Maandelijkse Berichten

Home

Berichten


De EnergieŽn voor Juli 2008

De "Gouden Indigo" Activering

Aartsengel Michael door Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, terwijl jullie de maand juli binnengaan, bevinden jullie je in het proces van het integreren van de nieuwe Lichtcodes die op het tijdstip van de Zonnewende vanuit de Grote Centrale Zon ontvangen werden. Dit Gouden Licht van Verheven Compassievolle Liefde komt de Aarderasters binnen en creŽert een Straling die oude herinneringen en nieuwe richtingen activeert in degenen van jullie die ervoor openstaan om deze Golven van Gouden Liefde van de Bron te ontvangen.

Terwijl jullie door deze Stralende Liefde omringd worden, activeren jullie oude zielsherinneringen van LemuriŽ, van een tijd toen de Paradijs Codes van Liefde en Evenwicht volledig geactiveerd waren op de Planeet. Een deel van jullie herkent deze Gouden energie en kijkt er met verwondering en vreugde naar terug, en wacht op de terugkeer van het Paradijs op de Planeet. Maar, geliefde zielen, jullie kunnen niet achteruit gaan, want de beweging van jullie evolutie is altijd in richting van nieuwe uitdrukkingen van Goddelijke Liefde. Dus kunnen we zeggen dat, terwijl jullie de energie van LemuriŽ volledig binnen je Wezen zullen integreren en herinneren, je ook geactiveerd wordt door de nieuwe Lichtcodes om de toekomstige ďNieuwe AardeĒ op jullie ďBlauwe Ster AardeĒ te creŽren. Dit zal een nieuwe en opwindende Planetaire Paradijsgemeenschap zijn. Het zal anders zijn dan al wat de Aarde ooit gezien heeft. Het zal jullie creatie en keuze zijn terwijl jullie met Spirit mede-scheppen.

In deze tijd van Globale transformatie voelen velen van jullie de stress en spanning terwijl de oude Aarderasters ineenstorten en desintegreren. Er is veel angst en sprake van ďpoolverschuivingenĒ en storingen van magnetische velden. Geliefde zielen, wees niet bang. Net zoals de oude sociale systemen in elkaar vallen en vernieuwd worden, zo gebeurt dit ook met de magnetische en kristallijnen rasters van de Aarde. Geliefden, jullie zelf hebben deelgenomen aan de Meditaties en CeremoniŽn van Licht die jullie hielpen om het nieuwe energetische rastersysteem voor de Planeet te activeren. Waarom zijn jullie dan zo bang wanneer het oude uit elkaar en wegvalt? Vertrouwen jullie er niet op dat de Nieuwe Aarderasters die jullie hebben helpen vormen en creŽren, de integriteit van de Planeet in stand zullen houden? Geliefden, waarom zouden wij hier in de Rijken van Spirit zo intens met jullie samengewerkt hebben om dit nieuwe Gouden Kristallijnen rastersysteem te creŽren als het Spirits plan was om grote vernieling en verlies van levens toe te laten? We vragen jullie om te weten dat de Planeet zelf naar haar tijdperk van Gouden Vrede beweegt en ze heeft ervoor gekozen om geen verdere pijn, lijden en verlies van leven toe te laten. Ze vraagt dat jullie, als haar geliefde kinderen, ermee stoppen om in angst te leven en te weten dat de veranderingen en transformaties op de Planeet ontworpen zijn met de opzettelijke bedoeling om de blauwdruk voor een Vijf dimensioneel Paradijselijk thuis te activeren voor allen die op de Planeet leven. En terwijl deze blauwdruk via de Grote Centrale Zon en de Lichtcode transmissies vanuit de Bron geŁpdate wordt, zullen haar nieuwe Codes Overvloed en Licht voor de hele Aardebevolking creŽren.

De Gouden Indigo Activatering

Geliefde Lichtwerkers, nu zullen we het hebben over een onderwerp dat ons veel Vreugde brengt. Terwijl jullie je naar de maand augustus en de opening van de Leeuwen Poort einde juli bewegen, neemt het stralende Gouden Licht op de Planeet toe in intensiteit en kracht. Deze nieuwe ďgolfĒ van Licht die jullie Aarde tussen juli en oktober zal binnenkomen, zal de energie zijn die een krachtig ďontwakenĒ in de Collectieve Aardebevolking zal creŽren die geleid zal worden door wat de ďGouden IndigoĒ Activering zullen noemen.

