Maandelijkse Boodschappen
Home

BerichtenHet begin van de Zevende Dag van de Galactische Onderwereld
31 Oktober 2010

Viering van het begin van de Zevende Dag van de Galactische Onderwereld, 3-7 november 2010

Door Carl Johan Calleman

De mensheid gaat door met het beklimmen van de kosmische piramide. De feitelijke Negende Golf van de Maya-kalender begint pas op 9 maart 2011, maar we beginnen haar al wel te voelen. Voor de negende golf en het negende bewustzijnsniveau dienen we de fundering van de achtste golf af te ronden zodat we iets hebben waar we op kunnen staan.

Het achtste bewustzijnsniveau van de kosmische piramide is datgene wat gedragen is door de golfbeweging van de Galactische Onderwereld en begon op 5 januari 1999. Alle negen golven zullen afgerond zijn op 28 oktober 2011.

Wanneer de 13e energie, oftewel de zevende dag, van de Galactische Onderwereld begint op 3 november 2010, kunnen we zeggen dat de specifieke op de Aarde geprojecteerde Yin/Yang-polariteit wordt vergrendeld en niet meer wordt opgevolgd door een nacht in deze Onderwereld.

Mijns inziens is het belangrijk om te realiseren dat het bewustzijnsveld met elke achtereenvolgende golf anders is en derhalve hebben ze een specifieke invloed op het menselijk bewustzijn. Om hier een beter beeld van te krijgen kunnen we kijken naar figuur 1. In deze figuur zien we dat de achtste golf de mensheid een filter schenkt die de rechter hersenhelft stimuleert, terwijl de negende golf, die begint op 9 maart 2011, dient om eenheidsbewustzijn te creŽn (afwezigheid van filters ter verduistering). De aard van het bewustzijn wat wordt meegebracht door de achtste en negende golven is verschillend alsmede de ceremoniŽn en spirituele processen waarin we kunnen participeren om onszelf uit te lijnen met deze polariteiten.


Wat dit vervolgens inhoudt is dat we na deze uitlijning en de viering tijdens het weekend van 6 en 7 november (wat na de verschuiving komt) een wereld binnentreden waarin de vrouwelijke energie, de intuÔtie en het oostelijk halfrond gaan domineren, omdat deze aspecten allen zijn gerelateerd aan de verlichting van de rechter hersenhelft. Zoals we kunnen zien in de figuur is dit niet geheel het geval omdat de wereld zo'n 5.100 jaar lang is gedomineerd door het bewustzijn van de zesde golf waarin het licht werd gebundeld in de linker hersenhelft waardoor de ratio, de mannelijke energie en het westelijk halfrond domineerden.

Dit is het platform waar we vandaag de dag allen op staan. Dus wanneer de zevende dag van de Galactische Onderwereld wordt geactiveerd komen we eindelijk uit bij een punt waarop het tijd is om het einde van de dominantie van de ratio, de mannelijke energie en het westen te vieren en is het voorts zaak een balans te creŽren tussen de diverse aspecten van het menselijk bewustzijn door het contact tussen de linker en de rechter hersenhelft te herstellen.

Het lijkt erop dat het weekend van 6 en 7 november 2010 een perfect moment is om ceremoniŽn te starten die erop gericht zijn om deze balans te recreŽren, te vieren en jezelf hiermee uit te lijnen. Deze balans vindt op een kosmische schaal plaats en wacht tot we haar downloaden.

Dit specifieke weekend voeren Don Alejandro en Boeddhistisch spiritueel leider eerwaarde Seiyu Kiriyama een Maya/Boeddhistische Vuurceremonie uit, die we allen kunnen zien als het uitbalanceren van de energieŽn van het Westen en het Oosten.

Ik voel dat deze energieŽn ook een uitgelezen mogelijkheid bieden aan hen die willen cocreŽren in dit goddelijke proces van creatie en op deze wijze balans kunnen aanbrengen wat gelijk betekenis heeft in onze individuele levens. Dit kan al door ceremoniŽn uit te voeren met als thema de terugkeer van het vrouwelijke en intuÔtieve in ons allen zodat de menselijke expressie als gelijk wordt gezien en een gelijke plaats heeft in de menselijke beschavingen.

Zo voor het begin van de Zevende Dag van de Galactische Onderwereld en het aansluitende weekend van 6 en 7 november zou ik elk mens willen aanmoedigen deel te nemen in dit proces van uitbalancering om zo de terugkeer van het goddelijk vrouwelijke aspect in hun leven te vieren. Ik moedig een ieder aan om creatief te zijn in het ontwikkelen van ceremoniŽn en processen die erop gericht zijn om de manifestatie van deze verschuiving te cocreŽren op een zo constructief en positief mogelijke manier.

Het is niet uitgesloten dat we enig serieus spiritueel werk moeten verrichten in onszelf om deze balans te bereiken. Ook vergeving is van groot belang om het laatste dominante paradigma achter je te laten. Om je hierin te ondersteunen zijn de volgende Facebook-pagina en website opgericht. We zien steeds meer in dat we de komende verschuivingen samen dienen te cocreŽren en dat ze niet automatisch plaatsvinden. Ik ben ook steeds meer van mening dat het nodig is dat we de de transformaties en ceremoniŽn niet alleen van een afstand bekijken, maar dat we onszelf erbij betrekken.

Ik roep alle leden van het kosmische plan op deel te nemen aan de creatie van een uitgebalanceerd fundament op 6 en 7 november 2010. Vanuit dit fundament beginnen we snel toe te werken naar eenheidsbewustzijn wat gedragen wordt door de negende golf en gaat aanvangen op 9 maart 2011.

Bron: Calleman.com

Verwant artikel: The Beginning of the 7th Day of the Galactic Underworld (interviews with Carl Calleman)

Bron: Niburu