Maandelijkse Boodschappen
Home

Berichten


Aarde Log: 19 januari 2008 :

De Vijf-dimensionele "Wankel"…, en enkele ideeën om evenwicht te vinden in de Nieuwe Multi-Dimensionele Energieën:

door Celia Fenn

De laatste week of zo, heb ik vele brieven gekregen met vragen over de schijnbaar intensere energieën en de moeilijkheden die de mensen tegenkwamen met de fysieke en emotionele “symptomen”. Dus dacht ik dat ik in deze Aarde Log enkele ideeën van het werk van Aartsengel Michael zou meegeven hoe je met deze symptomen kunt omgaan en hoe je je evenwicht kunt vinden en bewaren. Dit zal één van onze grootste uitdagingen van dit jaar zijn.

Wanneer we het Vijf-dimensioneel bewustzijn binnengaan en effectief Bewuste Multi-dimensionele wezens worden, gaan we door bepaalde Spirituele en Fysieke processen. Deze omvatten de activering van het Solaire Lichtlichaam en de integratie van dit Lichtlichaam met het Fysieke Lichaam.

Dit proces brengt een Verhoogd Bewustzijn en Toenemende Gevoeligheid teweeg. De persoon die door dit proces gaat wordt zich plots bewust van datgene wat er altijd was, maar dat verborgen was voor zijn of haar waarneming door “sluiers” of onderdrukking, die opgeheven worden wanneer de persoon “ontwaakt” en zich plots helemaal bewust of gewaar wordt van zijn eigen leven en wat hij in zijn leven creëert. Soms kan dit een redelijk moeilijke ervaring zijn als je je realiseert dat veel in je leven een illusie is en zeer weinig “echt” is, of gebaseerd op Onvoorwaardelijke Liefde. En zo, wanneer je ontwaakt, zal je IK BEN aanwezigheid of je Hoger Zelf je leiden naar een uitdrukking van de “echte” jij, het Licht van de Goddelijke Essentie dat in je kern ligt.

Dit kan een traag proces zijn want de veranderingen zijn dikwijls enorm en je Hoger Zelf zal je enkel zo snel mee nemen als je aankunt. Dus, wees in dit proces goed voor je zelf en begrijp dat je door enorme veranderingen gaat en laat het proces plaatsvinden zolang het nodig is. Het zal steeds makkelijker worden wanneer je lichaam begint haar evenwicht te vinden en bewaren.

Dus, hier zijn enkele dingen waarmee je te maken kunt hebben:

 • CHAOS en dingen die niet langer lijken te werken. Nu, zoals Aartsengel Michaël zei is de schijnbare chaos die we nu ervaren echt een veld van rijk potentieel en de manier om dit te navigeren is door Keuze. Maar terwijl je je nog steeds in deze overgangsfase bevindt kan de chaos overweldigend lijken. Dit creëert angst, frustratie en irritatie. Je kunt ondervinden dat je tegen mensen uitvliegt of zonder schijnbare reden in tranen uitbarst.

  Vertrouw dat je je leven aankunt, hoe chaotisch het ook lijkt. Je Hoger Zelf heeft de leiding en aangezien dit deel van jou in Spirit en Engelachtig is, weet hij echt wat hij doet. Hij zal je met de tijd tonen hoe je orde kunt creëren via je intenties en verlangens, en hoe deze orde temidden de chaos waar te nemen. Want chaos is louter een vrouwelijke energie die de mannelijke energie van creatieve wil nodig heeft om de stroom van creatieve energie te kunnen richten en de potentiëlen die het best op jou en je leven van toepassing zijn te selecteren.

 • DEPRESSIE. Deze gevoelens van niet in staat zijn om het aan te kunnen en te ondervinden dat de oude Drie-dimensionele patronen en vaardigheden niet meer werken, brengen soms diepe depressie teweeg. Het verstand kan je leven niet langer controleren en voelt zich erg bedreigd en ongelukkig. Dit kan een verlies van motivatie met zich meebrengen en een verlangen om helemaal niets te doen.

  Nogmaals, het antwoord hierop is dat je gewoon moet weten dat je erop kunt vertrouwen dat je IK BEN de leiding over je leven heeft. Jouw werk is te leren je leven te vereenvoudigen zodat je de stroom van ervaring kunt handhaven en dat je voelt dat je er beter kunt mee omgaan. Voeg niet meer toe, probeer te vereenvoudigen en te verwijderen.

