Maandelijkse Boodschappen
Home

BerichtenDrunvalo Melchizedek

De Geboorte van een Nieuwe Mensheid (26 mei)


In de volgende uitzending gaan we het oude Atlantis binnen, omdat ons verhaal hier begint. En het is iets wat simpelweg gedaan moet worden, omdat dit precies is waar onze hedendaagse problemen zijn ontstaan.

Lang geleden, ongeveer 13.000 jaar terug, vielen de menselijke ‘grids’ van bewustzijn omver en de mensheid begon haar hogere bewustzijn te verliezen.

Het wordt in de Bijbel ‘de Val’ genoemd. Iets moest er gedaan worden of de mensheid zou op hetzelfde niveau blijven staan als het dierenrijk.

Maar terwijl de Aardas naar een nieuw punt verschoof en Atlantis naar de oceaanbodem zonk, en de Maya, Kogi en Arjarcos in hun boten naar nieuw land voeren, begon de mensheid ook te zinken tot onder het niveau van bewustzijn wat ooit was bereikt. Mannen en vrouwen die verder ontwikkeld waren dan wij nu, veranderden in rap tempo in harige barbaren zonder zelfs maar de kennis om vuur te maken. Hun Mer-Ka-Ba velden, oftewel hun lichtlichamen, waren uitgeschakeld waardoor ze werden blootgesteld aan de effecten van het Aardmagnetisch veld wat ook uitgeschakeld was. De herinneringen van de mensheid werden uitgewist.

Op een plaats hier ver vandaag werd een beslissing gemaakt en een globaal project werd gestart op Aarde om de mensen weer terug te brengen naar hun vertrouwde bewustzijnsniveaus, maar het zou 13.000 jaar duren tot het punt waar we nu staan. En waar het Leven zich maar al te goed van bewust is, is dat het redden van een ras van wezens op deze manier niet altijd garant staat voor succes, maar deze keer wel.

Dit is het werkelijke verhaal over hoe bepaalde mensen die geen slachtoffer zijn geworden van ‘de Val’, naar voren zijn getreden en lang geleden begonnen zijn een enorm netwerk van lijnen op Aarde te ontwikkelen om een specifiek menselijk ‘grid’ van bewustzijn te creëren wat de Aarde omringd, zodat ooit de mensheid op de hogere bewustzijnsniveaus kon terugkeren die ver daarvoor waren bereikt.

Elke levensvorm op Aarde moet een ‘bewustzijnsgrid’ hebben dat de gehele Aarde omringd om te kunnen bestaan. Zonder deze ‘grids’, is er geen bewustzijn.

Wanneer je de wetenschap begrijpt die achter dit verhaal steekt, zal het je verbazen. En wanneer je de resultaten van dit 13.000-jaar durende experiment begrijpt, zul je gevuld zijn met vreugde. Omdat datgene wat gebeurd is niets anders is dan de Geboorte van een Nieuwe Mensheid. JIJ zult het zien, omdat jij het zult gaan beleven.

Voorbij 2012! Wij als menselijk ras beginnen nog maar net. Opnieuw.

Het is een eer voor mij om jullie dit wonderlijke nieuws te mogen brengen.

Vanuit mijn hart,

Drunvalo

DE GEBOORTE VAN EEN NIEUWE MENSHEID zal worden uitgezonden op 26 mei, 2010.

Meer informatie over de uitzending is verkrijgbaar op: Drunvalo.eso.tv

www.drunvalo.net

Zie ook: De Maya van de eeuwige tijd (video)

Bron: Niburu