Maandelijkse BerichtenHome

Berichten
Center of the Sun Nieuws

De 14de Jaarlijkse Zonnegolf 2008

Aluna Joy Yaxkin ~ 21 maart 2008De Zonnegolf gaat Galactisch!
Heb je 32 minuten tijd om de Wereld te veranderen?
Een Sterrengesynchroniseerde 24 uren Globale Equinoxgebeurtenis!

Het is GRATIS – het is MILIEUVRIENDELIJK – en het is voor ALLE LEVENDE DINGEN!

Dit is de oproep voor de ontwakende massa om samen te komen om een Reusachtige Sterrengolf van POSITIEF MASSABEWUSTZIJN te activeren om alle dissonerende energie op AARDE te helen en een Spontaan Ontwaken van de Mensheid op gang te brengen. Om het Paradijs weer op te eisen… en het tijdperk van VREDE, HARMONIE, LIEFDE, COMPASSIE & ONBERISPELIJKHEID in te leiden door tijdens te Equinox een venster van gunstige gelegenheid te gebruiken in het vermenigvuldigend potentieel van de LOCALE STERRENTIJD!
Deze tijd komt naar jullie heilige deel van de planeet op 21 maart 2008! 13:20 tot 13:52 tijdens jullie Locale Sterrentijd.

Exacte Equinox is om 05:48 UT Time

Heb je het gevoel dat je mogelijk… net degene bent… die de balans naar het LICHT kan doen hellen? Degene die een einde kan maken aan de illusies? Net degene die de mensheid terug naar het HART kan brengen?
Je ben HET!
Dus wat voor een wereld wil je? Heb je 32 minuten tijd om de wereld te veranderen?Weet je wat de definitie van krankzinnigheid is?

Het is steeds weer opnieuw en opnieuw hetzelfde doen en andere resultaten verwachten. Er is geen twijfel aan dat het tijd is om de manier waarop we de dingen doen te veranderen. Dit jaar hebben we een fantastische gelegenheid om spontane positieve verandering in het massabewustzijn te initiëren en de materiële structuur van onze wereld te verschuiven.

De oude tradities begrijpen dat de EQUINOX een krachtige tijd is om veranderingen in onze materiële wereld te initiëren en naar een nieuwe werkelijkheid te verschuiven. Tijdens de Equinox zijn Aarde en Zon in perfect evenwicht en harmonie wanneer de zon zich tussen het Noordelijke en Zuidelijke halfrond, en tussen Hemel en Aarde bevindt. Dit creëert een heilig kruis van balancerende energie die de planeet en de mensheid op natuurlijke wijze harmoniseert.

Gedurende de laatste 13 jaar hebben duizenden lichtwerkers, pacifisten, shamanen, healers, goden en godinnen, engelen en heiligen van over de hele wereld zich verzameld om met deze krachtige energie te werken tijdens een 24 urengolf van creatief potentieel. MAAR dit jaar zeggen de Sterrenouderen dat we er klaar voor zijn om deze zonnegolf naar een sterrengolf te evolueren! Dit jaar roepen de Sterrenouderen ons op om met de equinox te werken, maar om er een groots vermenigvuldigend potentieel aan toe te voegen… een specifieke locale sidereale tijd LST (sterrentijd) om onze globale inspanningen te synchroniseren om het paradijs weer op te eisen.

Waarom je Locale STERRENTIJD vraag je?

Locale Sterrentijd (LST) is een Astronomische term die ernaar verwijst hoe de planeet in relatie tot de positie van de sterren georiënteerd is. Het is een meting van het passeren van het centrum van ons Melkwegstelsel aan de hemel. Sidereale tijd betekent STERRENTIJD en het is ongeveer 3 minuten en 56 seconden korter dan een zonnedag. LST is een tijdmeting die onafhankelijk is van de Zonnecycli. Dus loopt Locale Sterrentijd (LST) in zonnetijd ongeveer 4 minuten per dag, twee uur per maand en een dag per jaar terug. Waar je je ook op de planeet bevindt, tijdens dezelfde LST sterrentijd zul je op datzelfde tijdstip dezelfde sterren aan de hemel zien als iedereen. Bijvoorbeeld: je favoriete ster zal elke nacht 4 minuten eerder ondergaan. Dus waarom zou dit je interesseren? Lees verder en het zal je interesseren!

