Maandelijkse BerichtenHome

Berichten
Center of the Sun Nieuws

In Lak'ech Ala K'in -
De levende Code van het Hart

Aluna Joy Yaxkin ~ 11/2007

In de Maya traditie is er een groet die vele mensen die met Maya wijsheid werken kennen. Het is de wet van In Lak'ech Ala K'in, wat betekent 'Ik ben een andere jij' (een moderne interpretatie). Het betekent ook 'Ik ben jij en jij bent mij' (een traditionele Maya interpretatie). We zijn gaan begrijpen dat deze Mayagroet een eren van elkaar is. Het is een verklaring van eenheid en een-zijn. In Lak'ech Ala K'in weerspiegelt dezelfde neerslag als andere mooie begroetingen als Namaste voor Oost-India, Wiracocha voor de Inca's en Mitakuye Oyasin voor de Lakota. Het maakt niet uit uit welke cultuur je komt. Maar wanneer een van deze heilig groeten gegeven wordt, is er altijd een handeling van de handen over het hart plaatsen.

Hoe meer ik het Mayapad bega, hoe meer ik de diepgang begrijp die In Lak'ech Ala K'in leert. Deze groet is meer dan een eenvoudige, eerbare Mayagroet geworden. Hij is geŽvolueerd naar een morale code en een manier om een positieve werkelijkheid voor alle leven te creŽren. Terwijl we 2012 met al zijn doem en duisternis profetieŽn naderen, hebben we de morale plicht aan Spirit om de In Lak'ech Ala K'in code te leven.

Het is tegenwoordig algemeen bekend dat elke handeling die we in ons leven ondernemen alle levende dingen beÔnvloedt. We begrijpen dat als we negatief handelen onze handelingen alle leven negatief beÔnvloeden. Wanneer we positief handelen beÔnvloeden we alle leven op een positieve manier. Wanneer we de Maya code In Lak'ech Ala K'in leven weten we dat elke handeling die we ondernemen uit respect voor alle leven is en we leven en geven vanuit ons hart.

We kunnen ons hart elke dag op een positieve manier geven door In Lak'ech Ala K'in tegen elkaar te zeggen, tegen de bomen, de hemel, de vogels en de sterren. Je kunt elke zonsopgang groeten door In Lak'ech Ala K'in te zeggen. Elke dag die we samen hebben is heilig, dus erken deze dag door hem je hart te schenken. Denk eraan dat wanneer je op deze manier geeft, je ook aan jezelf geeft! Je geeft je energie niet weg aan iets dat van jezelf afgescheiden is. Je geeft het aan een ander deel van jezelf!

Ik begrijp de uitdagingen om in deze dagen positief te blijven waar de energie zo gecomprimeerd is dat we nauwelijks kunnen ademhalen, maar er is een eenvoudige oefening die dit voor ons kan omkeren. Bewandel elke dag eenvoudigweg in dankbaarheid. We kunnen In Lak'ech Ala K'in zeggen tegen datgene wat ons dagelijks het leven schenkt en dat is het hart van de Grote Spirit. In plaats van enkel te nemen van de Grote Spirit door om inzicht en richting te vragen, geef je hart, liefde en waardering terug. Je zult versteld staan van de resultaten. Als we onze harten openen en dankbaarheid sturen opent het alle deuren die voordien voor ons gesloten waren. Denk eraan dat je een deel bent van de Grote Spirit! Wanneer je aan Grote Spirit geeft, geef je aan jezelf.

We kunnen In Lak'ech Ala K'in moeiteloos uitoefenen omdat wanneer en wat we aan anderen geven, ons zelf energie geeft. Wanneer we geven ontvangen we. Dus wanneer weten we of we juist geven? Het is heel eenvoudig. Wanneer we opgeladen worden door ons geven weten we dat we vanuit ons hart en de code van In Lak'ech Ala K'in geven. Als we ons leeggezogen of uitgeput voelen is het mogelijk dat we gaven vanuit angst, gebrek, verplichting, ego of een behoefte om geaccepteerd of aardig gevonden te worden. Hoe meer men In Lak'ech Ala K'in beoefent, hoe klaarder we zullen worden over onze motivatie betreffende onze handelingen en hoe meer we zullen ontvangen. Denk eraanÖ wat je uitstuurt komt net zo terug hoe het uitgestuurd werd. Als je niet leuk vindt wat het leven je toestuurt, kijk dan wat je naar het leven uitstuurt.