  En zoals Aartsengel Michaël ons blijft vertellen, leer te Dromen en Droom “groots”. Je dromen en verlangens zijn de manier waarop je je IK BEN vertelt wat je in je leven wilt creëren. Je IK BEN reageert op je verlangens en de beelden die je creëert. Beelden zijn een krachtige manier om tegen je IK BEN te zeggen wat je wilt. Dus geef het op om creatie met je ego en wilskracht te forceren. Geef je over aan het proces… droom en wens… en verzeker je ervan dat je leven een duidelijke basis heeft om de manifestatie “werkelijkheid” te laten worden als een materiële creatie van Onvoorwaardelijke Liefde in je leven.

 • ONTWAKEN OM 3 UUR 'S MORGENS. Wel, in je slaaptoestand ben je bijna volledig multi-dimensioneel en je ziel geniet ervan door de dimensies te reizen. Maar nu is je lichaam zich ook bewust van deze “reizen”. Vroeger verliet je ziel je lichaam in “UIT” modus en ging op stap. Nu integreren lichaam en ziel zich en het lichaam gaat ook mee. En soms verschrikt het lichaam zich en wil het eruit…

  Dus is het rond 3 uur 's morgens piekuur voor “zielsurfen”, het is die tijd van stilte wanneer alle lichamen zich in stiltemodus bevinden en slapen. Dus kun je wakker worden door de intensiteit van de multi-dimensionele reizen van je ziel. Daarom worden sommige mensen wakker in paniek of hebben ze angstaanvallen wanneer ze ontwaken.

  Je lichaam zal deze nieuwe manier van zijn spoedig gewoon worden en het zal gewoon worden aan haar reizen door het multi-dimensioneel multiversum. Op een dag zul je zelfs de bewuste herinnering hebben van waar je geweest bent, wanneer je lichaam in staat is om met de intensiteit van de gevoelens en het bewustzijn om te gaan.

  Dus probeer je te ontspannen en te ademen wanneer je wakker wordt. Ik heb ontdekt dat Rescue Remedie helpt en ik gebruikte ook Homeopathische remedies voor angsten die mijn dokter/homeopaat mij voorschreef.

 • DE BEROEMDE 180 GRADEN OMKEER… Van deze hou ik… dit is wanneer in je leven de wielen eraf vallen. Je IK BEN beslist een “koersverbetering” door te voeren, een eerder radicale. Opeens ondervind je dat alles in je leven in elkaar stort en dat je achterblijft in een staat van verbijstering en verwarring. Je lijkt bijna de tegengestelde richting in te gaan dan je dacht te gaan!

  Wel, als te terugkijkt zul je ontdekken dat je IK BEN je aandacht probeerde te trekken met kleine toefluisteringen en duwtjes die je waarschijnlijk negeerde. Dus bepaalde je IK BEN op een bepaald tijdstip dat je te ver van de koers afgedwaald was en dat het gevaar bestond dat je verloren zou kunnen raken. Dus voegt hij deze radicale koerscorrectie in die aanvoelt alsof je leven in elkaar stort.

  De manier om hier mee om te gaan is door Vertrouwen en Aanvaarding. Weet dat wat er ook gebeurt voor het Hoogste Goed is en dat de uitkomst je grote zegeningen zal brengen.

  Dit kan een deel zijn van de “grote rek” die Aartsengel Michael als deel van dit jaar suggereerde. Het zal zowel voor landen als individuen gebeuren. Hier in Zuid-Afrika hebben we bijna dagelijks te maken met stroompannes aangezien onze stroomvoorziening ontoereikend is… dus zit ik hier op de Laptop te typen tot de batterij leeg is. Hier is een landelijke koerscorrectie nodig. Dit soort situaties zullen frequenter worden wanneer individuen en landen met flexibele en vloeibare 5D energie leren werken, eerder dan de zekere maar onflexibele energie van de Derde Dimensie.

  Onzekerheid is de naam van het spel, tot we leren inzien dat het gewoon een manier is om ons op een nieuw pad te zetten. Dan zullen we leren om te zien en kijken waar we van de koers geraakten en wat we moeten doen om er weer op te geraken. Zo eenvoudig is het en wanneer we ons dit realiseren, zullen we voorbij de “ramp” scenario's en naar de Vreugde van Snelle Verandering en Nieuwe Creaties bewegen.

