Maandelijkse Berichten

Home

Berichten


Het Grote Avontuur gaat Verder… het Geschenk van Dienstbaarheid… en Gelukkige Verjaardag aan onze Russische Baby

door Celia Fenn

Het is interessant om een channel te zijn, je wordt vaak verrast door wat er doorkomt, en natuurlijk ook wat er niet doorkomt. Soms vraag je iets en komt er niets, en soms vraag je en er komt heel wat meer dan je verwachtte. Dus, dit is wat ik onlangs doorkreeg van Aartsengel Michael toen ik hem over de Graal Codes vroeg en wat ze in deze tijd voor ons betekenen.

De activering van de Graal Codes binnen ons Lichtlichaam en ons fysiek DNA betekent dat we nu “bedraad” zijn om rechtstreeks Licht in Galactische impulsen van de Grote Centrale Zon of het Galactisch centrum te ontvangen!

Dit beantwoordde een vraag die ik al een tijdje had over de kracht van de energetische veranderingen die we sinds januari ervaren. Op mijn eigen persoonlijke “veranderingsmeter” op een schaal van 1 tot 10 zou ik zeggen dat het rond de 8 ligt… en dat is krachtig. Maar voorheen heb ik altijd opgemerkt dat de Zon bij deze energetische veranderingen betrokken was en het redelijk makkelijk was om de Zonne-uitbarstingen en Zonnevlekken in verband te brengen met energetische verschuivingen die zo krachtig waren als deze. Maar, de Zon is de laatste paar maanden heel stil geweest en we ervaren nog steeds enorme energetische verschuivingen. Dus komen de energietransmissies die we ontvangen rechtstreeks naar ons vanuit het Galactisch Centrum en niet via de Zon zoals voorheen.

Dit betekent dat de Graal Code activering ons in staat stelt om “onafhankelijke” ontvangers van de Galactische impulsen of Hartslagen te worden. We ontvangen nu elk individueel en als Groep rechtstreeks de informatiecodes voor verandering en evolutie van de Grote Centrale Zon.

Deze verschuiving werd mogelijk gemaakt door de komst van een Nieuwe groep Kristalkinderen op de planeet die gekend zijn als de “Smaragd Kinderen”. Deze kinderen dragen Kosmisch Bewustzijn en ze hebben het ons mogelijk gemaakt via het proces van “meeslepen” om de “Kosmische Modelvorm” binnen ons eigen Lichtlichaam te activeren. Dus nu omhelzen we in 2008 het volle Kosmisch Bewustzijn terwijl we ons in richting van de Brug van Licht van 2012 bewegen.

En om deze activering te vergezellen is er op dit moment een versnelling van de frequentie van de Aarde. Weer een recalibratie naar een Hoger Frequentieniveau, weer een beweging opwaarts op de Spiraal van Bewuste evolutie.

Je kunt dit gevoeld hebben als weer een toename in de “snelheid” van tijd, als uitputting, stress en depressie terwijl je fysiek lichaam zich probeert af te stemmen op deze nieuwe frequentie die met deze nieuwe cyclus van energie binnenkomt. Onthoud dat Aartsengel Michael ons in januari zei om ons evenwicht te bewaren… wel nu is de tijd om met dit evenwicht te werken en werkelijk een inspanning te doen om in je centrum te blijven. Natuurlijk helpt het feit dat het economisch systeem wankelt niet echt… wat een wilde rit en wat een avontuur! Voor degenen van jullie die dit stresserend vinden en zich moe voelen alsof je er niet mee kunt omgaan… zoek asjeblieft hulp. Het zal rustiger worden en je zult ok zijn, maar je moet je lichaam toestaan de vrede te verkrijgen die het nodig heeft om de recalibratie te maken. Als je gespannen, boos en gestresst bent zal je lichaam ermee worstelen om zich doorheen de weerstand te recalibreren. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om je te ontspannen, maar dat is het beste wat je nu kunt doen.