Wanneer we beginnen te leven en In Lak'ech Ala K'in uit te oefenen zal een heel deel van de manier waarop we dingen doen niet langer voor ons werken. Bijvoorbeeld kunnen we niet langer als slachtoffer handelen, we kunnen ook niet meer uit angst leven. We ondervinden dat we ons niet meer op rampen voorbereiden, in plaats daarvan kijken we uit naar een glorieuze toekomst. Het is tijd dat we de voorspellingen herschrijven. Ze zijn verouderd. Het verleden zal enkel een boze droom worden en de toekomst zal een mooie visie worden die we nu op dit ogenblik zullen creŽren.

Wanneer we In Lak'ech Ala K'in uitoefenen stoppen we met neutraal te zijn in onze wereld omdat we begrijpen dat Spirit werkt met degenen die actie ondernemen. We beginnen actie te ondernemen door de positieve ervaring van deze dimensie toe te voegen. Dus welk soort wereld wil je? Blijf niet zomaar wachten tot de wereld voor je verschijnt. Spirit helpt degenen die zichzelf helpen. Het is aan ons.

Wanneer we de morele code van In Lak'ech Ala K'in uitoefenen leveren we en sturen we positieve en vitale energie die onze verontruste wereld letterlijk in een Paradijs kan transformeren. Wanneer we leven vanuit In Lak'ech Ala K'in gebruiken we ons natuurlijk vermogen om onze werkelijkheid te creŽren. We beÔnvloeden het collectieve bewustzijn van de mensheid op een positieve manier; De Kosmische Maya, ook gekend als 'Sterrenouderen' of 'Onzichtbare Raad', begrepen deze natuurlijke kracht om hun werkelijkheid te creŽren. Hun heilige kalenders brachten de natuurlijke wetten van het universum in kaart. Nu is het onze beurt om dit te begrijpen. Het is dat we het pad begaan zoals de Sterren ouderen lange tijd geleden deden. De tijd om de wereld te veranderen is aangebroken.

Hoe meer de mensheid naar In Lak'ech Ala K'in begint te leven, hoe minder we in termen van afgescheidenheid zullen denken. Er kan geen competitie, jaloezie of nijd tussen ons zijn omdat we deel uitmaken van elkaar. We kunnen met elkaar delen en elkaar helpen met onze verbindingen, ideeŽn en hulpmiddelen zonder de angst dat er niet genoeg voorhanden is om rond te komen. Wanneer we de werkelijkheid van eenheid, overvloed en heelheid leven, zal er eenheid, overvloed en heelheid zijn! Hoe meer van ons aan het creŽren van een betere wereld deelnemen, hoe sneller hij zal aankomen. We zullen vrede, liefde, harmonie en eenheid hebben en eindelijk thuis aankomen.

Een Veelbelovende Samenkomst van Spiritueel Planetair Leiderschap

Na 28 jaar heb ik het gevoel dat ik vele vorige levens heb onderzocht door achteruit te gaan door mijn verleden tijdslijnen. Ik begon met het onderzoek van mijn meest recente vorig leven in de oude sites van de Maya. Dit was de laatste plaats waar de Sterrenouderen incarneerden. En in 1996 ging ik verder in de tijd naar Peru... de plaats waar de Sterrenouderen en de Broederschap van de Zeven Stralen incarneerden. Nu, als ik verder moet gaan dan de Maya en Inca, zou ik naar Egypte moeten gaan.