 • FYSIEKE PIJN EN ONGEMAKKEN: Deze omvatten Gewrichtspijnen, Hoofdpijn, Misselijkheid en Diarree. De meeste van deze symptomen hebben met voeding te maken en kunnen in evenwicht gebracht worden door gepaste veranderingen aan te brengen.

  Je lichaam is in de overgang. Het integreert het Solaire Lichtlichaam en kan niet langer teveel zwaar en “dood” voedsel verdragen. Als je verder gaat met het consumeren van dit soort voedsel zul je te maken krijgen met de symptomen van zuurontgifting telkens wanneer de energieën intens zijn. Al wat de intense energie doet is het ontgiftingsmechanisme van het lichaam activeren en dan voert het lichaam een snelle zuivering uit met hoofdpijn en diarree en alle andere dingen die bij een ontgifting gebeuren. Er is ook dikwijls slapeloosheid wanneer het lichaam zich in een toestand van stress en angst bevindt en zich niet op het gemak voelt en niet in staat is om zich te ontspannen.

  Als je het jojo-effect wilt vermijden, kun je je er best van verzekeren dat je lichaam zuiver is en dat er niets te ontgiften valt tijdens hoge energieperiodes. Het zal ook helpen bij gevoelens van uitputting want je lichaam heeft te maken met veel nieuwe energieën en zwaar en toxisch eten hanteren zal de situatie niet verbeteren.

  Dus maak praktische veranderingen in je voeding en drink meer water. Accepteer en lijdt niet gewoon, het is niet nodig. Je kunt Fysiek evenwicht en uitstraling vinden als je met je lichaam samenwerkt en uitzoekt wat het best voor je werkt.

 • VERANDERING VAN LICHAAMSTEMPERATUUR: Dit gebeurt wanneer je lichaam probeert de “thermostaat te resetten”. Je Lichtlichaam brengt meer stralend licht naar binnen en de basisfysica zal je vertellen dat Straling Hitte is. Dus probeert je lichaam uit te zoeken hoe het deze hitte op de best mogelijke manier kan verdelen.

  Ik ondervond dat ik het heel koud kreeg en dat het enige dat mij kon opwarmen in een heet bad liggen was. Dit is ook goed om het lichaam te zuiveren en in evenwicht te brengen.

  Panikeer niet bij deze symptomen, doe gewoon je best om je lichaam ofwel af te koelen of op te warmen tot je je weer op het gemak voelt. Het zal voorbijgaan.

 • UITPUTTING… ja we kennen dit allemaal. Toen ik in 2006 nog te maken had met intense symptomen ging ik voor drie dagen naar bed en sliep ik gewoon! Gelukkig ben ik dit stadium voorbij.

  De reden hiervoor is de intense stress op het lichaam wanneer je fysieke wezen alles probeert uit te lijnen, de nieuwe ervaringen en ongezonde eetpatronen en verslavingen te hanteren en een weg moet vinden door de chaos en intensiteit.

  Dus wees lief voor jezelf en rust wanneer je dit nodig hebt. Wanneer je nieuwe levenswijzen vindt zal de uitputting overgaan en zul je de Vreugde en het plezier in het Leven herontdekken!

 • ANGSTEN EN ANGSTAANVALLEN… om onduidelijke redenen. Wanneer je Solaire Lichtlichaam integreert, haal je meer Straling en Licht als elektriciteit binnen. Dit kan gevoelens van elektrische stromen in het lichaam teweegbrengen of zelfs stuiptrekkingen en aanvallen. Dus, degenen met gevoelige zenuwstelsels… handen omhoog en dat ben ik ook… zullen ondervinden dat ze een tijdje met intense angsten en angstaanvallen kunnen leven wanneer het zenuwstelsel probeert de overbelasting te hanteren. Het interpreteert de overbelasting als een angstaanval.

  Dit is er een om redelijk moeilijk mee om te gaan. Ik heb met mijn dokter/homeopaat samengewerkt om mijn zenuwstelsel weer in evenwicht te brengen. Medicatie is geen goed idee tenzij je ze echt nodig hebt, want ze blokkeren de energie en creëren weerstand waar je lichaam op een of ander punt in de toekomst mee te maken zal krijgen. Het is beter om er natuurlijk mee om te gaan als je dit kunt. Wederom, vraag je IK BEN voor hulp om geleid te worden naar de juiste mensen die je kunnen helpen.

