschappers overeen dat dit waarschijnlijk zal plaatsvinden.

(wordt vervolgd)

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age
Origineel artikel te vinden op http://www.youtube.com/watch?v=rRaRBryUMV8
Dit artikel mag in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.