Degenen die mijn website en nieuwsbrieven gelezen hebben begrijpen dat Atlantis recentelijk voor mij opgedoken is. Ik weet dat ik naar Egypte geŽvacueerd werd na de val van Atlantis. Heel wat mensen werden gedurende deze tijd naar Egypte geŽvacueerd. Sommigen gingen naar een Mayasite die Chichen Itza genoemd werd. Sommige geŽvacueerden waren schitterende lichtwerkers terwijl andere slechteriken waren. Dit werd de fundering voor de civilisatie in Egypte. Laat ons zeggen dat het in het begin van de Egyptische civilisatie niet allemaal noodzakelijk licht was. In dit laatste Atlantisleven was ik een orakel (geen verrassing), maar ik was ook een spion voor de Meesters. Ik deed alsof ik een eenvoudige ingewijde in de tempels was. Ik rapporteerde terug naar de Meesters en Sterrenouderen over wat er gebeurde toen de dingen zich begonnen te ontvouwen. Ik heb dit verhaal nooit openlijk verteld en ik voel me nu ook niet op het gemak om erover te praten. Ik herinner me dit vorig leven even duidelijk als mijn eigen kindheid.

Het Midden Oosten en Atlantis... zijn zij verbonden?? http://www.kachina.net/~alunajoy/2006august.html (engels)

Dus toen ik de uitnodiging kreeg om naar Egypte te gaan en te spreken op de Planetaire Leiderschap Conferentie tijdens de volle maan van Wesak 2008 kun je mijn aarzeling om de uitnodiging aan te nemen begrijpen. Het duurde even voor ik uiteindelijk begreep dat deze uitnodiging van Spirit was die zei dat het tijd was dat ik terug naar Egypte ging. We hebben de laatste 2 jaar zoveel gedaan om de misdaden van Atlantis te helen. We hebben onszelf geheald en we hebben ook anderen helpen helen. Maar nu weet ik dat het tijd is dat ik, en anderen zoals ik , teruggaan naar de plaats waar het allemaal begon. Het is onze tijd om het licht weer op te eisen dat we tijdens de val van Atlantis en Egypte verloren hebben. Het is onze tijd om onszelf te bekrachtigen. Het is onze tijd om het licht, de harmonie, de liefde en vooral de kwaliteit van het hart weer te verankeren in een land dat het echt nodig heeft.

Samen met de Egypte-uitnodiging heb ik besloten op een korte pelgrimsreis rond dit gebied te maken. Ik nodigde dierbare zielsfamilie om mee te gaan. Binnen 24 korte uren was de kleine groep die ik gearrangeerd had bij elkaar. Dit was weer een bevestiging voor mij dat de tijd aangekomen was om de wandaden van het verleden te zuiveren en de kracht van het licht terug te brengen naar het Paradijs.

Toen de Sterrenouderen me enkele jaren geleden vertelden dat 2008 het jaar was waarin we de verschuiving zouden voltooien, daagde het mij niet dat ik zou deel uitmaken van deze verschuiving op zo'n krachtige plaats als Egypte. Ik weet dat onze diepe verbindingen uit vorige levens een diepgang en activering zal teweegbrengen en een diepgaande healing waarvan ik zeker weet dat wij allen deel van zullen uitmaken. Ik voel heel sterk dat deze conferentie meer over de groepsamenkomst gaat dan de conferentie zelf. Het gaat erom een krachtige familie op een plaats samen te brengen. Ik weet dat ik er moet zijn. Ik denk dat het heeft te maken met dat we liefde in dat gebied moeten verankeren en eindelijk het laatste gedeelte van de val van Atlantis helen. En nog belangrijker is het herontwaken van onze natuurlijke God-geschonken vermogens die nodig zullen zijn voor de komende uitdagingen en tijden die we met onze planeet tegemoetgaan.

De Sterrenouderen zijn hier heel duidelijk over. Alles wat we gedaan hebben om onszelf en deze planeet te schaden kan omgedraaid worden. Ze zeggen dat wij de verschuiving in 2008 zullen maken. De manier waarop deze verschuiving gebeurt is door wat wij geloven. De Sterrenouderen en ook de Verrezen Meesters geloven dat wij zegerijk zijn en zullen zijn. Als we waarlijk geloven dat we onze werkelijkheid creŽren... en dit geheim is aan de wereld onthuld... dan geloven... en weten... dat de wereld geheeld zal worden, de mensheid verenigd en dat we weer het Paradijs op Aarde zullen hebben, dan zal het zo zijn. Zoals de Sterrenouderen ervan houden te zeggen... het is aan ons... Het is aan Jullie!

