Maandelijkse BerichtenHome

Berichten
Center of the Sun Nieuws

Een Terugkeer naar het Paradijs

Aluna Joy Yaxkin ~ 21 januari 2008

Op 1 Januari kon ik reeds zien dat 2008 bewees dat het de lichtwerkers op meer diepgaande manieren zou ondersteunen dan het jaar ervoor. Numerologen zeggen dat 2008 een 1 jaar is en een jaar van nieuw begin. De Sterrenouderen zeggen dat 2008 het jaar is waar we eindelijk de verschuiving der tijden gaan maken… vier jaar eerder dan eerst werd verwacht.

De Sterrenouderen zeggen dat dit het jaar is waar we de gelegenheid hebben om het Paradijs weer op te eisen dat zoveel eeuwen geleden verloren raakte. Het is het jaar dat al ons hard werk in het Licht van de Waarheid zal beloond worden. Het wordt tijd dat we onze Kracht en ons Licht weer opeisen en ons ware authentieke zelf ten volle Manifesteren. Het is het jaar dat onze onberispelijkheid, waarheid, liefde, vrede, harmonie en diep gevoel van eenheid gesteund en op diepgaande manieren gemanifesteerd zal worden. Want zie je, ik heb een droom.

Wij zijn de bruggen tussen alle culturen van de Aarde. We zijn de eenwording van alle religies. Wij zijn de harmonie tussen alle sociale, economische en spirituele klassen. Wij zijn degenen die de negatieve projecties van het collectieve bewustzijn naar een positieve werkelijkheid verschuiven. Wij zijn degenen die vastgehouden hebben aan de dromen en visioenen van een Beloofd Land… een terugkeer naar het Paradijs, gebaseerd op liefde en planetaire broeder en zusterschap. Wij zijn degenen die ervoor kiezen het tegengewicht te zijn en voor eens en altijd de op angst gebaseerde voorspellingen te verschuiven die amok lopen in het onderbewustzijn van zovele mensen. Wij zijn degenen die de geschiedenis herschrijven. Het is grappig wanneer je er zo over nadenkt… Wij zijn degenen waarop we gewacht hebben. Wij zijn zelf onze voorouders die terugkeerden.

De Verrezen Meesters zeggen dat we de neiging hebben juist dan op te geven wanneer we de overwinning behalen over de gruweldaden van de wereld en de beperkingen van ons ego. Dus vragen we jullie vandaag om binnen jezelf op te staan en niet op te geven. Houd vast aan de visie dat de Aarde en de mensheid een schijnende ster in het universum zullen worden. Want… Wij zijn degenen die gekend zullen zijn als de schitterende onbevreesden. Want het Beloofde Land, Paradijs, Shamballa is niet gewoon een droom, maar een visie die werkelijkheid gaat worden. Het kan en zal gemanifesteerd worden… omdat ik een droom heb, en ik het paradijs in onze toekomst gezien heb. Maar mijn visioen heeft groot gezelschap.

Als we in staat zouden zijn om in eender welke tijd in de geschiedenis te zijn, waar zou jij dan zijn? Dr. Martin Luther King zou, als hij nog onder ons zou zijn, VANDAAG genomen hebben! Zijn woorden klinken nog altijd als waar in de oren, net zoals ze dat op 3 april 1968 in Memphis, Tennessee deden toen Dr King met deze krachtige woorden uit zijn laatste toespraak “Ik Zie het Beloofde Land” zei:

"Zoals jullie weten zou ik, als ik aan het begin van de tijd stond, met de mogelijkheid van een algemeen en panoramisch overzicht van de gehele menselijke geschiedenis tot nu, en de Almachtige tegen mij zou zeggen:”Martin Luther King, in welk tijdperk zou je willen leven?” – dan zou ik mijn mentale vlucht van Egypte, via of liever door de Rode Zee, door de wildernis naar het beloofde land gaan.
En ondanks van zijn pracht zou ik daar niet stoppen. Ik zou doorgaan via Griekenland en mijn geest meenemen naar de berg Olympus. En daar zou ik Plato, Aristoteles, Socrates, Euripides en Aristophanes verzameld zien rond het Parthenon terwijl ze het over de grote en eeuwige kwesties van de realiteit hebben. Maar daar zou ik niet stoppen. Ik zou verder gaan, zelfs naar de grote bloei van het Romeinse Rijk… Maar daar zou ik niet stoppen. Ik zou zelfs naar de dagen van de Renaissance gaan en een korte blik nemen over alles wat de Renaissance voor het culturele en esthetische leven van de mens heeft gedaan. Maar daar zou ik niet stoppen… Vreemd genoeg zou ik mij tot de Almachtige wenden en zeggen: ”Als u me gewoon toestaat om enkele jaren in de tweede helft van de twintigste eeuw te leven zou ik gelukkig zijn.” Nu is dat een vreemde verklaring om af te leggen, want de wereld zit in de knoei. De natie is ziek. Er zijn problemen in het land. Maar ergens weet ik dat wanneer het duister genoeg is, je de sterren kunt zien. En ik zie God in deze periode van de twintigste eeuw op een manier werken waarop de mensen op een of andere manier reageren – er gebeurt iets in onze wereld. De mensenmassa's staan op. En waar ze vandaag ook verzamelt zijn, hetzij in Johannesburg; Nairobi, Kenia; Accra, Ghana; New York City; Atlanta, Georgia; Jackson, Mississippi; of Memphis, Tennessee – de roep is altijd dezelfde – “Wij willen vrij zijn…”