Volgens Aartsengel Michael versnelt de Aarde nu naar een nieuwe spiraal die met een “wormgat” in het Ruimte/Tijd Continuüm vergeleken kan worden… en de Aarde beweegt zich door een veld van hoog geladen en elektrische deeltjes die alles energetiseren naar hogere frequenties van licht. Wanneer we “door” dit wormgat heen zijn zullen we de veranderingen beginnen zien. Dit zullen cellulaire veranderingen zijn wanneer we bij een hoger niveau van onze evolutie uitkomen. Veel mensen hebben me geschreven om te zeggen dat ze het gevoel hebben dat er iets wonderbaarlijks om de hoek te wachten staat en Aartsengel Michael heeft dit gevoel bevestigd.

Verzorg je ondertussen goed. Als je een fysiek onevenwicht hebt, zoek dan asjeblieft hulp. De Hartkloppingen kunnen nu een normale zaak zijn, maar ze kunnen ook problemen veroorzaken als je het aan het hart hebt, dus wenk ze niet zomaar weg, laat het nakijken en verzeker je ervan dat je OK bent. Ik ben naar mijn dokter geweest om mijn hart te laten nakijken om me ervan te verzekeren dat ik sterk genoeg ben om dit te doen.

Ik post ook enkele mooie affirmaties door Tammie Stair die je zullen helpen om met het Evenwicht te werken waar Aartsengel Michael het in januari over had.

Nu, iets waarover Michael sprak in verband met de Graal Codes, en dat ons nu allen zal helpen is dat de Graal Codes ook de hoogste vibratie voor leven op Aarde activeren… dat van Dienstbaarheid aan het Licht. Al de Graalverhalen van de “Zoektocht” naar de Graal en de Dienstbaarheid van degene die Zoekt. Wanneer je de Graal bereikt of de Graal Wordt door je Graal Codes te activeren, is Dienstbaarheid aan het Licht je natuur. Dat is wat Vreugde en Vrede voor het Graal-geactiveerde Wezen creëert.

Dienstbaarheid aan het Licht wordt in deze tijd bereikt door Dienstbaarheid aan het Licht in Anderen. Inderdaad, in de Vijfde Dimensie van Licht zien we dat we Allen verbonden zijn en dat we Allen dragers van het Goddelijk Licht zijn. Het Licht dienen is elkaar dienen. Wanneer je vraagt: “Hoe kan ik je dienen”… dan geef je de anderen de gelegenheid om hun behoeften uit te drukken zodat je hen kunt dienen. Als je niet in staat bent om deze behoefte te dienen kun je dat met eer zeggen, maar als je kunt dienen neemt je eigen Licht en dan van hen toe.

Dit is de reden waarom het oude economische systeem wegvalt. Het dient het hoogste goed niet en het dient ook de behoeften van individuen niet. Het dient degenen die het klaarspelen om geld en macht te verzamelen.

Dus terwijl je het in elkaar stortende economische systeem onderhandelt, kunt je jezelf afvragen: “wie dien ik”, en wat kan ik in elke situatie doen om het licht te dienen dat ik in mezelf en in anderen zie.

En op deze manier zullen we ontdekken dat veel van wat we in ons leven doen en vele van de keuzes die we maken, niet het licht in onszelf of anderen dient… en zo kunnen we nieuwe keuzes maken die beter afgestemd zijn op de Dienstbaarheid van het Licht en de stromen van het Heilig Kosmisch “bloed” binnen de meridianen van onze Kosmische Lichtlichamen. Leven is dienen… en enkel op deze frequentie zullen we ware Vreugde, Vrede en Liefde vinden.

En nu… een Gelukkige Verjaardag… Onze Russische Starchildwebsite is nu 1 jaar oud! Dank aan Alena die de website runt en de Russische vertalingen doet, en aan alle Russische lezers die deel uitmaken van de Starchildfamilie… dank je om deze Reis van Licht samen met ons te maken en ik hoop enkelen van jullie in 2009 te ontmoeten!

En hier is een mooi kunstwerk geschilderd door Nanna Frigg uit Denemarken in eer van Aartsengel Michael om het vandaag met de Starchildlezers te delen.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


Klik Hier voor Starchild


© 2007-8 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.