De Eerste en Tweede golf Indigo wezens die naar de Aarde kwamen met het doel de frequentie van de Aarde naar de Vijfde Dimensie te verhogen en de spirituele en sociale transformatie aan te sporen, hebben nu de leeftijd van twintig en dertig jaar. Ze zijn klaar om een sterke kracht te worden in de manifestatie van de Paradijs Planeet die Hemel en Aarde zal zijn.

Deze Indigo Wezens hebben zichzelf toegestaan om naar de Kristallijnen- of Christus-energie te verschuiven, en ze hebben het Gouden Licht in hun Lichtlichaam geabsorbeerd en beginnen dit Licht als de ďStralendenĒ uit te stralen. Maar, deze Wezens die we de ďGouden Indigo'sĒ zullen noemen, worden niet allen Healers en Spirituele Leraren. Velen blijven in de hoofdstroom samenleving en het is vandaar uit dat ze de grote veranderingen zullen aanvuren die de samenleving naar de volgende cyclus van Licht zal transformeren. We vragen jullie de volgende zes maanden nauw toe te kijken hoe de Gouden Indigo energie een kracht en een factor in het leven van de USA zal worden, vooral in de voorop liggende verkiezingen in de USA. Het zijn de volwassen Indigo's die een verkozen en vereiste Vrede, en een houdbare Toekomst voor de Planeet en hun kinderen maken.

En zo, in deze tijd, zullen vele van de Eerst Indigo Golf dit diep ontwaken voelen, en als Zielsgroep zullen ze weten dat het tijd is om te ontwaken voor de keuzes waarvoor ze hier gekomen zijn en het Vijf Dimensionele Paradijs van Onvoorwaardelijke Liefde te creŽren. We vragen degenen onder jullie die ervaren en wijze Lichtwerkers zijn om met deze nieuwere energieŽn werken en hen ondersteunen en leiden wanneer ze hun kracht activeren om verandering naar de Planeet te brengen. Samen zullen jullie een Nieuwe Aarde creŽren.

De EnergieŽn voor Juli 2008

De Nieuwe Maan valt op 3 juli en bevindt zich in Kreeft. Kreeft is een Waterteken en wordt geregeerd door de Maan, dus is dit een krachtige tijd om zich met diepere innerlijke gevoelens en emoties te verbinden. Ga diep naar binnen, naar de diepten van je Wezen en sta jezelf toe eender welke gevoelens of emoties te integreren die onderdrukt zouden kunnen zijn. Wanneer je je eigen dieptes binnengaat, zul je een zachte liefde vinden die je zal omhelzen en vasthouden doorheen deze integraties wanneer je je Stralendheid en Licht omhelst.

Op 13 juli gaat Venus Leeuw binnen en begint de nieuwe Solaire Goddelijke Vrouwelijke energie naar de Planeet te stromen. Op de 22ste beweegt de Zon zich in Leeuw en brengt ook de nieuwe Solaire Mannelijke energie, en tot de 12de augustus zullen de God (Ra/Zon) en de Godin (Isis/Sirius) samen bij de Leeuwenpoort zijn. Ze zullen hun gecombineerd Gouden Licht, Mannelijk en Vrouwelijk, uitstralen om ontvangen te worden in de kristallijnen rasters van de Planeet en in het Hart van iedereen die er open voor staat en klaar voor is, en dit zal een golf van Gouden Liefde genereren die het Collectieve Bewustzijn op de Planeet aan het eind van juli en begin augustus zal verhogen.

De Volle Maan zal er op 18 juli zijn, en dit zal in Steenbok/Kreeft zijn. Volle Maan in Steenbok betekent dat de Maan zich in een Aardeteken bevindt met de Zon in Water. De energieŽn zijn zacht en stabiel, een huwelijk tussen de Moeder (Kreeft) en de Vader (Steenbok) levert een evenwichtige energie voor de ontvangst van het Solaire Licht dat zal volgen. Tijdens deze Volle Maan, geliefden, zou het een goede tijd zijn om je innerlijke Mannelijke en Vrouwelijke energieŽn in evenwicht te brengen om jezelf voor te bereiden op de binnenkomende golf van Stralende Liefde einde juli en begin augustus.

En zo wensen we jullie Kracht, Sterkte en Vreugde in je voortdurende reis van Mede-Schepping op Planeet Aarde.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


Klik Hier voor Starchild


© 2007-8 Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.