Het Laboratorium van Cognitieve Wetenschappen in Palo Alto, Californië, deed enkele opwindende ontdekkingen. Ze bestudeerden een groep die natuurlijke helderziende, heldervoelende, herderhorende paranormale vermogens had. Ze ontdekten dat gedurende een specifiek tijdkader hun testgroep 400% en meer correct was in hun vermogen om gebeurtenissen te “zien” of te voorspellen. Toen de wetenschappers de correctheid van duizenden paranormale voorspellingen samen met de genoteerde tijden wanneer deze ongewone kennisnemingen plaatsvonden onderzochten, stonden ze versteld. De cyclus van voorkennis viel samen met een bepaalde Locale Sterrentijd of LST.
Wetenschappers ontdekten dat de piek van doeltreffendheid voor paranormale waarnemingen herhaaldelijk om 13.30 LST was. Werken met 13.30 LST zou tot efficiënter gebruik van iemands paranormale talenten kunnen leiden.

Dit betekent dat er zich elke 23 uur en 56 minuten een unieke doorgang voor de mensheid opent om door te kijken en met energieën te werken die de wereld kunnen veranderen! De Sterrenouderen zeggen dat als we door de doorgang kunnen “kijken”, we ook via de doorgang kunnen “projecteren” en onze wereld radicaal kunnen veranderen. Wanneer we al onze visioenen van een schitterende toekomst projecteren en helende energieën sturen, kunnen we de wereld veranderen en het paradijs weer opeisen. Dit LST venster van gunstige gelegenheid duurt 1 uur… maar de Sterrenouderen stellen dat van 13:20 u tot 13:52 u, maar 32 minuten, de krachtigste tijd in dit venster is. Wanneer we bewust met de energie van verhoogde harmonieuze equinox-energieën werken, gecombineerd met de locale sterrentijd van 13:20 u tot 13:52 u, hebben we een onmetelijke hoeveelheid potentieel om onze dromen voor de planeet waar te maken. Het zijn maar 32 minuten… een half uur! Heb je tijd om de wereld te veranderen??? Het klinkt prachtig, niet? Maar waarom hier stoppen? Wat als we deze gebeurtenis nog krachtiger konden maken?

Wat als we dit krachtig venster van de Equinox, gecombineerd met 13:30 LST energie namen en het over een periode van 24 uur zouden uitstrekken? Het klinkt onmogelijk, maar dit is het niet. Daarom zijn JULLIE zo belangrijk. Dit is waar JULLIE en al je healingnetwerken in het spel komen. Laat me uitleggen… Ergens op de planeet is het nu 13:30 LST. Op elk moment is er een plaats op Aarde die zich in het venster van de LST tijd van 13:30 u bevindt. Wat de Sterrenouderen ons vragen te doen is onze locale planetaire familie met globale actie te synchroniseren. Welk potentieel zou er zijn als we de hele wereld tijdens de Equinox met 13:30 LST lieten werken? Wat als we met dit tijdvenster op een krachtige heilige plaats zouden werken? Wat denk je dat de mogelijkheden zouden zijn?

De Sterrenouderen zeggen dat voldoende mensen in het licht werken dat we hun oude voorspellingen met 4 jaar vervroegd hebben door 2008 HET JAAR te maken waarin we de wereld en de mensheid spontaan naar het licht kunnen verschuiven.