Laat ons vannacht opstaan met een grotere bereidheid. Laat ons staan met een grotere vastberadenheid… Laat ons een soort gevaarlijke onbaatzuchtigheid ontwikkelen… En laat ons naar deze machtige dagen bewegen, deze dagen van uitdaging om van Amerika te maken wat het zou moeten zijn. Wij hebben de gelegenheid om van Amerika een betere natie te maken.

…ik wil gewoon Gods wil doen. En Hij heeft me toegestaan om naar de berg te gaan. En ik keek over alles heen. En ik zag het beloofde land... Maar wat ik wil dat je vannacht weet is, dat wij als volk naar het beloofde land zullen gaan. En ik ben vannacht blij. Ik ben niet ongerust. Ik ben geen angstige man. Mijn ogen hebben de glorie van de komst van de Heer gezien.

Dus hoe geraken we naar het beloofde land? Hoe eisen we het paradijs weer op? Hoe manifesteren we Shamballa? Het antwoord op deze vraag is niet wat je zou verwachten, maar het zal onbevreesdheid, moed, overgave en opoffering vragen. We zijn gekomen tot het tijdstip waar we ons lijden moeten opofferen, de gehechtheid aan onze drama's moeten loslaten en onze verslavingen aan enig soort gebrek moeten opgeven. Ja, ik weet dat het makkelijk lijkt, maar wanneer we oog in oog staan met het Paradijs zullen we dan in staat zijn om het binnen te laten?

Als we te voorzichtig zijn om volledig lief te hebben omdat we bang zijn gekwetst te worden, zal het paradijs ons ontgaan. Als we ons vasthouden aan onze overvloed omdat we bang zijn dat we niet genoeg zullen hebben, dan zullen onze beperkingen overheersen. Welke uitvlucht we ook met ons verstand goedpraten, je moet ook weten dat er in spirit geen excuus is om met minder te leven dan je oprechte bestemming is. Het is onze bestemming een leven te leiden dat ons hart ons vraagt te leven en het schitterende licht te schijnen dat we voor de wereld zijn. Er is geen excuus om je in te houden. Zoals Dr King zei: laat ons een soort gevaarlijke onbaatzuchtigheid ontwikkelen. Laat ons ons persoonlijke lijden, drama's en het gevoel van tekort aan de kant zetten. Het wordt tijd dat we allen het visioen van de toekomst zien. Dit visioen is er een dat we elke dag creëren met elke handeling, gedachte en motivatie. Dr. King had de moed om het beloofde land te zien. Nu is het onze beurt om het visioen van het paradijs te manifesteren.

Ter ere van een van de grootste positieve visionairen van de geschiedenis… Dr. Martin Luther King.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


COPYRIGHT © 2008.
Het is toegelaten om dit artikel te copiëren en verdelen op voorwaarde dat de inhoud volledig blijft en de verdienste volledig aan de auteur(s) gegeven en vrij verdeeld wordt. Center of the SUN - Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988 Sedona, AZ 86339 USA Ph:928-282-6292 Ph/Fax:928-282-4622 Email: alunajoy@1spirit.com website:www.AlunaJoy.com

Aluna Joy Yaxk'in is een internationaal gekend auteur, spirituele levenscoach, heilige site gids, alternatieve geschiedkundige en gewijd predikante & modern mysticus die anderen inspireert en aanmoedigt om hun eigen authentieke goddelijkheid en verbinding tot God te herkennen en te accepteren. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph: 928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net
Aluna Joy Yaxk'in is an internationally known author, sacred site guide, and mystic. Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net

Website: www.kachina.net