Hier is wat conferentieorganisatoren Kevin en Christine Core hebben geschreven over de conferentie (jullie kunnen het geheel op hun website lezen):

"In een tijd waar grootse aantallen spiritueelgezinde mensen samenkomen om de energie van vrede op aarde vast te houden, welke plaats is beter dan de energie van liefde te verankeren en de energie van machtsmisbruik te zuiveren waar vandaag nog steeds gebruik van gemaakt wordt. Tijdens de volle maan in April 2008 zullen we 500 mensen samenbrengen in de stad Luxor (wat lichtstad betekent), de oude site van Thebe, om ons te focussen de hoogste energieŽn van Goddelijke Liefde door het Engelen Koninkrijk om de Tempels van Egypte te herpolariseren, om de wijsheid van Atlantis weer te verbinden en reactiveren. We nodigen alle lichtwerkers uit die een verbinding voelen met dit oude land, die een grote rol willen spelen om het gouden tijdperk op aarde te verankeren om deze gebeurtenis asjeblieft bij te wonen.

... Velen van ons hebben gehoord van een mythische beschaving, gekend als Atlantis. Er zijn vele theorieŽn over waar deze beschaving op aarde gecenterd was. In geheime genootschappen die overvloedig waren in West-Europa, AziŽ, en recenter in de Verenigde Staten, werd de kennis onthouden dat de oude priesters van Atlantis zich in een ander land vestigden nadat het continent onder de golven verdwenen was. Dat land was gekend als het land van Khem. Ze vormden de beschaving die we nu als Egypte kennen en de tempels daar werden als bewaarplaats van de oude kennis gebouwd die de priesters van Atlantis vanuit die plaats bewaarden.

De beschaving van Atlantis was veel gevorderder dan onze huidige beschaving in zover zij de wijsheid hadden om de elementen te controleren en te putten uit de natuurlijke krachten die door kristallen gechanneld werden. Ze konden zich door de lucht bewegen in voertuigen die voor dit doel gecreŽerd werden en waren zich bewust dat de hele Galaxie vol van leven was en ze konden verbinding maken met dat leven. Tot op zekere hoogte droegen ze deze kennis over naar Egypte. De tempels werden gezien als communicatiecentra met alle levensvromen in de Galaxie. Vele van de hiŽrogyfen die nog steeds gezien kunnen worden tonen deze verbinding, vooral de tempel in Abydos. ... De kunsten die in de tempels beoefend werden waren zo krachtig dat deze temples slechts sluimeren, wachtend op een tijd dat de oude wijsheid van Atlantis zal herontwaken.

*** Voor degenen die de roep naar Egypte voelen weet ik dat er nog plaatsen beschikbaar zijn tijdens de Wesak volle maan. Planetaire Leiderschap Conferentie in Luxor. Hier is de link als je mee wilt: http://www.spiritinluxor.com. Vergeet aub niet te zeggen dat ik je verwezen heb omdat ik je een geschenk wil sturen.

Ik ken Omashar en Paul Armitage, de conference musici persoonlijk. Ze zijn echt goed. Trioika is een oude Shastavriend die ook www.1Spirit.com draait en rechtstreeks met St. Germain werkt. Ik kijk er ook naar uit om de andere presentatoren te zien... evenals alle prachtige deelnemers in een heilig land dat zo'n nood aan onze aanwezigheid heeft. Ik hoop je daar te zien.

Grote zegeningen ~ Aluna Joy

- Vertaling: Ulla Mertens -Aluna Joy Yaxk'in is een internationaal gekend auteur, spirituele levenscoach, heilige site gids, alternatieve geschiedkundige en gewijd predikante & modern mysticus die anderen inspireert en aanmoedigt om hun eigen authentieke goddelijkheid en verbinding tot God te herkennen en te accepteren. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph: 928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net
Aluna Joy Yaxk'in is an internationally known author, sacred site guide, and mystic. Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail alunajoy@kachina.net

COPYRIGHT © 2007. Het is toegelaten om dit artikel te copiŽren en verdelen op voorwaarde dat de inhoud volledig blijft en de verdienste volledit aan de auteur(s) gegeven en vrij verdeeld wordt. Center of the SUN - Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988 Sedona, AZ 86339 USA Ph:928-282-6292 Ph/Fax:928-282-4622 Email: alunajoy@1spirit.com website:www.AlunaJoy.com
Website: www.kachina.net