Dus doe je mee? Hebben we jou aandacht? Wil je deze “verander de wereldvisie” die je in je hart bewaart een echte kans geven om zich te manifesteren? Als je deze opwinding voelt?... Lees dan verder…

Dus dit is de manier waarop de Sterrenouderen suggeren dat we een 24 uur venster creëren waar we een onbeperkte hoeveelheid sterrensap hebben om de wereld te veranderen en het paradijs weer op te eisen:
 1. Ga eerst online en kijk wanneer het 13:30 LST is in je tijdzone en lengtegraad op 21 maart 2008. Het is vrij eenvoudig. Er zijn heel wat sites dit die voor je zullen doen. Ik heb enkele online omzetters gevonden op:
  http://tycho.usno.navy.mil/sidereal.html
  http://www.uq.net.au/~zzsayuri/astroguitar/stars.htm
  http://www.jgiesen.de/astro/astroJS/siderealClock/
  http://ecf.hq.eso.org/~ralbrech/java/applets/STClock.html
  http://www.jgiesen.de/SiderealTimeClock/index.html

  en de lijst gaat verder… of bel naar je plaatselijke observatorium of astronoom voor juist LST tijden. Of doe wat ik deed en download een klok op je computer. Ik hou van deze: http://www.radiosky.com/sidclockdownload.htmlof deze http://www.personalmicrocosms.com/Pages/ss_ac32.aspx

  We wachten tot de 13:30 LST er aankomt en werken met deze tijd om elke dag onze werkelijkheid te creëren… op dit moment is het in de vroege ochtenduren. We ondervinden dat we tijdens dit uur toch ontwaken. Dus kunnen we er evengoed iets mee doen!

 2. Eens je je LST klok volgens je eigen tijdzone en lengtegraad op je computer vastzet (je locale tijdzone en lengtegraad zijn beschikbaar met een snelzoekfunctie op het internet) Time Zone Chart here, verander je de datum op je computerklok naar 21 maart 2008. Dit zal je de LST tijd voor de gangbare tijd op 21 maart 2008 geven. Al wat je hoeft te doen is de tijd optellen of aftrekken op je computerklok tot je 13:30 LST tijd ontdekt. Het heeft me maar een paar minuten tijd gekost om dit te doen.

 3. Noteer deze tijd in je persoonlijk lichtwerk- of healingrooster. Of beter, plan tijdens deze gebeurtenis een samenkomst met je gelijkgestemde familie. Denk eraan om locaal te handelen, maar globaal te denken. PS: Vergeet niet je computerklok terug te zetten naar de juiste tijd en datum. Je kunt de correctie datum vinden door naar http://www.timeanddate.com/worldclock te gaan.

 4. Dit is de belangrijkste stap. We zijn enkel afgescheiden door 6 graden afscheiding. Dus als je dit naar 6 personen stuurt kunnen we de gehele bewuste gemeenschap van de planeet bereiken! Of als je een netwerker van de harde kern bent en geen ruimte voor twijfel wilt laten, stuur dit dan naar iedereen die je kent en laat ons de wereld verenigen en samenwerken om het paradijs weer op te eisen! Onthoud… waar twee of meer verzameld zijn is er een vermenigvuldigde energie. Onthoud… ergens, nu op dit ogenblik, is het 13:30 LST.

Dus dit zal er op 21 maart 2008 gebeuren… om 13:30 LST: iedereen zal met het LST venster van 13:20 tot 13:52 werken. Dit zal een 24 urenlange krachtige golf rond de planeet creëren. Net zoals jullie “de Golf” tijdens sportevenementen en concerten gezien hebben, zul je hetzelfde doen met de Equinox-energieën en je sterrentijdvenster van 13:30. Dit is een vloedgolf van krachtig transformerend, helend licht en positieve visie voor een prachtige toekomst. Maak je klaar voor VERANDERING!

Wanneer je lokale venster van 13:30 LST tijd op 21 maart op je fysieke locatie op de planeet arriveert, is dit JULLIE TIJD om alle helende talenten en spirituele waarheid die je zo zorgzaam hebt geleerd en ontwikkeld in actie om te zetten. Geef de wereld om 13:30 LST ALLES WAT JE HEBT! Zoals ze in de jaren '60 zeiden: “Geef het hen!” Stuur je weten dat het paradijs nu hier is naar de mensheid, de planeet en de sterren en handel alsof die visie werkelijkheid is geworden. Denk eraan… waar twee of meer verzameld zijn in een gezamenlijke focus, wordt de kracht om de wereld te veranderen duizendmaal meer vermenigvuldigd dan wanneer één persoon het alleen doet. Gebruik je hoogste en puurste intenties en onthoud dat de waarheid binnen in JOU zit. Dus volg je hart met evenwicht, vrede en harmonie. Het is tijd om te stoppen met dromen, affirmeren en bidden voor verandering. Het is krankzinnig om steeds weer opnieuw hetzelfde te doen en niet dezelfde resultaten te verwachten. We moeten de verandering die we in de wereld willen, ZIJN! WEET dat het zo is … en het zal zo zijn.
21 maart is het Maya New Jaar!