 • RELATIE BUIKLANDINGEN… Dit is ook moeilijk. Je kunt te maken krijgen met een plots einde en afloop van relaties en vriendschappen waarvan je dacht dat ze stevig waren.

  Dit is weer een deel van het “koersverbetering” scenario. Je IK BEN ziet dat deze relatie niet in je beste belang is, waarschijnlijk omdat het elementen van oude energetische afhankelijkheid inhoudt of andere elementen die je terughouden van de volle expressie van wie je bent.

  Deze zijn bijzonder moeilijk omdat er dikwijls echte liefde mee gepaard gaat en het einde van de relatie kan echt traumatisch zijn en diepe pijn veroorzaken.

  Je kunt er wederom op vertrouwen dat deze “koerscorrectie” nodig was en dat je geleid wordt naar iets veel beters. Dit kan een tijdje duren aangezien je nieuwe en gezondere relatiepatronen moet opbouwen voor je het soort relatie kun binnengaan dat je verlangt.

  Dit is waar voor romantische en vriendschappelijke relaties.

  Dus geef je over aan het proces, accepteert wat er gebeurt en probeer niet in boosheid of verwijt over te gaan. Probeer verder te gaan… je weet niet welke zegeningen er voor je liggen… raak niet verstrikt in pijn en lijden en zelfmedelijden…

DE VAARDIGHEDEN VAN MULTI-DIMENSIONEEL LEVEN:
 • LEEF POSITIEF… probeer iets Vreugdevol te vinden om elke dag te vieren. Hoe moeilijk het leven ook mag lijken… het is nog steeds een manifestatie van de Liefde van de Bron. Kijk waar je oude patronen gecreëerd hebt die jou en je groei niet langer dienen en kijk hoe je nieuwe kunt creëren die je Vreugde zullen brengen.

 • LEEF IN GENADE EN DANKBAARHEID: Maak er een punt van om dankbaar te zijn voor de zegeningen die je elke dag ontvangt. Zelfs de grote veranderingen zijn een aanwijzing van zegeningen die eraan komen. Je IK BEN zal positief reageren als je dankbaarheid voor de zegeningen van het leven zelf uitdrukt, evenals voor de dingen die je leven steunen. Neem ze niet als vanzelfsprekend, ze zijn grote zegeningen van de Bron. Wanneer je voorbij ontevredenheid beweegt voor wat je niet hebt, naar dankbaarheid voor wat je wel hebt, dan druk je je ware innerlijk Goddelijk Licht uit.

 • ZIE DE LIEFDE IN ALLES… Begin te begrijpen dat alles op een of andere manier een uitdrukking van Liefde is, omdat alles gecreëerd werd door en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde van de Bron. Dit kan in het begin moeilijk zijn tot je begrijpt dat het ultieme geschenk van Liefde dat wij hebben… Vrije Keuze is. We kiezen inderdaad wat wij zullen ervaren en we kunnen altijd nieuwe keuzes blijven maken die het pad van onze ervaring kunnen veranderen.

 • GEEF LIEFDE… doe een inspanning om je voorbij zelfgerichtheid van je eigen problemen te bewegen hoe jij ze ziet en wees bereid om liefde te geven aan degenen die je kracht en licht nodig hebben. Wees bereid om de Stralende energie van onvoorwaardelijke liefde naar anderen te laten stromen, dit zal je ook helpen om het evenwicht makkelijker te vinden want liefde dient om met anderen gedeeld te worden. Je kunt er zeker van zijn dat je zoveel terugkrijgt als je uitgeeft!

 • ZOEK HET EVENWICHT IN ALLE DINGEN… ja, de mantra voor deze periode moet zeker evenwicht… evenwicht… evenwicht… zijn. Hoe evenwichtiger je leven en lichaam is, hoe meer je in staat zult zijn de Vijf-Dimensionele integratie van Spirit en Lichaam met Vreugde te ervaren. Je stemt inderdaad Hemel en Aarde binnen je eigen lichaam af.

  Dus… vier de Vreugde en de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde, er is een lied van Armand en Angelina. Deze keer zingt Armand “Liefde is een Boemerang”,… je geeft het weg en het komt meteen terug…”

- Vertaling: Ulla Mertens -


Klik Hier voor Starchild


© 2007-8 text Celia Fenn
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.