Berichten
Home

Berichten
We zijn een heel Nieuwe Fase binnengegaan

door Amorah Quan Yin - augustus 2009

Liefste Lezers en Vrienden,

In wat een mooie en bekrachtigende tijd we nu op deze Aarde leven. Sinds de nieuwe activering die tijdens de Zonnewende van juni plaatvond, neemt de frequentie toe en wordt het Licht steeds sterker. We hebben zoveel meer Licht en Goddelijke Energie van een hoge frequentie dat alle negatieve en lagere frequentiŽle energieŽn voortdurend naar de oppervlakte gebracht worden voor transmutatie en transcendentie. Dus, als je meer chaos, verwarring of emotionele pijn voelt, wordt het tijd om het niet als negatief te zien. Begin het als een grote kans voor de doorbraak te zien. Wees er dankbaar voor!

Hetzelfde gebeurt met alles op Aarde, zoals het ook bij de mens gebeurt. Alle mutatie en misvorming die in ons lichaam, in planten, dieren, mineralen heeft plaatsgevonden - letterlijk alles - wordt aangespoord om te veranderen. Dit zal waarschijnlijk tot meer grote Aardeveranderingen leiden, evenals de persoonlijke. Probeer het allemaal als een zegen te zien. Moeder Aarde moet net zoals wij haar goddelijkheid weer opeisen.

In juni stuurde ik een nieuwsbrief over de aard van de activeringen die tijdens de juni Zonnewende plaatsvonden. Ik ga dat nu opnieuw bespreken. Want die activering wordt steeds sterker en sterker.

Voor de 21 juni Zonnewende van dit jaar zijn wij een heel nieuwe fase binnengegaan wat onze Intergalactische verbinding betreft. De Aarde is een verbluffend mooie energie en tijdmatrix binnengegaan die op een holografische caleidoscoop of mandala lijkt. Met andere woorden, ongeacht uit welke richting je erin zou kijken vanuit elk punt op de Aarde, zul je deze caleidoscoopmatrix zien. Hij bestaat uit meerdere niveaus van geometrie en oneindige kleuren: elke denkbare kleur die mogelijk is binnen het bestaan!

Deze multi-gekleurde en multi-geometrische caleidoscoopmatrix bevindt zich rondom de hele Aarde en haar atmosfeer. Dus we zullen we hier allen 24 uur op 24 in ondergedompeld worden. Ik heb geen exact antwoord kunnen krijgen op de vraag hoe lang dit zal duren, maar het zal een lange tijd zijn - meer dan een jaar of 2. Wat dit zal doen, is op een zodanige manier doorheen je celstructuur en energielichamen bewegen, evenals de gehele aarde, om jullie en de planeet te helpen de volgende stappen voor healing te nemen en de terug te keren naar Zelf-Affiniteit. Met andere woorden, het zal jullie cellulaire-, DNA- en genetische structuren weer op een lijn brengen; je emotionele lichaam helpen om spontaner te worden en in de Goddelijke Stroom te zijn; het mentale lichaam aansporen om in de Goddelijke Stroom en spontaniteit los te laten en te helpen de frequenties in je Spirituele Lichaam en Fysieke Lichaam in het geheel te verhogen.

Om dit soepel te laten verlopen moet je echt alle starheid en gehechtheid overwonnen hebben. Je moet ook gereed en bereid zijn om je emoties te voelen elke keer dat ze naar boven komen en je de waarheid spreken in elke interactie met jezelf en anderen. Als je deze transformationele stappen nog niet gedaan hebt, betekent dit dat je kwesties zich alles behalve dan in een spontane Goddelijke Stroom bevinden en steeds duidelijker onder je aandacht zullen komen. Uiteraard is dit een positieve overgangsperiode waarop we reeds lange tijd op gewacht hebben. Maar, als je nog niet tot dit niveau geŽvolueerd bent, kan het soms moeilijk zijn, op alle niveaus.

Dus is het werken aan deze kwesties van belang voor degenen die oprecht willen evolueren en ontwaken, en maximaal willen profiteren van dit nieuwe activeringsniveau. Wij werden in de loop der jaren op deze volgende stap voorbereid. En elke activering van de voorgaande jaren waarmee je nog niet volledig bent uitgelijnd, zul je nu ďonder de ogenĒ moeten zien. Hou je van de plaats waar je woont? Hou je van je werk? Heb je relaties met de juiste mensen met wie je compatibel bent? Hou je van jezelf? Heb je je vooroordelen en de anderen de schuld geven overwonnen? Heb je je gehechtheid kunnen loslaten en kun je onvoorwaardelijk liefhebben? Zorg je op een gezonde manier voor je fysieke lichaam? Heb je jezelf en anderen volledig vergeven? Heb je geleerd starre en absolute ideeŽn los te laten en je opengesteld voor ruimdenkendheid?

Als je antwoord op een van deze vragen "nee" is, begin er nu dan aan te werken. We zijn hier om te welvaren, vervuld te worden, het beste te zijn dat we kunnen zijn en terug te keren naar Meesterschap en Eenheid met Al Dat Is. De tijd is nu! Wij zijn er klaar voor!

Op 17 en 18 augustus vieren wij de 22ste verjaardag van de Harmonische Convergentie. 22 is een krachtig nummer voor meesterschap op alle niveaus. Ben je bereid om een meester te worden op alle niveaus en alle dimensies? Het is nu de tijd om dit actief te verklaren en te doen. Er is niets om bang voor te zijn. Macht geven aan angst kan je slechtste mogelijkheid en de grootste ondergang zijn. Laat jezelf niet in angst geloven. Omhels je moed en zie onder de ogen wat er zich voor jou en anderen aanbiedt. Het is belangrijk dat je een Spirituele Strijder van de Waarheid wordt. Ga nooit voor minder dan je Waarheid en ontvang de Waarheid van anderen.

De Planetaire overstijging en het ascensieplan voor de Aarde zijn nu aan het versnellen. En we moeten mee versnellen in dankbaarheid, Liefde en spirituele vastberadenheid. Geen ontkennen of vermijden meer. Wees nu volledig hier aanwezig met jezelf en anderen. Je verdient het. Alle mensen verdienen het. De Aarde verdient het. EN het Universum verdient het! Ja! Ja! Ja !!!!!!!

Wanneer je hoort over de negatieve dingen die op de Aarde of in de politiek gebeuren, sta je jezelf dan toe je alleen op de positieve oplossingen te concentreren en beeld je in alsof ze al plaatsvinden. Dat is wat een ieder van ons kan doen om te helpen bij de voortdurende verdieping van Licht en hoogfrequente energieŽn. Wij zijn de healers van de Aarde en leraren op de manier waarop we dagelijks leven - een moment tegelijk. Wees de werkelijke JIJ!

Liefde en Zegeningen,

Amorah

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


Dolphin Star Temple
Newsletter August, 2009
Pleiadian Lightwork Associates
PO Box 1581, Mount Shasta, Ca. 96067
Ph: 530-926-1122 Fax: 530-926-1112
Email: pleiades@amorahquanyin.com

Website: www.amorahquanyin.com†††††††† †††††††