We gaan de nieuwe energieën van 6 EB & 10 KAT binnen Ben je er klaar voor??? Dit is het jaar waar het Zuiden regeert als de OPPERHEERSER! Wat betekent dit voor jou en mij? Het betekent dat we onze visies voor een nieuwe toekomst Nu kunnen manifesteren!

Volgens de Yucatec Maya Kalender (waarop ons boek “Maya Astrology” is gebaseerd), gaan we een 6 EB jaar binnen. Het is een jaar waarin we terugkeren om het doel van onze bestemming weer op te eisen en te beëindigen wat in vorige levens niet afgewerkt was. Het is een jaar waarin onze creatie gemakkelijk kan stromen. Eb verblijft in de HARTCHAKRA en heeft een krachtige emotie, maar we zullen ons gemakkelijk gekwetst voelen als we de dingen persoonlijk nemen. Eb zal ons ook beďnvloeden met krachtige paranormale vermogens en een grote drang om het werk gedaan te krijgen. We zullen vereniging en eenheid vinden terwijl we ons meer ontspannen, hoffelijk en een wens om nuttig te zijn, voelen.

Deze cyclus heeft 2 golven van krachtige kerndagen. Krachtige dagen in deze cyclus zullen van 18/06/08 – 07/07/08 zijn… de eerste 20 kerndagen. Wees ervan verzekerd dat je je zonnevlecht en wortelchakra's uitzuivert voor deze cyclus eindigt. De laatste 20 kerndagengolf beweegt zich naar het volgende jaar van 05/03/09 – 23/03/09… enkele dagen na de equinox van volgend jaar. Dit maakt van volgend jaar een vuurput die geen enkele steen van illusie onomgekeerd zal laten.

Volgens de Kiche Maya Kalendar (de Kalender van de hoogland Maya), gaan we een 10 KAT jaar binnen. Dit zal een groots jaar zijn waar we dingen die verborgen waren zullen uitvissen. De truc in dit jaar is niets te verzamelen wat in de toekomst niet bruikbaar is. Anders zul je vastzitten met onafgewerkte projecten en een huis hebben dat gevuld is met ongelezen boeken en ongebruikte spullen. Kat bundelt gedachten, ideeën en wijsheid samen om betere oplossingen te creëren. Dit kan een krachtig creatief jaar zijn waarin je de gereedschappen zult verzamelen om je missie en bestemming in deze dimensie te manifesteren. Krachtige dagen om naar uit te kijken zijn 04/09/08 (een 8 BATZ DAG) en 22/2/09 als het solaire nieuwjaar.

- Vertaling: Ulla Mertens -     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm


COPYRIGHT © 2008.
Het is toegelaten om dit artikel te copiëren en verdelen op voorwaarde dat de inhoud volledig blijft en de verdienste volledig aan de auteur(s) gegeven en vrij verdeeld wordt. Center of the SUN - Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988 Sedona, AZ 86339 USA Ph:928-282-6292 Ph/Fax:928-282-4622 Email: alunajoy@1spirit.com website:www.AlunaJoy.com Website: www.kachina.net


Aluna Joy Yaxk'in is een internationaal gekend auteur, spirituele levenscoach, heilige site gids, alternatieve geschiedkundige en gewijd predikante & modern mysticus die anderen inspireert en aanmoedigt om hun eigen authentieke goddelijkheid en verbinding tot God te herkennen en te accepteren. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph: 928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net
Aluna Joy Yaxk'in is an internationally known author, sacred site guide, and mystic. Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net